Bli med på DROPS-Along

Christmas KAL 2021

Elsker du julegensere like mye som vi gjør? Så er det på tide å komme i gang med genserne du og dine nærmeste skal bruke denne julen. Hva er vel bedre enn å bli med oss i denne morsomme KALen hvor vi skal strikke en julegenser sammen steg for steg - og det er to ulike varianter å velge mellom!

Men først, hva er en KAL? En KAL (eller Knit-Along) er et "event" hvor vi strikker en oppskrift sammen med andre kreative mennesker, får hjelp og deler inspirasjon og bilder underveis i prosessen.

VANSKELIGHETSGRAD
Er du usikker på dine strikkeferdigheter? Ikke bekymre deg! Dette er en enkel oppskrift å følge og alle stegene i KAL’en inkluderer både video og bilder som kan hjelpe deg med å fullføre genseren

NÅR STARTER VI?
Vi starter 26. oktober!!

Du kan dele ditt prosjekt underveis ved å tagge bildene dine med: #DROPSChristmasKAL og #dropsalong, send bildene dine til #dropsfan galleriet eller bli med i DROPS Workshop! !

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?

Nyeste ledetråd

Det finnes ingen hint for denne DROPS-Along enda!

Christmas KAL 2019

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å starte på sesongens julegensere til barna! Hva er vel bedre enn å bli med oss å strikke denne herlige Nissegenseren i DROPS Air – garnet får du med 30% rabatt ut året!

Men først, hva er en KAL? En KAL eller Knit-Along er et “event” hvor vi strikker en oppskrift sammen med andre kreative mennesker, får hjelp og deler inspirasjon og bilder underveis i prosessen.

VANSKELIGHETSGRAD
Er du usikker på dine ferdigheter - ikke bekymre deg! Dette er en enkel oppskrift å følge og hvert steg i denne KAL'en inkluderer både video og bilder som hjelper deg på veien.

NÅR STARTER VI?
Vi starter torsdag 14. november!

Du kan dele ditt prosjekt underveis ved å bruke hashtaggene #DROPSChristmasKAL og #SleepySantaSweater på bildene dine, send bildene dine til #dropsfan gallery eller bli med i DROPS Workshop!

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd

Christmas 2018

Bli med på DROPS-Along - vi strikker matchende julegensere for hele familien!

VANSKELIGHETSGRAD
Dette er en enkel oppskrift å følge, men om du er usikker på dine ferdigheter - ikke bekymre deg! Hvert steg i denne KAL'en inkluderer både video og bilder som hjelper deg på veien.

Er dette første gangen du strikker med flere farger? Da er dette et perfekt prosjekt å starte med!

NÅR STARTER VI?
Vi starter torsdag 1. november.

Del ditt prosjekt underveis ved å bruke disse to hashtaggene: #DROPSChristmasKAL og #RedNoseJumper (dersom du lager voksengenseren) eller #RedNoseJumperKids (dersom du lager barnegenseren). På denne måten kan du klikke på en hashtag i sosiale medier eller søke i DROPS Workshop for å se bilder fra andre som lager den samme genseren som deg!

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd

Magic Summer

Bli med på vår nye DROPS-Along, denne gangen hekler vi et sjal sammen!

VANSKELIGHETSGRAD
Som tidligere, vil vi også denne gangen kombinere forskjellige hekleteknikker og masker - noen er enkle og andre er litt mer avanserte. Er du nybegynner? Fortvil ikke! Alle hintene vil inneholde bilder steg-for-steg og videoer.

START DATO
DROPS-Alongen starter 3.mai

Del bilder av ditt arbeid ved å merke dem med #DROPSAlong #MagicSummerCAL på Instagram og Facebook, eller bli med oss på DROPS Workshop for å få ekstra hjelp!

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd

Christmas 2017

Bli med på DROPS-Along - vi strikker matchende julegensere for hele familien!

VANSKELIGHETSGRAD
Som i tidligere DROPS-Along, kombinerer vi ulike teknikker i ulike vanskelighetsgrader - men denne gangen skal vi strikke!

Er du bekymret for at dine strikkeferdigheter ikke strekker til? Det trenger du ikke uroe deg for. Hvert steg i denne DROPS-Along inneholder videoer og leksjoner som vil hjelpe deg på veien til det ferdige resultatet.

NÅR STARTER VI?
Vi begynner å strikke 3. november!

Del ditt prosjekt med oss underveis ved å merke bildene dine med to av disse hashtaggene: #DROPSChristmasKAL og #FrostysChristmas (hvis du strikker voksengenseren) eller #FrostysChristmasKids (hvis du strikker barnegenseren). Ved bruk av disse kan du klikke på dem eller søke på dem på Instagram eller i søkefeltet i DROPS Workshop for å se progresjonen til andre som strikker den samme genseren som deg.

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd

Spring Lane

Bli med å hekle et nytt vakkert teppe i 6 farger fra DROPS ♥ You #8

VANSKELIGHETSGRAD
Som tidligere, vil vi også denne gangen kombinere forskjellige hekleteknikker og masker - noen er enkle og andre er litt mer avanserte. Er du nybegynner? Fortvil ikke! Alle hintene vil inneholde detaljer steg-for-steg, bilder og videoer!

STARTDATO
Første hint vil bli publisert 2.mars!

Del bilder av ditt arbeid ved å merke dem med #DROPSAlong #SpringLaneCAL på Instagram og Facebook, eller bli med oss på DROPS Workshop for å få ektra hjelp!

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd

The Meadow

Bli med å hekle et vakkert teppe i 5 farger fra DROPS ♥ You #7!

VANSKELIGHETSGRAD
Vi vil kombinere flere hekleteknikker og masker, noen er enkle og andre er litt mere avansert. Men selv om du er nybegynner skal du ikke fortvile. Alle hint for teppet vil bli fulgt opp med en detaljert DROPS leksjon og videoer!

Bruk #DROPSCAL #TheMeadow når du tagger dine projekter på Instagram og Facebook, eller bli med oss på DROPS Workshop for ektra hjelp og inspirasjon!

Materialer

Hva trenger jeg for å bli med?
Galleri

Ledetråd