DROPS / 185 / 34

Narvik Woof by DROPS Design

Strikket Setesdalgenser med flerfarget mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbeidet er strikket i DROPS Merino Extra Fine

  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket Setesdalgenser med flerfarget mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbeidet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket Setesdalgenser med flerfarget mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbeidet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket Setesdalgenser med flerfarget mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbeidet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket Setesdalgenser med flerfarget mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbeidet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
DROPS Design: Modell me-122
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: XS - S - M
Hundens mål:
Brystvidde: ca 28/32 – 40/44 – 48/52 cm
Rygglengde: ca 24 – 32 - 40 cm
Eksempel på hunderaser: XS = Chihuahua, S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel
Materialer:
DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
100 g i alle størrelser i farge 05, lys grå
50 g i alle størrelser i farge 01, natur
50 g i alle størrelser i farge 11, rød

Arbeidet kan også strikkes med garn fra:
"Alternative garn (Garngruppe B)" – se linken under.

DROPS SETTPINNER (til størrelse XS og S), RUNDPINNE (40 cm til størrelse M) NR 3,5 – eller de pinnene du må bruke for å få 22 masker og 30 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.

DROPS SETTPINNER (alle størrelser) OG RUNDPINNE (40 cm til størrelse M) NR 3 til vrangbord - eller de pinnene du må bruke for å få 23 masker og 32 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 39.00 kr /50g
DROPS Merino Extra Fine uni colour DROPS Merino Extra Fine uni colour 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Merino Extra Fine mix DROPS Merino Extra Fine mix 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 156kr. Les mer.

Instruksjoner

INFORMASJON TIL OPPSKRIFT:

ØKETIPS:
For å beregne hvordan det skal økes jevnt, regner man det totale maskeantallet på pinnen (f.eks 52 masker) og deler med antall økninger som skal gjøres (f.eks 8) = 6,5. I dette eksempelet lages det 1 kast etter vekselvis hver 6. og 7. maske. På neste omgang strikkes kastet vridd rett slik at ikke blir hull.

MØNSTER:
Se diagram A.1. Velg diagram for din størrelse. Hele diagrammet strikkes i glattstrikk. Når A.1 er ferdig i høyden strikkes det videre med lys grå og glattstrikk til ferdig mål.

STRIKKETIPS:
For å unngå at strikkefastheten blir strammere når det strikkes mønster er det viktig at trådene ikke strammes på baksiden av arbeidet. Gå evt opp på pinnenummer når det strikkes mønster dersom mønsteret strammer litt.
----------------------------------------------------------

GENSER:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner/rundpinne fra halsen og nedover mot forbenene. Deretter deles det til forben, og rygg- og magestykket strikkes frem og tilbake hver for seg. Deretter strikkes det rundt nedover kroppen og så strikkes det frem og tilbake ned mot halen. Benene strikkes rundt på settpinner.

Legg opp 52-72-92 masker på settpinner 3 (rundpinne i størrelse M) med rød. Strikk vrangbord (= 2 rett / 2 vrang) i 6-8-10 cm = halsen. Bytt til settpinner 3,5 (rundpinne i størrelse M) og strikk 1 omgang glattstrikk der det økes 8-12-16 masker jevnt fordelt - les ØKETIPS = 60-84-108 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN!
Nå strikkes det mønster rundt etter diagram A.1 (= 5-7-9 rapporter à 12 masker) - les MØNSTER og STRIKKETIPS over. Når arbeidet måler 9-13-17 cm felles det av til forben slik: Strikk 2 masker rett sammen, strikk 9-9-21 masker rett, strikk 2 masker rett sammen, sett disse 11-11-23 maskene på en tråd (= magestykket) og strikk ut omgangen (= ryggstykket).

RYGGSTYKKE:
= 47-71-83 masker. Fortsett mønsteret frem og tilbake på settpinner/rundpinne til arbeidet måler 15-21-27 cm, avslutt etter en pinne fra vrangen. Åpningen til forben måler nå ca 6-8-10 cm – sett maskene på en tråd.

MAGESTYKKE:
Sett de 11-11-23 maskene fra tråden tilbake på pinnen og strikk mønster frem og tilbake – det strikkes like mange pinner som på ryggstykket.

GENSER:
Sett alle maskene inn på samme settpinner/rundpinne igjen og legg i tillegg opp 1 ny maske i hver side mellom rygg- og magestykket = 60-84-108 masker. Fortsett mønsteret, når diagram A.1 er ferdig i høyden fortsettes det videre med lys grå. Når arbeidet måler totalt 19-27-35 cm felles de midterste 9-13-17 maskene midt under magen av og arbeidet strikkes videre frem og tilbake = 51-71-91 masker. Videre felles det av i hver side på hver 2.pinne slik: Fell av 2 masker 1-2-3 ganger, 1 maske 8-9-10 ganger, 2 masker 1-2-3 ganger og 3 masker 1 gang = 21-31-41 masker tilbake på pinnen. Arbeidet måler ca 27-37-47 cm.

MONTERING:
Strikk opp masker rundt avfellingskanten med lys grå på settpinner/rundpinne 3 slik at det totalt blir ca 84-108-140 masker rundt nedkanten på plagget. Strikk vrangbord (= 2 rett / 2 vrang) i 2½-3-3 cm, fell av med rett over rett og vrang over vrang.

BEN:
Strikk opp ca 36-44-52 masker på settpinner 3 med lys grå rundt den ene forbenåpningen. Strikk vrangbord (= 2 rett / 2 vrang) i 3-4-6 cm, fell av med rett over rett og vrang over vrang.
Gjenta rundt den andre åpningen.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 28.08.2018
Rettelse: farge 05 lys grå

Diagram

symbols = natur
symbols = lys grå
symbols = rød
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (16)

country flag Kristin 08.11.2020 - 22:44:

Hei! Skal det være 11 masker på magestykket i både størrelse ekstra small og small?

user icon DROPS Design 09.11.2020 kl. 09:51:

Hei Kristin, Ja, det skal være 11 masker i begge størrelser. God fornøyelse!

country flag Kristin 08.11.2020 - 22:17:

Er det riktig at det skal være 11 masker på magestykket på både på ekstra small og small?

country flag Caroline Larose 17.10.2020 - 05:42:

J’aimerais savoir comment faire le Jacquard en taille S pour le dos si j’ai 71 mailles au lieu de 72 car le motif A1 a 12 mailles donc 6x le motif

user icon DROPS Design 19.10.2020 kl. 10:31:

Bonjour Mme Larose, vous tricotez désormais A.2 comme avant en commençant le 1er A.2 du rang par la 2ème maille du diagramme, et répétez les autres motifs comme avant. Sur l'envers, lisez bien les rangs de gauche à droite et terminez les rangs envers par l'avant-dernière maille de A.2. Bon tricot!

country flag Miele 08.09.2020 - 11:22:

Bonjour, Merci pour votre réponse. Mais pour que je sois sûre, la taille XS et S sont identiques;5cms et la taille M; 10 cms? Merci encore et votre site est génial!!

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 12:46:

Bonjour Miele et merci :) Dans les 2 tailles vous avez 11 mailles pour le devant = le dessous, côté ventre, vous aurez donc bien 5 cm pour les 2 tailles (sur la base des 22 m = 10 cm de la tension) - en revanche, vous avez plus de mailles pour le dos: 47 en XS et 71 en M. Bon tricot!

country flag Miele 08.09.2020 - 09:23:

Bonjour, Est ce normal que pour la taille xs et s , il y a le même nombre de mailles? L'écartement entre les 2 pattes avant, mesure combien? Merci pour votre réponse Cordialement,

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 10:38:

cf réponse ci-dessous :)

country flag Miele 08.09.2020 - 09:22:

Bonjour, Est ce normal que pour la taille xs et s , il y a le même nombre de mailles? L'écartement entre les 2 pattes avant, mesure combien? Merci pour votre réponse Cordialement, "former l’ouverture pour les pattes avant ainsi: Tricoter 2 mailles ensemble à l'endroit, tricoter 9-9-21 mailles endroit, tricoter 2 mailles ensemble à l'endroit, placer ces 11-11-23 mailles sur un fil (= devant, sous le ventre) et tricoter jusqu'à la fin du tour (= dos). "

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 10:38:

Bonjour Miele, tout est bien exact ainsi, comme la partie du devant (sous le ventre) comporte 11 mailles, cette partie va mesurer 5 cm (si votre tension de 22 m = 10 cm est juste). Bon tricot!

country flag Susan 05.09.2020 - 15:35:

Hi, I have a French Bulldog and her chest is 59cm, do you have one size up from M for this pattern? If not is there a way that I can convert the M pattern properly? Thank you!

user icon DROPS Design 07.09.2020 kl. 08:19:

Dear Susan, we are unfortunately not able to adjust every pattern to every single request, but maybe you could get helped or been interrested by this pattern: Let's Go which is available in size L (= to a Chest width of 60/66 cm). Happy knitting!

country flag Katarina 25.07.2020 - 20:11:

Hei, jeg har kommet halvveis ned på diagrammet, men nå ser jeg at genseren på bildene øverst viser at diagrammet er strikket nedenfra, ikke ovenfra sånn jeg har gjort. Er det feil å begynne på et diagram fra toppen?

user icon DROPS Design 27.07.2020 kl. 07:22:

Hei Katarina, Ja diagrammene er strikket fra bunnen opp og fra høyre til venstre. Dette gjelder om man strikke plagget fra bunnen opp eller fra toppen ned. God fornøyelse!

country flag Ann Djurhuus 29.10.2019 - 21:27:

Er der en tegning så man kan se hvordan man måler hunden?

user icon DROPS Design 31.10.2019 kl. 09:55:

Hej Ann, Det har vi desværre ikke, men du kan se trøjens brystvidde og ryglængde og se om det stemmer med hundens mål. God fornøjelse!

country flag Ivonne 17.07.2019 - 02:43:

No haces video donde lo vayas explicando uno lo pueda ir viendo ?

Kommentér oppskrift DROPS 185-34

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.