DROPS Extra / 0-1192

Sweet Treasures by DROPS Design

Strikkede julestrømper i DROPS Nepal. Arbejdet strikkes med nordisk mønster og pomponer. Tema: Jul

DROPS Design: Model nr ne-202
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
Mål:
Strømpens højde: ca 37 cm.
Fodens længde: ca 15 cm.
Materialer:
DROPS NEPAL fra Garnstudio
100 g f.nr 3620, rød
50 g f.nr 0100, natur
50 g f.nr 0501, grå

DROPS STRØMPEP nr 5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 17 m x 22 p mønsterstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

65% Uld, 35% Alpaca
fra 16.95 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 67.8kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag A.1 til A.5. Hele mønsteret strikkes i glatstrik.

HÆL:
Der strikkes frem og tilbage i glatstrik med rød.
1.P (= retsiden): Strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
2.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 1 m tilbage, vend arb.
3.P (= retsiden): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes ret, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
4.P (= vrangen): Tag første m løs af p som om den skulle strikkes vrang, stram tråden og strik til der er 2 m tilbage, vend arb.
Fortsæt således til der er 15 m tilbage midt på p. Fortsæt frem og tilbage, men nu strikkes der 1 m mere for hver p over hælen. For at undgå hul i overgangene løftes tråden, før den m som strikkes mere, og sættes drejet på p. Strik tråden sammen med m. Strik således til der er strikket over alle m på hælen.

INDTAGNINGSTIPS:
Tag ind således før mærket: Start 3 m før mærket, 2 ret sammen, 1 ret.
Tag ind således efter mærket: 1 ret, tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over.
----------------------------------------------------------

JULESTRØMPE:
Slå 60 m op på strømpep 5 med rød - fordel m så der er 15 m på hver af de 4 strømpep. Strik glatstrik i 3 cm. Strik A.1 (= 10 m) totalt 6 gange rundt. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når A.1 er strikket 1 gang i højden strikkes A.2 (= 20 m) totalt 3 gange rundt. Når A.2 er strikket 1 gang i højden strikkes A.3 (= 15 m) totalt 4 gange rundt. Når A.3 er strikket 1 gang i højden (arb måler ca 30 cm) klippes tråden.

Nu strikkes der hæl over m fra 1. og 4.p (= 30 m), de øvrige 30 m (= ovenpå foden) sættes på 1 tråd. Med start fra retsiden strikkes der HÆL - se forkl over. Klip tråden, omg herfra starter midt under hælen, dvs i 15. m midt under hælen. Derefter sættes de 30 m fra tråden tilbage på p og der strikkes videre rundt over alle 60 m således:
Strik A.4 (= 15 m) totalt 4 gange rundt. Når A.4 er strikket 1 gang i højden strikkes A.5 (= 4 m) totalt 15 gange rundt. Når A.5 er strikket 1 gang i højden er der ca 4,5 cm tilbage til færdig mål.

Sæt 1 mærke i hver side så der bliver 30 m ovenpå foden og 30 m under foden. Fortsæt i glatstrik med rød Samtidig med at der tages ind til tå på hver side af hvert mærke således: Tag ind på hver 2.omg totalt 2 gange og derefter på hver omg totalt 6 gange - læs INDTAGNINGSTIPS = 28 m tilbage på p. Klip og hæft tråden. Læg sokken fladt og sy m sammen på oversiden af tåen med m på undersiden med maskesting. Klip og sy fast tråden.

MONTERING:
Opslåningskanten bukkes ind ved første hullrække, sy fast med små sting på indersiden uden at stramme.

SNOET SNOR MED POMPONER:
Klip 2 tråde natur à 3 meter. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Lav 2 grå pomponer på ca 6 cm i diameter. Træk snoren gennem hulrækken nedenfor bukkekanten og sy en pompon fast i hver ende af snoren.

SNOET SNOR (STROP):
Klip 2 tråde natur à 70 cm. Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Træk snoren gennem 2 huller midt bag på sokken og bind dem sammen på indersiden, hæng julestrømpen op i den.

Diagram

= natur
= rød
= grå
= 2 ret sammen med rød
= slå om mellem 2 m, på næste p strikkes omslaget drejet ret så der ikke bliver hul
= 2 ret sammen med grå, slå om. På næste p strikkes omslaget ret så der bliver hul


Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Extra 0-1192) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (10)

Carole Mayrand 03.08.2020 - 16:25:

Ok je viens de comprendre . les 3 cm en rouge est plié et on de voit que la petite ligne du haut. Excusez moi mais je suis débutante et je veux faire ce bas de Noël pour mon petit-fils qui vient de naître!

Carole Mayrand 03.08.2020 - 16:19:

Merci pour votre précision précédente. Dans le jersey en gris, il y a un motif en triangle blanc, où sont les explication ? Ensuite il y a un autre motif avant de faire A1. Où sont les explications?

DROPS Design 04.08.2020 kl. 09:22:

Bonjour Mme Mayrand, le triangle blanc dans le gris correspond aux rangs 5 et 6 de A.1 - les diagrammes se lisent de bas en haut et de droite à gauche (voir aussi ici). Il n'y a aucun motif avant A.1, on tricote 3 cm de jersey en rouge, puis on tricote A.1, la bordure sera ensuite pliée le long du 2ème rant de A.1 et le rang de montage sera ensuite cousu à l'intérieur de la chaussette. Bon tricot!

Carole Mayrand 02.08.2020 - 23:07:

DROPS design: Modèle n° ne-202 Le début des explications du patron ne correspondent pas avec ce que je vois sur l'image du bas de Noël. On dirait qu'il manque la partie rouge du début, puis le gris et blanc et enfin la section en rouge et blanc avant d'arriver à A1. Dans le patron on ne parle que de faire 3 cm en jersey! Puis-je avoir les corrections au patrons svp? Merci

Carole Mayrand 02.08.2020 - 23:03:

DROPS design: Modèle n° ne-202 On dirait que les explications du début du patron ne correspondent pas à l'image affichée. On ne parle pas de la ligne rouge du haut. La section grise a un motif blanc mais aucune explication, et suit une section section blanc et rouge avant A!. Puis-je avoir les corrections du patron svp?

DROPS Design 03.08.2020 kl. 08:31:

Bonjour Mme Mayrand, les mailles sont montées en rouge (mention ajoutée car elle manquait), vous tricotez ensuite 3 cm jersey puis le diagramme A.1 = vous retrouverez alors toutes les couleurs indiquées dans le diagramme= 1er rang en rouge, rang suivant en gris, etc... . Bon tricot!

Louise 22.11.2019 - 14:14:

Hvorfor er monsteret opp ned ?

DROPS Design 04.12.2019 kl. 11:56:

Hej Louise, fordi du starter øverst på skaftet og strikker nedad. Husk at diagrammerne strikkes fra nederste højre hjørne og opad. God fornøjelse!

Linda Panighetti 12.09.2019 - 02:11:

Hi, on the first round of A.4, it shows the 1 yarn over symbol after last stitch. I still have 1 stitch left from the previous round. What do I do with it? Thank you for your help. Linda

DROPS Design 12.09.2019 kl. 08:59:

Dear Mrs Panighetti, you should have 60 sts on needle, and repeat A.4 a total of 4 times in the round, ie *work 15 sts, make 1 yarn over*, repeat from *-* a total of 4 times = there are now 64 sts on needle. Continue A.4 over 16 sts in each repeat until 15th row where you will K2 tog at the end of each repeat = 4 dec = 15 sts in each repeat and 60 sts on needle. Happy knitting!

Nancy Livingstone 28.06.2019 - 09:19:

Why does it need 100 G red yarn, when its only for one sock. Thank you

DROPS Design 28.06.2019 kl. 10:27:

Dear Nancy, probably because it is a christmas stocking and it is bigger than the average. It is possible, that you will only need a small amount from the plus one ball, but since different dyelots might be slightly different in color, it is always best to buy more yarn. If you have yarns left over most store would take back unopened, unused balls. Happy Knitting!

Shelley Allen 01.12.2018 - 17:39:

New to knitting socks, I have mastered all 3 graphs and am now ready to start the heel. I don't understand what I am to do with last stitch remaining on row 1 of instructions for heel. Where is this stitch to be? Can you please explain? Thanks!

DROPS Design 03.12.2018 kl. 08:40:

Dear Mrs Allen, This video shows how to knit a diagonal heel, ie how to leave 1 st unworked at the end of each row then how to knit them back for 2nd part of heel. Happy knitting!

Strikkeguri 14.11.2018 - 15:10:

Hei, denne ble større enn forventet😅 går det ann å tove Nepal?

DROPS Design 15.11.2018 kl. 09:37:

Hei Strikkeguri. Ja, Nepal kan toves. Du kan lese mer om garnet (vaskeanvisning med mer) her. God fornøyelse.

Melissa Emery 15.01.2018 - 03:15:

I can't seem to find directions for the grey cuff with eyelets. Is this in the pattern?

DROPS Design 15.01.2018 kl. 10:19:

Dear Mrs Emery, the grey cuff is worked when knitting diagram A.1. Happy knitting!

Kommentere opskrift DROPS Extra 0-1192

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.