DROPS / 200 / 1

Back to the Beach by DROPS Design

Heklede nett med striper i DROPS Paris. Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp.

Stikkord: hullmønster, striper, vesker,
  • Back to the Beach / DROPS 200-1 - Heklede nett med striper i DROPS Paris. Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp.
  • Back to the Beach / DROPS 200-1 - Heklede nett med striper i DROPS Paris. Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp.
  • Back to the Beach / DROPS 200-1 - Heklede nett med striper i DROPS Paris. Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp.
  • Back to the Beach / DROPS 200-1 - Heklede nett med striper i DROPS Paris. Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp.
DROPS Design: Modell w-767
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
One-size.
Mål: Omkrets: 86 cm. Lengde (uten stropper): 36 cm.

MATERIALER (til 1 nett i hver farge):
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
250 g farge 17, naturhvit
150 g farge 41, sennep
100 g farge 59, gammelrosa
100 g farge 101, lys blå
100 g farge 35, vaniljegul
Til 1 nett trenger du 100 g farge 17 naturhvit, 50 g farge 41 sennep og 100 g av fargen nederst på nettet.

Ønskes arbeidet ensfarget går det med:
250 g Paris til 1 nett.

HEKLEFASTHET:
16 staver i bredden og 9 rader i høyden = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 4,5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Bomull
fra 16.00 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 224kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2.

HEKLEINFORMASJON:
På begynnelsen av hver omgang med fastmasker erstattes første fastmaske med 1 luftmaske. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i første luftmaske på starten av omgangen.
På begynnelsen av hver omgang med staver erstattes første stav med 3 luftmasker. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på starten av omgangen.

HEKLETIPS (gjelder luftmasker):
1 luftmaske skal tilsvare 1 stav i bredden. Pass på at løkken som blir laget i luftmasken blir dratt et stykke opp på heklenålen slik at den ikke blir for stram. Dersom luftmaskene blir heklet for stramme vil mønsteret stramme i de partiene der det er mange luftmasker.

ØKETIPS-1:
Det økes 1 stav ved å hekle 2 staver i 1 stav. Øk 1 stav i masken før og etter begge merketrådene (= 4 staver økt på omgangen).

ØKETIPS-2 (jevn fordeling):
For å beregne hvordan det skal økes jevnt, regner man det totale maskeantallet på pinnen (f.eks 130 masker) og deler maskene med antall økninger som skal gjøres (f.eks 8) = 16,25.
I dette eksempelet økes det ved å hekle i 2 staver i ca hver 16.maske.

3 STAVER TIL 1 STAV:
Hekle 1 stav i første maske, men vent med siste kast om gjennomtrekk (= 2 løkker på nålen), hekle 1 stav til på samme måte i hver av de neste 2 maskene, men trekk siste kast gjennom alle de 4 løkken på nålen (= 1 maske)

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

NETT - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp. Tilslutt hekles bunnen sammen.

NETT:
Hekle 142 luftmasker på nål 4,5 med gammelrosa og fest dem til en ring med 1 kjedemaske i først luftmaske på omgangen.
1.OMGANG: Hekle 1 luftmaske (= 1 fastmaske) – les HEKLEINFORMASJON, hekle 1 fastmaske i neste luftmaske, * hopp over neste luftmaske, hekle 1 fastmaske i hver av de neste 4 luftmaskene *, hekle fra *-* totalt 28 ganger = 114 fastmasker. Sett en merketråd på starten av omgangen og en merketråd etter 57 fastmasker (= 57 fastmasker tilbake på omgangen).
2.-5.OMGANG: Hekle 1 stav i hver fastmaske, SAMTIDIG på hver omgang økes det 1 maske på hver side av begge merketrådene slik – les ØKETIPS-1 = 130 masker. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
6.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav og øk 8 staver jevnt fordelt på omgangen – les ØKETIPS-2 = 138 staver.
Nå hekles det videre slik – les HEKLETIPS: Hekle A.1 totalt 46 ganger på omgangen. Når hele diagrammet er heklet ferdig i høyden repeteres siste omgang i diagrammet. Når arbeidet måler 18 cm fra oppleggskanten byttes det til naturhvit. Hekle videre med siste omgang i A.1 til arbeidet måler 31 cm fra oppleggskanten.

Hekle A.2 over hver rapport A.1 – husk HEKLEINFORMASJON.
Bytt til sennep og hekle kanten og stroppene slik:
1.OMGANG: Hekle * 1 stav i hver av de første 23 stavene, hekle 72 luftmasker – pass på at luftmaskene ikke hekles for stramme (luftmaskeraden skal måle 45 cm), hopp over 23 staver, hekle 1 stav i hver av de neste 23 stavene *, hekle fra *-* 1 gang til på omgangen = 2 stropper.
2.OMGANG: Hekle * 1 stav i hver av de første 21 stavene, hekle 3 STAVER TIL 1 STAV – les forklaring over, hekle 1 stav i hver av de neste 70 luftmaskene (det gjenstår 1 luftmaske før neste stav på omgangen), hekle 3 STAVER TIL 1 STAV, hekle 1 stav i hver av de neste 21 stavene *, hekle fra *-* 1 gang til på omgangen = 228 staver.
3.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver stav.
Klipp og fest tråder. Vreng arbeidet slik at retten ligger mot retten og hekle sammen bunnen nederst langs den første luftmaskeraden som ble heklet. Hekle med den fargen som det er heklet med nederst på nettet og hekle gjennom begge lag med start fra merketråden på starten av omgangen slik: Hekle 1 fastmaske i hver luftmaske, men hopp over de samme luftmaskene som det ble hoppet over på starten av arbeidet. Klipp og fest tråden.
Hekle 2 nett til på samme måte, men start med lys blå eller vaniljegul istedenfor gammelrosa.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 02.05.2019
Rettelse - Stropper: 2.OMGANG: Hekle * 1 stav i hver av de første 21 stavene, hekle 3 STAVER TIL 1 STAV – les forklaring over, hekle 1 stav i hver av de neste 70 luftmaskene (det gjenstår 1 luftmaske før neste stav på omgangen), hekle 3 STAVER TIL 1 STAV, hekle 1 stav i hver av de neste 21 stavene *, hekle fra *-* 1 gang til på omgangen = 228 staver.

Diagram

symbols = 1 luftmaske
symbols = 1 stav i masken
symbols = 1 stav om luftmaskebuen
symbols = start på denne omgangen - forrige omgang er allerede heklet
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (70)

country flag Susanne 09.04.2021 - 23:54:

Warum werden in der ersten Runde 142 M angeschlagen, wenn nur 114 M behäkelt werden mit festen Maschen?

user icon DROPS Design 12.04.2021 kl. 07:24:

Liebe Susanne, Man überspringt in der ersten R in regelmäßigen Abständen 1 Lm, damit der Rand nicht zu stramm und eng wird und elastisch bleibt - in der Regel häkelt man die Lm etwas fester als später die M, um das auszugleichen, schlägt man mehr Lm an. Wenn Ihnen das mit den Löchern gar nicht gefällt und Sie sehr lockere Lm anschlagen, können Sie auch nur die Anzahl der Lm anschlagen, die Sie in der 2. R für die Stb brauchen (wobei dabei zu beachten ist, dass das 1. Stb aus 3 Lm besteht). Viel Spaß beim häkeln!

country flag Corinne 03.04.2021 - 03:53:

I rewrote this pattern in Canadian terms, row by row and stitch by stitch! It’s too bad whoever wrote this pattern did it in such a confusing way Anyone wanting an easier version of this pattern to follow feel free to leave a comment where to send it and I’ll share my version with you

country flag Sabine 01.02.2021 - 10:33:

Korrekturvorschlag für die Anleitung: In der deutschen Anleitung fehlen die zwei Reihen Stäbchen in der Naturfarbe, die nach dem Netz gehäkelt werden, das müßte ergänzt werden.

user icon DROPS Design 01.02.2021 kl. 14:56:

Liebe Sabine, die 2 Reihen Stäbchen in der Naturfarbe sind als A.2 beschrieben: Dann A.2 über jeden Rapport A.1 häkeln. Dann häkelt man den Rand und die Träger mit Senf. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Amanda 22.11.2020 - 14:59:

Hej, jeg er i gang med A.1, men jeg forstår ikke diagrammet. Skal jeg hækle en omgang fra pilen med *stangmaske, 2 lm, skippe 2 etc*, anden omgang ligesådan, og så en tredje omgang kun med stangmasker? Jeg forstår ikke rækken under pilen - hvornår skal den hækles? Håber I kan hjælpe!

user icon DROPS Design 24.11.2020 kl. 12:46:

Hei Amanda. 1.-6. omgang er forklart i oppskriften og når du skal starte å hekle etter diagram A.1, starter du der pilen i diagrammet viser (omgangen under pilen er 6. omgang som er forklart i oppskriften). Når du hekler etter diagram A.1 er det 1 stav, hopp over 2 staver og 2 luftmasker, og dette gjentas omgangen rundt. Men husk: På begynnelsen av hver omgang med staver erstattes første stav med 3 luftmasker. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på starten av omgangen. mvh DROPS design

country flag Karen Doster 24.08.2020 - 01:16:

I’ve just finished the A.2 round in off white. I believe the directions say to now start the edge and straps in mustard. However when I look at the picture of the bag, it looks like there is an added row of all dc after the A.2 row. Please advise... thanks

user icon DROPS Design 03.02.2021 kl. 15:07:

Hi Karen, there is not an added row of all dc after the A.2 row. Please follow pattern instructions. Happy crocheting!

country flag GAUTIER 25.07.2020 - 17:11:

J ai suivi à la lettre le modèle et les quantités pour commander et avec la laine je ne peux faire que deux rangs bleus des brides ajourées c est à dire du modèle A1

country flag Linda Kersey 24.07.2020 - 03:43:

Is it possible to get this pattern in American English? It is lovely and I very much want to make it!! I await to hear from you and hope that my request is possible. Thank you for such beautiful work, I can\\\'t wait to get started....

user icon DROPS Design 24.07.2020 kl. 07:13:

Hi Linda, If you click on the language box under the photo, you can choose US English. Happy crafting!

country flag Le Diagramme A1 Et A2 On Des Fautes? 14.06.2020 - 22:12:

Bonjour le diagramme A1 a une faute le dernier rang je crois

user icon DROPS Design 15.06.2020 kl. 10:05:

Bonjour, les diagrammes A.1 et A.2 sont justes - on lit les diagramme à partir du rang 2 (celui avec la flèche) et on répète le 2ème rang. Bon crochet!

country flag Rhona Liddle 07.06.2020 - 16:18:

I dont understand it at all. i've done the first 6 rows/rounds and am now onto doing the A1 diagram but i just dont understand. there's well over a hundred stitches in the row/round so how can i merely do three trebbles? or does it mean i do 3 trebbles all the way round as in one trebble in every stitch all the way round? OR... does it mean i do, 3 trebbles, 1 trebble & 2 chain, 1 trebble and 2 chain, repeated all the way round? + when i do the ch's do i skip 2 sts? else it changes shape

user icon DROPS Design 08.06.2020 kl. 09:14:

Dear Mrs Liddle, find here how to read crochet diagrams - you will repeat A.1 a total of 46 times in the round starting with the row with an arrow (= 1 double crochet (US-English), 2 chains, skip 2 sts), repeat from *-*. Then work 2nd row: (1 dc in the dc, 2 ch). Happy crocheting!

country flag Sandra 28.05.2020 - 18:19:

Hallo... auf den Fotos sieht es aus, als wären die Träger in der 3. R. mit festen M gehäkelt... in der Anleitung steht jedoch eine Reihe feste M häkeln... Was ist nun richtig? LG

user icon DROPS Design 29.05.2020 kl. 07:46:

Liebe Sandra, je nach Wunsch können Sie ene zusätzliche Reihe mit feste Maschen häkeln oder nicht. Viel Spaß beim häkeln!

Kommentér oppskrift DROPS 200-1

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.