DROPS Extra / 0-521

DROPS Extra 0-521 by DROPS Design

Strikket DROPS julenissegenser til hund i ”Alpaca” og ”Puddel”.

Stikkord: jul, kjæledyr, nisse,
DROPS design: Modell nr Z-385
--------------------------------------------------------

Størrelse: XS - S - M
Hele genseren strikkes i vrbord - den ser derfor smal ut, men den blir svært tøyelig.
HUNDENS MÅL:
Brystvidde: ca 28/32 – 40/44 – 48/52 cm
Rygglengde: ca 24 – 32 - 40 cm
Eks på hunderaser: XS = Chihuahua,
S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel
------------------------------------------------------------
Materialer: DROPS ALPACA
100-150-200 gr f.nr 3620, rød
Og bruk: DROPS PUDDEL
50-50-50 gr f.nr 01, natur
------------------------------------------------------------
DROPS SETTP nr 4 (rundp – 40 cm i den største str) – eller det p.nr du må ha for å få 19 m x 25 p glstrikk med 2 tråder Alpaca på 10 x 10 cm.
DROPS SETTP OG RUNDP (40 cm) nr 3.
DROPS HEKLENÅL nr 6.

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Alpakka
fra 41.00 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 41.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 41.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Puddel DROPS Puddel
94% Mohair, 6% Polyester
Utgått
finn alternativer
Pinner & Heklenåler

Instruksjoner

GENSER: Plagget strikkes rundt på p fra halsen og nedover.
Legg opp 48-64-80 m på settp (rundp) 4 med 2 tråder Alpaca. Strikk vrbord = 2 r / 2 vr i 4-6-8 cm. Videre strikkes 1 omg vr (i denne omg skal det etterpå plukkes opp m til hetten). Strikk 1 omg vrbord som før, på neste omg økes annenhvert vrang-parti fra 2 vr til 3 vr = 54-72-90 m. Strikk vrbord til arb måler 6-10-14 cm, nå økes de resterende vr-partier fra 2 vr til 3 vr = 60-80-100 m. Fortsett med vrbord = 2 r / 3 vr.
Når arb måler 8-12-16 cm deles det til forbena slik: Fell 2 r, sett de neste 13-18-23 m på 1 tråd (= midt under magen), fell 2 rett, strikk de resterende 43-58-73 m som før. Fortsett å strikke vrbord frem og tilbake over disse m (= ryggstykket) i 5-8-10 cm fra delingen, sett deretter m på 1 tråd.
Sett de 13-18-23 m under magen tilbake på p og strikk vrbord i 5-8-10 cm.
Videre settes alle m tilbake på p – SAMTIDIG legges det opp 2 nye m i hver side mellom mage- og ryggstykket = 60-80-100 m. Fortsett vrborden som før. Når arb måler 20-28-35 cm felles 9-10-13 m midt under magen av.
Arb strikkes ferdig frem og tilbake på p – SAMTIDIG felles det i hver side på beg av hver p: 2 m 2 ganger, 1 m 2-5-7 ganger, 2 m 1 gang og 3 m 1 gang. Fell deretter av de resterende 29-42-55 m.
Arb måler ca 25-35-45 cm.

BEN: Strikk opp 36-52-64 m med 1 tråd Alpaca på settp 3 rundt den ene åpningen til ben. Strikk vrbord = 2 r/ 2 vr i 3-5-7 cm, fell av med r over r og vr over vr.
Gjenta rundt den andre åpningen til ben.

HETTE: Putt halsen inn i genseren ved den vrangstrikkede omg. Hold genseren slik at vrang-omg peker fra deg. Plukk deretter opp m i denne omg med 1 tråd Alpaca på rundp 3 – det plukkes ikke opp i 6-10-14 m midt under magen, men i de resterende m rundt = 42-54-66 m. Strikk 1 p vrang tilbake - SAMTIDIG økes det jevnt fordelt til 70-90-110 m slik: * Strikk 1 m, strikk 2 m i hver av de 2 neste m *, gjenta fra *-* p ut.
Strikk glstrikk frem og tilbake med 3 m riller i hver side til hetten måler 12-16-20 cm.
For penest resultat maskes hetten sammen på toppen uten å felle av, ev felles det av og syes deretter sammen med maskesting.

HEKLEKANT: Hekle med Puddel på nål 6 rundt hetten, nederst rundt bena og rundt åpningen bak på genseren.
Hekle slik: 1 fm i første m, * 1 lm, hopp over 1 cm, 1 fm i neste m *, gjenta fra *-*.

PONGPONG: Lag 1 pongpong på ca 5 cm diameter med Puddel. Fest pongpongen i tuppen på hetten.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (24)

Annick Desnoyers 27.04.2019 - 18:41:

Bonjour, Après le montage des 64 mailles, on tricote un rang à l'envres. J'ai tout de suite monté les 90 mailles pour la capuche. Est-ce ainsi que l'on doit procéder ? Merci.

DROPS Design 29.04.2019 kl. 09:35:

Bonjour Mme Desnoyers, on doit monter 64 m dans la 2ème taille et 80 m dans la 3ème taille, puis tricoter 6-8 cm de côtes 2/2. On tricote ensuite 1 tour envers, puis au tour suivant, on tricote en côtes comme avant, et, en même temps, on augmente 1 maille env dans 1 section env sur 2 (= 8-10 augmentations) = on a maintenant 72/90 m. On tricote ensuite les mailles comme elles se présentent puis on augmente 1 m env dans les sections 2 m env restantes (= 8-10 augmentations) = 80-100 m. On continue alors en côtes 2 m end/3 m env. Bon tricot!

Mariarita 21.12.2018 - 11:24:

Spettabile Staff,buongiorno.Volevo augurare a tutti Voi serene festività.Un gaio 2019,all'insegna della creatività ed in compagnia del Vs. colorato e fantasioso mondo del crochet e del knitting.Grazie.

DROPS Design 21.12.2018 kl. 13:01:

Buongiorno Mariarita. Ringraziamo e ricambiamo gli auguri per queste Feste!!

Susan 14.12.2017 - 09:20:

I am stuck at "divide for legs: Bind off 2 K sts slip next 18 bind off 2 K sts. If you bind off 2 K sts you have your working yarn on the 1st purl stitch which is counted as 1st st of 18 in order to bind off 2 K sts after 18. However, how do you bind off two K sts after the 18 that were slipped onto stitch holder when working yarn is at the beginning of the 18 slipped sts?

DROPS Design 14.12.2017 kl. 10:35:

Dear Susan, bind off the first 2 sts on round, work the next 17 sts (+ 1 st on needle after binding off 2nd st) and slip them on a st holder, bind off next 2 sts and work to end of row = 58 sts remain for back piece. Happy knitting!

Susan 07.12.2017 - 23:37:

Can this pattern be made with one strand of worsted weight instead of two strands of yarn?

DROPS Design 08.12.2017 kl. 08:31:

Dear Susan, You can use here 1 strand yarn group C instead of 2 strands yarn group A (as Alpaca). Read more here about alternatives. Happy knitting!

Lilou 24.11.2016 - 10:13:

Je trouve déplorable la nouvelle présentation de votre site. Je suis passée par google pour retrouver un modèle avec son numéro!!. Vous donnez différentes possibilités en allant sur le ?. mais dans quoi chercher??... C'était beaucoup plus simple avant!!

DROPS Design 24.11.2016 kl. 11:51:

Bonjour Lilou, nous sommes désolées que vous ayez du mal à vous faire à la nouvelle présentation, vous pouvez désormais accéder à n'importe quel modèle à partir de notre site en indiquant son numéro dans la case "Cherchez des modèles!" - plus d'infos ici, et vous avez désormais à votre disposition des filtres bien utiles pour cibler votre recherche. Bon tricot!

Julie 11.11.2016 - 16:36:

Hello, can you tell me if the hood is knitted on 3mm or 4mm needles with one or two strands? The pattern is not really clear. Thank you for your help.

DROPS Design 14.11.2016 kl. 08:50:

Dear Julie, hood is worked with 2 strands Alpaca and needle size 4 mm (as for body) - needle size 3 mm are only used for the edge around legs. Happy knitting!

Caroline 29.08.2014 - 20:27:

Hej! Undrar lite med minskningen under magen vid 20-28-35 cm. Ska det minskas 10 maskor och mitt i detta så delas arbetet så man avmaskar på varje varv sen eller ska det avmaskas 10 maskor mitt under magen? Mvh caroline

DROPS Design 03.09.2014 kl. 11:28:

Om du stickar S avm 10 m under magen när arb mäter 28 cm. Sedan avm det i varje sida enligt beskrivningen.

Alex 10.03.2014 - 21:22:

Merci beaucoup, ça paraît logique maintenant que vous le dites :) Merci également pour les diverses explications, ce site est une vraie mine d'informations.

Alex 08.03.2014 - 20:54:

Bonsoir J'ai fais ma première augmentation 2m end /3m env, 2 m end /2 m env... Je termine par 3 m env. Je me demandais comment je devais tricoter le rang suivant ? Je fais l'inverse du précédent rang soit 3 m end / 2 m env, 2 m end / 2 m env etc ou je fais pareil que pour le rang précédent 2 m end/ 3 m env, 2 m end / 2 m env et termine le rang par 2 m env ? HELP, je bloque! J'espère avoir été claire.... Merci d'avance

DROPS Design 10.03.2014 kl. 08:45:

Bonjour Alex, on tricote ici en rond sur aiguilles doubles pointes, quand la 1ère augm dans 1 section env sur 2 est faite, tricotez les mailles comme elles se présentent au tour suivant, en côtes 2 m end/3 m env/2 m end/2 m env. Bon tricot!

MartineRobert Marchand 06.02.2014 - 17:52:

Trop beau :explication ok.merci.

Kommentér oppskrift DROPS Extra 0-521

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.