DROPS / 211 / 27

Sunset Shopper by DROPS Design

Heklet nett i DROPS Big Delight. Arbeidet hekles nedenfra og opp med stjernemønster i bunnen.

Stikkord: hullmønster, vesker,
DROPS Design: Modell db-112
Garngruppe C eller A + A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Mål: Diameter i bunnen: ca 26 cm. Omkrets: ca 82 cm. Høyde uten stropper: ca 40 cm. Stropper: ca 40 cm.

MATERIALER:
DROPS BIG DELIGHT fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
200 g farge 07, soloppgang

HEKLEFASTHET:
18 staver i bredden og 10½ rader i høyden = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 3,5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Ull
fra 76.00 kr /100g
DROPS Big Delight print DROPS Big Delight print 76.00 kr /100g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 304kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3.

HEKLETIPS (gjelder luftmasker):
1 luftmaske skal tilsvare 1 fastmaske i bredden. Pass på at løkken som blir laget i luftmasken blir dratt et stykke opp på heklenålen slik at den ikke blir for stram. Dersom luftmaskene blir heklet for stramme, vil mønsteret stramme i de partiene der det er mange luftmasker.

HEKLEINFORMASJON:
På begynnelsen av hver omgang med staver hekles det 3 luftmasker, disse 3 luftmaskene erstatter første stav, dvs hopp over 1.stav fra forrige omgang. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på begynnelsen av omgangen.
På begynnelsen av hver omgang med fastmasker hekles det 1 luftmaske, denne luftmasken erstatter første fastmaske, dvs hopp over første maske på forrige omgang. Omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 1.luftmaske på begynnelsen av omgangen.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

NETT - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles rundt, nedenfra og opp.

NETT:
Hekle 4 luftmasker på nål 3,5 med Big Delight, og sett luftmaskene sammen til en ring med 1 kjedemaske i den første luftmasken som ble heklet.
Hekle A.1 rundt. Når A.1 er heklet ferdig, er det 3 luftmasker og 18 staver på omgangen.
Neste omgang hekles slik: Hekle A.2 én gang (= første rapport som også viser starten og slutten på omgangen), deretter hekles A.3 totalt 5 ganger = 6 blader på omgangen. Fortsett mønsteret slik. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
Når A.2 og A.3 er heklet ferdig, er det 42 luftmaskebuer på omgangen.
Sett 1 merke på siste omgang. Arbeidet skal senere måles fra dette merket.
Videre hekles det luftmaskebuer rundt uten å øke, dvs det hekles slik: Hekle kjedemasker til midten av første luftmaskebue, * hekle 5 luftmasker, hekle 1 fastmaske om neste luftmaskebue *, hekle fra *-* rundt og rundt uten å avslutte omgangen. Hekle til nettet måler ca 38 cm fra merket som ble satt, og avslutt ca på linje med omgangens start i bunnen av nettet.
Hekle kjedemasker til starten av neste luftmaskebue. Videre hekles det kant med stropper som forklart under.

KANT MED STROPPER:
1.OMGANG: Hekle 3 luftmasker (tilsvarer 1 stav), hekle 3 staver om samme luftmaskebue, videre hekles det 4 staver om hver luftmaskebue omgangen rundt, avslutt omgangen med 1 kjedemaske i 3.luftmaske på starten av omgangen – les HEKLEINFORMASJON = 168 staver på omgangen.
2.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav.
3.OMGANG: Hekle 1 stav i hver av de første 28 stavene, hekle 75 løse luftmasker – husk HEKLETIPS, hopp over de neste 28 stavene, hekle 1 stav i hver av de neste 56 stavene, hekle 75 løse luftmasker, hopp over de neste 28 stavene, hekle 1 stav i hver av de resterende 28 stavene.
4.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver av de første 28 stavene, hekle 1 fastmaske i hver av de neste 75 luftmaskene, 1 fastmaske i hver av de neste 56 stavene, 1 fastmaske i hver av de neste 75 luftmaskene, 1 fastmaske i hver av de siste 28 stavene.
5-8.OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver maske. Klipp og fest tråden etter siste omgang med fastmasker.
Hekle tilslutt 1 avsluttende omgang på innsiden av begge hankene ved å starte midt i de 28 maskene nederst på hanken, hekle 1 fastmaske i hver av de 14 fastmaskene, hekle 1 fastmaske i hver av de 75 maskene på hanken og hekle 1 fastmaske i hver av de 14 maskene til midten, avslutt med 1 kjedemaske i første fastmaske. Klipp og fest trådene. Gjenta på den andre hanken.

Diagram

= Start her - denne luftmaskeringen er forklart i oppskriften. Fortsett på symbolet over punktet på sirkelen, og hekle mot venstre
= fastmaske om ringen
= kjedemaske i maske/om luftmaskebue
= stav i maske
= på begynnelsen av omgangen hekles det 1 luftmaske (denne luftmasken tilsvarer 1 fastmaske i høyden), og omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i denne luftmasken
= på begynnelsen av omgangen hekles det 3 luftmasker (disse 3 luftmaskene tilsvarer 1 stav i høyden), og omgangen avsluttes med 1 kjedemaske i 3.luftmaske fra begynnelsen av omgangen.
= 2 luftmasker
= 3 luftmasker
= 4 luftmasker
= 5 luftmasker
= denne omgangen skal ikke hekles, den er allerede heklet og viser kun hvordan neste omgang skal hekles i maskene


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (9)

Alison 07.08.2020 - 08:06:

What a lovely pattern! This is the first time I have crocheted a bag and I am so pleased with the results. I did 35 rounds from the marker to the band at the top. I made the straps wider by going round 4 times rather than once in the final step. Thank you for the great pattern and UK crochet terms!

Ettie 21.07.2020 - 14:12:

I completed diagram A1 but in A2 can you tell me where I place the starting 3 chains and 2 trebles? Thanks.

DROPS Design 29.07.2020 kl. 08:33:

Dear Ettie, work A.2 over A.1, ie the 3 chains are for the beg of the round (= 1st dc), and work then 1 dc (US-English) in each of the next 2 stitches (= 3 dc in A.2), 2 chain stitches, then work A.3 (= 1 dc in each of the next 3 dc, 2 ch) around. Happy crocheting!

Christine Gundlach 09.07.2020 - 16:20:

Hallo, ich habe eine Frage zum Arbeiten von D 211-27. Die A1 ok, aber A2 bis Zeile 8 ok und dann verstehe ich es nicht mehr. Wann und wie wird A3 gearbeitet? Vielleicht können Sie mir es einfacher erläutern!!??? Viele Grüße von Christine

DROPS Design 09.07.2020 kl. 16:55:

Liebe Christine, A.2 und A.3 werden gleichzeitig bei den selben Runden gehäkelt, dh A.2 beginngt die Runde, und dann häkeln Sie A.3 insgesamt 5 Mal bis zur Ende der Runde = so haben Sie insgesamt 6 Blätter (das erste Blatt = A.2, die 5 nächsten = die 5 Rapporte A.3). Viel Spaß beim häkeln!

Annika Eriksson 07.07.2020 - 18:17:

Hej, jag har virkat 3 kassar vilka blivit bra men jag undrar över hur mätpunkten kan vara sista varvet i A2/3 och sen virka 38 cm när totalen ska vara 40 cm?

DROPS Design 08.07.2020 kl. 12:31:

Hej Annika. När arbetet mäter 38 cm från markören ska du virka kanten med axelband, kanten är då ca 2 cm så total höjd på väskan utan axelband blir då ca 40 cm. Mvh DROPS Design

Alvhild Oddny Larsen 27.05.2020 - 10:09:

Hei. For første gang gir jeg opp en oppskrift fra Drops design. Elsker disse oppskriftene! Har heklet tom A2. Hvordan direkte gå videre med A3, er for meg ubegripelig. Mitt arbeid hittil er prikk maken til nettet på bildet hvor det ikke ser ut til å være heklet A3 . Har også registrert at symbolet for de 3 begynnende lm ikke finnes på A3. Hvorfor? Beskrivelsen som begynner med: Hekle A2 en gang + en parantes osv er ubegripelig for meg. Takknemlig for hjelp!

Rita Da Silva Canto 25.05.2020 - 23:30:

Quero fazer esse saco mas tenho 2 duvidas. Sabe me dizer qual fio similar teria aqui no Brasil? E a confecção começa de cima pra baixo mesmo? Tem algum vídeo com o passo a passo completo? Obrigada!

DROPS Design 28.05.2020 kl. 10:36:

Bom dia, No Brasil, não existem lojas DROPS mas pode adquirir nossos fios em várias lojas que enviam para o Brasil. Basta ver aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 A confeção é feita de baixo para cima. No fim da receite, poderá encontrar vários vídeos que mostram alguns pontos e técnicas utilizados neste modelo. Bom Croché!

Cristina Bensassy Costa 09.04.2020 - 21:22:

Super fácil e super espaçoso . Trabalhei numa linha diferente (Bambolin da Rosarios4) e resultou Muuito bem. Obrigada.

Rosella Matt 06.04.2020 - 01:24:

I need help to decipher the diagram for Sunset Shopper 211-27, diagram A.2. Thank you, Rosella

DROPS Design 09.04.2020 kl. 14:06:

Dear Mrs Matt, not sure which kind of help you need with diagram A.2, you have to crochet A.2 one time in width then repeat A.3 in width to the end of the round. Have you seen this lesson about diagrams.. Happy crocheting!

Ana 01.03.2020 - 17:56:

Hello ! Please tell me how many round are in aprox. in 38 cm (drops big delight) ? Thanks in advance and best regards!

DROPS Design 02.03.2020 kl. 10:52:

Dear Ana, this depends on your tension in height. Measurement is here more important than number of rows. Happy crocheting!

Kommentér oppskrift DROPS 211-27

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.