DROPS Belle

Hverdagsluksus!

fra:

18kr

per 50 g

Innhold: 53% Bomull, 33% Viskose, 14% Lin
Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vekt/lengde: 50 g = ca. 120 m
Anbefalt pinne: 4 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Vaskeanvisning: Finvask 30°C/ Tørkes flatt

Made in: EU
Råvarens opprinnelse: Bomull fra Pakistan, lin og viskose fra Tyrkia

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klasse I fra Hohenstein Institute. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Klasse I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

Garntype
Deals fra
DROPS Belle
uni colour
29.00 NOK
18.00 NOK

Butikker som selger dette garnet på nett

Klikk på Bestill knappen, så kommer du direkte inn på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butikk Pris
Hartlin Hobby
Gjesåsen
18.00 NOK
50g
Bestill
Krabberødveien Landhandleri
Fredrikstad
20.00 NOK
50g
Bestill
Rasmus Design AS
Webstore
20.30 NOK
50g
Bestill
Ulleliten.no
Webstore
21.00 NOK
50g
Bestill
Garnius.no
Webstore
21.00 NOK
50g
Bestill
Strikkenett.no
Webstore
23.00 NOK
50g
Bestill
Garnbørsen.no
Webstore
23.00 NOK
50g
Bestill
Anns Garndrøm
Webstore
23.00 NOK
50g
Bestill
LindeHobby
Webstore
23.95 NOK
50g
Bestill
Kremmerloftet
Kristiansand
24.00 NOK
50g
Bestill
Joruns garn og hobby
Moss
29.00 NOK
50g
Bestill
Snarby Strikkestudio
Tromsø
29.00 NOK
50g
Bestill
Adlibris.com
Webstore
29.00 NOK
50g
Bestill
Camelias Hus
Sandnes
29.00 NOK
50g
Bestill
Den lille garnbutikken AS
Råde
29.00 NOK
50g
Bestill
Fantasi
Sandane
29.00 NOK
50g
Bestill
Garneldorado AS
Skien
29.00 NOK
50g
Bestill
Garnhuset
Fredrikstad
29.00 NOK
50g
Bestill
Garnhuset Trondheim AS
Trondheim
29.00 NOK
50g
Bestill
Garnloftet Bremnes
Bremnes
29.00 NOK
50g
Bestill
GarnPrat
Spillum
29.00 NOK
50g
Bestill
Garnuniverset AS
Grimstad
29.00 NOK
50g
Bestill
Gretes Håndarbeid
Leknes
29.00 NOK
50g
Bestill
Hatlestrand Strikk og Hobby
Hatlestrand
29.00 NOK
50g
Bestill
HobbyHimmelen AS
Kristiansand S
29.00 NOK
50g
Bestill
Hæspetreet
Finnsnes
29.00 NOK
50g
Bestill
Kreativiteten
Ulsteinvik
29.00 NOK
50g
Bestill
Life Orkanger as
Orkanger
29.00 NOK
50g
Bestill
liseshobbystrikk.no
Stavern
29.00 NOK
50g
Bestill
Norwegian Spirit
Bergen
29.00 NOK
50g
Bestill
Nøstetrøst AS
Greåker
29.00 NOK
50g
Bestill
Rokk Kafe
Seljord
29.00 NOK
50g
Bestill
SiSiVe
Skjærhalden
29.00 NOK
50g
Bestill
Spar
Hosteland
29.00 NOK
50g
Bestill
Strikk.no
Webstore
29.00 NOK
50g
Bestill
Strikkemekka.no
Webstore
29.00 NOK
50g
Bestill
Sømsenteret
Gjøvik
29.00 NOK
50g
Bestill
Tuuuri
Webstore
29.00 NOK
50g
Bestill

Finn flere butikker som har dette garnet inne her .

21 Farger i DROPS Belle

hvit
uni colour 01
perle
uni colour 26
natur
uni colour 02
lys beige
uni colour 03
mintkrem
uni colour 23
sand
uni colour 24
skogbrun
uni colour 25
løvetann
uni colour 04
rosevann
uni colour 22
malva
uni colour 16
mandelrose
uni colour 21
gammelrosa
uni colour 11
kirsebær
uni colour 12
marineblå
uni colour 20
petrol
uni colour 17
mørk jeansblå
uni colour 13
jeansblå
uni colour 15
mosegrønn
uni colour 10
utgår
sølvgrå
uni colour 06
sink
uni colour 07
sort
uni colour 08

Produktinformasjon

DROPS Belle er laget av en herlig blanding av bomull, viskose og lin, som gjør det til et helårsgarn som puster godt, har delikat struktur og skinn, og det føles mykt mot huden!

Garnet tilhører Garngruppe B og er et perfekt alternativ for design som er laget i andre bomullsgarn som Cotton Light og Muskat - bare mer luksuriøst!

Les mer om våre produkters bærekraftighet her


Vi minner om at fargene du ser her kan avvike noe avhengig av skjermtype, på samme måte som garnpartier ofte avviker i noen grad fra fargebad til fargebad.

Hvordan tar jeg vare på dette garnet?

yarn wash

Finvask 30°C/ Tørkes flatt

Hva betyr symbolene?

Les mer om vasking av garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garnet?

Hvis du vil erstatte dette garnet med et annet DROPS garn, kan du velge et fra samme garngruppe, eller prøve vår garnkalkulator!

Har du et spørsmål om dette garnet?

Se ofte stilte spørsmål (FAQ) om våre garn.

1) Hvilke fibre brukes i DROPS garn?

Garn kan lages av en rekke naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsakelig garn laget av ull, bomull, alpakka, lin, mohair og silke. Hver fibertype har sine egne kvaliteter, og de blir ofte blandet for å utnytte de beste egenskapene til hver enkelt. Grove garn har fordelen av å være slitesterk , og finere fibre mykere og komfortabel . Her kan du lese litt mer om hovedfibrene vi fører:

Alpakka:
Alpakkaull er det naturlige fiberet fra alpakkaen, det har lik struktur som ull fra sauen. Mykheten kommer av liten diameter på fiberet, i likhet med merinoullen. Det er et mykt, slitesterkt, luksuriøst og silkeaktig, naturlig fiber. Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet. Samtidig som den er lik saueullen, er den varmere, stikker ikke, og er uten lanolin, som gjør den allergivennlig. Alpakka kommer i 22 naturlige farger, med mer enn 300 nyanser fra blå-svart til brun-svart, brun, hvit, sølv og grå.

Mohair:
Fibrene kommer fra angorageiten, og anses som et luksuriøst fiber. Mohairgarn er varmt som ull, men er mye lettere i vekt; det er slitesterkt og vanskelig å tove. Mohairfibre har også en særegen glans som kommer av måten den reflekterer lys på. Selv om det er et hardt fiber, er mohair spunnet til et veldig mykt garn, som resulterer i luftige og glansfulle plagg.

Ull:
Ullfibrene kommer fra sauen og er forholdsvis grove fibre. To slående egenskaper hos ull er dens mottakelighet for varme og toveegenskaper, som kommer av vekten på overflaten av fibrene. Utseende på ullen varierer avhengig av rase på sauen.
Ull fra merinosauen anses som den flotteste ullen, som er myk og pent krøllet. All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing.
Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg. Ull som kan vaskes i vaskemaskin er kjemisk behandlet for å redusere krøllene på det ytre laget av fibrene, og er derfor egnet til maskinvask (se superwash).

Silke:
Silke er et fint og sammenhengende fiber laget av tråder fra kokongen som silkeormen spinner. Mens silkeormen er dyrket, er vill- eller tussasilken hentet fra villmarken. Silkefibre er en av de sterkeste naturlige fibrene og blir til et flott garn. Det blander seg godt med andre fibre, spesielt ull. Silke holder på varmen, absorberer fuktighet og er veldig sterk og stabil når det er strikket, det verken krymper eller strekker seg. Silken blir veldig pen når den farges med naturlige fargestoffer.

Vegetabilske fibre:
Det finnes flere varianter av vegetabilske fibre i celleveggen på planter og grønnsaker. Av alle varianter, er det to som er kjent som de store strikke- eller tekstilfibre; bomull og lin.
Bomull er et mykt fiber som vokser rundt frøene på bomullsplanten, og består av nesten ren cellulose. Bomull er oftest hvit, men det finnes også i grønne og brune varianter. Bomullsfibre er oftest spunnet i garn eller tråder som brukes til å lage et mykt, luftig tekstil som er godt egnet som sommerplagg og tilbehør. Det er svakere enn silke og lin, men sterkere enn ull.
Mercerisert bomull er bomull som har vært igjennom en mercerisert behandling. Dette gir bomullsstoff og tråder mer glans enn konvensjonell bomull. Det er også sterkere, tar lettere til seg fargestoffer, gjør garnet mer motstandsdyktig mot meldugg og reduserer lo. Det kan heller ikke krympe eller miste formen like mye som “vanlig” bomull.
Lin er et fiber fra stilken av linplanten, som er sterkere enn noe annet fiber. Linfiber er mykt, rett og glansfullt, og blir penere med årene. Lin er mer komfortabelt å gå med i varmt vær enn bomull, det er fordi den absorberer fuktighet bedre og tørker fortere.

Andre materialer som brukes i våre garn, er syntetiske fibre som akryl, viskose, polyamid (nylon) og polyester. Disse fibrene bruker vi mest for å få et slitesterk garn (som vårt sokkegarn, DROPS Fabel) eller en spesiell struktur på garnet(som vårt blow yarn, DROPS Air)

2) Hva er polyamid?

Polyamid fiberet, bedre kjent som nylon, er meget slitesterkt, lett, lettstelt (kan vaskes i maskin og tørkes i trommel), og elastisk, som gjør det perfekt til å blande med andre fibre når man produserer slitesterkt garn, som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamide mykere og mer elastisk, men det absorberer også mer vann og tørker saktere.

3) Hvilken informasjon kan jeg finne på DROPS etikettene?

Alle DROPS garnetiketter har informasjon om fiberinnhold (ull, bomull, osv.), vekt i gram og ounce, lengde i meter og yards, vaskeinstruksjoner og symboler (forklart her), fargenummer, fargebadnummer og informasjon om garngruppe.

4) Hva er DROPS garngrupper?

Alle DROPS garn er klassifisert i seks ulike grupper baster på tykkelse (fra A til F). Garn i samme gruppe har lik strikkefasthet, og kan derfor brukes til de samme oppskriftene; men løpelengden kan variere, beregn derfor alltid hvor mange meter du trenger til oppskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Ja, så lenge garnet har samme strikkefasthet. Lag en liten strikkeprøve for å sjekke at du får samme antall masker i bredden og høyden som angitt i oppskriften.

Husk at ulike garn med forskjellig tekstur, vil gi plagget forskjellig utseende. Løpelengden kan også variere, mål derfor hvor mange meter du trenger når du erstatter et garn, da vet du hvor mange nøster du trenger.

Les mer om hvordan du beregner garnmengde ved bruk av alternative garn – og hvordan du erstatter 1 tråd med 2 tråder eller mer, her.

6) Hva menes med at garnet er “Superwash”?

Ull som er superwash er et ullprodukt som er behandlet på en måte som gjør at det kan vaskes i maskin. Mange er redd for å maskinvaske ull fordi det tover lett (selv om noen tover det med vilje) men superwash gjør det mulig å maskinvaske ull uten bekymring. (Les mer her).

7) Hva betyr “Oeko-Tex® sertifisert”?

Oeko-Tex® Standard 100 ble introdusert på begynnelsen av 1990-tallet som et svar på etterspørselen av tekstiler uten helserisiko. Oeko-Tex® Standard 100 er et globalt testing- og serifiseringsystem for råmaterialer, mellomprodukter og sluttprodukter i alle produksjonsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller regulert ved lov, kjemikalier som er kjent for å være skadelig for helsen, og parametere som inngår som et forebyggende tiltak for å ivareta helse.

For mer informasjon, se www.oeko-tex.com.

8) Hvor er DROPS garn produsert?

Du kan lese mer om hvor alle DROPS garn er produsert i fargekartet for hvert garn og i vår prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord-Europas største merkevare innenfor garn, håndstrikk og design , har vi unike muligheter til å jobbe med de aller beste råvarene, samt gjøre besparelser som kommer deg tilgode. Derfor kan du kjøpe DROPS garn som er 20-30% billigere enn lignende produkter!

10) Hvor nøyaktig er fargene i fargekartet på nettsiden?

Når vi lager bilder til fargekartet, gjør vi vårt beste for å oppnå høyeste fargenøyaktighet. Dessverre kan vi ikke garantere hvordan bildene vil se ut på din skjerm. Hver enkelt skjerm viser farger forskjellig, noen farger kan se mørkere ut enn de virkelig er, og noen farger kan være mer mettet på noen skjermer. Hvis du opplever at mange av garnfargene ser annerledes ut på skjermen enn den faktiske fargen på nøstet, kan du justere innstillingen på skjermen.

11) Hva er mikron? Hva betyr superfine / extra fine?

Finheten på fibre måles i mikron (tusendels millimeter). Super fine alpakkaull er 26-28 mikron. Fine merinoull er mindre enn 21,5 mikron og extra fine merino er under 19,5 mikron. Jo færre mikron, desto bløtere og finere garn, mens flere mikron gir en grovere og mer slitesterk kvalitet.

Årsaken til at antall mikron i garnets fibre er viktig er fordi garnet lett kan bli noe helt annet enn hva man regner med. Hvor fint og mykt eller hvor grovt et garn er, avgjør hva vi bruker det til. Derfor anbefaler vi de mykeste garnene (som Baby Merino) til babytøy, og et grovere garn (som DROPS Snow) til sitteunderlag og tøfler.

12) Hvorfor er fargene i nøstene mine med printfarger forskjellige?

Grunnen til at 2 nøster av samme printgarn kan se forskjellige ut kan være; 1) de har ulike partinummer 2) de har blitt farget med en teknikk som kalles ”magic print” (som brukes i f.eks. DROPS Delight) som skaper unike mønstre og jevne fargeoverganger på alle nøstene, hvilket innebærer at det kan forekomme både lyse og mørke partier i samme innfarging. Dette er ikke en feil, men en del av garnets egenskaper.

13) Min butikk har ikke fargen jeg ønsker, hva kan jeg gjøre?

Hvis din DROPS forhandler ikke har fargen du ønsker, så prøv å ta kontakt med en DROPS Super Store (butikkene med gullmerke på forhandlerlisten) - de har et stort utvalg av farger og dersom de ikke har fargen din på lager, så vil de bestille den for deg. Se listen over alle DROPS forhandlere her.

14) Where can I find a specific dye lot of a colour?

Always try contacting your DROPS store first. If they do not have the dye lot you want we recommend you to ask other knitters and crocheters in the DROPS Workshop in Facebook or Ravelry, which may have the dye lot in their stash and might be willing to part from it.

15) Hvorfør røyter garnet mitt?

Garn røyter fordi det ikke er spunnet nok for å holde fibrene sammen. Alt garn har overskudd av fibre(fra produksjonen) og vil røyte mer eller mindre, avhengig av hvordan garnet er spunnet. Børstede garn (og "langhårede" garn) som f.eks. DROPS Melody, har flere av disse løse fibrene enn andre garn og røyter derfor mer. Det kommer også an på hva man har på over og under sitt strikkede plagg, om det er noe plagg som trekker fibrene ut. Derfor vil det aldri være mulig å garantere at et garn ikke røyter.

Nedenfor har vi noen tips til hvordan man får det beste resultatet når man jobber med langhårede garn:

  • Når plagget er ferdig (innen du vasker det) skal det ristes ordentlig så alle overskuddsfibre faller av. NB: IKKE bruk tøyrulle eller børste, det vil bare dra ut enda mer fiber fra garnet.
  • Legg plagget i en plastpose og legg det i fryseren i noen timer - temperaturen vil få fibrene til å gli fra hverandre og de løse fibrene vil lettere kunne ristes bort etterpå.
  • Vask plagget etter vaskeanvisningen på banderolen. Plagg som er laget i langhårede garn, skal normalt alltid ristes etter vask, både for å få fibrene til å reise seg igjen, men også for å fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har kjøpt? Når du bestiller garn fra fargekartene eller oppskriftene på vår side så kjøper du ikke direkte fra DROPS, men fra en av de hundrevis av DROPS butikkene rundt omkring i landet. Det er derfor viktig at du tar kontakt med DROPS butikken du kjøpte garnet fra, og at du tar vare på banderolene til nøstene du kjøpte (de er din garanti). DROPS butikken du kontakter vil hjelpe deg og ta klagen videre hvis nødvendig. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørsmål (155)

country flag Mascha wrote:

Hallo! Kann man dieses Garn zusammen mit Kid-Mohair verstricken, um den Pullover etwas flauschiger zu machen? Oder ist das nicht empfehlenswert?

28.02.2023 - 21:39:

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, sicher können Sie Belle mit z.B. Kid-Silk zusammen stricken. Wie immer stricken Sie am besten eine Maschenprobe zuvor, so finden Sie die richtige Textur, Nadelgröße und Maschenprobe, die Ihnen gefällt. Viel Spaß beim stricken!

01.03.2023 kl. 10:22:

country flag Susi wrote:

Danke für den netten Tipp, Inge !

14.02.2023 - 17:18:

country flag Inge wrote:

Hi Susi, ich kann in jedem Fall die Belle empfehlen. Ich habe bereits mehrere Pullover daraus gestrickt. Das Garn teilt sich nicht wie andere mehrfädige Baumwollgarne. Es ist ein wenig unregelmäßig was mir bei Glatt rechts gestrickten Projekten zu einem gleichmäßigen Strickbild verhilft. Es trägt sich wunderbar auch an warmen Tagen und lässt sich problemlos in der Maschine waschen. Nicht zuletzt ist es für die hochwertige Materialzusammensetzung sehr günstig.

14.02.2023 - 08:06:

country flag Susi wrote:

Ich habe Probleme, mich für eins der Baumwollgarne zu entscheiden. Welche Qualität ist formstabil und eignet sich für einen Pullover mit langen Ärmeln ? Ich hätte gerne eine Empfehlung für das qualitativ hochwertigste Baumwollgarn von DROPS in Gruppe A oder B. Danke.

13.02.2023 - 17:41:

DROPS Design answered:

Liebe Susi, siehe unten eine Antwort von einer Kundin - gerne kann Ihnen Ihr DROPS Laden damit - auch per Telefon oder per E-Mail - weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

14.02.2023 kl. 14:28:

country flag SIGNOUREL wrote:

Bonjour, On m'a donné plusieurs pelotes de Drops Belle coloris 17- pétrole Je ne sais pas si la personne les avaient depuis longtemps.... Je dois en acheter d'autres. Pouvez-vous m'indiquer si vous avez encore le bain -dyelot 841 merci

16.01.2023 - 19:34:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Signourel, contactez les différents magasins DROPS pour leur demander, ils pourront vous aider, même par mail ou téléphone. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop; peut être que l'une d'entre elle pourra vous aider. Bon tricot!

17.01.2023 kl. 10:31:

country flag Béatrice Thibaud wrote:

Je cherche drops belle couleur 14 je ne trouve pas .

13.08.2022 - 13:36:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Thibaud, cette couleur a été retirée du nuancier, je suis désolée. Votre magasin pourra vous aider à choisir une autre couleur si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

15.08.2022 kl. 09:11:

country flag Hilde Tornes wrote:

Ønsker å bestille garn

05.08.2022 - 12:29:

country flag Marian Elisa Christensen wrote:

Har I Drops Belle colour 20 dyelot 3532 på lager. Jeg tror jeg mangler 2 nøgler...

14.07.2022 - 10:02:

DROPS Design answered:

Hej Marian. Vi har dessvärre inte översikt på vilka dyelot våra återförsäljare har på lager, men ta gärna kontakt med de så hjälper de dig. Mvh DROPS Design

14.07.2022 kl. 13:27:

country flag Sonia wrote:

Wo kann ich die Kommentare über die Garne lesen?

13.07.2022 - 16:33:

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

24.07.2022 kl. 19:26:

country flag Vivien Thorogood wrote:

Hi do Belle and Fabel combine well? I have a children's pattern using 5.5 mm needles. Thank you :)

30.06.2022 - 18:33:

DROPS Design answered:

Dear Vivien, no, they don't combine well. Belle is a cotton thread so it won't get mixed with Fabel and both threads will be completely separated when working.

30.06.2022 kl. 21:09:

country flag Heidemann wrote:

Wo gibt es dir Farbe Pearl zu kaufen?

16.06.2022 - 10:35:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Heidemann, diese Farbe ist ganz neu, fragen Sie mal Ihren DROPS Laden, wann sie sie bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:21:

country flag Helga Eer wrote:

Liebes Team, da ich mit Strickmaschine stricke, wollte ich wissen, ob die BELLE unicolor auch der Maschine verarbeitet werden kann. Steht das auf der Banderole und ich hab's nicht gesehen ? Danke im Voraus und liebe Grüße aus Wien

11.06.2022 - 10:32:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eer, es kommt nach Ihrer Strickamaschinen an, am besten schauen Sie die Gebrauchshinweisen/anleitung oder fragen Sie Ihr DROPS Laden/ ein Strickforum. Viel Spaß beim stricken!

13.06.2022 kl. 12:16:

country flag Lena wrote:

På den här sidan står det att Garnius.se säljeR Drops belle för 16 kr/nystan. På hemsidan kostar det 19kr - lite falsk marknadsföring va?

09.06.2022 - 16:48:

country flag Renata Del Sal wrote:

Filato molto scorrevole con bellissimi colori. Io per i capi estivi lo lavoro coi ferri n 5 (campione 17x22 m = 10x10 cm). Mi piacerebbe che ci fosse anche un verde più scuro.

03.06.2022 - 13:26:

country flag Debora wrote:

Buongiorno, il filato è bellissimo e molto confortevole da indossare. Però mi succede che dopo averlo indossato un paio di volte, si lascia andare moltissimo e non tiene più la forma, che riacquista una volta lavato. Com'è possibile? Lavorato con ferri 4 ottenendo il campione corretto. Grazie mille

28.05.2022 - 15:31:

DROPS Design answered:

Buongiorno Debora, ha seguito le istruzioni di lavaggio riportate sulla fascetta? Si ricordi di asciugare il lavoro in piano e non appeso. Buon lavoro!

29.05.2022 kl. 14:30:

country flag Heleen Vanderlaan wrote:

To wear a garment made with this yarn is every day a joy! Year around.

26.05.2022 - 22:02:

country flag Aud Jorunn Blindheim wrote:

Hvordan vil plagg i Bella garn holde seg i bruk? Det virker som det kan ha lett for å sige ut sige ut? noen som har erfaringer? Mvh. Aud

05.05.2022 - 12:33:

DROPS Design answered:

Hej, Nej absolut ikke (hvis du overholder strikkefastheden). DROPS Belle holder sig fin både efter brug og vask :)

06.05.2022 kl. 14:29:

country flag Vief Cornelissen wrote:

Wat is de bron van de viscose?

01.05.2022 - 20:10:

DROPS Design answered:

Dag Vief,

De grondstof van viscose is cellulose (hout dus). Deze ondergaat een chemische behandeling waardoor de glanzende en zachte structuur ontstaat. Het wordt ook wel nepzijde genoemd, maar heeft vergelijkbare eigenschappen als katoen. Onze viscose komt uit Turkije.

21.05.2022 kl. 16:25:

country flag Yiqi Huang wrote:

Dear Drops team, I would like to make the Aegean (vs-031) T-shirt which uses Drops Belle, but I can't find the colour 14 (light blue) anywhere online in Germany. Even here the number 14 is missing. Is it completely sold out? I really like the colour in the design, would you make a suggestion on the substitution woll in the matching colour? Thank you!

25.04.2022 - 00:13:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Huang, this colour is now discontinued - please feel free to contact your DROPS store for any assistance choosing the best matching colour. They will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

25.04.2022 kl. 08:58:

country flag Maria Rind wrote:

Hej Jeg har købt Belle i farven rosenmandel online, men synes ikke farven er pæn i virkeligheden. Kan jeg evt. strikke den sammen med andet tyndt garn i en farve der skjuler den beige tone i rosenmandel? Jeg har ikke kunnet finde opskrifter på noget der er strikket i rosenmandel farven og kan heller ikke finde den under garnkombinationer. På forhånd tak. vh.

03.04.2022 - 16:52:

DROPS Design answered:

Hei Maria. Vanskelig å gi et godt personlig råd ang fargevalg/mix av farger, vi er alle forskjellige. Du må du finne en farge du liker og vil mene passe til rosenmandel. Om du strikker med 1 tråd DROPS Belle + 1 tråd fra samme garngruppe som Belle (garn fra garngruppe B), kan du velge en oppskrift som er strikket med garn fra garngruppe D. Men husk å sjekke at din strikkefasthet stemmer. Du må også huske ved miks av kvaliteter, hvordan plagget skal vaskes. mvh DROPS Design

04.04.2022 kl. 09:12:

country flag Helle wrote:

Kunne godt tænke mig nye farver,,det fantastisk garn men mangler nye farver

19.03.2022 - 06:04:

DROPS Design answered:

Hei Helle. Kom gjerne med fargeforslag, så skal vi beskjed videre til de som vurderer nye farger. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:18:

country flag Lydia wrote:

Vielen Dank für Ihre Antwort. Spannen wird leider nicht helfen, denn ich habe ja zuviele Reihen bei richtiger Breite.Das butterfly heart top wird von der Mitte aus im Lacemuster nach außen und unten gestrickt-das Umrechnen ist dann schwierig.\r\nAber trotzdem nochmals vielen Dank für Ihre schnelle Rückmeldung. Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 17:11:

country flag Lydia wrote:

Liebes DROPS TEAM, leider kommen meine MAPROs nicht hin: Nadel Nr. 4 ergibt bei mir 20M und 31R, Nadel Nr. 3,75 erbit 21M und 31,5 R, Nadel Nr. 3,5 ergibt 22M und 32R. Ich möchte das Butterfly Heart Top stricken. Wenn ich bei 10 cm schon 3,5Reihen (Nadel Nr. 3,75) habe, dann wird das Top nicht gelingen. Können Sie mir helfen? Voran vielen Dank! Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 10:42:

DROPS Design answered:

Liebe Lydia, vielleicht können Sie Ihre Maschenprobe spannen? Es kann Ihnen vielleicht helfen - Für einige Modellen ist die Maschenprobe in der Breite die wichtigste - wenn die Höhe in cm gemessen wird, sonnst (beim Raglan/Rundpassen) sollen Sie die Höhe anpassen. Gerne kann Ihnen Ihr DROPS Laden (auch telefonisch oder per Email) weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

18.03.2022 kl. 16:28:

country flag Dianne wrote:

Hello, When can we expect the new patterns for ''Drops Bell'' 2022. I have the yarn.... and LOVE IT!

17.03.2022 - 13:57:

DROPS Design answered:

Dear Diane, thank you! The new patterns will come online continuously, collection should be complete in May - thanks for your patience!

18.03.2022 kl. 09:47:

country flag Katarzyna wrote:

Dzień dobry, pytanie dotyczy włóczki Belle. Na wybraną bluzkę potrzeba 0,5 kg - 10 motków, ale ile motków powinnam kupić, jeżeli chciałabym zrobić tę bluzkę z podwójną nitką? Nigdy nie robiłam nitką podwójną i zupełnie nie mam rozeznania, będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

15.03.2022 - 19:02:

DROPS Design answered:

Witaj Kasiu, musisz kupić 2 razy więcej włóczki. Pozdrawiamy!

16.03.2022 kl. 11:14:

Skriv en kommentar til DROPS Belle

Vi vil gjerne høre hva du har å si om dette garnet!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.