DROPS / 178 / 58

Henrietta by DROPS Design

Strikket bolero med forkortede pinner, hullmønster og riller i DROPS BabyMerino og DROPS Kid-Silk. Størrelse XS – XXL

  • Henrietta / DROPS 178-58 - Strikket bolero med forkortede pinner, hullmønster og riller i DROPS BabyMerino og DROPS Kid-Silk. Størrelse XS – XXL
  • Henrietta / DROPS 178-58 - Strikket bolero med forkortede pinner, hullmønster og riller i DROPS BabyMerino og DROPS Kid-Silk. Størrelse XS – XXL
  • Henrietta / DROPS 178-58 - Strikket bolero med forkortede pinner, hullmønster og riller i DROPS BabyMerino og DROPS Kid-Silk. Størrelse XS – XXL
DROPS Design: Modell nr bm-033
Garngruppe A + A eller C
----------------------------------------------------------
Størrelse: XS/S - M/L - XL/XXL
Materialer:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
150-150-200 g farge 05, lys rosa
Og bruk: DROPS KID-SILK fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
75-75-75 g farge 03, lys rosa

DROPS RUNDPINNE (60 eller 80 cm) NR 5 – eller de pinnene du må bruke for å få 17 masker og 34 pinner rillestrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden med 1 tråd av hver kvalitet (= 2 tråder).
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 33.00 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 33.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill

75% Mohair, 25% Silke
fra 59.00 kr /25g
DROPS Kid-Silk uni colour DROPS Kid-Silk uni colour 59.00 kr /25g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Kid-Silk long print DROPS Kid-Silk long print 59.00 kr /25g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 276kr. Les mer.

Instruksjoner

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = Strikk 2 pinner rett.

FORKORTEDE PINNER:
Strikk 6 pinner over alle masker. *Strikk 30 masker (frem til det første merket), snu, stram tråden og strikk tilbake. Strikk 1 pinne over alle masker, snu, strikk 30 masker (frem til det andre merket), snu, stram tråden og strikk tilbake. Strikk 5 pinner over alle masker *, gjenta fra *-*.
1 rapport med vendinger = 6 pinner (= 3 riller) over de midterste 35-48-62 maskene og 8 pinner (4 riller) over maskene i hver side.

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. NB! på slutten av pinne 10 i A.1 og på slutten av pinne 11 i A.2 legges det opp 5 nye masker. På pinne 13 i A.1 strikkes kun de første 13 maskene i diagrammet, snu og strikk 13 masker tilbake. På pinne 12 i A.2 strikkes kun de første 13 maskene i diagrammet, snu og strikk 13 masker tilbake. NB! Vendingene i A.1 og A.2 kommer i tillegg til de forkortede pinnene.
--------------------------------------------------------

BOLERO:
Arbeidet strikkes fram og tilbake på rundpinne. Oppleggeskanten er nede på det ene ermet og avfellingskanten er nede på det andre ermet. Til slutt brettes boleroen dobbelt på langs og det sys erme- og sidesømmer.

Legg opp 45-50-52 masker på rundpinne 5 med 1 tråd av hver kvalitet (= 2 tråder). Strikk RILLER – se forklaring over. Når ermet måler 2 cm økes det 1 maske i hver side, øk på hver 2.cm totalt 5 ganger = 55-60-62 masker. Når ermet måler 10 cm legges det opp 20-24-30 nye masker i hver side til høyre sidesøm = 95-108-122 masker. Sett 2 merker i arbeidet, 30 masker inn fra hver side (= 35-48-62 masker mellom merkene). Strikk slik – fra retten: A.1 over de første 17 maskene, RILLER – se forklaring over, over de neste 61-74-88 maskene, A.2 over de siste 17 maskene. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Fortsett med riller i midten og mønster over de ytterste 17 maskene i hver side, SAMTIDIG som det strikkes FORKORTEDE PINNER – se forklaring over! Når arbeidet måler ca 58-74-82 cm (målt på midten av arbeidet, inkludert ermet) felles det av 20-24-30 masker i hver side = venstre sidesøm = 55-60-62 masker. Nå skal venstre erme strikkes. Fortsett med riller, når arbeidet måler 2 cm etter avfellingen felles det 1 maske i hver side, fell på hver 2.cm totalt 5 ganger = 45-50-52 masker. Fell av når arbeidet måler 68-84-92 cm fra oppleggskanten.

MONTERING:
Brett boleroen dobbelt – målskissen viser arbeidet når det er brettet. Sy ermsømmen og sy sammen de 20-24-30 maskene i hver side.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
symbols = 2 masker rett sammen
symbols = 1 kast mellom 2 masker
diagram
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (18)

country flag Doris 26.08.2021 - 12:24:

Hallo, ist es richtig, dass die verkürzten Reihen wie normale gezählt werden. Also z.B. bei A1 Reihe 7 (verkürzt hin), Reihe 8 ( verkürzt zurück), dann Reihe 9 über das ganze Strickstück. Dann A2 Reihe 10 (verkürzt hin) , Reihe 11 (verkürzt zurück), dann Reihe 12 ganz usw. Danke!

user icon DROPS Design 26.08.2021 kl. 16:19:

Liebe Doris, A.1 und A.2 sollen immer genau sowie in Diagram gestrickt werden = 14 Reihen in der Höhe, bevor Sie ein neues Rapport stricken (ob es verkürzten Reihen oder nicht sind) Viel Spaß beim stricken!

country flag Pia Hansen 28.04.2021 - 16:46:

Ja, jeg har brugt de 2 DROPS kvaliter, og som jeg skriver: Der er brugt 275g baby merino + 75g Kid Silk = dvs 75g mere end opskriften siger. alle mål passer - så noget må være galt. Læs mit første spørgsmål igen mht vægt af nøglerne

user icon DROPS Design 29.04.2021 kl. 07:36:

Hej Pia, Nej vi har ikke lavet om på kvaliteten. Det vi kan gøre er at regne vægten i de 2 kvaliteter om til antal meter og det stemmer. Så det du kan gøre er at veje boleroen. Du ved at du har brugt 75 g Kid-Silk så hvis du trækker det fra totalvægten af boleroen, så får du garnforbruget i Baby Merino. Vi håber at du bliver glad for din bolero :)

country flag Pia Hansen 23.04.2021 - 09:57:

MHT garnmængden. str XL/XXL Jeg har måtte købe 2 nøgler extra Baby Merino for at gøre arbejdet færdigt. dvs, der er brugt 300g! Strik-fastheden og alle mål, længde / bredde passer - hvad kan være galt? I forretnngen vejede vi nøglerne fra en ny ubrudt pose, of de svingede fra 45 - 48g, og tråden virkede lidt tykkere/fastere ende andre farver tråde. Er kvaliteten ændret?

user icon DROPS Design 28.04.2021 kl. 15:54:

Hej Pia, Har du brugt DROPS Kid-Silk og DROPS Baby Merino? Da bør den færdige bolero veje ca 275 gr i alt, de 4 nøgler stemmer i forhold til de 3 nøgler Kid-Silk...

country flag Pia Hansen 18.04.2021 - 17:19:

Hvad er ryg-bredden egentlig, jeg kan ikke helt gennemskue det iflg tegningen. Er end ryg-bredde ca 50 cm, hvilken størrelse passer så? tak

user icon DROPS Design 19.04.2021 kl. 15:09:

Hej Pia, der findes ingen præcis ryg-bredde, men ja sådan cirka det stykke som er imellem maskerne til ærmerne :)

country flag Pia Hansen 15.04.2021 - 07:21:

På billedet ser det ud som om, der kun er 2 riller mellem hul-mønstret - følger jeg "forkortede pinde" :* 8 pinde retstrik*, må det da give 4 riller ? Hvad er rigtigt?

user icon DROPS Design 15.04.2021 kl. 11:26:

Hej Pia, Kanterne i hver side skal strikkes ifølge diagrammet. De retstrikkede riller strikkes indenfor kanterne. God fornøjelse!

country flag Sylviane Joyeux 22.03.2019 - 16:10:

Encore une petite question s'il vous plaît : On met les marqueurs à 30 mailles, mais avant de commencer les rangs raccourcis, on tricote 6 rangs toutes l'as mailles, donc lorsqu'on arrive au commencement des rangs raccourcis on a 3 mailles en moins de chaque côté. Donc on tricote 30 mailles ou 27 ? Merci

user icon DROPS Design 25.03.2019 kl. 08:31:

Bonjour Mme Joyeux, les rangs raccourcis vont se tricoter jusqu'au marqueur, en fonction du rang tricoté, vous aurez effectivement un nombre de mailles différent. Bon tricot!

country flag Sylviane Joyeux 22.03.2019 - 15:30:

Merci 😀

country flag Sylviane Joyeux 22.03.2019 - 13:17:

Bonjour, Ne manque t'il pas un jeté sur les diagrammes ? On tricote 6 x 2 m ensemble mais on n'ajoute que 5 jetés Merci Sylviane

user icon DROPS Design 22.03.2019 kl. 13:37:

Bonjour Mme Joyeux, il ne manque pas de jeté, on diminue aux 9 premiers rangs des diagrammes, à la fin du 10ème rang, on monte 5 nouvelles mailles dans A.1 et à la fin du 11ème rang, on monte 5 nouvelles mailles dans A.2. Bon tricot!

country flag Liliana 26.01.2019 - 21:46:

Když nahazuji 45 oček a 17 je 10 cm, nevychází mi 48 cm. Děkuji L.

user icon DROPS Design 09.07.2019 kl. 09:05:

Hi Liliana, the swatch is made in garter stitch (knit all rows) not stocking stitch. If your swatch is made in correct stitch, you have to adjust the size of your needles in order to achieve the correct swatch. Happy knitting!

country flag Olga 15.11.2018 - 14:58:

Danke für schnelle Antwort! Wann wird es in dieser Weise gestrickt?: * 30 Maschen stricken (bis zum ersten Markierer), wenden, den Faden anziehen und zurückstricken. 1 Reihe über alle Maschen stricken, wenden, 30 Maschen stricken (bis zum anderen Markierer), wenden, den Faden anziehen und zurückstricken. 5 Reihen über alle Maschen stricken *, von *-* wiederholen. Liebe Grüße

user icon DROPS Design 16.11.2018 kl. 08:11:

Liebe Olga, Sie stricken die verkürzten Reihen auf beiden Seiten (von *bis*) und gleichzeitig, am Ende Reihe 10 in A.1 /Reihe 11 in A.2 schlagen Sie die 5 neuen Maschen, dann 2 Reihe (A.1)/1 Reihe (A.2) weiter mit den verkürzten Reihen wie zuvor stricken (= Reihe 11 + 12 in A.1 / Reihe 12 in A.2) und dann stricken Sie die 2 verkürzten Reihen in A.1 (= Reihe 13+14)/A.2(Reihe 12+13). Bei der nächste Reihe stricken Sie die verkürzten Reihen weiter. Viel Spaß beim stricken!

Kommentér oppskrift DROPS 178-58

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.