Bluescape by DROPS Design

DROPS bluse i DROPS Muskat eller Lima med Blomsterbort

  • Bluescape / DROPS 14-9 - DROPS bluse i DROPS Muskat eller Lima med Blomsterbort
  • Bluescape / DROPS 14-9 - DROPS bluse i DROPS Muskat eller Lima med Blomsterbort
DROPS design: Model nr R-038
-------------------------------------------------------

DROPS Retro 1980-1993

Størrelse: Small/Medium - (Medium/Large)
Materialer: DROPS Muskat fra Garnstudio
Alt 1:
600 (650) gr f.nr 002,blå
100 (100) gr f.nr 018,hvid
50 (50) gr f.nr 001,lys blå
50 (50) gr f.nr 004,lilla

Alt 2:
600 (650) gr f.nr 010,lys laks
100 (100) gr f.nr 018,hvid
50 (50) gr f.nr 011,laks
50 (50) gr f.nr 009,beige

Eller brug:
DROPS Lima fra Garnstudio
600 (650) gr f.nr 6235,gråblå
100 (100) gr f.nr 1101,hvid
50 (50) gr f.nr 8112,isblå
50 (50) gr f.nr 4088,lyng


DROPS Rundp og Strømpep 2,5 og 4,5.

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 19 m x 25 p på p 4,5 og glatstrik.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


100% Bomuld
fra 14.95 kr /50g
DROPS Muskat uni colour DROPS Muskat uni colour 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 239.2kr. Læs mere.

Instruktioner

Rib: * 1 drejet ret, 1 vrang *

Mønster: Hele mønsteret glatstrikkes.

Ryg- og forstykke: Slå 170 (178) m op med blå på rundp 2,5 og strik 5 cm rib. Skift til rundp 4,5 og glatstrik samtidigt med der tages 28 (32) m ud jævnt fordelt på 1.p = 198 (210) m. Husk på strikkefastheden! videre tages der 2 m ud i hver side 15 (12) gange på S/M: skiftevis hver 3. og 4. og 4.p M/L: skiftevis hver 5. og 6.p = 258 (258) m. Når arb måler 22 (26) cm lukkes den midterste m af på ryg- og forstk til v-hals og hver del strikkes færdig for sig -videre lukkes der 1 m af mod halsen på hver p 3 gange og derefter 1 p uden at lukke af - gentag ialt 62 gange. Samtidigt når arb måler 28 (32) cm deles arb i hver side til ærmegab og hver del strikkes færdig for sig. Efter sidste aflukning er der 2 m tilbage, luk af, arb måler ca 56 (60) cm.

Ærme: Slå 40 (42) m op med blå på strømpep 2,5 og strik 4 cm rib. Skift til strømpep 4,5 og glatstrik samtidigt med der tages 15 (13) m ud jævnt fordelt på 1.p = 55 (55) m. Videre tages der ud midt under ærmet på hver side af midtmasken således: 1 m 26 gange på skiftevis hver 3. og 4.p. = 107 (107) m. Når arb måler 41 (41) cm deles arbejdet midt under ærmet og der strikkes nu frem og tilbage. Luk 10 m af i begyndelsen af hver p, luk de resterende m af når arb måler 44 (44) cm.

Montering: Sy skuldersømmen. Saml 88 m op på hver side af v-halsen med hvid på rundp 4,5 = 352 m, Strik mønster - 11 rapporter på hver side af v-halsen - Samtidigt lukkes der af midt foran og midt bag: strik de 2 m før midtmasken drejet r sm og strik de 2 m efter midten ret sm. Gentag aflukningen op ad men på hver 4.p lukkes der ikke af. Efter sidste mønsterp byttes til rundp 2,5 og lys blå, strik 3 cm rib (fortsæt aflukningen) luk af. Sy ærmerne til ryg- og forstk.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 12.04.2018
Rettelse: Opdateret måleskitse og diagram, samt opdateret/omformuleret dele af opskriften for at gøre den mere tydelig

Diagram

symbols = lilla Muskat / Lyng Lima
symbols = lyseblå Muskat / Isblå Lima
symbols = hvid Muskat / Hvid Lima
symbols = blå Muskat / Gråblå Lima
diagram
diagram
signature-image signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 14-9) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (23)

country flag Torunn Sørvik wrote:

Finner ikke i oppskriften Drops 14-9 hvor jeg skal begynne på mønsteret . Mvh Torunn

25.04.2022 - 20:48

DROPS Design answered:

Hej Torunn, selve mønsteret begynder nede hvor det står Montering :)

26.04.2022 kl. 14:55

country flag Vicki wrote:

Thank you. I really appreciate your kind response. But I do not understand your answer. The height is the row count. I am talking about the width. As I decrease left and right of center I no longer have 8 stitches to complete the 8 stitch repeat on each side and it gets smaller and smaller until now I am down to 10 repeats on each side instead of 11 and so on. How should I adjust the 8 stitch repeat in the center as I decrease so that I have the pattern or a pattern?

21.03.2022 - 16:23

DROPS Design answered:

Dear Vicki, let's say you have decreased the first stitch in the diagram, on the next row you will continue working diagram over the last 7 sts only (skip first stitch), when you have decreased the first 2 sts in the diagram, you continue working only the last 6 sts and so on, ie diagram will continue in height over less and less stitches, but it shouldn't be displaced (so that the remaining diagrams continue in height as before/in diagram).Can this helpe?

22.03.2022 kl. 09:39

country flag Vicki wrote:

I am doing the Yoke. As I decrease midpoint front and back I also have less stitches for the 8-stitch repeats. How do you suggest changing the design? For example when there are only 6 stitches on each side do I do the first 6 stitches of the pattern on one side and again on the left (if though it will be offset) or do I improvise, and make slight adjustments so that it looks good, which is what I am doing? I've been reading and watching videos but can't find the answer.

21.03.2022 - 15:24

DROPS Design answered:

Dear Vicki, continue working pattern in height as before, ie there will be always less stitches on each side of the decreases that are worked in the pattern since they will be "eaten" by the decreases, but the pattern should always fit in height as before. Happy knitting!

21.03.2022 kl. 15:37

country flag Vicki wrote:

At a critical point. The English version says "Dec to shape the V-neck towards mid front and towards mid back like this: dec 1 st in each end on every row 3 times, 1 row without dec, repeat until you have dec 124 (124) sts – 62 (62) sts on each side." Should I dec one stitch at the end of row 1, 2 & 3 only or one stitch each end of 1, 2 & 3? Thanks.

06.03.2022 - 05:11

DROPS Design answered:

Dear Vicki, you need to decrease one stitch at each end of the rows (one for each V-neck, in the front and in the back). Happy knitting!

06.03.2022 kl. 13:37

country flag Vicki Greene wrote:

I do not understand what to do when it is time to create the space for opening for the armholes. The pattern seems to have a word or two missing and I have no idea what to do at that point. Please help, I am enjoying the pattern and don't want to ruin it at that point. Thank you,

26.02.2022 - 02:46

DROPS Design answered:

Dear Vicki, for the armhole, you divide the garment for the back and front after 18-32 cm (you don't cast off for the armhole). Happy knitting!

27.02.2022 kl. 17:15

country flag Faye wrote:

Love this pattern I’m just not understanding when pice measures 26 cm to cast off middle st both front and back not sure amount to cast off then dec to shape v-neck

18.11.2021 - 14:02

DROPS Design answered:

Dear Faye, you have to cast off the middle stitch on mid front + the middle stitch on mid back, and now slip stitches of one side on a thread and work the other side decreasing for mid front and mid back then divide for armhole. Happy knitting!

18.11.2021 kl. 17:20

country flag Merete Ballermann wrote:

Hvordan syr man ærmet pænt på med den underlige udforming??

16.03.2021 - 14:23

DROPS Design answered:

Hej Merete, ærmet skal sys på de øverste 28 cm i hver side, sy fra den ene side af starten på den smalle ærmekuppel til den anden. God fornøjelse!

17.03.2021 kl. 14:39

country flag Eb wrote:

J'en étais arrivée à cette conclusion, qu'il fallait en fait relever les plus de 300 mailles d'un coup, même si je craignais que ça ne fasse une encolure ronde. J'espère ne pas me tromper dans le schéma, avec les diminutions! Merci encore beaucoup de votre aide!

14.12.2020 - 10:26

DROPS Design answered:

oups j'ai quand même mal lu tout à l'heure, vous diminuez 4 mailles à chaque fois: 1 m avant la pointe en V et 1 m après la pointe en V = les diagrammes vont donc diminuer progressivement, et oui effectivement, on tricote bien les 352 m d'un coup en diminuant donc 4 mailles sur 3 tours, 1 tour sans diminuer et répétez ces 4 tours. Bon tricot!

14.12.2020 kl. 11:06

country flag Eb wrote:

... : j'ai commencé par relever d'abord 88 mailles, puis ai commencé le motif, mais ne comprends pas comment diminuer alors que le motif de 8 mailles est "fixe"... Puis je me suis demandé si, en fait, il ne fallait pas relever 4 fois 88 mailles et ai redéfait!..Merci de votre aide précieuse...

14.12.2020 - 08:59

DROPS Design answered:

Re-bonjour et.. j'ai eu un doute :) Ok alors vous tricotez maintenant le jacquard sur les 352 mailles soit 44 fois les 8 mailles (= 11 de chaque côté de l'encolure V) - mettez bien un marqueur entre chaque motif, ça vous aidera pour les diminutions. À chaque fois que vous diminuez au milieu devant et au milieu dos, il vous manquera 1 maille d'un diagramme (au début, la dernière avant le V + la première après le V etc..) continuez de bien tricoter les mailles restantes de ces motifs en suivant le diagramme pour que les motifs soient bien alignés. Bon tricot!

14.12.2020 kl. 10:20

country flag Eb wrote:

Merci d'avoir essayé de me répondre!Cependant, je me suis mal fait comprendre:j'ai déjà fait tout le corps, assemblé les épaules.J'en suis au jacquard:ce sont les diminutions concernant le jacquard et pour créer le V que je ne comprends pas :

14.12.2020 - 08:58

Kommentere opskrift DROPS 14-9

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Bluescape

Valery, United States