DROPS / 211 / 28

Eco Tote by DROPS Design

Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.

Stikkord: hullmønster, vesker,
  • Eco Tote / DROPS 211-28 - Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.
  • Eco Tote / DROPS 211-28 - Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.
  • Eco Tote / DROPS 211-28 - Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.
  • Eco Tote / DROPS 211-28 - Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.
  • Eco Tote / DROPS 211-28 - Heklet veske med hullmønster og stavgrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.
DROPS Design: Modell l-158
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Mål: Omkrets: ca 81 cm. Lengde (uten stropper): 39 cm.
Stroppene måler ca 45 cm.

MATERIALER:
DROPS BOMULL-LIN fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
250 g farge 05, brun
Eller bruk:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
300 g farge 44, brun

HEKLEFASTHET:
16 staver i bredden og 9 rader i høyden = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 4,5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

-------------------------------------------------------
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


53% Bomull, 47% Lin
fra 28.00 kr /50g
DROPS Bomull-Lin uni colour DROPS Bomull-Lin uni colour 28.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 140kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

LUFTMASKE:
Om du hekler ytterst på heklenålen vil luftmasken ofte bli for stram.
1 luftmaske skal være like lang som 1 fastmaske/stav er bred.

HEKLEINFORMASJON:
På begynnelsen av hver omgang med fastmasker hekles det 1 luftmaske, denne luftmasken erstatter ikke 1.fastmaske. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i første fastmaske på omgangen.
På begynnelsen av hver omgang med staver hekles det 3 luftmasker, disse 3 luftmaskene erstatter ikke 1.stav på omgangen. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på begynnelsen av omgangen.

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.5.

ØKETIPS-1:
Det økes 1 stav ved å hekle 2 staver i en maske. Øk 1 stav i masken før og etter merketråden i hver side (= 4 masker økt på omgangen).

ØKETIPS-2:
For å beregne hvordan det skal økes jevnt, regner man det totale maskeantallet på pinnen (f.eks 130 masker) og deler maskene med antall økninger som skal gjøres (f.eks 14) = 9,3. I dette eksempelet økes det ved å hekle 2 staver i ca hver 9.maske.

3 STAVER TIL 1 STAV:
Hekle 1 stav i første maske, men vent med siste kast og gjennomtrekk (= 2 løkker på nålen), hekle 1 stav til på samme måte i hver av de neste 2 maskene, men trekk siste kast gjennom alle de 4 løkken på nålen (= 1 maske)

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

VESKE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles rundt nedenfra og opp. Tilslutt hekles bunnen sammen.

VESKE:
Hekle 114 luftmasker på nål 4,5 med Bomull-Lin eller Paris og fest dem til en ring med 1 kjedemaske i først luftmaske som ble heklet på omgangen – les LUFTMASKE.
1.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver maske – les HEKLEINFORMASJON = 114 fastmasker på omgangen. Sett en merketråd på starten av omgangen og en merketråd etter 57 fastmasker (= 57 fastmasker mellom merketrådene).
2.-5.OMGANG: Hekle 1 stav i hver fastmaske, SAMTIDIG på hver omgang økes det 1 stav på hver side av begge merketrådene – les ØKETIPS-1 = 130 staver. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Hekle videre med 1 stav i hver stav til arbeidet måler 9 cm fra oppleggskanten.
Neste omgang hekles slik: Hekle 1 stav i hver stav og øk 14 staver jevnt fordelt på omgangen – les ØKETIPS-2 = 144 staver.
Nå hekles det mønster slik: Hekle A.1 (viser hvordan omgangen starter og slutter), A.2 totalt 36 rapporter på omgangen. Når diagrammene er heklet ferdig i høyden, repeteres de 2 siste omgangene til arbeidet måler ca 32 cm – avpass at det avsluttes etter en omgang som er som siste omgang i A.2. Klipp tråden.
Nå hekles det frem og tilbake i hver side av vesken slik:
Fest tråden med 1 kjedemaske i staven før de siste 4 luftmaskebuene på omgangen og hekle mønster fra retten slik: A.3, A.4 over de neste 7 luftmaskebuene, A.5 over neste luftmaskebue + staven etter luftmaskebuen. Fortsett frem og tilbake slik til A.3 til A.5 er heklet ferdig i høyden. Klipp og fest tråden.
Fest tråden med 1 kjedemaske i staven etter den 10.luftmaskebuen, telt fra etter A.5 som ble heklet i den ene siden av arbeidet. Hekle mønster slik: A.3, A.4 over de neste 7 luftmaskebuene, A.5 over neste luftmaskebue + staven etter luftmaskebuen. Det skal nå være 10 luftmaskebuer mellom A.5 og A.3 midt på vesken mellom sidene som blir heklet. Fortsett frem og tilbake slik til A.3 til A.5 er heklet ferdig i høyden. Klipp og fest tråden.

SAMMENHEKLING AV BUNNEN:
Vreng arbeidet slik at retten ligger mot retten og hekle sammen bunnen nederst langs den første luftmaskeraden som ble heklet. Hekle gjennom begge lag med start fra merketråden på begynnelsen av omgangen og hekle 1 fastmaske i hver luftmaske. Klipp og fest tråden.

STROPPER:
Vreng arbeidet tilbake slik at det hekles fra retten.
1.OMGANG: Fest tråden med 1 kjedemaske i den ene siden, i den midterste staven (= 4 luftmaskebuer på hver side). Hekle 3 luftmasker (= 1 stav) – husk HEKLEINFORMASJON, hekle 4 staver om hver av de neste 4 luftmaskebuene, hekle 72 luftmasker (pass på at luftmaskene ikke hekles for stramme, luftmaskeraden skal måle 45 cm), hopp over de 10 luftmaskebuene midt på vesken mellom sidene, hekle 4 staver om hver av de 8 luftmaskebuene langs den andre siden, hekle 72 luftmasker (pass på at luftmaskene ikke hekles for stramme, luftmaskeraden skal måle 45 cm), hopp over de 10 luftmaskebuene midt på vesken mellom sidene, hekle 4 staver om hver av de siste 4 luftmaskebuene på omgangen. Det er nå 32 staver i hver side og 72 luftmasker til stropp i hver side = 208 masker.
2.OMGANG: Hekle * 1 stav i hver stav til det gjenstår 2 staver før første luftmaske, hekle 3 STAVER TIL 1 STAV – les forklaring over, hekle 1 stav i hver av de neste 70 luftmaskene (dvs, til det gjenstår 1 luftmaske før neste stav), hekle 3 staver til 1 stav, hekle 1 stav i hver av de neste 14 stavene *, hekle fra *-* 1 gang til på omgangen = 200 staver på omgangen:
3.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver maske. Klipp og fest tråden.

Nå hekles det på innsiden av stroppen om luftmaskeraden, kantene og de 10 luftmaskebuene slik:
Hekle den ene siden slik:
1.OMGANG: Start med 1 kjedemaske i den første luftmasken på innsiden av en av stroppene, hekle 1 stav i hver av de 72 luftmaskene – husk HEKLESINFORMASJON, hekle 3 staver om hver av de neste 3 radene (= langs siden på A.3/A.5), hekle 2 staver om neste rad, hekle 3 STAVER TIL 1 STAV på samme måte som tidligere, men nå hekles det 1 stav i den siste raden og 2 staver om den første av de 10 luftmaskebuene. Fortsett videre med 2 staver til om denne luftmaskebuen, og hekle 4 staver om hver av de neste 8 luftmaskebuene, hekle 2 staver om den 10.luftmaskebuen, hekle 3 STAVER TIL 1 STAV på samme måte som tidligere, men det hekles 2 staver om den siste luftmaskebuen og 1 stav om den neste raden, hekle 2 staver til om denne raden, hekle 3 staver om hver av de neste 3 radene.
2.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver maske. Klipp og fest tråden.
Hekle på samme måte rundt den andre åpningen til stropp.

Diagram

symbols = 1 luftmaske - dersom du hekler ytterst på heklenålen vil luftmasken ofte bli for stram. 1 luftmaske skal være like lang som 1 fastmaske/stav er bred
symbols = 4 luftmasker
symbols = 1 stav i masken
symbols = 1 stav om luftmasken/luftmaskebuen
symbols = på begynnelsen av omgangen/raden hekles det 3 luftmasker. Når det hekles rundt avsluttes omgangen med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på starten av omgangen
symbols = start på denne omgangen/raden, forrige omgang/rad er allerede heklet
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (6)

country flag Leila Fonseca 05.05.2021 - 20:31:

Incompreensível! Tempo jogado fora!

country flag Leila Fonseca 05.05.2021 - 20:30:

Tentei, tentei e tentei de novo. É incompreensível a explicação dos gráficos Tempo jogado fora!

country flag Emma 17.04.2021 - 15:14:

Hi :) ich habe Probleme mit dem Ende dieser Anleitung. Genauer mit der Innenseite der Träger. Was ist mit den Reihen in den Runden gemeint? Ich habe verstanden, dass ich in die 72 Luftmaschen jeweils ein Stäbchen mache und dann? Würde ich sehr über Hilfe freuen🙈

user icon DROPS Design 19.04.2021 kl. 08:10:

Liebe Emma, wenn die Träger fertig sind, häkeln Sie noch 2 Runde in die andere Seite von den 72 Luftmaschen + in die 10 Maschen, die beim Träger übersprungen wurden. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Antonella Bernardi 22.03.2021 - 00:14:

Non mi è chiaro da dove deve partire la lavorazione con gli schemi da A3 ad A5. Devono essere fatti 2 pezzi laterali ma non capisco da dove devono partire e quanto devono essere larghi anche perché io sono partita da 90 maglie e ne ho aggiunte 16 + 10. Grazie mille

user icon DROPS Design 24.03.2021 kl. 20:01:

Buonasera Antonella, deve affrancare il filo prima degli ultimi 4 archi di catenelle sul giro. Le catenelle iniziali sono 114. Buon lavoro!

country flag Antonella Bernardi 21.03.2021 - 18:23:

Non riesco a capire il passaggio alla lavorazione laterale e dei manici.

user icon DROPS Design 21.03.2021 kl. 23:09:

Buonasera Antonella, quale parte non le è chiara? Buon lavoro!

country flag Ilaria 24.12.2019 - 11:20:

Simple but beautiful.

Kommentér oppskrift DROPS 211-28

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.