DROPS Muskat
DROPS Muskat
100% Bomuld
fra 15.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 208.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 34-7
DROPS design: Model nr R-214
-------------------------------------------------------

Størrelse: Small (Medium - Large)
Materialer: DROPS Muskat fra Garnstudio
650 (700-700) gr f.nr 8, natur

DROPS Rundp og Strømpep 3 og 4.
DROPS Hæklenål 3.

Strikkefasthed: 20 m x 26 p m på p 4 og glatstrik = 10 x 10 cm.

Mønster: Se diagram (1 diagram = 1 rapport). Mønsteret ses fra retten.

Boble: tag ud til 3 m fra 1m, strik 3 p glatstrik over disse, på 4.p strikkes m sammen til 1 m.

Retstrik: 2 p retstrik = 2 Pinde 1.p: ret. 2.p vrang.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Muskat
DROPS Muskat
100% Bomuld
fra 15.95 kr /50g
Garnet til denne opskrift koster fra 208.00kr.

Prisen på garnet er udregnet efter den mindste størrelse og garnets billigste produkttype. Leder du efter endnu bedre pris? Det kan være du finder det her på DROPS Deals!

Instruktioner

Ryg- og forstykke:
Slå 192 (192-204) m op på rundp 3 med natur og strik 4 p retstrik, derefter 1 rapport i højden af M.1 = 10 cm. Skift til rundp 4, glatstrik og tag 44 (52-56) m ud jævnt fordeltomg = 236 (244-260) m. Strik næste omg således: * 52 (56-64) m af M.5, M.4, M.3, M.2, M.3, M.4 * gentag fra *-*, sæt en mærketråd ned midt i de 52 (56-64) m af M.1 = siden og M.2 = midt foran og midt bag. Fortsæt mønsteret op ad. Husk på strikkefastheden. Når arb måler 27 (27-29) cm lukkes der 4 m af til ærmegab i hver side og hver del strikkes færdig for sig.

Forstk: = 114 (118-126) m. Derefter lukkes der af til ærmegab på hver 2.p således: 2 m 1 gang, 1 m 1 (1-3) gange = 108 (112-116) m. Når arb måler 48 (48-50) cm lukkes de midterste 34 (34-34) m af til hals, derefter lukkes der af mod halsen på hver 2.p således: 3 m 1 gang, 2 m 2 gange, 1 m 2 gange. Luk af når arb måler 55 (55-57) cm.

Rygstk: = 114 (118-126) m. Luk af til ærmegab som på forstk = 108 (112-116) m. Når arb måler 53 (53-55) cm lukkes de midterste 48 (48-48) m af til hals. Videre lukkes der 2 m af på næste p mod halsen. Luk af når arb måler 55 (55-57) cm.

Ærme: Slå 48 (48-48) m op på strømpep 3 med natur og strik 4 p retstrik, derefter 1 rapport i højden af M.1 = 10 cm. Skift til strømpep 4, glatstrik og tag 2 (2-2) m ud jævnt fordelt på omg = 50 (50-50) m. Strik M.5 op ad, samtidigt tages der ud midt under ærmet således: 2 m 31 (31-31) gange på skiftevis hver * 2. og 3.omg * = 112 (112-112) m.
Når arb måler 42 (42-42) cm lukkes der 6 m af midt under ærmet og der strikkes færdigt frem og tilbage på p. Derefter lukkes der af i hver side på hver 2.p således: 5 m 6 gange. Luk af, arb måler ca 48 (48) cm.

Montering: Sy skuldersømmen. Saml ca 110 m op på strømpep 3 rundt i halsen med natur og strik 4 p retstrik, luk af. Nu hækles en kant med nål 3 nederst på ryg- og forstk, ærmerne og rundt i halsen således: 1 fastm * 3 luftm, 1 stangm i første luftm, spring 2 m over og hækl 1 fastm *. Sy ærmerne til ryg- og forstk, sy i yderste m således at sømmen ikke bliver tyk.

Denne opskrift er blevet rettet.

Opdateret online: 19.06.2020
Nyt diagram M.1 og Ryg- og forstykke og ærmer: .... strik 4 p retstrik, derefter 1 rapport i højden af M.1 = 10 cm.

Diagram

symbols = natur r
symbols = natur vr
symbols = 1 omslag
symbols = boble - se opskrift
symbols = 2 r sm, 1 omslag
symbols = 1 omslag, 1 m løst af p, 1 r, løft den løse m over
symbols = sæt 2 m på hj.p bag arb, 2 r, 2 r fra hj.p
symbols = sæt 1 m fra hj.p bag arb, 1 r, 1 r fra hj.p
symbols = 1 m løst af p, 2 r sm, løft den løse m over
diagram
diagram
diagram

Alle vore opskrifter har instruktionsvideoer som kan være til hjælp.

Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde oppefra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Du synes måske også om...

Kommentere opskrift DROPS 34-7

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (10)

country flag Julia wrote:

Hallo, ich habe eine Frage zu der Aneinanderreihung der Muster. Auf dem Bild des Pullis ist nicht ganz ersichtlich, ob die bobbles immer direkt übereinander sein sollen, v. A. Ganz unten am Rand. Wenn ich das Muster so stricke, wie vorgegeben, werden ab dem Zeitpunkt, wo ich mit dem Muster M5, M4... beginne, die bobbles versetzt zu den bereits gestrickten aus M1. Ist das richtig so?

27.02.2024 - 06:39

DROPS Design answered:

Liebe Julia, nach M.1 werden die Noppen von den anderen Diagrammen nicht genau über die Noppen von M.1 anpassen, M.1 ist nur für die untere Rand. Hoffentlich misverstehe ich Ihre Frage nicht. Viel Spaß beim stricken!

27.02.2024 - 09:11

country flag Maria Sampaio wrote:

Também não percebo como é que na frente tem 55 cm de altura conforme descreve "Arrematar as restantes malhas para o ombro a 55-55-57 cm de altura total" e na parte de trás apenas 53 cm "A 53-53-55 cm de altura total, arrematar as 48-48-48 malhas centrais para o decote e depois 2 malhas no lado do decote na carreira seguinte. Arrematar as restantes malhas como se fez para a frente"

23.10.2022 - 17:40

DROPS Design answered:

Bom dia, À frente, o último remate (em que se rematam todas as malhas) para o ombro é feito a 55-55-57 cm. Nas costas, o primeiro remate para o decote é feito é a 53 cm (faz-se mais um remate e tricotam-se mais 4 carreiras). Bons tricõs!

25.10.2022 - 09:57

country flag Maria Sampaio wrote:

Obrigada pela confirmação. Gostaria de colocar outra pergunta relativa aos remates da frente da peça. Quando indica "Arrematar para o decote no princípio da carreira, em todas as carreiras a partir do meio da frente: 1 vez 3 malhas , 2 vezes 2 malhas, e 2 vezes 1 malha.", significa que em todas as carreiras arremato 3 malhas juntas, na mesma carreira mais 2 vezes 2 malhas juntas e ainda na mesma carreira mais 2 vezes 1 malha ou estes arremates sao em carreiras diferentes?

23.10.2022 - 11:10

DROPS Design answered:

Boa tarde, Estamos aqui para tentar ajudar. Em relação aos remates, eles são feitos em carreiras diferentes. Ou seja, remata-se 1 vez 3 malhas, tricota-se a carreira de ida, depois a carreira de volta (carreira do avesso) e, então, na carreira seguinte, remata-se 2 malhas. E repete-se para is restantes remates para criar a curva do decote. Bons tricôs!

23.10.2022 - 17:14

country flag Maria Sampaio wrote:

Boa noite, o gráfico M1 parece ter um erro na linha 16, pois falta-lhe uma laçada conforme encontramos na linha 4. Estou correta? Obrigada

15.09.2022 - 21:23

DROPS Design answered:

Olá Maria, sim, parece haver um erro no diagrama. A linha 16 deve ser trabalhada como a linha 4. Enviaremos a correção ao departamento de design. Obrigada!

17.09.2022 - 16:47

country flag Maria Neumann wrote:

Hallo, ich habe eine Verständnisfrage. Die Zunahme bei den Ärmeln ist mir nicht ganz klar. Und vor allem wo nehme ich zu? Es sind doch pro 2. oder 3. Runde 2 Maschen. Allerdings sieht die Zunahme nicht schön aus. Also wie ist die gleichmäßige Zunahme zu verstehen? 2 M. X 31? Das sind dann 62 Maschen. Bei mir entsteht eine Art Naht. Sehr unschön. Gibt es da eine Lösung?

07.12.2020 - 17:55

DROPS Design answered:

Liebe Frau Neumann, es werden zuerst 2 Maschen (= 50 M) regelmäßig verteilt zugenommen, dann nehmen Sie (mit Ihrer gewöhnlichen Technik) 2 Maschen in der Mitte unter die Ärmel, dh, stricken Sie bis 1 Masche bleibt vor Ende der Runde, nehmen Sie 1 Masche zu, stricken Sie 2 Maschen, nehmen Sie eine Masche zu. Dann stricken Sie 1 Runde ohne Zunahmen, 1 Runde mit Zunahmen, 2 Runde mit Zunahmen und diese 5 Reihen so wiederholen bis alle Zunahmen fertig sind. Viel Spaß beim stricken!

08.12.2020 - 08:29

country flag Fiona Cole wrote:

I have another query. Underneath the M1 chart it says 12m. Is this an abbreviation for the Norwegian word for stitch which translation hasn't picked up? In English 12 m would mean 12 metres so I know that it doesn't mean that.

08.04.2020 - 20:12

DROPS Design answered:

Dear Mrs Cole, the m in the diagram is for "masker" ie the Norwegian word to "stitches" - your previous query has been forwarded to our design team. Thank you in advance for your patience.

09.04.2020 - 17:28

country flag Fiona Cole wrote:

Using M1 chart, pattern says to repeat M1 twice but this gives 4 lacy arrow heads instead of 2 that are in picture. The first part of M1 does not give a bobble like the picture of the jumper sleeve suggests. To achieve the effect shown in the picture it would seem that you do the second half of M1 twice which would give a bobble at the point of each lacy pattern. Are we reading the pattern incorrectly or is there a mistake in the instructions or in the chart?

08.04.2020 - 18:33

DROPS Design answered:

Dear Mrs Cole, sorry for late answer - diagram M.1 has been edited to get 2 bobles and M.1 should be worked 1 time in height only . Happy knitting!

19.06.2020 - 10:55

country flag Laura wrote:

Hallo, ich habe eine Verständnisfrage. Ab der Passage "Die nächste R. wie folgt: * 52 (56-64) M. von M5, M4, M3, M2, M3, M4 * von *-* wiederholen. In der Mitte der 52 (56-64) M. M1 einen Markierungsfaden einziehen = Seite und in der Mitte von M2 einen Markierungsfaden einziehen = vordere und hintere Mitte." Versteh ich irgendwie nicht so richtig, wie ich nun stricken soll. Könnten Sie diesen Teil vielleicht etwas näher erklären? Liebe Grüße Laura

16.09.2019 - 13:16

DROPS Design answered:

Liebe Laura, die Runden beginnen nicht an der Seite; Sie stricken: *52-56-64 M von M.5 und setzen Sie eine Markierung in der Mitte dieser Maschen für die Seite = nach 26-28-32 Maschen; dann stricken Sie M.4, M.3, M.2 (= eine Markierung in der Mitte M.2 einsetzen = Mitte Vorderteil/Rückenteil), M.3, M.4*, und jetzt stricken Sie noch einmal von *bis* = es sind jetzt 4 Markierungen: 1 für jede Seite (= in der Mitte M.5) und 1 in der Mitte von beidem M.2 (= mitte Vorder- bzw Rückenteil). Viel Spaß beim stricken!

16.09.2019 - 15:14

country flag Jo Linder wrote:

I can't seem to print the diagram page completely. This has been a problem with other patterns. What am I doing wrong?

08.08.2017 - 21:48

DROPS Design answered:

Dear Mrs Linder, we successfully printed this pattern to test, check all the printer's settings, it may also come from your browser, you can clean the cash, refresh the page and try again. Happy knitting!

09.08.2017 - 08:37

country flag ARMAND Annie wrote:

Je ne comprends pas comment vous répartissez les points M2, M3, M4 et M5 sur les 244 mailles d'un modèle moyen : doit-on faire 56 mailles de chaque point (mais 244 n'est pas un multiple de 56) ou enchaîner les 4 points (mais alors le total M5+M4+M3+M2+M3+M4 est de 74 mailles) ? Merci de m'aider.

17.07.2016 - 14:28

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Armand, tricotez les 244 m ainsi: *56 m en suivant M.5 (= répétez 7 fois les 8 m de M.5 en largeur), puis tricotez M.4 (= 11 m), M.3 (= 12 m), M.2 (=20 m), M.3 (= 12 m), M.4 (= 11 m)*, répétez encore une fois de *-* = 244 m. Bon tricot!

18.07.2016 - 09:23