per side

Erstatt Alpaca med Flora

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Alpaca med 1 tråd DROPS Flora. Finn opskrifter hvor du k... (Les mer)

Lagt ut 04.11.2016 under Garnalternativer

Erstatt AlpacaClassic med Puna

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS AlpacaClassic med 1 tråd DROPS Puna. Finn opskrifter hvo... (Les mer)

Lagt ut 18.08.2016 under Garnalternativer

Erstatt Lin med Belle

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Lin med 1 tråd DROPS Belle. Finn opskrifter hvor du kan ... (Les mer)

Lagt ut 26.04.2016 under Garnalternativer

Erstatt Angora-Tweed med Puna

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Angora-Tweed med 1 tråd DROPS Puna. Finn opskrifter hvor... (Les mer)

Lagt ut 26.04.2016 under Garnalternativer

Hvordan plassere et diagram midt på?

Slik plasseres midten av diagrammet (masken med pil) midt på forstykket/bakstykket eller midt på ermet. Om det står i oppskriften at du skal fortsette med å strikke forstykket ifølge et diagra... (Les mer)

Lagt ut 08.12.2015 under Kom i gang!

Erstatt Polaris med 2 tråder Cloud

Slik kan du lett erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Polaris med 2 tråder DROPS Cloud. Se alle oppskrifter i DROPS Polaris! Se ... (Les mer)

Lagt ut 10.11.2015 under Garnalternativer

Erstatt Nepal med Air

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Nepal med 1 tråd DROPS Air. Når du velger å erstatte D... (Les mer)

Lagt ut 19.10.2015 under Garnalternativer

Erstatte Silke-Alpaca med 2 tråder BabyAlpaca Silk

Slik kan du lett erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Silke-Alpaca med 2 tråder DROPS BabyAlpaca Silk. Se oppskrifter i DROPS Silke... (Les mer)

Lagt ut 09.10.2015 under Garnalternativer

Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

For at få jevne økninger - eller fellinger i feks i en raglan, i en V-hals eller om man vil forme er arbeid, så skriver vi noen ganger: Øk eller fell 1 m vekselsvis på hver 3. og 4. p/omg/... (Les mer)

Lagt ut 09.10.2015 under Kom i gang!

Erstatt Puddel med 1 tråd Alpaca Bouclé + 1 tråd Brushed Alpaca Silk

Å erstatte et garn er veldig enkelt! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Puddel med 1 tråd DROPS Alpaca Bouclé sammen med 1 tråd DROPS Brushed Alpaca... (Les mer)

Lagt ut 07.10.2015 under Garnalternativer