DROPS Baby / 25 / 24

Heartthrob Pants by DROPS Design

Hæklede bukser med striber og snor i livet til baby i DROPS Alpaca. Str 0 – 4 år

Tags: bukser, striber,
  • Heartthrob Pants / DROPS Baby 25-24 - Hæklede bukser med striber og snor i livet til baby i DROPS Alpaca. 
Str 0 – 4 år
DROPS Design: Model nr z-092-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 1/3 - 6/9 - 12/18 mdr (2 - 3/4) år
Str i cm: 56/62 - 68/74 - 80/86 (92 - 98/104)
Materialer:
DROPS ALPACA fra Garnstudio
100-100-100 (100-150) g f.nr 8105, isblå
100 g i alle str f.nr 100, natur

DROPS HÆKLENÅL NR 3 – eller den nål du skal bruge for at få 26 fm i bredden og 28 rækker med fm i højden på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Alpaca
fra 27.00 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 27.00 kr /50g
Rito
Bestil
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 29.00 kr /50g
Rito
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 108kr. Læs mere.

Instruktioner

HÆKLETIPS:
Hver omg med fm starter med 1 lm, omg afsluttes med 1 km i lm i beg af omg.
Hver omg med st starter med 3 lm, omg afsluttes med 1 km i 3.lm i beg af omg.
OBS: Disse lm erstatter IKKE første fm/st på omg.

STRIBEMØNSTER:
1.OMG (= fra vrangen med natur): Hækl 1 st i hver fm.
2.OMG (= fra retsiden med natur): Hækl 1 fm i hver st.
3.OMG (= fra vrangen med natur): Hækl 1 st i hver fm.
4.OMG (= fra retsiden med natur): Hækl 1 fm i hver st.
5.OMG (= fra vrangen med isblå): Hækl 1 st i hver fm.
6.OMG (= fra retsiden med isblå): Hækl 1 fm i hver st.
7.OMG (= fra vrangen med isblå): Hækl 1 st i hver fm.
8.OMG (= fra retsiden med isblå): Hækl 1 fm i hver st.
Gentag 1.-8.omg.

INDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 fm ind ved at hækle 2 m sammen.
Dette gøres således: Stik nålen ned i første m, hent tråden, stik nålen ned i næste m, hent tråden, slå om og træk tråden gennem alle 3 m på nålen.
Der tages 1 st ind ved at hækle 2 st sammen således: Hækl 1 st men vent med sidste omslag og gennemtræk, hækl næste st, men nu trækkes sidste omslag gennem alle 3 m på nålen.
----------------------------------------------------------

BUKSER:
Arb hækles rundt ovenfra og ned, men efter hver omg vendes arb så der skiftevis hækles fra retsiden og fra vrangen.
Hækl 140-147-154 (161-168) lm på nål 3 med isblå og sæt dem i en ring med 1 km i første lm. Sæt 1 mærke i beg af omg = midt bagpå.
Første omg hækles således: 1 lm, derefter * 1 fm i hver af de 6 første lm, spring over 1 lm *, gentag fra *-* omg rundt, afslut med 1 km i første fm i beg af omg = 120-126-132 (138-144) fm. Fortsæt med 1 fm i hver fm i 2 omg til. Videre hækles der 1 omg med hul til snoren således: 4 lm (erstatter 1 st + 1 lm), * spring over 1 fm, 1 st i næste fm, 1 lm *, gentag fra *-* omg rundt, afslut med 1 km i 3.lm i beg af omg. På næste omg hækles der 1 fm i hver lm og i hver st. Hækl 1 omg til med 1 fm i hver fm. Nu hækles der forhøjning bagpå således: Hækl 10 fm forbi mærket midt bagpå, vend og hækl 1 fm i hver af de 20 første fm, vend, hækl 1 fm i hver af de 30 første fm, fortsæt således med at hækle over 10 fm mere for hver gang der vendes til der er hæklet over totalt 80-80-100 (100-120) fm. Vend og hækl tilbage til midt bagpå i igen.

Forsæt rundt over alle m med STRIBEMØNSTER – se forkl over! HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når arb måler 15-17-18 (19-20) cm midt foran, sættes der 1 mærke midt foran også, der skal være 60-63-66 (69-72) m mellem mærkerne midt foran og midt bagpå. På næste omg tages der 1 m ud på hver side af mærket foran og bagpå ved at hækle 2 fm/st i samme m. Gentag udtagningen på hver omg 3-3-4 (4-4) gange til (= totalt 4-4-5 (5-5) udtagninger) = 136-142-152 (158-164) m totalt på omg. Videre hækles benene færdig hver for sig.

BEN:
Hækl km over de første 5 fm på omg, videre hækles der fm over de næste 58-61-66 (69-72) m, hækl 5 km. Fortsæt rundt med stribemønster over disse m. Sæt 1 mærke i beg af omg = på indersiden af benet. Når benet måler 2-2-2 (3-3) cm, tages der 1 fm ind på hver side af mærket – læs INDTAGNINGSTIPS! Gentag indtagningen på hver 2.-2½.-3. (3½.-4½.) cm, 6-6-6 (5-5) gange til (= totalt 7-7-7 (6-6) indtagninger) = 44-47-52 (57-60) fm. Hækl videre til benet måler 16-20-22 (27-32) cm (afslut efter en stribe med natur). Videre hækles der 8 omg fm med isblå. Klip og hæft tråden.
Hækl det andet ben på samme måde, 10 m midt foran og midt bagpå = kile.

MONTERING:
Sy åbningen sammen mellem benene yderst i kanten så der ikke bliver en tyk søm.

SNOR:
Hækl med natur på nål 3 således: * 2 lm, 1 fm i den første lm *, gentag fra *-* til snoren måler ca 80-85-90 (95-100) cm, klip og hæft tråden. Træk snoren ind i hulrækken øverst på bukserne – start og slut midt foran.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 11.01.2017
BEN: Hækl km over de første 5 fm på omg, videre hækles der fm over de næste 58-61-66 (69-72) m og afslut med 5 km over de siste 5 fm på omg. Fortsett med...

Diagram

diagram measurements
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 25-24) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (36)

country flag Keriman Koçer 11.04.2021 - 15:27:

Hi, I couldn't figure out how to make each leg. Should I make the last 5 slip stitches, then make the first round of leg? Thanks a lot.

user icon DROPS Design 11.04.2021 kl. 19:03:

Dear Keriman Koçer, for the legs the first and last 5 stitches on the round for the legs (round starts at the inner mid-line of the legs) should be done with sl stitches, So start the round at the middle of the inner side of the leg, 5 slip stitch, do the rest of the leg until the last 5 stitch, and 5 slip stitch again. Happy Crafting!

country flag Karin 22.05.2020 - 09:08:

Om benen: jag ska sätta en markör på ”insidan av benet” och minska 1 fm på varje sida av markören - men varje sida av det virkade blir ju till insida på benet? Så ska minskningarna göras på en (1) sida av benet eller på båda? Om de ska göras på endast en sida, ska det då minskas på benets sida bak eller fram?

user icon DROPS Design 29.05.2020 kl. 10:06:

Hej Karin, du minskar bara på insidan av benet, på varje sida av markören (= 2 minskningar på ett varv). Lycka till

country flag Eli 07.05.2020 - 09:31:

Hola! Cuando ponéis en la parte del hilo que se necesita en este caso para el azul : 100-100-100(100-150)g a que os referís? Muchas gracias

user icon DROPS Design 15.05.2020 kl. 11:55:

Hola Eli. Los patrones de DROPS están preparados para varias tallas. Cuando hay solo un número es igual para todas las tallas. Cuando hay varios números significa: (en tu caso): 100 g para la talla 1/3 meses, 100 g - 6/9 meses... etc

country flag Ania 26.02.2020 - 20:00:

Dzień dobry, Mam pytanie do nogawek: czy przy pierwszym okrążeniu powinnam zamknąć okrążenie oczkiem zamykającym?

user icon DROPS Design 27.02.2020 kl. 07:08:

Witaj Aniu, tak zamknij okrążenie przerabiając 1 oczko zamykające. Pozdrawiamy!

country flag Kim Lürsen 25.03.2019 - 08:40:

Moet ik voordat ik een pijp begin de draad na de 5 hv afhechten? En dan de vaste na de eerste 5 hv samen hechten met de vaste voor de laatste 5 hv? Mvg kim

country flag Kim Lürsen 24.03.2019 - 23:24:

Ik moet nu de pijp beginnen en heb de toer met 5 hv gestart en 5 hv geëindigd. Hecht ik de draad afhechten en begin ik de pijp op de vaste steken tussen de 10 hv? En naai ik op het eind tussen de 2 pijpenstelen 20 hv aan elkaar? Liefs, kim

country flag Katarina Rohdin 07.03.2019 - 13:26:

Hej! Jag har en fråga angående förhöjningen bak. Virkas hela förhöjningen med samma färg? Alltså, blir randen väldigt mycket bredare bak just här?

user icon DROPS Design 07.03.2019 kl. 18:00:

Hej, hela förhöjningen virkas med isblå.

country flag Mia 17.01.2019 - 10:26:

Super

Katharina 26.09.2018 - 11:36:

Endlich fertig! Meine bislang schwerste Arbeit-definitiv nichts für Anfänger. Die Maschenprobe hat hinten und vorne nicht gepasst, in allen möglichen Nadelstärken, und widerspricht auch der Angabe auf der Wollbanderole. Ich musste also ständig anpassen. Insgesamt eine unvollständig erklärte Anleitung mit vielen Stolpersteinen. Schöne Hose, Anleitung leider nicht empfehlenswert.

user icon DROPS Design 26.09.2018 kl. 14:47:

Liebe Katharina, es tut uns leid, daß Sie soviele Schwierigkeiten hatten, die Maschenprobe auf der Banderole ist gestrickt und nicht gehäkelt. Jede Häkelerin hat Ihre eigene Art zu häkeln, und man muß manchmal mit einer kleineren oder einer größeren Häkelnadel je nachdem häkeln, um die richtige Maschenprobe zu bekommen. Wenn Sie Frage über ein Modell haben, dürfen Sie sie hier gerne stellen, für persönnliche Hilfe nehmen Sie bitte Kontakt mit Ihrem DROPS Laden auf. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Lea 15.07.2018 - 04:39:

Jeg skal til at hækle benet, men forstår ikke helt opskriften. Jeg hækler 5 kædemasker så x fastmasker og derefter 5 kædemasker igen før jeg samler benet og det bliver en omgang? Hvad gør kædemaskerne godt for? Jeg er i tvivl om hvor/hvornår jeg skal samle benet.

user icon DROPS Design 19.07.2018 kl. 09:03:

Hei Lea. De 5 kjedemaskene i hver ende av omgangen er kilen på benet, og det skal ikke hekles videre over disse - de sys sammen under monteringen. Når du har heklet ut omgangen kan du klippe tråden og begynne ny omgang med striper over de 58-61-66 (69-72) fm på benet – disse hekles nå rundt på samme måte som resten av buksen. Altså, du samler benet på slutten av denne omgangen. God fornøyelse.

Kommentere opskrift DROPS Baby 25-24

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.