per side

Erstatt Alpaca med Flora

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Alpaca med 1 tråd DROPS Flora. Finn opskrifter hvor du kan b... (Les mer)

Lagt ut 04.11.2016 under Garnalternativer

Erstatt AlpacaClassic med Puna

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS AlpacaClassic med 1 tråd DROPS Puna. Finn opskrifter hvor du... (Les mer)

Lagt ut 18.08.2016 under Garnalternativer

Erstatt Lin med Belle

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Lin med 1 tråd DROPS Belle. Finn opskrifter hvor du kan bruk... (Les mer)

Lagt ut 26.04.2016 under Garnalternativer

Erstatt Angora-Tweed med Puna

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Angora-Tweed med 1 tråd DROPS Puna. Finn opskrifter hvor du ... (Les mer)

Lagt ut 26.04.2016 under Garnalternativer

Hvordan plassere et diagram midt på?

Slik plasseres midten av diagrammet (masken med pil) midt på forstykket/bakstykket eller midt på ermet. Om det står i oppskriften at du skal fortsette med å strikke forstykket ifølge et diagram, så... (Les mer)

Lagt ut 08.12.2015 under Kom i gang!

Erstatt Polaris med 2 tråder Cloud

Slik kan du lett erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Polaris med 2 tråder DROPS Cloud. Se alle oppskrifter i DROPS Polaris! Se her... (Les mer)

Lagt ut 10.11.2015 under Garnalternativer

Erstatt Nepal med Air

Det er enkelt å bytte ut et garn med et annet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis du erstatter 1 tråd DROPS Nepal med 1 tråd DROPS Air. Når du velger å erstatte DROPS N... (Les mer)

Lagt ut 19.10.2015 under Garnalternativer

Erstatte Silke-Alpaca med 2 tråder BabyAlpaca Silk

Slik kan du lett erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Silke-Alpaca med 2 tråder DROPS BabyAlpaca Silk. Se oppskrifter i DROPS Silke-Al... (Les mer)

Lagt ut 09.10.2015 under Garnalternativer

Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

For at få jevne økninger - eller fellinger i feks i en raglan, i en V-hals eller om man vil forme er arbeid, så skriver vi noen ganger: Øk eller fell 1 m vekselsvis på hver 3. og 4. p/omg/cm i ... (Les mer)

Lagt ut 09.10.2015 under Kom i gang!

Erstatt Puddel med 1 tråd Alpaca Bouclé + 1 tråd Brushed Alpaca Silk

Å erstatte et garn er veldig enkelt! Her er en prøve som viser hvordan det ser ut hvis man erstatter 1 tråd DROPS Puddel med 1 tråd DROPS Alpaca Bouclé sammen med 1 tråd DROPS Brushed Alpaca Silk.... (Les mer)

Lagt ut 07.10.2015 under Garnalternativer