DROPS / 178 / 22

Summer Grazing by DROPS Design

Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43

Tags: dyr, flerfarvet, sokker,
  • Summer Grazing / DROPS 178-22 - Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43
  • Summer Grazing / DROPS 178-22 - Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43
  • Summer Grazing / DROPS 178-22 - Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43
  • Summer Grazing / DROPS 178-22 - Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43
  • Summer Grazing / DROPS 178-22 - Strikkede sokker med får i DROPS Fabel. Størrelse 35-43
DROPS Design: Model fa-377
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: ca 22 - 24 - 27 cm
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
100 g farve 112, æblegrøn
50 g farve 109, cerise
50 g farve 103, gråblå
50 g farve 400, sort
50 g farve 100, natur

DROPS STRØMPEPINDE nr 2,5 - eller de pinde du skal bruge for at få 26 masker og 34 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her
-------------------------------------------------------


75% Uld, 25% Polyamid
fra 16.95 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 17.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 19.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 101.7kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆLINDTAGNING:
1.PIND (= retsiden): Strik ret til der er 7-8-8 masker tilbage, tag næste maske løst af som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse maske over den som blev strikket ret, vend arbejdet.
2.PIND (= vrangen): Strik vrang til der er 7-8-8 masker tilbage, tag næste maske løst af som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse maske over den som blev strikket vrang, vend arbejdet.
3.PIND (= retsiden): Strik ret til der er 6-7-7 masker tilbage, tag næste maske løst af som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse maske over den som blev strikket ret, vend arbejdet.
4.PIND (= vrangen): Strik vrang til der er 6-7-7 masker tilbage, tag næste maske løst af som om den skulle strikkes vrang, 1 vrang, løft den løse maske over den som blev strikket vrang, vend arbejdet.
Fortsæt indtagningen på samme måde ved at strikke til der er 1 maske mindre tilbage før der tages 1 maske løst af til der er 14-14-16 masker tilbage på pinden.
----------------------------------------------------------

SOKKER:
Arbejdet strikkes rundt på strømpepinde. Slå 60-64-68 masker op på strømpepinde 2,5 med gråblå. Strik 1 omgang glatstrik. Fortsæt med rib = 2 ret / 2 vrang i 4 cm. Strik 1 omgang ret, hvor der tages 4-8-4 masker ind jævnt fordelt = 56-56-64 masker. Fortsæt med A.1. Når A.1 er strikket 1 gang i højden strikkes A.2 over A.1. Strik 1 omgang ret med æblegrøn og justere maskeantallet til 54-58-62 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Sokken strikkes færdig med æblegrøn. Behold de første 26-28-30 masker på pinden til hæl og sæt de sidste 28-30-32 masker på en tråd (= midt ovenpå foden). Strik glatstrik frem og tilbage over hæl-maskerne i 5-5½-6 cm. Sæt 1 mærke på sidste pinde. Fortsæt med HÆLINDTAGNING – se forklaring over! Efter hælindtagningen strikkes der rundt i glatstrik således: Strik maskerne fra hælen, strik 13-14-16 masker op langs siden af hælen, strik maskerne fra tråden og strik 13-14-16 masker op langs den anden side af hælen = 68-72-80 masker. Sæt 1 mærke på hver side af de 28-30-32 masker ovenpå foden. Tag derefter ind i hver side således: Strik de 2 sidste masker før første mærke ovenpå foden drejet ret sammen (dvs strik i bagerste maske-bue i stedet for i forreste), og strik de 2 første masker efter sidste mærke ovenpå foden ret sammen. Gentag indtagningen på hver 2.omgang totalt 8-8-10 gange = 52-56-60 masker. Strik videre til arbejdet måler 18-19-21 cm fra mærket på hælen (= 4-5-6 cm igen før aflukning). Sæt 1 mærke i hver side så der bliver 26-28-30 masker både ovenpå og under foden. Fortsæt i glatstrik - SAMTIDIG lukkes der af til tå på hver side af begge mærker således: Før mærkerne: 2 ret sammen. Efter mærkerne: 2 drejet ret sammen (= 4 masker mindre pr indtagning). Gentag indtagningerne i hver side på hver 2.omgang totalt 4-7-9 gange og derefter på hver omgang 6-3-2 gange = 12-16-16 masker tilbage på pindene. På næste omgang strikkes alle masker sammen 2 og 2. Klip tråden, træk den gennem de resterende masker, træk sammen og hæft godt.

Diagram

symbols = vrang med gråblå
symbols = ret med gråblå
symbols = ret med natur
symbols = ret med sort
symbols = ret med æblegrøn
symbols = ret med cerise
symbols = vrang med æblegrøn
diagram
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 178-22) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (23)

country flag Mary Dennis 06.09.2021 - 14:21:

Is it possible to buy the necessary yarn in a kit? Thank you for your help. Mary Dennis

user icon DROPS Design 06.09.2021 kl. 16:18:

Dear Mrs Dennis, feel free to contact the DROPS stores shipping to USA (see list here) to ask them if they can suggest you any kit. Happy knitting!

country flag Miriam Evans 09.03.2021 - 16:38:

I am an experienced sock knitter but not at stranding as needed in this pattern. I have now knitted the sock twice only to find that the sheep will not stretch in order to get the sock over my heel. First time I stranded the yarn over 2 or 3 stitches and the second time I knitted it I carried the yarns around every stitch. I am using Drops yarn and 2.5 dpns . Please can you help ? I love the pattern.

user icon DROPS Design 09.03.2021 kl. 18:48:

Dear Miriam, You will have to be very careful not to pull the strands. If pulling is a problem, you might try to knit the patterned rows with a larger needle. You can also try to knit a larger size for the leg, and decrease the stitches before you knit the heels. Happy Knitting!

country flag Tami 21.09.2020 - 18:30:

I need 72 stitches for the cuff of my sock, but can decrease to 68 stitches for the heel. I normally do not do a design in my socks, and can make the adjustments needed for than. However, what do I do to make the charted design fit what I need, please?

user icon DROPS Design 22.09.2020 kl. 11:18:

Dear Tami, we unfortunately are not able to adjust every pattern to every single request, please contact your DROPS store to get any individual assistance to adapt to your own yarn/size. Thanks for your comprehension. Happy knitting!

country flag Rachel 16.04.2020 - 23:13:

Hello, potentially a silly question, but what does 'work A.2 over A.1' mean? Do I just follow on with A.2 after I've worked A.1? Thanks!

user icon DROPS Design 17.04.2020 kl. 08:01:

Hi Rachel, Yes, A.2 fits exactly over A.1 as you say, so A.2 follows on from A.1 when it has been completed. Happy knitting!

country flag Katherine 05.04.2019 - 00:27:

I can't find where to start A.2 anywhere in the pattern. It says work A. 1 and then continue the rest of the sock in green.

user icon DROPS Design 05.04.2019 kl. 10:02:

Dear Katherine, this pattern has been edited with larger diagram (there was previously only A.1 that has been now splitted into A.1 and A.2), it when you have worked A.1 vertically, work nonw A.2 over A.1 and continue with apple green. Happy knitting!

country flag Michelle Strange 03.03.2019 - 12:33:

Trying to get the gauge started with recommended 2.5 mm. Way too small. Increase to 3.75 still only getting 9cm to 26 stitches on the width. Which I know is more critical than vertical depth. When does it get to the needles being too big. Going to start with 4mm but concerned that it will be very open and not good in socks.

user icon DROPS Design 04.03.2019 kl. 10:07:

Dear Mrs Strange, most important is always to get the correct tension in width, but depending on how tight/loose you work you may have to adjust the needle size. Did you work your swatch in the round? Sometimes tension is different worked in rows or in the round. Happy knitting!

country flag Daphne Hannam 15.01.2019 - 21:29:

Is there a larger image of the pattern chart as this one is too small, even when printed out. Thank you.

user icon DROPS Design 16.01.2019 kl. 09:28:

Dear Mrs Hannam, we will split the diagram to enlarge it, thanks for your feedback. Happy Knitting!

country flag A.m. De Witt 04.01.2019 - 21:23:

Ik vraag me af waarom A1 op de kop staat. Dank voor uw antwoord.

user icon DROPS Design 05.01.2019 kl. 12:42:

Dag A.m. De Witt,

De telpatronen lees je altijd van onder naar boven en omdat je deze sok van boven naar beneden breit, staat het patroon op de kop.

country flag Veronica 31.08.2018 - 22:04:

È possibile lavorare il modello anche usando i ferri circolari? grazie

user icon DROPS Design 31.08.2018 kl. 22:14:

Buonsera Veronica, può usare i ferri circolari per la parti in cui il numero di maglie lo consente, ma parte delle calze dovrà comunque essere lavorata con i ferri a doppia punta. Buon lavoro!

country flag Susie 24.08.2018 - 21:01:

When I print the chart out it isn't legible. Is there any way you can make a higher resolution chart.

user icon DROPS Design 30.08.2018 kl. 12:51:

Dear Susie, We work with high resolution images and charts but thank you for your feedback. Happy Knitting

Kommentere opskrift DROPS 178-22

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Summer Grazing in Dallas

Sheila, United States

Summer Grazing

Bogumila Kroll, Germany

Summer Grazing

Woodico Project, Ukraine

Se mere