DROPS / 211 / 28

Eco Tote by DROPS Design

Hæklet taske med hulmønster og stangmaskegrupper i DROPS Bomull-Lin eller DROPS Paris.

DROPS Design: Model l-158
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE: 
Mål: Omkreds: ca 81 cm. Længde (uden stropper): 39 cm.
Hanken måler ca 45 cm.

MATERIALER:
DROPS BOMULL-LIN fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
250 g farve 05, brun
Eller brug:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
300 g farve 44, brun

HÆKLEFASTHED:
16 stangmasker i bredden og 9 rækker i højden = 10 x 10 cm.

HÆKLENÅL:
DROPS HÆKLENÅL NR 4,5.
Nål nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere hæklenål. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere hæklenål.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

53% Bomuld, 47% Hør
fra 18.95 kr /50g
DROPS Bomull-Lin uni colour DROPS Bomull-Lin uni colour 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 94.75kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

LUFTMASKE:
Hvis du hækler yderst på hæklenålen, kan luftmasken let blive for stram. 
1 luftmaske skal være lige så lang som 1 fastmaske/stangmaske er bred. 

HÆKLEINFORMATION:
I begyndelsen af hver omgang med fastmasker hækles der 1 luftmaske, denne luftmaske erstatter ikke 1.fastmaske. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i første fastmaske på omgangen.
I begyndelsen af hver omgang med stangmasker hækles der 3 luftmasker, disse 3 luftmasker erstatter ikke 1.stangmaske på omgangen. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i 3.luftmaske i begyndelsen af omgangen.

MØNSTER: 
Se diagram A.1 til A.5.

UDTAGNINGSTIPS-1:
Der tages 1 stangmaske ud ved at hækle 2 stangmasker i en maske. Tag 1 stangmaske ud i masken før og efter mærketråden i hver side (= 4 masker taget ud på omgangen).

UDTAGNINGSTIPS-2:
For at beregne hvordan der skal tages ud jævnt fordelt, regner man det totale maskeantal på pinden (f.eks 130 masker) og deler maskerne med antal udtagninger som skal gøres (f.eks 14) = 9,3. I dette eksempel tages der ud ved at hækle 2 stangmasker i ca hver 9.maske.

3 STANGMASKER SAMMEN TIL 1 STANGMASKE:
Hækl 1 stangmaske i første maske, men vent med sidste omslag og gennemtræk (= 2 løkker på nålen), hækl 1 stangmaske til på samme måde i hver af de næste 2 masker, men træk sidste omslag gennem alle 4 løkken på nålen (= 1 maske)

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

TASKE - KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Arbejdet hækles rundt nedenfra og op. Til sidst hækles bunden sammen.

TASKE:
Hækl 114 luftmasker på nål 4,5 med Bomuld-Lin eller Paris og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i først luftmaske som blev hæklet på omgangen – læs LUFTMASKE.
1.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske – læs HÆKLEINFORMATION = 114 fastmasker på omgangen. Sæt en mærketråd i starten af omgangen og en mærketråd efter 57 fastmasker (= 57 fastmasker mellem mærketrådene).
2.-5.OMGANG: Hækl 1 stangmaske i hver fastmaske, SAMTIDIG på hver omgang tages der 1 stangmaske ud på hver side af begge mærketråde – læs UDTAGNINGSTIPS-1 = 130 stangmasker. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Hækl videre med 1 stangmaske i hver stangmaske til arbejdet måler 9 cm fra opslåningskanten.
Næste omgang hækles således: Hækl 1 stangmaske i hver stangmaske og tag 14 stangmasker ud jævnt fordelt på omgangen – læs UDTAGNINGSTIPS-2 = 144 stangmasker.
Nu hækles der mønster således: Hækl A.1 (viser hvordan omgangen starter og slutter), A.2 totalt 36 rapporter på omgangen. Når diagrammerne er hæklet færdig i højden, repeteres de 2 sidste omgange til arbejdet måler ca 32 cm – sørg for at der afsluttes efter en omgang, som er som sidste omgang i A.2. Klip tråden.
Nu hækles der frem og tilbage i hver side af tasken således:
Hæft tråden med 1 kædemaske i stangmasken før de sidste 4 luftmaskebuer på omgangen og hækl mønster fra retsiden således: A.3, A.4 over de næste 7 luftmaskebuer, A.5 over næste luftmaskebue + stangmasken efter luftmaskebuen. Fortsæt frem og tilbage således til A.3 til A.5 er hæklet færdig i højden. Klip og hæft tråden.
Hæft tråden med 1 kædemaske i stangmasken efter den 10.luftmaskebue, talt fra efter A.5 som blev hæklet i den ene side af arbejdet. Hækl mønster således: A.3, A.4 over de næste 7 luftmaskebuer, A.5 over næste luftmaskebue + stangmasken efter luftmaskebuen. Der skal nu være 10 luftmaskebuer mellem A.5 og A.3 midt på tasken mellem siderne som bliver hæklet. Fortsæt frem og tilbage således til A.3 til A.5 er hæklet færdig i højden. Klip og hæft tråden.

SAMMENHÆKLING AF BUNDEN:
Vend arbejdet så retsiden ligger mod retsiden og hækl bunden sammen nederst langs med den første luftmaskerække som blev hæklet. Hækl gennem begge lag med start fra mærketråden i begyndelsen af omgangen og hækl 1 fastmaske i hver luftmaske. Klip og hæft tråden.

HANK:
Vend arbejdet tilbage så det hækles fra retsiden.
1.OMGANG: Hæft tråden med 1 kædemaske i den ene side, i den midterste stangmaske (= 4 luftmaskebuer på hver side). Hækl 3 luftmasker (= 1 stangmaske) – husk HÆKLEINFORMATION, hækl 4 stangmasker om hver af de næste 4 luftmaskebuer, hækl 72 luftmasker (sørg for at luftmaskerne ikke hækles for stramme, luftmaskerækken skal måle 45 cm), spring over de 10 luftmaskebuer midt på tasken mellem siderne, hækl 4 stangmasker om hver af de 8 luftmaskebuer langs med den anden side, hækl 72 luftmasker (sørg for at luftmaskerne ikke hækles for stramme, luftmaskerækken skal måle 45 cm), spring over de 10 luftmaskebuer midt på tasken mellem siderne, hækl 4 stangmasker om hver af de sidste 4 luftmaskebuer på omgangen. Der er nu 32 stangmasker i hver side og 72 luftmasker til hank i hver side = 208 masker.
2.OMGANG: Hækl * 1 stangmaske i hver stangmaske til der er 2 stangmasker tilbage før første luftmaske, hækl 3 STANGMASKER SAMMEN TIL 1 STANGMASKE – læs forklaring over, hækl 1 stangmaske i hver af de næste 70 luftmasker (dvs, til der er 1 luftmaske tilbage før næste stangmaske), hækl 3 stangmasker sammen til 1 stangmaske, hækl 1 stangmaske i hver af de næste 14 stangmasker *, hækl fra *-* 1 gang til på omgangen = 200 stangmasker på omgangen:
3.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske. Klip og hæft tråden.

Nu hækles der på indersiden af hanken om luftmaskerækken, kanterne og de 10 luftmaskebuer således:
Hækl den ene side således:
1.OMGANG: Start med 1 kædemaske i den første luftmasken på indersiden af en af hankene, hækl 1 stangmaske i hver af de 72 luftmasker – husk HÆKLESINFORMATION, hækl 3 stangmasker om hver af de næste 3 rækker (= langs siden på A.3/A.5), hækl 2 stangmasker om næste række, hækl 3 stangmasker sammen til 1 stangmaske på samme måde som tidligere, men nu hækles der 1 stangmaske i den sidste række og 2 stangmasker om den første af de 10 luftmaskebuer. Fortsæt med 2 stangmasker til om denne luftmaskebue, og hækl 4 stangmasker om hver af de næste 8 luftmaskebuer, hækl 2 stangmasker om den 10.luftmaskebue, hækl 3 stangmasker sammen til 1 stangmaske på samme måde som tidligere, men der hækles 2 stangmasker om den sidste luftmaskebue og 1 stangmaske om den næste række, hækl 2 stangmasker til om denne række, hækl 3 stangmasker om hver af de næste 3 rækker.
2.OMGANG: Hækl 1 fastmaske i hver maske. Klip og hæft tråden.
Hækl på samme måde rundt om den anden åbning til strop.

Diagram

= 1 luftmaske - hvis du hækler yderst på hæklenålen, kan luftmasken let blive for stram. 1 luftmaske skal være lige så lang som 1 fastmaske/stangmaske er bred
= 4 luftmasker
= 1 stangmaske i masken
= 1 stangmaske om luftmasken/luftmaskebuen
= i begyndelsen af omgangen/rækken hækles der 3 luftmasker. Når der hækles rundt, afsluttes omgangen med 1 kædemaske i 3.luftmaske i starten af omgangen
= start på denne omgang/række, forrige omgang/række er allerede hæklet

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 211-28) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (1)

Ilaria 24.12.2019 - 11:20:

Simple but beautiful.

Kommentere opskrift DROPS 211-28

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.