DROPS / 156 / 55

Celtic Dancer by DROPS Design

Strikkede DROPS tøfler i ”Nepal” med snoninger. Str 35 - 43.

Tags: snoning, tøfler,
DROPS Design: Model nr ne-162
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37-38/40-41/43
Passer fodlængde: 22-24-27 cm
Materialer:
DROPS NEPAL fra Garnstudio
150 g i alle str i f.nr 4311, grå/lilla

DROPS PINDE og STRØMPEP NR 5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 17 m x 22 p glatstrik på 10 x 10 cm.
DROPS STRØMPEP nr 4 – til Ribkant.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

65% Uld, 35% Alpaca
fra 15.95 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 15.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 47.85kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag A.1-A.3. Diag viser mønsteret set fra retsiden.

INDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 m ind før mærketråden således: 2 m ret sammen.
Der tages 1 m ind efter mærketråden således: Strik 2 m drejet ret sammen.

RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.

PERLESTRIK:
1.p/omg: * 1 ret, 1 vrang *, gentag fra *-*.
2.p/omg: ret over vrang og vrang over ret. Gentag 2.p/omg.

MÅLETIPS:
Det måles midt i snoningen i A.1/A.3.
----------------------------------------------------------

TØFFEL:
Arb strikkes frem og tilbage fra midt bagpå.
Slå 33-33-35 m op på pinde 5 med Nepal (lad tråd enden være ca 20 cm lang, denne bruges til montering). Strik 2 p retstrik – se forkl over, Samtidig med at der på sidste p tages 4 m ud jævnt fordelt = 37-37-39 m. Derefter strikkes der således fra retsiden: 4 m vr, A.3 (= 8 m), 13-13-15 m PERLESTRIK – se forkl over, A.1 (= 8 m), afslut med 4 m vr. Fortsæt mønsteret således, vr m strikkes ret fra vrangen. A.1 og A.3 repeteres til færdigt mål. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 10½-11½-13 cm – se MÅLETIPS over, strikkes der således fra retsiden: 4 m vr, A.3, 13-13-15 m perlestrik, A.1, 4 m vr, slå 4 nye m op, strik de 4 første m, omg starter her = 41-41-43 m. Arb strikkes nu videre rundt på strømpep. Strik mønster som før, men nu strikkes A.2 (= 12 m) over de 4 m vr i hver side af arb og de 4 nye m. Når A.2 er strikket 1 gang i højden strikkes A.a til arb måler 17-19-22 cm. Der strikkes nu glatstrik over m i A.a, evt kan der strikkes glatstrik lidt tidligere. A.1 og A.3 fortsætter til færdigt mål. Nu sættes der 4 mærketråde i arb således: Strik A.3, men sæt 1.mærketråd mellem 1. og 2.m og 2.mærketråd mellem 7. og 8.m i A.3, strik perlestrik som før, strik A.1 men sæt 3.mærketråd mellem 1. og 2.m og 4.mærketråd mellem 7. og 8.m i A.1, strik ret over de resterende m (= 14 m ovenpå foden, 15-15-17 m under foden og 6 m i hver side af arb).

Tag derefter ind til tå på næste omg således: Tag 1 m ind efter 2.mærketråd og 1 m før 3.mærketråd under foden totalt 0-0-1 gang – læs INDTAGNINGSTIPS over, strik over de resterende m = 14 m ovenpå foden og 15 m under foden (= 41 m totalt). På næste omg tages der ind således: 1 m før 1. og 3.mærketråd og 1 m efter 2. og 4.mærketråd (= totalt 4 indtagninger). Gentag indtagningen på hver omg totalt 6 gange SAMTIDIG på sidste indtagning strikkes snoning m i A.1 og A.3 således: Strik 2 m drejet sammen, 2 m ret sammen. Efter alle indtagninger er der 13 m på p. Arb måler ca 20-22-25 cm. klip tråden og træk den gennem de resterende m, træk sammen og hæft godt.

MONTERING:
Buk opslåningskanten dobbelt (= midt bagpå), brug tråd enden fra starten til at sy pænt sammen midt bagpå.

KANT:
Kanten strikkes rundt på strømpep, rundt om åbningen på tøflen. Strik 50-50-54 m op på strømpep 4 med Nepal. Strik 1 omg vrang. Derefter strikkes 1 omg ret Samtidig med at der tages 10 m ud jævnt fordelt = 60-60-64 m. Strik Rib (2 r/ 2 vr) til arb måler 12-13-14 cm. Luk af med ret over ret og vr over vr. Buk kanten dobbelt.

Strik 1 tøffel til.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= sæt 1 m på hj.p bag arb, strik 2 ret, 1 vrang/ret fra hj.p
= sæt 2 m på hj.p foran arb, strik 1 vrang/ret, 2 ret fra hj.p
= sæt 2 m på hj.p bag arb, strik 2 ret, 2 ret fra hj.p
= sæt 2 m på hj.p foran arb, strik 2 ret, 2 ret fra hj.p

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 156-55) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (117)

Angela 27.07.2020 - 11:55:

I’ve finished knitting mine and love the look of it! But it keep slipping off my feet. Any tips to make it stay?

DROPS Design 28.07.2020 kl. 12:58:

Dear Angela, You can always try to pass a thread of the yarn at the rib edge to avoid splipping off your feet. Or if you are an advance knitter, frog the rib and reknit it with smaller needles. Congratulations on your beautiful slippers! We would love to see them. You can always share photos of your projects at our Drops Gallery or on your social media with the hashtag "dropsfan. Happy Knitting!

Adrienne 24.05.2020 - 04:43:

When I am measuring for the second time(17-19-22cm) , after completing A2 section, do I measure from the beginning of the A2 piece (where we joined in the round), or from the original start point ? (So only 6.5-7.5-9 cm additional knitting) As I have only completed one vertical (17lines) of A2 and the picture of the sock in the pattern has much more !

DROPS Design 25.05.2020 kl. 09:35:

Dear Adrienne, measure the 17-19-22 cm from the cast on edge. You then continue working A.a (middle panel/cable) decreasing at the same time, so that you should have half a A.a approx (depending on your size) after the whole diagram. Happy knitting!

Adrienne 22.05.2020 - 09:15:

Is it possible to knit this using a circular needle as I don’t have double pointed needles , or are there insufficient stitches to do this ??

DROPS Design 22.05.2020 kl. 10:10:

Dear Adrienne, you can use a long circular needle and use the magic loop technique. Happy knitting!

Katarzyna 03.05.2020 - 21:18:

Tak juz wiem ,po przeczytaniu powtornym zorientowalam sie o co chodzi😁,czasami trzeba wiecej pomyslec,przepraszam za klopot

DROPS Design 05.06.2020 kl. 17:22:

Bardzo się cieszę. A propos, czy już zagłosowałaś na nową kolekcję DROPS Jesień/Zima, zapraszamy serdecznie!

Kaska 02.05.2020 - 17:48:

W opisie nie jest podane ile cm trzeba zrobic sciagacza francuskiego,jest podane jak zrobic ale ile go zrobic?

DROPS Design 03.05.2020 kl. 19:50:

Witaj Kasiu! Trzeba wykonać 1 ściągacz francuski, czyli 2 rzędy (każdy na prawo). Pozdrawiamy!

Maria Leister 12.04.2020 - 20:45:

Hei. Var ikke fornøyd med passformen. I str 38-40 skal tøffelen være 22 cm hel lengde selv om foten er 24. Hælsømmen havner da under hælen og tøffelen sitter stramt. Mye bedre å strikke den 24 cm som foten, da ble den veldig fin!

Ingmarie Nyberg 23.02.2020 - 08:25:

Hej! Är mitt i stickandet och har kommit till att arbetet är 22 cm och ska börja med slätstickning över A.a. Men jag förstår inte vad som menas med att sticka till färdigt mått. Hur långt är det? Hittar inga siffror på det. Med vänlig hälsning Ingmarie

DROPS Design 24.02.2020 kl. 11:35:

Hei Ingmarie. Ferdig mål = 25 cm, det står i avsnittet rett over MONTERING. God Fornøyelse!

Ket 18.02.2020 - 18:19:

Hoi! Ik heb nog wol liggen waar ik misschien dit project mee kan maken. De aangeraden naalddikte daarvan is echter 3,5-4. Mijn maat is 39. Zou ik dit patroon een maat groter kunnen maken zodat dit misschien alsnog uitkomt?

DROPS Design 20.02.2020 kl. 19:52:

Dag Ket,

Het beste is om even een proeflapje te maken om te kijken hoe de stekenverhouding van je garen is. Op basis daarvan zou je kunnen berekenen welke maat je kunt nemen.

Eliza Hermens 16.02.2020 - 18:33:

Hoe weet je of je in A2 als bij de kabels staat 1 av/r welke steek je moet breien. Averecht of Recht? Zag deze vraag ook langs komen in de Engelse taal maar snap dan nog het antwoord niet. (heeft te maken met volgende naald of zo)?

DROPS Design 23.02.2020 kl. 17:09:

Dag Eliza,

Je kijkt inderdaad naar de volgende steek. Er staat een rondje in het hokje of er staat niks in het hokje. Het rondje of een leeg hokje zijn uitgelegd bij de lijst met symbolen.

Ace 04.02.2020 - 15:59:

Hoi hoi! Ik zit te overwegen om binnenkort dit patroon te gaan breien. Ik vroeg me echter af, is het ook mogelijk om dit patroon met rondbreinaalden te maken in plaats van breinaalden zonder knop? Alvast bedankt!

DROPS Design 04.02.2020 kl. 23:09:

Dag Ace,

Ja hoor, dat kan. Je zet dan gewoon alle steken op de rondbreinaald, in plaats van dat je ze verdeeld over naalden zonder knop.

Kommentere opskrift DROPS 156-55

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.