DROPS Paris
DROPS Paris
100% Puuvillaa
alkaen 1.35 € /50g
DROPS Safran
DROPS Safran
100% Puuvillaa
alkaen 1.70 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 12.15€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!DROPS Super Sale
DROPS 89-6
Koko:
5-7 8-10 12-14 v tai
110-122 128-140 152-164 cm
Drops Paris ja Safran -langat.
Kuva sivulla 34
Virkkuukoukku Nro 5 tai käsialan mukaan.
Kukkaa varten nro 3

Koko 5-7 8-10 12-14
Valmiin ponchon mitat
pituus keskeltä edestä 44 52 62 cm
Langan menekki
Drops Paris -lankaa
persikanpunaista (27) 100g 150g 150g
beigeä (26) 100g 100g 150g
aprikoosia (01) 100g 100g 100g
tummaa roosaa (06) 50g 100g 100g
roosaa (33) 50g 50g 100g
vaaleanpunaista (20) 50g 50g 50g
Kukkaan Drops Safran -lankaa vaaleanpunaista (02) pieni kerä.-------------------------------------------------------

Lankavaihtoehto – Katso miten vaihdat toiseen lankaan tässä
Lankaryhmät A-F – Tee sama ohje ja vaihda toiseen lankaan tässä
Langanmenekki toista lankaa käytettäessä – Käytä lankamuunnintamme tässä

-------------------------------------------------------

DROPS Paris
DROPS Paris
100% Puuvillaa
alkaen 1.35 € /50g
DROPS Safran
DROPS Safran
100% Puuvillaa
alkaen 1.70 € /50g
Saat tämän mallin langat alkaen 12.15€.

Lankojen hinta lasketaan ohjeen pienimmän koon ja eri värihintojen edullisimman hinnan mukaan. Etsitkö vieläkin edullisempaa hintaa? Käy tarkistamassa DROPS Diilejä!Mallin ohjeet


Tiheys 4 p-ryhmää ja 7 krs Paris-langalla virkattua mallivirkkausta = 10 cm

Mallivirkkaus Tee p:t aina isen krs:n ketjuun. Lisäys: tee samaan ketjuun 3 p + 1 kjs + 3 p. Raidoitus: tee 1 krs kutakin: *t.roosa, aprikoosi, persikka, beige, persikka, v.punainen, roosa, beige, persikka, rikoosi, t.roosa, roosa, v.punainen, persikka, beige, aprikoosi, t.roosa, beige, roosa, v.punainen, persikka ja beige*, toista *-* tarpeen mukaan.

HUOM: virkkaa aina edellisen raidan langanpää seuraavan krs:n sisään.

Poncho virkataan pääntieltä heimaan Virkkaa aloitusketjuksi t.roosalla angalla 88-98-108 kjs ja sulje renkaaksi
ps:lla. Kjs-ketjun pituus on n. 54-57-61 cm.

1.krs: tee 1 ks jokaiseen s:aan ja sulje krs ps:lla 1. ks:aan. Aloita sitten mallivirkkaus ja raidoitus,

2.krs: aloita toiselta °laita. Virkkaa 3 kjs (=1. p), tee 2 p, 1 kjs, jätä 2 s väliin, *tee 3 p, 1 kjs, jätä 2 s väliin*, toista *-* vielä 2-2-3 kertaa, tee seuraavaan ks:aan 3 p, 1 kjs (=keskietu), tee seuraavaan s:aan 3 p,1 kjs, jätä 2 s väliin, *3 p,1 kjs, jätä 2 s väliin*, toista *-* vielä 7-8-9 kertaa, tee seuraavaan
ks:aan 3 p, 1 kjs (=keskitaka), tee seuraa-vaan s:aan 3 p, 1 kjs, jätä 2 s väliin, *3 p, 1 kjs, jätä 2 s väliin*, toista *-* vielä 3-4-4 kertaa ja sulje krs ps:lla 3:teen kjs:aan krs:n alusta. Työhön tuli 8-9-10 p-ryhmää molempiin osiin. Siirry ps:in (=3 ps) kjs-' ketjun alkuun.

3.krs: 3 kjs (=1. p), tee ketjuun 2 p, 1 kjs, *tee seuraavaan ket-juun 3 p, 1 kjs*, toista *-* vielä 2-2-3 ker-taa, tee keskiedun ketjuun lisäys, 1 kjs, *tee seuraavaan ketjuun 3 p, 1 kjs*, toista *-* vielä 8-9-10 kertaa, tee lisäys keskelle taakse, virkkaa 1 kjs, *tee seu-raavaan ketjuun 3 p, 1 kjs*, toista *-* vielä 4-5-5 kertaa ja sulje kuten edellinen krs. Työssä on nyt molemmissa osissa 9-10-11 p-ryhmää. JAtka tähän tapaan p-virkkausta ja lisää aina 1 ryhmä keskellä edessä ja takana joka krs. Kun ponchon Pituus olalta mitattuna on n. 32-37-44 cm (=n. 22-26-31 krs), katkaise ja päätä lanka.

Virkattu kukkanen Virkkaa v.punai-sella Safran-langalla 4 kjs ja sulje ren-kaaksi ps:lla.

1.krs: tee 6 ks renkaaseen, sulje krs ps:lla 1. ks:aan.
2.krs: 1 ks, *3 kjs, 1 ks*, toista *-* vielä 4 kertaa, tee 3 kjs sulje krs ps:Ila 1. ks:aan =6 kjs-ketjua.
3.krs: tee 1 kjs ja sitten jokaiseen 3 s:n ketjuun 1 ks + 1 kjs + 3 p + 1 kjs + 1 ks. Sulje kuten 1. krs. Käännä työ
4.krs: *tee 2. krs:n ks:aan 1 ks, 5 kjs*, toista *-* vielä 5 kertaa ja sulje kuten 1. krs.
5.krs: 1 kjs, tee sitten jokaiseen 5 s:n ketjuun 1 ks + 1 kjs + 5 p + 1 kjs + 1 ks. Sulje krs kuten 1. krs. Käännä työ.
6.krs: *virkkaa työn takaa 2. krs:n ks:aan 1 ks, 7 kjs*, toista *- * vielä 5 kertaa ja sulje krs.
7.krs: 1 kjs ja tee sitten jokaiseen 7 s:n ketjuun 1 ks + 1 kjs + 1 p+ 5 kp + 1 p 1 kjs + 1 ks. Sulje krs ja katkaise lanka. Kiinnitä kukkanen ponchoon.

Piirros

symbols = nro 06, tumma roosa
symbols = nro 01, aprikoosi
symbols = nro 27, persikanpunainen
symbols = nro 26, beige
symbols = nro 20, vaaleanpunainen
symbols = nro 33, roosa
diagram
Onko sinulla kysymyksiä? Katso listaus usein esitetyistä kysymyksistä (FAQ)

Neuletiheys on tärkeä, koska se vaikuttaa valmiin neuleen mittoihin. Neuletiheys mitataan mallitilkun avulla (10 x 10 cm). Neuletiheys annetaan ohjeessa seuraavalla tavalla: Leveyssuunnassa olevat silmukat x korkeussuunnassa olevat kerrokset. Esimerkiksi: 19 silmukkaa x 26 kerrosta sileää neuletta = 10 x 10 cm.

Neuletiheys vaihtelee henkilöstä toiseen, jotkut neulovat löyhästi ja toiset neulovat tiukemmin. Neuletiheys muuttuu, kun vaihdat ohuempiin tai paksumpiin puikkoihin. Tästä syystä annettu puikkokoko on ainoastaan suositus! Sinun tulee ITSE tarkistaa, että saavutat ohjeessa annetun tiheyden. Jos neuletiheys ei ole sama kuin ohjeessa annettu tiheys, langanmenekki muuttuu ja neuleesta tulee väärän kokoinen.

Neuletiheyden avulla voit myös tarkistaa, mitkä langat vastaavat toisiaan. Jos saat saman neuletiheyden jollakin toisella langalla, voit huoletta käyttää sitä.

Katso DROPS oppitunti: Näin tarkistat neuletiheyttä

Katso DROPS video: Neuletiheys - Mallitilkku

Langanmenekki annetaan grammoina, esim.: 450 g. Laskeaksesi kuinka monta kerää tarvitset, sinun tulee aluksi tietää kuinka monta grammaa yhdessä kerässä on (25g, 50g vai 100g). Nämä tiedot löytyvät, kun klikkaat sivujemme tiettyä lankaa. Jaa tarvittava määrä kerän määrän kanssa. Esimerkkinä, jos kukin kerä painaa 50 g (yleisin paino), laske seuraavasti: 450 / 50 = 9 kerää.

Kun käytät lankavaihtoehtoa, kaikkein tärkeintä on, että neuletiheys/virkkuutiheys pysyy samana. Kunhan neuletiheytesi on sama kuin ohjeessa annettu tiheys, neuleesta tulee oikean kokoinen. Oikean neuletiheyden saavuttaminen onnistuu parhaiten, jos käytät samaan lankaryhmään kuuluvaa lankaa. Voit myös neuloa ohuemmalla langalla (esim. 2-kertaisena), jolloin saat saman neuletiheyden kuin paksummalla langalla neulottaessa. Kokeile lankamuunnintamme. Suosittelemme, että teet mallitilkun.

HUOM:Jos käytät lankavaihtoehtoa, neuleesta voi tulla erinäköinen kuin kuvassa, koska eri lankojen rakenteet ja ominaisuudet antavat neuleelle erilaiset pinnat.

Katso DROPS oppitunti: Voinko käyttää lankavaihtoehtoja?

Kaikki lankamme jaetaan lankaryhmiin (A-F) niiden paksuuden ja neuletiheyden mukaan - ryhmään A kuuluvat kaikkein ohuimmat langat ja ryhmään F kuuluvat kaikkein paksuimmat langat. Tällä tavoin löydät helpommin ohjeisiimme korvaavia lankoja, mikäli haluat neuloa työn jollakin toisella langalla. Kaikilla samaan ryhmään kuuluvilla langoilla on lähes sama neuletiheys ja niitä voidaan vaihtaa keskenään. Eri langoilla on kuitenkin eri ominaisuuksia ja pintoja, joten lopputuloksesta tulee ainutlaatuinen.

Klikkaa tästä nähdäksesi jokaisen lankaryhmän langat

Jokaisen ohjeemme yläkulmasta löydät linkin lankamuuntimeemme. Tämä lankamuunnin on hyvä apuväline, kun haluat käyttää lankavaihtoehtoja. Täytä kenttiin seuraavat tiedot: Korvattavan langan nimi, langanmenekki (koossasi) ja lankojen määrä (esim. 1-kertainen tai 2-kertainen lanka). Saat esille lankavaihtoehtoja, joiden neuletiheys on sama. Lisäksi saat tietoja siitä, kuinka paljon lankaa tarvitset ja siitä, tarvitsetko useampia lankoja. Useimmissa kerissä on 50 g (joissakin kerissä voi olla 25 g tai 100 g).

Mikäli ohjeessa käytetään useita värejä, sinun tulee muuntaa jokainen väri erikseen. Jos malli neulotaan tai virkataan usealla eri langalla (esim. 1-kertainen Alpaca ja 1-kertainen Kid-Silk), sinun tulee muuntaa jokainen lanka erikseen.

Klikkaa tästä nähdäksesi lankamuuntimemme

p>Eri langoilla on eri ominaisuuksia ja rakenteita ja tämän vuoksi olemme jättäneet alkuperäiset langat ohjeisiin. Lankamuuntimemme avulla löydät kuitenkin helposti nykyisestä valikoimastamme vastaavia lankoja, tai valitse joku muu samaan lankaryhmään kuuluva lanka.

Joillakin jälleenmyyjillä saattaa olla valikoimastamme poistuneita lankoja vielä varastossaan, jotkut asiakkaat etsivät ehkä sopivaa neuletyötä aiemmin ostamilleen langoille.

Lankamuunnin hakee lankavaihtoehtoja ja laskee uuden langan metrimäärän.

Mikäli koon valitseminen on vaikeaa, voit tarkistaa lempipuserosi mitat. Etsi tämän jälkeen mittapiirroksesta oikea koko, joka vastaa mittaamasi puseron kokoa.

Mittapiirros löytyy ohjeen alareunasta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Ohjeessa annettu puikkokoko on ainoastaan ehdotus. Tärkeintä on, että neuletiheys on oikea. Neuletiheys on kuitenkin hyvin henkilökohtainen ja tästä syystä sinun tulee käyttää puikkokokoa, jolla saat SAMAN neuletiheyden kuin ohjeessa mainitaan. Sinun tulee ehkä vaihtaa yhtä tai kahta numeroa paksumpiin tai ohuempiin puikkoihin, jotta tiheydestä tulisi oikea. Tämä tehdään neulomalla koetilkkuja.

Mikäli neulot tiheydellä, joka ei vastaa ohjeen antamaa tiheyttä, valmiin vaatteen mitat voivat poiketa mittapiirroksen mitoista.

Katso DROPS oppitunti: Neuletiheyden mittaaminen

Katso DROPS oppitunti: Koetilkun tekeminen

Kun neule neulotaan ylhäältä alas, työhön voidaan helpommin tehdä henkilökohtaisia muutoksia. Neuletta on esimerkiksi helpompi sovittaa työn aikana, lisäksi kaarrokkeen ja hihojen pituutta voidaan säätää paremmin.

Ohjeessa käydään huolellisesti läpi kaikki vaiheet, oikeassa järjestyksessä. Piirrokset on säädetty neulesuunnan mukaan ja niiden mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan.

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle. 1 ruuturivi piirroksessa = 1 silmukka.

Kun neulotaan tasoneuletta, joka toinen kerros neulotaan työn oikealta puolelta ja joka toinen kerros neulotaan työn nurjalta puolelta. Kun neulotaan nurjan puolen kerros, piirros luetaan päinvastaiseen suuntaan, eli vasemmalta oikealle, oikeat silmukat neulotaan nurin, nurjat silmukat neulotaan oikein, jne.

Kun neulotaan suljettua neuletta, kaikki kerrokset neulotaan työn oikealta puolelta ja kaikki kerrokset neulotaan oikealta vasemmalle.

Katso DROPS oppitunti: Ruutupiirrosten lukeminen

Piirros näyttää kaikkia kerroksia ja kaikkia silmukoita oikealta puolelta katsottuna. Piirros luetaan alhaalta ylöspäin, oikealta vasemmalle.

Kun virkataan tasona, joka toinen kerros virkataan työn oikealta puolelta: oikealta vasemmalle ja joka toinen kerros virkataan työn nurjalta puolelta: vasemmalta oikealle.

Kun virkataan suljettua virkkausta, kaikki piirroksen kerrokset virkataan työn oikealta puolelta, oikealta vasemmalle.

Kun virkkaat pyöreän piirroksen mukaisesti, aloitat keskeltä ja virkkaat ulospäin, vastapäivään, yksi kerros kerrallaan.

Kerros alkaa useimmiten tietyllä määrällä ketjusilmukoita (tämä määrä vastaa seuraavan silmukan korkeutta), tämä määrä näkyy piirroksesta tai se annetaan ohjeessa.

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Kun samalla kerroksella neulotaan useamman piirroksen mukaisesti, ohjeessa lukee usein näin: *neulo mallineuletta piirroksen A.1 mukaisesti, A.2, toista piirroksen A.3 mallikertaa yhteensä 0-0-2-3-4 kertaa*. Tällöin neulot piirroksen A.1 mallikerran kerran, tämän jälkeen neulot piirroksen A.2 mallikerran kerran ja sitten toistat piirroksen A.3 mallikertaa (kerroksella) kokosi annetun luvun mukaisesti (tässä tapauksessa: S = 0 kertaa, M = 0 kertaa, L = 2 kertaa, XL = 3 kertaa, XXL = 4 kertaa.

Piirrosten mukaisesti neulotaan tavalliseen tapaan: Aloita piirroksen A.1 ensimmäisestä kerroksesta, neulo sitten piirroksen A.2 ensimmäinen kerros jne.

Katso DROPS oppitunti: Neuleohjeen ruutupiirrosten lukeminen

Katso DROPS oppitunti: Virkatun ohjeen piirrosten lukeminen

Suuremmassa koossa neuleen leveys (ranteesta ranteeseen) on suurempi, vaikka hihat ovat lyhyemmät. Suuremman koon hihanpyöriöt ovat pidemmät ja olat ovat leveämmät. Tällä tavoin neule on istuva riippumatta siitä, minkä koon mukaisesti neulot/virkkaat.

Mittapiirroksesta löydät tiedot neuleen koko pituudesta. Mikäli kyseessä on pusero tai jakku, pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta, pääntien vierestä, ja suoraan alas neuleen alareunaan. Työtä EI mitata olan kärjestä. Samoin kaarrokkeen pituus mitataan olan korkeimmasta kohdasta alas kohtaan, jossa kaarroke jaetaan miehustaa ja hihoja varten.

Jakun mittoja ei oteta reunusten kohdalta, ellei ohjeessa muuta mainita. Mittaa aina pituus reunasilmukoiden sisäpuolelta.

Katso DROPS oppitunti: Mittapiirroksen lukeminen

Mallikertoja toistetaan usein kerroksella tai korkeussuunnassa. Yksi piirros sisältää useimmiten yhden mallikerran. Mikäli ohjeessa lukee, että piirroksen (esim. A.1) mallikertaa toistetaan 5 kertaa kerroksella, tee seuraavasti: Neulo piirroksen mallikerran silmukat ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta. Jatka neulomista tähän tapaan, kunnes kerroksella on 5 mallikertaa. Jos ohjeessa lukee, että sinun tulee neuloa 2 piirroksen A.1 mallikertaa korkeussuunnassa, neulo seuraavasti: Neulo piirroksen A.1 mallikerta kokonaisuudessaan ja aloita sitten neulominen piirroksen alusta.

Ketjusilmukka on muita silmukoita hieman kapeampi. Työn aloitusreunaan tehdään ylimääräisiä ketjusilmukoita, jotta aloitusreunasta tulisi tarpeeksi joustava. Silmukkalukua säädetään jo seuraavalla kerroksella.

Joustinneule on sileää neuletta joustavampi neulos ja tästä syystä siitä tulee muuta neuletta kapeampi. Kun työhön lisätään silmukoita ennen joustinneuleen neulomista, joustinneuleesta tulee melkein yhtä leveä kuin miehustasta muuten.

Kun päätät silmukat, päätösreunasta voi helposti tulla liian kireä. Kun teet työhön langankiertoja samalla kun päätät silmukat, päätösreunasta tulee tarpeeksi joustava.

Katso DROPS video: Silmukoiden päättäminen langankierroilla

Kun haluat tehdä esim. puseron lisäykset (tai kavennukset) tasaisin välein, esim. vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella, neulo seuraavasti: Neulo 2 kerrosta ja tee 3. kerroksella lisäykset, neulo 3 kerrosta ja tee sitten 4. kerroksella lisäykset. Toista kunnes kaikki tarvittavat lisäykset on tehty.

Katso DROPS oppitunti: Lisääminen/Kaventaminen vuorotellen joka 3. ja joka 4. kerroksella

Jakut neulotaan useimmiten tasona. Voit kuitenkin halutessasi neuloa jakun suljettuna neuleena. Tällöin sinun on lisättävä leikkaussilmukoita (useimmiten 5 silmukkaa) keskelle eteen. Seuraa muuten ohjetta, mutta älä käännä työtä neulottujen kerrosten jälkeen, vaan neulo leikkaussilmukat ja jatka neulomista suljettuna neuleena. Leikkaa lopuksi neule auki leikkaussilmukoiden kohdalta.

Katso DROPS video: Kädenteiden aukileikkaaminen

p>Mikäli neulot suljetun neuleen sijaan mieluummin tasoneuletta, voit tietysti muuttaa ohjetta siten, että neulot osat erikseen ja ompelet ne lopuksi yhteen. Jaa miehustan silmukkaluku kahdella, lisää 1 reunasilmukka kumpaankin reunaan (saumaa varten) ja neulo etukappale ja takakappale erikseen.

Katso DROPS oppitunti: Voinko neuloa pyöröpuikolla neulottavan työn paripuikoilla?

Mallineuleen mallikerrat voivat poiketa toisistaan eri koissa, jotta saataisiin neuleeseen oikeat mittasuhteet. Mikäli et neulo samaa kokoa kuin kuvan neuleessa, sinun mallineuleesi voi poiketa hieman kuvan mallineuleesta. Tätä on kehitetty tarkasti ja otettu huomioon siten, että valmiin neuleen ulkonäkö on kaikissa koissa sama.

Seuraa oman kokosi ohjeet ja piirrokset!

Mikäli olet löytänyt mieluisan ohjeen naisten puseroon, voit melko helposti muuttaa sen mittoja siten, että pusero sopii miehelle. Miehen puseron miehusta ja hihat ovat usein pidemmät kuin naisen puseron miehusta ja hihat. Valitse aluksi koko, jonka rinnanympärys on sopiva. Ylimääräinen pituus lisätään juuri ennen kuin päätät kädentien/hihanpyöriön silmukat. Jos työ neulotaan ylhäältä alas, voit lisätä pituutta heti kädentien jälkeen tai ennen kuin teet hihan ensimmäisen kavennuskerroksen.

Tarvitset myös enemmän lankaa kuin ohjeessa mainitaan. Langanmenekki riippuu siitä, kuinka paljon pituutta lisäät. On kuitenkin aina parempi hankkia yksi kerä liikaa kuin yksi kerä liian vähän.

Kaikissa langoissa voi esiintyä ylimääräisiä kuituja (muodostuvat tuotannon aikana), jotka voivat irrota nukkana. Harjatuissa langoissa (eli karvaisemmissa langoissa) näitä irtonaisia, ylimääräisiä kuituja on enemmän ja tällöin langasta myös irtoaa enemmän karvaa.

Karvojen irtoaminen riippuu myös siitä, mitä neuleen alla tai yllä on, ja hankaako tämä langan kuituja vasten. Tästä syystä emme voi taata, ettei langasta irtoaisi nukkaa.

Alla muutama vinkki siitä, miten saat parhaimman tuloksen, kun työskentelet karvaisilla langoilla:

1. Kun neule on valmis (ennen kuin peset sen), ravistele se kunnolla, jotta irtonaiset karvat poistuvat. HUOM ÄLÄ käytä nukanpoistorullaa, harjaa tai muuta keinoa, joka hankaa lankaa.

2. Aseta neule muovipussin sisään ja laita se pakastimeen - lämpötila saa aikaan sen, että kuidut eivät sitoudu niin lujasti toisiinsa, ja ylimääräiset kuidut irtoavat paremmin.

3. Jätä neule pakastimeen muutamaksi tunniksi ennen kuin poistat sen ja ravistelet sen uudestaan.

4. Pese neule vyötteen ohjeiden mukaisesti.

Lähes kaikki neuleet nyppyyntyvät, vaikka ne olisi tehty kaikkein laadukkaimmista kuiduista. Tämä on merkki vaatteen luonnollisesta kulumisesta ja sitä on vaikea välttää. Vaate nyppyyntyy eniten kohdissa, joihin kohdistuu hankausta (esim. puseron hihat ja kalvosimet).

Saat kuitenkin vaatteesta uuden näköisen, kun poistat nypyt tekstiilikamman tai nypynpoistajan avulla.

Etkö vieläkään saanut vastausta kysymykseesi? Vieritä alaspäin ja näppäile kysymyksesi, niin asiantuntijamme yrittävät auttaa sinua. Tavallisesti saat vastauksen 5-10 päivän sisällä..
Sillä aikaa voit lukea tämän ohjeen aiempia kysymyksiä ja vastauksia tai liittyä DROPS Työpajaan Facebookissa, jossa muut neulojat/virkkaajat voivat auttaa sinua!

Pidät ehkä myös näistä...

Little Sophie Poncho

Zboudreau, United States

Little Sophie

Coolkero, Sweden

Little Sophie

gohamago76, Norway

Little Sophie

Nicky, United Kingdom

Lisää kommentti ohjeeseen DROPS 89-6

Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi tästä ohjeesta!

Mikäli haluat esittää kysymyksen, valitse oikea kategoria alla olevasta valikosta - tällä tavoin saat vastauksen nopeammin. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *.

Kommentit / Kysymykset (63)

country flag Rhonda Bartee kirjoitti:

I'm crocheting the flower for the front of the Little Sofie poncho and I'm at row 4 and I'm totally confused on how to proceed. Could you please explain so I will understand? Thank you

23.03.2024 - 07:23

DROPS Design vastasi:

Dear Rhonda, round 3 are the upper petals. Now you need to work inside the base of the flower (in round 2) so that the round 4 stitches are behind the round 3 stitches but connected to the 2nd round stitches. Then, you work round 5 as the new petals. So, after finishing the petals you won't work over the petal edges of the flower but rather you start again from the center (round 2) and continue working behind the previous petals, working 3 sets of petals in total. You can also check out a similar flower in the following video: https://www.garnstudio.com/video.php?id=1792&lang=en and pattern with charts: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=11652&cid=19. Happy crochetting!

25.03.2024 - 00:18

country flag Carmen Jones kirjoitti:

The pattern for little girls poncho I not sure when it says 4-4-5 what does it mean

06.03.2024 - 23:15

DROPS Design vastasi:

Hi Carmen, The series of numbers corresponds to the 3 different sizes, so if you are working size 5/7 years you always work according to the first number in each series. Happy crafting!

07.03.2024 - 07:07

country flag Marité kirjoitti:

Bonjour, est-ce possible d'avoir le diagramme du poncho ? Merci

28.12.2021 - 21:37

DROPS Design vastasi:

Bonjour Marité, il n'est pas disponible. Comment crocheter des rayures façon "granny" vous trouverez ICI. Bon crochet!

29.12.2021 - 15:31

country flag Anna kirjoitti:

Non mi è chiaro se l'altezza del lavoro va presa dalla punta in basso alla spalla o dalla punta in alto a quella in basso. Per il cambio colore con uncinetto il vostro video mostra di girare il lavoro ma le istruzioni di questo lavoro non dicono di girarlo. Avete altro video che spiega?

26.09.2021 - 18:17

DROPS Design vastasi:

Buonasera Anna. la prima misura è quella dal collo alla fine delle spalla .Buon lavoro!

26.09.2021 - 21:11

country flag Trudi Thompson kirjoitti:

I can\'t manage to get it to download the centimeter to inch version

10.04.2020 - 20:52

DROPS Design vastasi:

Dear Mrs Thompson, our patterns can only be printed, launch printing clicking on the icon "print" and use a virtual printer to save them as a .pdf file. Happy crocheting!

14.04.2020 - 10:49

country flag Drea kirjoitti:

Ik wil heel graag deze poncho voor mezelf haken. Ben al 2x mee begonnen met 118 losse in het begin. Ik heb het na een een paar toer verder aangepast maar ligt niet mooi in de nek... Het steekt een soort van op. Hoe kan ik het beste beginnen/ waar moet ik het patroo aanpassen? Ik ben klein van stuk 1.55. Graag uw hulp!

09.03.2020 - 09:54

DROPS Design vastasi:

Dag Drea,

Helaas is het voor ons niet mogelijk om patronen naar persoonlijke wensen aan te passen, maar je zou kunnen proberen om naderhand een extra afwerkrand in de hals te breien waarbij je steken verdeeld mindert, zodat je halslijn platter komt te liggen.

10.03.2020 - 20:02

country flag Anne Lykholt kirjoitti:

Hej, Jeg forstår ikke omg 6 på blomsten. Der står ‘vend arbejdet og hækl 1 fm i fm fra 2. omg’ men 2. omg er jo ‘langt’ væk, og jeg kan ikke få fat i tråden, så langt nede. Jeg har tjekket jeres videoer, men ikke fundet en på blomsten, kan I ikke lave en video?

14.02.2020 - 18:35

DROPS Design vastasi:

Hej Anne, Vi skal skrive blomsten på ønskelisten. Men så længe kan du vælge en af de søde blomster vi har video på: hæklede blomster

18.02.2020 - 09:21

country flag Lynn kirjoitti:

Hi. Thank you very much for this pattern. I have just finished making 1 for my daughter, age 12-14, but now when she puts it on the neck area is very big. It sits very wide on her shoulders. What can i do to close it? Thank you.

24.11.2019 - 00:52

DROPS Design vastasi:

Dear Kynn, you can always put a tie in the upper row, and have her to tie it. You can also crochet an edge , being careful to evenly decrease some stitches, untl it fits her shoulders. I hope you can solve the issue.

24.11.2019 - 13:27

country flag Itria Manca kirjoitti:

Salve e possibile averle misure in centimetri del poncho per Eta 8.10 anni?

14.10.2019 - 14:14

DROPS Design vastasi:

Buongiorno Itria. Per la taglia 8/10 anni, il poncho misura 52 cm dal collo alla punta in basso sul davanti. Buon lavoro!

14.10.2019 - 14:40

country flag B Rogers kirjoitti:

After I started the pattern and finished 4 rows the poncho didn't get bigger even after adding 2 stitches per row. I went to a different pattern after that. Why didn't it get bigger after the neckline.

09.09.2019 - 02:48

DROPS Design vastasi:

Dear Mrs Rogers, you should work on each tip (-mid front + mid back): 3dc,1ch,3dc in each of the middle ch-space, this way, you should get a tip on mid front and mid back, as on the photo. Happy crocheting!

09.09.2019 - 11:54