White Dunes by DROPS Design

Strikkede sokker i DROPS Fabel. Arbejdet strikkes ovenfra og ned i glatstrik og rib. Størrelse 35 – 43

Nøgleord: sokker,
  • White Dunes / DROPS 209-22 - Strikkede sokker i DROPS Fabel. Arbejdet strikkes ovenfra og ned i glatstrik og rib. Størrelse 35 – 43
DROPS Design: Model fa-449
Garngruppe A
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
35/37 – 38/40 – 41/43
Fodens længde: ca 22-24-27 cm. Skaftets højde ned til hælen: ca 12-13-14 cm.

MATERIALER:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
100-100-100 g farve 100, natur

STRIKKEFASTHED:
26 masker i bredden og 34 pinde i højden med glatstrik = 10 x 10 cm.

PINDE:
DROPS STRØMPEPINDE NR 2,5.
Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


75% Uld, 25% Polyamid
fra 16.95 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 17.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 19.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 33.9kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

HÆLINDTAGNING:
1.PIND (= retsiden): Strik rib til der er 7-7-7 masker tilbage, tag næste maske løst af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 ret, løft den løse maske over masken som blev strikket, vend arbejdet.
2.PIND (= vrangen): Strik rib til der er 7-7-7 masker tilbage, tag næste maske løst af pinden som om den skulle strikkes vrang, strik 1 vrang, løft den løse maske over masken som blev strikket, vend arbejdet.
3.PIND (= retsiden): Strik rib til der er 6-6-6 masker tilbage, tag næste maske løst af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 ret, løft den løse maske over masken som blev strikket, vend arbejdet.
4.PIND (= vrangen): Strik rib til der er 6-6-6 masker tilbage, tag næste maske løst af pinden som om den skulle strikkes vrang, strik 1 vrang, løft den løse maske over masken som blev strikket, vend arbejdet.
Fortsæt indtagningen på samme måde ved at strikke til der er 1 maske mindre tilbage før der tages 1 maske løs af, til der er 22-26-26 masker tilbage på pinden.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

SOKKER – KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Sokkerne strikkes rundt på strømpepinde, ovenfra og ned.

SOKKER:
Slå 64-68-72 masker op på strømpepinde 2,5 med Fabel. Strik 1 omgang ret.
Næste omgang strikkes således (omgangens start = midt bagpå):

35/37: 1 vrang, * 2 ret, 2 vrang *, strik fra *-* til der er 3 masker tilbage på omgangen, strik 2 ret, og afslut med 1 vrang.

38/40 og 41/43: 1 ret, * 2 vrang, 2 ret *, strik fra *-* til der er 3 masker tilbage på omgangen, strik 2 vrang, og afslut med 1 ret.

Fortsæt ribben således i 3 cm.
Næste omgang strikkes således: Strik 17-19-19 masker rib som før, strik 30-30-34 masker ret og tag samtidig 4 masker ind jævnt fordelt over disse 30-30-34 masker (det bliver pænest ved at tage ind over vrangmaskerne), strik 17-19-19 masker rib som før = 60-64-68 masker på omgangen.
Fortsæt rundt med 34-38-38 masker rib midt bag på sokken og glatstrik over de resterende masker foran på sokken. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Strik således til arbejdet måler ca 12-13-14 cm.
Nu strikkes der hæl. Dvs behold de første 17-19-19 masker på pinden til hæl, sæt de næste 26-26-30 masker på 1 tråd (= midt ovenpå foden), og behold de resterende 17-19-19 masker på pinden til hæl = 34-38-38 masker på pinden til hæl.
Slå 1 ny maske op i begyndelsen og i slutningen af pinden til kantmasker = 36-40-40 masker på pinden til hæl. Fortsæt ribben frem og tilbage over hælmaskerne med 1 kantmaske retstrik i hver side. Når der er 1 pind tilbage før hælen måler 8-9-10 cm, lukkes kantmasken af i hver side = 34-38-38 masker på pinden til hæl. Sæt 1 mærke midt på sidste pind – mærket skal bruges lidt senere til at måle fodens længde fra.
Strik HÆLINDTAGNING – læs forklaring over! Efter hælindtagningen strikkes næste omgang således: Strik rib som før over de 22-26-26 hælmasker, strik 22-26-26 masker op langs siden på hælen, strik glatstrik som før over de 26-26-30 masker fra tråden ovenpå foden, og strik 22-26-26 masker op langs den anden side på hælen = 92-104-108 masker på omgangen.

Fortsæt i rib (= 2 ret / 2 vrang) over de 66-78-78 masker under foden (start og slut med 2 vrang på hver side af maskerne i glatstrik ovenpå foden), og strik glatstrik som før over de 26-26-30 masker ovenpå foden.
SAMTIDIG tages der nu ind på hver side af de 26-26-30 masker ovenpå foden således: Strik de 2 sidste rib-masker før de 26-26-30 masker ovenpå foden ret sammen med første maske glatstrik ovenpå foden (dvs 3 masker ret sammen = 2 masker taget ind), og strik sidste maske glatstrik ovenpå foden drejet ret sammen med de 2 første ribmasker under foden (dvs 3 masker drejet ret sammen = 2 masker taget ind). På denne måde vil den yderste retmaske i hver side ovenpå foden følge pænt ned langs foden.
Tag ind således på hver 2.omgang totalt 10-12-12 gange = 52-56-60 masker.
Strik videre til arbejdet måler 18-19-21 cm fra mærket på hælen – målt under foden fra mærket (der er ca 4-5-6 cm tilbage til færdigt mål, prøv eventuelt sokken og strik til ønsket længde).
Fjern gamle mærker. Sæt 1 nyt mærke i hver side på sokken, så der bliver 26-28-30 masker både ovenpå og under foden. Mærkerne skal bruges når der skal tages ind til tå.
Strik rundt i glatstrik over alle masker og tag ind til tå på hver side af begge mærker således: Strik til der er 3 masker tilbage før mærket, strik 2 ret sammen, strik 2 ret (mærket sidder mellem disse 2 masker), strik 2 drejet ret sammen. Gentag ved det andet mærke (= 4 masker taget ind på omgangen).
Tag ind således i hver side på hver 2.omgang totalt 4-6-8 gange, og derefter på hver omgang totalt 7-6-5 gange = 8 masker tilbage i alle størrelser.
Klip tråden, træk den gennem de resterende masker, stram tråden og hæft godt. Sokken måler ca 22-24-27 cm fra mærket på hælen. Strik den anden sok på samme måde.
signature-image

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 209-22) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (12)

country flag Zsuzsa wrote:

Just a remark: the hungarian translation is about a totally different sock pattern with 3 colours.

03.10.2021 - 21:35:

country flag Lisbeth Kure wrote:

Indtagningerne i begge sider vil reducere glatmaskerne med 2 masker ved hver indtagning og det ser ikke ud som om det er meningen hvis man ser billedet.

25.02.2021 - 08:23:

DROPS Design answered:

Hej Lisbeth, hvilken størrelse strikker du, hvor mange masker har du og hvor langt er du kommet i opskriften ? :)

25.02.2021 kl. 14:13:

country flag Heidi wrote:

Videre strikkes det vrangbord (= 2 rett / 2 vrang) over de 66-78-78 maskene under foten (start og slutt med 2 vrang på hver side av glattstrikk-maskene oppå foten), og strikk glattstrikk som før over de 26-26-30 maskene oppå foten. Starte og slutte med 2 vrang på hver side av glattstrikk? Det vil jo ikke være mulig å gjennomføre under hele fellingen. For neste gan det skal felles vil det jo være 2 rettmasker som ligger nærmest glattstrikken. Eller har je misforstått?

21.02.2021 - 09:17:

country flag Frederic Lamblin wrote:

Bonjour, je ne comprend pas la façon de faire les diminutions du talon ? Merci

29.12.2020 - 19:41:

DROPS Design answered:

Bonjour Mr Lamblin, cette vidéo montre comment tricoter les diminutions du talon - suivez bien le nombre de mailles indiqué pour votre taille dans les explications, indépendamment du nombre de mailles de la vidéo. Bon tricot!

04.01.2021 kl. 11:59:

country flag Riitta Ala-Ranta wrote:

Hei! Kyseessä on DROPS Design malli White Dunes neulotut sukat malli fa-449 Fabel-langasta. Fabel-langan sinapinkeltaiselle värille etsin vaihtoehtoista keltaista tai keltaisen sävyistä lankaa. Sivuston lankamuuntimen mukaan ei Fabel-langalle ole vaihtoehtoa. Ehkä näin kysymällä sellainen löytyy ko. sukka mallille.

19.10.2020 - 13:24:

DROPS Design answered:

Hei, Fabel-langalle löytyy kyllä vaihtoehtoja. Voit käyttää kaikkia samaan lankaryhmään (A) kuuluvia lankoja. Esim. DROPS Nord-lanka on hyvä sukkalanka, koska siinä on vahvikkeena polyamidia, löydät värin 18, okrankeltainen. Myös DROPS Flora-lanka on saman vahvuinen lanka, mutta kyseiseen lankaan ei ole lisätty polyamidia.

19.10.2020 kl. 17:30:

country flag Elda Da Fonseca wrote:

Work 17-19-19 stitches in rib as before, knit 30-30-34 and decrease 4 stitches evenly spaced over these 30-30-34 stitches (neatest to decrease on purled stitches),This is what the patterns indicates but since the socks are knitted in the round where the purl stitches are ubicares sin it will be all knit stitches? Unless decrease is to be done in the Mid back part of the sock where the rib rill be done all down to the heel ?? Pls Let me know thanks Very much

30.08.2020 - 04:35:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Da Fonseca, you are decreasing the 30-30-34 sts worked previously in rib K2/P2, if you work K2 together over P2 a total of 4 times the decreases will be less visible (then you just knit the knit stitches in K-sections). Happy knitting!

31.08.2020 kl. 10:32:

country flag Loredana wrote:

Salve, le 30 maglie del sopra,lavorate a maglia rasata, rimangono costanti durante le diminuzioni per il piede? Grazie

15.06.2020 - 15:21:

DROPS Design answered:

Buongiorno Loredana. Le 30 maglie a maglia rasata rimangono costanti. La prima e l’ultima di queste maglie devono essere lavorate insieme a diritto ritorto con le 2 maglie adiacenti, lavorate a coste. Buon lavoro!

15.06.2020 kl. 22:50:

country flag Tina wrote:

Forklaret utrolig dårligt og forvirrende i forhold til andre sokke opskrifter

02.05.2020 - 10:18:

country flag Ági wrote:

Kedves Garn Studio / Dear Garn Studio, Az alapanyagok listaja magyarul nem helyes: 3 kulonbozo szinu Fabel fonalat listaz az egyetlen feher szinu fonal helyett. / Material list in Hungarian translation is incorrect, it shows Fabel yarns in 3 different colors instead of the only used off white. Udv, Ági

27.03.2020 - 20:31:

country flag Ilse Bonder wrote:

Walking sandrib

26.01.2020 - 12:42:

Kommentere opskrift DROPS 209-22

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.