DROPS / 178 / 20

Summer Grazing Potholder by DROPS Design

Strikket grydelap med flerfarvet mønster i DROPS Safran.

DROPS Design: Model e-259
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål: ca 20 x 20 cm
Materialer:
DROPS SAFRAN fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farve 05, lys blålilla
50 g farve 31, pistacie
50 g farve 55, cerise
50 g farve 18, naturhvid
50 g farve 16, sort

DROPS RUNDPINDE (40 cm) nr 3 – eller de pinde du skal bruge for at få 24 masker og 32 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diagram A.1.

RETSTRIK (strikkes rundt således):
Strik 1 omgang ret og 1 omgang vrang osv.
--------------------------------------------------------

Grydelappen strikkes rundt på rundpind.

GRYDELAP:
Slå 96 masker op på rundpind 3 med pistacie. Strik 4 omgange retstrik – se forklaring over. Sæt 1 mærketråd i begyndelsen af omgangen og 1 mærketråd efter 48 masker (= markerer siderne). Strik A.1 over alle masker (= 12 rapporter i bredden). Når A.1 er strikket 1 gang i højden strikkes der 4 omgange retstrik med lys blålilla. Strik 1 omgang ret, i slutningen af omgangen slåes der 20 nye masker op på pinden. Vend arbejdet, luk de 20 masker af som blev slået op og luk derefter de resterende 96 masker af fra vrangen. Buk grydelappen dobbelt så mærketrådene er i siderne. Sy grydelappen sammen øverst og nederst med små sting.

Diagram

= pistacie
= naturhvid
= cerise
= sort
= lys blålilla

Relaterede opskrifter

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 178-20.