DROPS Extra / 0-986

Mr. Kringle's Stocking by DROPS Design

DROPS Jul: Strikket DROPS julestrømpe i ”Karisma” med norsk mønster

DROPS Design: Model nr u-721
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Sokkens højde: ca 35 cm
Fodens længde: ca 25 cm
Materialer:
DROPS KARISMA fra Garnstudio
150 g f.nr 48, vinrød
100 g f.nr 01, naturhvid

DROPS STRØMPEP nr 3,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 23 m x 32 p mønsterstrik på 10 x 10 cm.
DROPS RUNDP (40 cm) nr 2,5 - til bukkekant.
TILBEHØR: 1 meter rødt silkebånd til ophæng
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 16.95 kr /50g
DROPS Karisma uni colour DROPS Karisma uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Karisma mix DROPS Karisma mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 84.75kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se mønster A-1 til A-3. Mønsteret strikkes i glatstrik.

HÆL:
Der strikkes frem og tilbage i glatstrik.
1.P (= retsiden): Strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
2.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
3.P (= retsiden): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes ret, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
4.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
Fortsæt således til der er 18 m tilbage midt på p. Fortsæt frem og tilbage, men nu strikkes der 1 m mere for hver p over hælen. For at undgå hul i overgangene løftes tråden, før den m som strikkes mere, op og sættes drejet på p. Strik tråden sammen med m. Strik således til der er strikket over alle m på hælen.

INDTAGNINGSTIPS:
Tag ind således 3 m før mærket: 2 ret sammen, 1 ret.
Tag ind således efter mærket: 1 ret, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over.
----------------------------------------------------------

JULESTRØMPE:
Arb strikkes rundt på p.
Slå 80 m op på rundp 2,5 med vinrød. Strik glatstrik i 3 cm. Skift til strømpep 3,5 og strik 1 omg således: 2 r sammen og slå om. Strik 3 omg r. Fordel m så der er 20 m på hver af de 4 strømpep. Strik A-1, derefter fortsættes der med A-2. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når A-2 er strikket totalt 3 gange i højden (arb måler ca 29 cm), klippes trådene. Nu strikkes der hæl over m fra 1. og 4.p (= 40 m), de øvrige 40 m (= ovenpå foden) sættes på 1 tråd. Med start fra retsiden strikkes 1 p med vinrød og 1 p med naturhvid over de 40 hæl-m Samtidig med at der strikkes HÆL - se forkl over. Fortsæt med glatstrik frem og tilbage med vinrød Samtidig med at der strikkes hæl. Strik til der er 2 p tilbage af hælen. Derefter strikkes 1 p naturhvid og 1 p vinrød. Derefter sættes de 40 m fra tråden tilbage på p og der strikkes videre rundt over alle 80 m med vinrød således (start omg på den 2. strømpep, dvs efter hælen): Strik A-2 som før over de 40 m midt ovenpå foden, strik 1 m vinrød, 1 m naturhvid, strik A-3 (= 6 m) over de næste 36 m Samtidig med at der tages 1 m ud (efter de første 18 m) så mønsteret starter og slutter ens i hver side og afslut med 1 m naturhvid og 1 m vinrød. Strik mønster A.2 2 gange i højden efter hælen og afslut med næst sidste p i mønster A.2 (der er ca 4,5 cm tilbage til færdig mål). Sæt 1 mærke i hver side så der bliver 40 m ovenpå foden og 41 m under foden. Fortsæt med 1 omg vinrød og 1 omg naturhvid, fortsæt med glatstrik i vinrød Samtidig med at der tages ind til tå på hver side af hvert mærke således - læs INDTAGNINGSTIPS: Tag ind på hver 2.omg totalt 6 gange og derefter på hver omg totalt 4 gange. Læg sokken fladt og sy oversiden af tåen sammen med m på undersiden med maskesting. Klip og hæft tråden. Opslåningskanten bukkes indad ved hulrækken, sy med små sting på indersiden uden at stramme. Træk et silkebånd ind og ud øverst på bagsiden af strømpen, dette bruges når strømpen skal hænges op.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 18.12.2013
Nyt diagram A.3

Diagram

= vinrød
= naturhvid

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Extra 0-986) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (17)

Amy 03.01.2021 - 20:52:

Hi, I am really confused about the increased stitch to the underside foot after 18 stitches as this makes it 41 stitches. I can't work out what the extra stitch should be. There is a stitch of white and a stitch of red either side of the 6 stitch repeat, which makes 40 stitches, what do I do with the additional stitch each round - sorry if I am missing the obvious.

DROPS Design 05.01.2021 kl. 09:35:

Dear Amy, when working heel you are supposed to get back to the 40 sts after 2nd part of heel (see the technique for this heel in video there), so that there are again a total of 80 stitches on needle. Happy knitting!

Renee 07.10.2020 - 20:37:

For the heel after the 4th needle, should I repeat needles 3 and 4. Or needle 1-4. And in the exemplary video, the first stitches are knitted. While the pattern states you have to slip them. Is that correct? After reaching the 18 stitches in the middle and going back, do you then knit the first stitch of each needles or do you slip that first stitch

DROPS Design 08.10.2020 kl. 10:20:

Dear Renee, heel is worked over stitches which are on 4th + on 1st needle - the stitches on 2nd and 3rd needles won't be worked until heel is done. Work heel as explained in the pattern - video shows the technique but there always might be some variations. You first work 1 st less at the end of every row until 18 sts remain on needle, then work 1 st more at the end of every row until all the 40 sts have been worked again. Happy knitting!

Veronika 21.01.2020 - 09:16:

Forstår jeg det riktig at denne strikkes ovenfra og ned?

DROPS Design 22.01.2020 kl. 07:49:

Hei Veronika, Ja det er strikket ovenfra og ned. God fornøyelse!

Guillermina Bejarano 20.08.2017 - 18:59:

Buenas tardes. Es posible tejerlo todo con agujas circulares sin usar las de doble punta? Gracias

DROPS Design 22.08.2017 kl. 20:26:

Hola Guillermina. Puedes trabajar el patrón con una aguja circular corta o con dos agujas circulares

Emily 16.01.2016 - 23:31:

After working the first 1" in red, I am confused by the next set of instructions. Is it Row 1: K2tog, YO Row 2-4: K Or is it K2tog, YO, K I'm a newbie to fair isle and reading patterns like this.

DROPS Design 18.01.2016 kl. 14:08:

Dear Emily, on 1st round after the 1" stocking, change to larger needle size and work (K2 tog, YO), then work 3 rounds K - see video below for this picot edge. Happy knitting!

Katharina Louise Williamsen 03.10.2015 - 19:00:

Ser her flere som sliter me hælen, det gjør nå også jeg... Har kommet dit hvor jeg skal begynne å strikke flere masker igjen, og ser at oppskrifta og videoen dere har lagt ut her viser to forskjellige ting.. har prøvd begge, plukke opp to masker før den nye, for så å strikke 3 sammen og løfte tråden før masken, sette den vridd på pinnen og strikke 2 sammen...men får hull uansett....hva gjør æ galt?

DROPS Design 06.10.2015 kl. 14:44:

Hej, Jo men det er helt rigtigt som du gør, men sørg for at stramme tråden. God fornøjelse!

Katharina Louise Williamsen 28.09.2015 - 05:11:

Hei! Lurer på hullmønsteret... Om det strikkes på settp, og annenhver 2r sm, 1 kast, ender jeg opp med at siste maske på pinnen er ei kast maske? den holder seg jo ikke der uten at det strikkes ei maske utafor? Jeg får det i allefall ikke til. Gjør jeg noe feil? Enkleste ville jo vært å strikke det på rundpinner, hadde jeg hatt det, men har brukt settp hele veien.. Men dette kan ikke være feilen heller, for oppskriften sier jo at man skal bytte fra rundp til settp FØR hullene..

DROPS Design 01.10.2015 kl. 17:00:

Jo men du strikker også rundt på settp, så du fortsætter bare rundt rundt, så stemmer det! God fornøjelse!

Birte 05.01.2015 - 19:52:

Hallo! Muss ich bei der Ferse nach der 4. Reihe so weiter stricken, wie in der 4 oder wieder mit der 1. Reihe anfangen?

DROPS Design 11.01.2015 kl. 16:10:

Weder noch - Sie stricken folgerichtig weiter, d.h. Sie heben in der 5. R 1 M wie zum Rechtsstr ab, ziehen den Faden an und stricken, bis noch 3 M übrig sind, dann wenden Sie. In der 6. R 1 M wie zum Linksstr abheben, den Faden anziehen, stricken bis noch 3 M übrig sind, wenden. 7. R: 1 M wie zum Rechtsstr abh, Faden anziehen, stricken bis noch 4 M übrig sind usw. Wenn noch 18 M auf der Nadel sind, stricken Sie umgekehrt, d.h. immer 1 M mehr.

Carina 14.12.2014 - 14:38:

Jeg forstår ikke helt det med at lave udtagningen efter 18 m i hælen, da mønsteret jo faktisk går op selv hvis man undlader denne udtagning... Eller er der noget jeg ikke forstår?

DROPS Design 18.12.2014 kl. 16:26:

Hej Carina. Du skal lave udtagningen igen for at faa den hael som er meningen paa denne sok.

Lori 14.10.2014 - 02:18:

Please indicate which type heel this is. I am not able to follow the directions as stated. Thank you

DROPS Design 14.10.2014 kl. 09:32:

Dear Lori, this is here a heel knitted in diagonal, the video below shows how to work this heel. Happy knitting!

Kommentere opskrift DROPS Extra 0-986

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Another Stocking

Victoria, United States

Christmas stockings for us

Elizabeth, United States