DROPS Design: Modell nr po-078
Garngruppe F eller E + E
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - L/XL - XXL/XXXL
Lengde midt foran: ca 52 - 54 - 56 cm (uten frynser)
Materialer:
DROPS POLARIS fra Garnstudio
1000-1100-1300 g f.nr 06, lys beige

DROPS RUNDP (80 cm) NR 15 – eller det p.nr du må bruke for å få 7 m x 8 omg glstrikk på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 46.00 kr /100g
DROPS Polaris uni colour DROPS Polaris uni colour 46.00 kr /100g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Polaris mix DROPS Polaris mix 54.00 kr /100g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 460kr. Les mer.

Instruksjoner

ØKETIPS:
Det økes 1 m på hver side av m med merke i.
Øk ved å lage 1 kast – kastene strikkes fortløpende inn i vrborden.

VRBORD-TIPS:
For å unngå at vrborden trekker arb sammen kan det strikkes 1 omg rett over alle m etter hver 5.omg med vrbord (avpass slik at dette er en omg uten økning).

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = 2 pinner rett.

FRYNSETIPS:
For at frynsene skal henge pent på plagget bør de fuktes, ristes og tørkes før de knyttes på.

TRÅDBYTTETIPS:
Når det byttes nøste med Polaris deles den gamle tråden i to på de siste 15 cm – klipp av den ene delen, tilsvarende gjøres på den nye tråden. Legg de første og de siste 15 cm over hverandre slik at det blir vanlig tykkelse på garnet og strikk videre - på den måte blir det ikke synlige skjøter i garnet.
----------------------------------------------------------

PONCHO:
Arb strikkes rundt på rundp og det strikkes ovenfra og ned.
Legg opp 36-36-48 m på rundp 15 med Polaris. Strikk 1 omg vrang, 1 omg rett, 1 omg vrang og 2 omg rett. Sett 1 merke i 10.-10.-13. og i 28.-28.-37.m på p (= midt foran og midt bak).
Strikk vrbord (= 1 rett / 2 vrang) omg rundt og øk 1 m på hver side av rett-m med merke i midt foran og midt bak – LES ØKETIPS (= 4 m økt). Fortsett vrborden – LES VRBORD-TIPS og gjenta økningen på hver 2.omg – NB: De økte m strikkes fortløpende inn i vrborden, dvs den første strikkes rett, de 2 neste strikkes vrang, den neste strikkes rett og de 2 neste strikkes vrang osv. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN og LES TRÅDBYTTETIPS! Når ponchoen måler ca 50-52-54 cm fra halsen (målt langs midt foran), strikkes det 1 omg rett over alle m (øk midt foran og midt bak som før). Strikk 1 omg vrang og fell deretter LØST av med rett SAMTIDIG som det økes midt foran og midt bak som før (de økte m felles av som vanlige m).

HETTE:
Start fra retten midt foran etter masken med merke i og strikk opp 1 m i hver m rundt halsen på rundp 15 med Polaris (det strikkes ikke i masken med merke i midt foran) = 35-35-47 m på p. Strikk 3 p rett frem og tilbake og øk 5 m jevnt fordelt på 2.p (= fra retten) = 40-40-52 m. Videre strikkes det glstrikk med 2 m RILLE – se forkl over, i hver side mot midt foran til hetten måler ca 36-37-38 cm. Fell løst av og sy hetten sammen på toppen med maskesting.

FRYNSER:
Fest frynser i annenhver maske langs avfellingskanten på ponchoen slik – LES FRYNSETIPS: Klipp 1 tråd Polaris à 40 cm, legg tråden dobbelt og tre buen gjennom en maske, trekk deretter trådendene gjennom buen.

Diagram

diagram measurements
signature-image

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (14)

country flag Annabelle wrote:

Bonjour, Je viens de finir ce poncho avec la laine polaris💎 Cette laine, étant assez épaisse, je me demande s il faut que je le bloque? Il gondole sur le bas. Les côtes en haut serrent et les augmentations et le rabat souple détend beaucoup Le bloquer, l uniformirait il? Et si oui, comment? Merci Au plaisir de vous lire

20.12.2020 - 21:47:

DROPS Design answered:

Bonjour Annabelle, vous pouvez le bloquer si vous voulez (lavez-le en suivant bien les indications de l'étiquette + ces généralités) et faites le sécher bien à plat aux mesures du schéma correspondant à votre taille. Bon tricot!

21.12.2020 kl. 08:23:

country flag Thérèse Fillion wrote:

Moi je serais intéressée a acheter ce patron et désirerais avoir le prix.. je le trouve tres jolie merci beaucoup

28.11.2020 - 18:33:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Fillion, ce modèle est gratuit, vous pouvez ainsi imprimer gratuitement les explications en cliquant sur le bouton "imprimer" - Bon tricot!

30.11.2020 kl. 08:43:

country flag Thérèse Fillion wrote:

Est-ce que c'est possible de commander le patron combien ca coute?

21.11.2020 - 16:37:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Fillion, les explications de ce modèle sont gratuites, cliquez sur le bouton "imprimer" si besoin. Bon tricot!

23.11.2020 kl. 08:37:

country flag Bryndis Thorarinsdottir wrote:

Hi I love knitting this poncho, so easy but I was wondering if it will get bigger after wash? I’m not using Polaris, I’m using Andes. Hope you can help, Bryndis

09.03.2020 - 17:33:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Thorarinsdottir, you can work this poncho with Andes using 2 strands (= 2 yarn group E = 1 yarn group F), you should have same tension (= 7 sts x 8 rounds stocking st = 10 x 10 cm). measurements should be the same. You can always swatch before to make sure you will get correct measurements. Happy knitting!

10.03.2020 kl. 10:13:

country flag Jezirah wrote:

Hallo, es hat ein bisschen gedauert, bis ich das mit dem Rippenmuster trotz Zunahmen verstanden habe. Aber was ist mit "Bündchen" gemeint (in den Antworten auf Kommentare) und ich verstehe auch nicht, warum ich in jeder 5. Runde nur rechts stricken soll. Bei der dicken Wolle müsste man das im Bild oben sehen, aber da sind keine Runden nur rechts gestrickt. Ich habe schon viele Drops-Anleitungen gestrickt, aber diese ist irgendwie sehr verwirrend. Gruß Jezirah

15.11.2019 - 18:39:

DROPS Design answered:

Liebe Jezirah, mit "Bündchen" war sicher früher "Rippenmuster" gemeint - es wird empfohlen, in jeder 5. Runde eine Runde rechts zu stricken, damit das Rippenmuster die Arbeit nicht zusammentzieht. Viel Spaß beim stricken!

18.11.2019 kl. 08:20:

country flag Maya wrote:

Thank you for your reply. Can you translate that to yards?

16.10.2019 - 00:36:

DROPS Design answered:

Dear Maya, the pattern is designed for DROPS POLARIS yarn, which is a rather thick yarn, 38 meters for a 100 gramms. From this yarn you will need 10-11-13 balls to knit up this pattern. If you want to use another of our yarns, please use the yarn converter linked in the pattern page. Happy Knitting!

16.10.2019 kl. 05:29:

country flag Maya wrote:

I may just be missing it, but I don't see anywhere where it says how many skeins of yarn to us of the Polaris. Pls help. Thank you

15.10.2019 - 21:59:

DROPS Design answered:

Dear Maya, you can find yarn amount next to the picture, on the right. For this pattern, you'll need 1000-1100-1300 g , colour 06, light beige of aPolaris, according to the different sizes. Happy crafting!

15.10.2019 kl. 22:10:

country flag Helena wrote:

En ymmärrä mitä tarkoitetaan, kun ohjeessa lukee, että lisätyillä silmukoilla neulotaan joustinneuletta, kun lisättyjä silmukoita on 4. Ja eikö keskimmäisen silmukan tulisi olla oikea s? Ohjeessa on joustinneule-vinkki, joka käskee neuloa joka 5. kerroksen oikein. Toimiiko tämä myös vasenkätisille?

06.10.2019 - 09:21:

DROPS Design answered:

Hei, keskimmäinen silmukka on aina oikea silmukka, tämän silmukan molemmin puolin neulotaan joustinneuletta, eli ensimmäisellä lisätyllä silmukalla neulotaan oikeaa, 2 seuraavalla lisätyllä silmukalla neulotaan nurjaa jne.

18.12.2019 kl. 17:04:

country flag Lene Bang wrote:

Det ville være fint om opskriften angav hvor meget garn der går til hætten. Ellers en fed opskrift

22.08.2019 - 12:17:

country flag Sarah wrote:

Ich bin jetzt soweit fertig mit dem "Körper". Ich bin ziemlich groß, deswegen hab ich noch einige Runden mehr gestrickt, passt ganz gut:) Jetzt habe ich noch 1,5 Knäuel Wolle übrig. Reicht das für die Kapuze? Wie viel Wolle brauche ich noch dafür? Imsgesamt ein sehr schöner Poncho, ich freue mich schon den im Herbst/Winter tragen zu können:)

29.06.2019 - 19:02:

DROPS Design answered:

Liebe Sarah, leider haben wir nur die gesamte Garnmenge für die gegebene Maßen, gerne können Sie Kontakt mit Ihrem Laden auf - auch telefonisch oder per E-mail, sie werden Ihnen gerne wal weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

01.07.2019 kl. 07:00:

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-1221

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.