DROPS Extra / 0-521

DROPS Extra 0-521 by DROPS Design

Strikket DROPS julenissebluse til hund i ”Alpaca” og ”Puddel”.

Tags: husdyr, jul, julemand,
Størrelse: XS - S - M
Hele blusen strikkes i Rib - den ser derfor smal ud, men den bliver ret elastisk.
HUNDENS MÅL:
Brystvidde: ca 28/32 – 40/44 – 48/52 cm
Ryglængde: ca 24 – 32 - 40 cm
Eks på hunderaser: XS = Chihuahua,
S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel
------------------------------------------------------------
Materialer: DROPS ALPACA
100-150-200 gr f.nr 3620, rød
Og brug: DROPS PUDDEL
50-50-50 gr f.nr 01, natur
------------------------------------------------------------
DROPS STRØMPEP nr 4 (rundp – 40 cm i den største str) – eller det p.nr du skal bruge for at få 19 m x 25 p glatstrik med 2 tråde Alpaca på 10 x 10 cm.
DROPS STRØMPEP OG RUNDP (40 cm) nr 3.
DROPS HÆKLENÅL nr 6.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Alpaca
fra 23.95 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 24.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Puddel DROPS Puddel
94% Mohair, 6% Polyester
Udgået
find alternativ
Pinde & Hæklenåle

Instruktioner

BLUSE: Tøjet strikkes rundt på p fra halsen og ned.
Slå 48-64-80 m op på Strømpep (rundp) 4 med 2 tråde Alpaca. Strik Rib = 2 r / 2 vr i 4-6-8 cm. Nu strikkes 1 omg vr (i denne omg skal der samles m op til hætte bagefter). Strik 1 omg Rib som før, på næste omg tages der ud i hver 2. vrang-parti fra 2 vr til 3 vr = 54-72-90 m. Strik Rib til arb måler 6-10-14 cm, nu tages der ud i de resterende vr-partier fra 2 vr til 3 vr = 60-80-100 m. Fortsæt i Rib = 2 r / 3 vr.
Når arb måler 8-12-16 cm deles der til forben således: Luk 2 r, sæt de næste 13-18-23 m på 1 tråd (= midt under maven), luk 2 ret af, strik de resterende 43-58-73 m som før. Fortsæt at strikke Rib frem og tilbage over disse m (= rygstykke) i 5-8-10 cm fra delingen, sæt derefter m på 1 tråd.
Sæt de 13-18-23 m under maven tilbage på p og strik Rib i 5-8-10 cm.
Videre sættes alle m tilbage på p – SAMTIDIG slåes der 2 nye m op i hver side imellem mave- og rygstykket = 60-80-100 m. Fortsæt Ribben som før. Når arb måler 20-28-35 cm lukkes 9-10-13 m af midt under maven.
Arb strikkes færdig frem og tilbage på p – SAMTIDIG lukkes der af i hver side, i beg af hver p: 2 m 2 gange, 1 m 2-5-7 gange, 2 m 1 gang og 3 m 1 gang. Luk derefter de resterende 29-42-55 m af.
Arb måler ca 25-35-45 cm.

BEN: Strik 36-52-64 m op med 1 tråd Alpaca på Strømpep 3 rundt om den ene åbning til ben. Strik Rib = 2 r/ 2 vr i 3-5-7 cm, luk af med r over r og vr over vr.
Gentag rundt om den anden åbning til ben.

HÆTTE: Put halsen ind i blusen ved den vrangstrikkede omg. Hold blusen så vrang-omg peger fra dig. Saml derefter m op i denne omg med 1 tråd Alpaca på rundp 3 – der samles ikke op i 6-10-14 m midt under maven, men i de resterende m rundt = 42-54-66 m. Strik 1 p vrang tilbage - SAMTIDIG tages der ud jævnt fordelt til 70-90-110 m således: * Strik 1 m, strik 2 m i hver af de 2 næste m *, gentag fra *-* p ud.
Strik glatstrik frem og tilbage med 3 m retstrik i hver side til hætten måler 12-16-20 cm.
For pænest resultat strikkes hætten sammen øverst uden at lukke af, der kan ev lukkes af og derefter syes sammen med maskesting.

HÆKLEKANT: Hækl med Puddel på nål 6 rundt om hætten, nederst rundt om benene og rundt om åbningen bag på blusen.
Hækl således: 1 fm i første m, * 1 lm, spring over 1 cm, 1 fm i næste m *, gentag fra *-*.

POMPON: Lav 1 pompon på ca 5 cm i diameter med Puddel. Sy pomponen fast yderst i spidsen af hætten.

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Extra 0-521) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (24)

Annick Desnoyers 27.04.2019 - 18:41:

Bonjour, Après le montage des 64 mailles, on tricote un rang à l'envres. J'ai tout de suite monté les 90 mailles pour la capuche. Est-ce ainsi que l'on doit procéder ? Merci.

DROPS Design 29.04.2019 kl. 09:35:

Bonjour Mme Desnoyers, on doit monter 64 m dans la 2ème taille et 80 m dans la 3ème taille, puis tricoter 6-8 cm de côtes 2/2. On tricote ensuite 1 tour envers, puis au tour suivant, on tricote en côtes comme avant, et, en même temps, on augmente 1 maille env dans 1 section env sur 2 (= 8-10 augmentations) = on a maintenant 72/90 m. On tricote ensuite les mailles comme elles se présentent puis on augmente 1 m env dans les sections 2 m env restantes (= 8-10 augmentations) = 80-100 m. On continue alors en côtes 2 m end/3 m env. Bon tricot!

Mariarita 21.12.2018 - 11:24:

Spettabile Staff,buongiorno.Volevo augurare a tutti Voi serene festività.Un gaio 2019,all'insegna della creatività ed in compagnia del Vs. colorato e fantasioso mondo del crochet e del knitting.Grazie.

DROPS Design 21.12.2018 kl. 13:01:

Buongiorno Mariarita. Ringraziamo e ricambiamo gli auguri per queste Feste!!

Susan 14.12.2017 - 09:20:

I am stuck at "divide for legs: Bind off 2 K sts slip next 18 bind off 2 K sts. If you bind off 2 K sts you have your working yarn on the 1st purl stitch which is counted as 1st st of 18 in order to bind off 2 K sts after 18. However, how do you bind off two K sts after the 18 that were slipped onto stitch holder when working yarn is at the beginning of the 18 slipped sts?

DROPS Design 14.12.2017 kl. 10:35:

Dear Susan, bind off the first 2 sts on round, work the next 17 sts (+ 1 st on needle after binding off 2nd st) and slip them on a st holder, bind off next 2 sts and work to end of row = 58 sts remain for back piece. Happy knitting!

Susan 07.12.2017 - 23:37:

Can this pattern be made with one strand of worsted weight instead of two strands of yarn?

DROPS Design 08.12.2017 kl. 08:31:

Dear Susan, You can use here 1 strand yarn group C instead of 2 strands yarn group A (as Alpaca). Read more here about alternatives. Happy knitting!

Lilou 24.11.2016 - 10:13:

Je trouve déplorable la nouvelle présentation de votre site. Je suis passée par google pour retrouver un modèle avec son numéro!!. Vous donnez différentes possibilités en allant sur le ?. mais dans quoi chercher??... C'était beaucoup plus simple avant!!

DROPS Design 24.11.2016 kl. 11:51:

Bonjour Lilou, nous sommes désolées que vous ayez du mal à vous faire à la nouvelle présentation, vous pouvez désormais accéder à n'importe quel modèle à partir de notre site en indiquant son numéro dans la case "Cherchez des modèles!" - plus d'infos ici, et vous avez désormais à votre disposition des filtres bien utiles pour cibler votre recherche. Bon tricot!

Julie 11.11.2016 - 16:36:

Hello, can you tell me if the hood is knitted on 3mm or 4mm needles with one or two strands? The pattern is not really clear. Thank you for your help.

DROPS Design 14.11.2016 kl. 08:50:

Dear Julie, hood is worked with 2 strands Alpaca and needle size 4 mm (as for body) - needle size 3 mm are only used for the edge around legs. Happy knitting!

Caroline 29.08.2014 - 20:27:

Hej! Undrar lite med minskningen under magen vid 20-28-35 cm. Ska det minskas 10 maskor och mitt i detta så delas arbetet så man avmaskar på varje varv sen eller ska det avmaskas 10 maskor mitt under magen? Mvh caroline

DROPS Design 03.09.2014 kl. 11:28:

Om du stickar S avm 10 m under magen när arb mäter 28 cm. Sedan avm det i varje sida enligt beskrivningen.

Alex 10.03.2014 - 21:22:

Merci beaucoup, ça paraît logique maintenant que vous le dites :) Merci également pour les diverses explications, ce site est une vraie mine d'informations.

Alex 08.03.2014 - 20:54:

Bonsoir J'ai fais ma première augmentation 2m end /3m env, 2 m end /2 m env... Je termine par 3 m env. Je me demandais comment je devais tricoter le rang suivant ? Je fais l'inverse du précédent rang soit 3 m end / 2 m env, 2 m end / 2 m env etc ou je fais pareil que pour le rang précédent 2 m end/ 3 m env, 2 m end / 2 m env et termine le rang par 2 m env ? HELP, je bloque! J'espère avoir été claire.... Merci d'avance

DROPS Design 10.03.2014 kl. 08:45:

Bonjour Alex, on tricote ici en rond sur aiguilles doubles pointes, quand la 1ère augm dans 1 section env sur 2 est faite, tricotez les mailles comme elles se présentent au tour suivant, en côtes 2 m end/3 m env/2 m end/2 m env. Bon tricot!

MartineRobert Marchand 06.02.2014 - 17:52:

Trop beau :explication ok.merci.

Kommentere opskrift DROPS Extra 0-521

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.