DROPS Paris
DROPS Paris
100% Bomuld
fra 9.95 kr /50g
DROPS Safran
DROPS Safran
100% Bomuld
fra 11.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 90.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 89-6
Poncho:
Størrelse: 5/7 - 8/10 - 12/14 år
Tilsv i cm: 110/122 - 128/140 - 152/164
Længde midt foran: ca 44 - 52 - 62 cm
Materialer: DROPS Paris fra Garnstudio
100-150-150 gr f.nr 27, fersken
100-100-150 gr f.nr 26, beige
100-100-100 gr f.nr 01, aprikos
50-100-100 gr f.nr 06, stærk rosa
50-50-100 gr f.nr 33, rosa
50-50-50 gr f.nr 20, lys rosa

Drops Hæklenål nr 5

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Paris
DROPS Paris
100% Bomuld
fra 9.95 kr /50g
DROPS Safran
DROPS Safran
100% Bomuld
fra 11.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 90.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

Instruktioner

Hæklefasthed: Husk nål.nr er vejledende
4 st-grupper i bredden og 7 rækker i højden på nål 5 = ca 10 x 10 cm.

OBS: Pga forskellig hækleteknik hos den enkelte kan hæklefastheden variere fra person til person, gå derfor evt op eller ned på nål.nr for at få denne fasthed.

Stribemønster: Se diag M.1 - 1 række i diag = 1 omg.

Hækleinfo (gælder spids midt foran og midt bagpå): Udtaget st-gruppe = 3 st, 1 lm, og 3 st i samme lm-bue.

Hækletips: Ved hver farveskift hækles trådenderne ind samtidig med at næste omg hækles, dette er for at undgå at fæste så mange tråde til sidst.

Poncho: Ponchoen hækles rundt fra halsen og ned. Læs Hækletips!
Hækl 88-98-108 lm på nål 5 med stærk rosa (lm-rækken skal måle ca 54-57-61 cm) og sæt dem til en ring med 1 km i første lm.
1.omg: Hækl 1 fm i hver lm omg rundt og slut af med 1 km i første fm fra beg af omg = 88-98-108 fm.
Videre hækles der som forkl under samtidig med at der hækles striber efter M.1 - start nederst i diag.
2.omg: Der startes i den ene side (= skulderen) således: 3 lm (= 1 st), 1 st i hver af de 2 næste fm, 1 lm, spring over 2 fm, * 1 st i hver af de 3 næste fm, 1 lm, spring over 2 fm *, gentag fra *-* totalt 3-3-4 gange (= 4-4-5 st-grupper), i næste fm hækles der 3 st, 1 lm (= spids midt foran), i næste fm hækles der 3 st, 1 lm, spring over 2 fm, * 1 st i hver af de 3 næste fm, 1 lm, spring over 2 fm *, gentag fra *-* totalt 8-9-10 gange, i næste fm hækles der 3 st, 1 lm (= spids midt bagpå), i næste fm hækles der 3 st, 1 lm, spring over 2 fm, * 1 st i hver af de 3 næste fm, 1 lm, spring over 2 fm *, gentag fra *-* totalt 4-5-5 gange og slut af med 1 km i 3.lm fra beg af omg = 8-9-10 st-grupper mellem hver spids. Slut af med 1 km i hver af de 2 første st og 1 km om første lm-bue.
3.omg: Læs Hækleinfo! 3 lm, 2 st om samme lm-bue, 1 lm, * 3 st om næste lm-bue, 1 lm *, gentag fra *-* totalt 3-3-4 gange, hækl en udtaget st-gruppe om lm-buen i spidsen midt foran, 1 lm, * 3 st om næste lm-bue, 1 lm *, gentag fra *-* totalt 9-10-11 gange, hækl en udtaget st-gruppe om lm-buen i spidsen midt bagpå, 1 lm, * 3 st om næste lm-bue, 1 lm *, gentag fra *-* totalt 5-6-6 gange og slut af med 1 km i 3.lm fra beg af omg = 9-10-11 st-grupper mellem hver spids.
Fra 4.omg til færdig mål: Hækl videre som forkl ovenfor samtidig med at der hækles 1 udtaget st-gruppe i hver spids på hver omg (dvs at der bliver 1 st-gruppe mere mellem hver spids for hver omg).
Når arb måler ca 32-37-44 cm fra halsen og ned langs skuldreren (= ca 22-26-31 omg) - evt til ønsket længde - klippes og fæstes tråden. Arb vil da måle ca 44-52-62 cm fra halsen og ned midt foran.
Blomst:

Materialer: DROPS Safran Garnstudio
En rest f.nr 02, rosa

DROPS Hæklenål nr 3.

Hækl 4 lm på nål 3 med Safran og sæt dem til en ring med 1 km i første lm.

1.omg: 6 fm om ringen, slut af med 1 km i første fm fra beg af omg.
2.omg: 1 fm i første fm, * 3 lm, 1 fm i næste fm *, gentag fra *-* totalt 5 gange og slut af med 3 lm og 1 km i første fm fra beg af omg = 6 lm-buer.
3.omg: 1 lm, videre hækles der således i hver lm-bue: 1 fm, 1 lm, 3 st, 1 lm og 1 fm, slut af med 1 km i første fm fra beg af omg.
4.omg: Vend arb, * hækl 1 fm i fm fra 2.omg (hækl på bagsiden af blomsterbladene rundt masken fra forrige omg, stram tråden), 5 lm *, gentag fra *-* totalt 6 gange og slut af med 1 km i første fm fra beg af omg.
5.omg: 1 lm, videre hækles der således hver lm-bue: 1 fm, 1 lm, 5 st, 1 lm og 1 fm, slut af med 1 km i første lm fra beg af omg.
6.omg: Vend arb, * hækl 1 fm i fm fra 2.omg (hækl på bagsiden af de 2 blomsterblade rundt masken fra forrige omg, stram tråden), 7 lm *, gentag fra *-* totalt 6 gange og slut af med 1 km i første fm fra beg af omg.
7.omg: 1 lm, videre hækles der således i hver lm-bue: 1 fm, 1 lm, 1 st, 5 dbl-st, 1 st, 1 lm og 1 fm, slut af med 1 km i første lm fra beg af omg.

Klip og sy trådene - sy evt et par pailletter på blomsten. Sy blomsten fast midt foran i halsen på ponchoen (brug evt en lille sikkerhedsnål).

Diagram

symbols = nr 06, stærk rosa
symbols = nr 01, aprikos
symbols = nr 27, fersken
symbols = nr 26, beige
symbols = nr 20, lys rosa
symbols = nr 33, rosa
diagram
Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde oppefra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Du synes måske også om...

Little Sophie Poncho

Zboudreau, United States

Little Sophie

Coolkero, Sweden

Little Sophie

gohamago76, Norway

Little Sophie

Nicky, United Kingdom

Kommentere opskrift DROPS 89-6

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (63)

country flag Rhonda Bartee wrote:

I'm crocheting the flower for the front of the Little Sofie poncho and I'm at row 4 and I'm totally confused on how to proceed. Could you please explain so I will understand? Thank you

23.03.2024 - 07:23

DROPS Design answered:

Dear Rhonda, round 3 are the upper petals. Now you need to work inside the base of the flower (in round 2) so that the round 4 stitches are behind the round 3 stitches but connected to the 2nd round stitches. Then, you work round 5 as the new petals. So, after finishing the petals you won't work over the petal edges of the flower but rather you start again from the center (round 2) and continue working behind the previous petals, working 3 sets of petals in total. You can also check out a similar flower in the following video: https://www.garnstudio.com/video.php?id=1792&lang=en and pattern with charts: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=11652&cid=19. Happy crochetting!

25.03.2024 - 00:18

country flag Carmen Jones wrote:

The pattern for little girls poncho I not sure when it says 4-4-5 what does it mean

06.03.2024 - 23:15

DROPS Design answered:

Hi Carmen, The series of numbers corresponds to the 3 different sizes, so if you are working size 5/7 years you always work according to the first number in each series. Happy crafting!

07.03.2024 - 07:07

country flag Marité wrote:

Bonjour, est-ce possible d'avoir le diagramme du poncho ? Merci

28.12.2021 - 21:37

DROPS Design answered:

Bonjour Marité, il n'est pas disponible. Comment crocheter des rayures façon "granny" vous trouverez ICI. Bon crochet!

29.12.2021 - 15:31

country flag Anna wrote:

Non mi è chiaro se l'altezza del lavoro va presa dalla punta in basso alla spalla o dalla punta in alto a quella in basso. Per il cambio colore con uncinetto il vostro video mostra di girare il lavoro ma le istruzioni di questo lavoro non dicono di girarlo. Avete altro video che spiega?

26.09.2021 - 18:17

DROPS Design answered:

Buonasera Anna. la prima misura è quella dal collo alla fine delle spalla .Buon lavoro!

26.09.2021 - 21:11

country flag Trudi Thompson wrote:

I can\'t manage to get it to download the centimeter to inch version

10.04.2020 - 20:52

DROPS Design answered:

Dear Mrs Thompson, our patterns can only be printed, launch printing clicking on the icon "print" and use a virtual printer to save them as a .pdf file. Happy crocheting!

14.04.2020 - 10:49

country flag Drea wrote:

Ik wil heel graag deze poncho voor mezelf haken. Ben al 2x mee begonnen met 118 losse in het begin. Ik heb het na een een paar toer verder aangepast maar ligt niet mooi in de nek... Het steekt een soort van op. Hoe kan ik het beste beginnen/ waar moet ik het patroo aanpassen? Ik ben klein van stuk 1.55. Graag uw hulp!

09.03.2020 - 09:54

DROPS Design answered:

Dag Drea,

Helaas is het voor ons niet mogelijk om patronen naar persoonlijke wensen aan te passen, maar je zou kunnen proberen om naderhand een extra afwerkrand in de hals te breien waarbij je steken verdeeld mindert, zodat je halslijn platter komt te liggen.

10.03.2020 - 20:02

country flag Anne Lykholt wrote:

Hej, Jeg forstår ikke omg 6 på blomsten. Der står ‘vend arbejdet og hækl 1 fm i fm fra 2. omg’ men 2. omg er jo ‘langt’ væk, og jeg kan ikke få fat i tråden, så langt nede. Jeg har tjekket jeres videoer, men ikke fundet en på blomsten, kan I ikke lave en video?

14.02.2020 - 18:35

DROPS Design answered:

Hej Anne, Vi skal skrive blomsten på ønskelisten. Men så længe kan du vælge en af de søde blomster vi har video på: hæklede blomster

18.02.2020 - 09:21

country flag Lynn wrote:

Hi. Thank you very much for this pattern. I have just finished making 1 for my daughter, age 12-14, but now when she puts it on the neck area is very big. It sits very wide on her shoulders. What can i do to close it? Thank you.

24.11.2019 - 00:52

DROPS Design answered:

Dear Kynn, you can always put a tie in the upper row, and have her to tie it. You can also crochet an edge , being careful to evenly decrease some stitches, untl it fits her shoulders. I hope you can solve the issue.

24.11.2019 - 13:27

country flag Itria Manca wrote:

Salve e possibile averle misure in centimetri del poncho per Eta 8.10 anni?

14.10.2019 - 14:14

DROPS Design answered:

Buongiorno Itria. Per la taglia 8/10 anni, il poncho misura 52 cm dal collo alla punta in basso sul davanti. Buon lavoro!

14.10.2019 - 14:40

country flag B Rogers wrote:

After I started the pattern and finished 4 rows the poncho didn't get bigger even after adding 2 stitches per row. I went to a different pattern after that. Why didn't it get bigger after the neckline.

09.09.2019 - 02:48

DROPS Design answered:

Dear Mrs Rogers, you should work on each tip (-mid front + mid back): 3dc,1ch,3dc in each of the middle ch-space, this way, you should get a tip on mid front and mid back, as on the photo. Happy crocheting!

09.09.2019 - 11:54