DROPS / 98 / 18

DROPS 98-18 by DROPS Design

DROPS halstørklæde med Bølgemønster i ”Alpaca” og ”Vivaldi”

Denne model har endnu ikke noget navn. Har du et godt forslag?

Mål: ca 30 x 150 cm
Materialer: DROPS Alpaca fra Garnstudio
150 gr f.nr 0100, natur
og brug: DROPS Vivaldi fra Garnstudio
100 gr f.nr 06, natur

DROPS Rundp nr 7 – eller den p du skal bruge for at få 13 m i Bølgemønster med 1 tråd i hver kvalitet på 10 cm i bredden.
DROPS Hæklenål nr 4,5 (til kant).

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
DROPS ALPACA UNI COLOUR (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
32.00 DKK
22.00 DKK
21.95 DKK
DROPS ALPACA MIX (50g)
DROPS Alpaca Party! / 30% OFF!
34.00 DKK
24.00 DKK
21.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

Retstrik: Ret både frem og tilbage på p:

Bølgemønster: Se diag M.1. Diag viser mønsteret set fra retsiden.

Halstørklæde: Der strikkes frem og tilbage på langs. Buk rundp dobbelt (brug evt 2 rundp med samme tykkelse) og slå 195 m op med 1 tråd i hver kvalitet over 2 pinde nr 7 (dette gøres for at opslåningskanten skal blive elastisk). Træk den ene p ud og strik 2 p retstrik. Derefter strikkes M.1 med 4 m retstrik i hver side. Når arb måler ca 28 cm - afpas efter en hel rapport i højden - strikkes der 2 p retstrik før der lukkes meget løst af - luk af samtidig med at 1.p i M.1 strikkes, da vil aflukningskanten også bølge.

Hæklekant: Hækl en kant rundt om hele halstørklædet med nål 4,5 med 1 tråd i hver kvalitet således: 1 fm i første m, * 4 lm, 1 st i den første af de 4 lm (= 1 picot), spring over 2,5 til 3 cm, 1 fm i næste m *, gentag fra *-* og slut af med 1 picot og 1 km i første fm fra beg af omg.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= ret fra vrangen
= slå om
= 2 ret sammen

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 98-18.