Hedera Tote by DROPS Design

Heklet nett i DROPS Muskat. Arbeidet hekles i nettingmønster.

Søkeord: hullmønster, veske
DROPS 202-40
DROPS Design: Modell r-742
Garngruppe B
-------------------------------------------------------

STØRRELSE:
Ca 60 x 70 cm (målt flatt). Hankene måler ca 50 cm hver.
Ferdig mål:
Bredde i bunnen av nettet: ca 64 cm (inkludert kanter).
Høyde: ca 37 cm fra kanten øverst til midt under nettet.

MATERIALER:
DROPS MUSKAT fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
250 g farge 03, mintgrønn

HEKLEFASTHET:
20 staver i bredden og 10 rader i høyden (5 ruter i bredden) = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 3,5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 18.00 kr /50g
DROPS Muskat uni colour DROPS Muskat uni colour 18.00 kr /50g
Rito
Bestill
needles Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 90kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.4.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

NETT - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles frem og tilbake fra side til side i et stykke. Deretter hekles det en kant i hver side med tilhørende hank, kantene hekles rundt.

NETT:
Hekle 31 luftmasker på nål 3,5 med Muskat. Første rad hekles slik: 1 fastmaske i 2.luftmaske fra nålen, hekle 1 fastmaske i hver av de resterende 29 luftmaskene = 30 fastmasker på raden. Videre hekles A.1. Når A.1 er heklet ferdig er det totalt 3 rader med fastmasker. Sett 1 merke i arbeidet – ARBEIDET MÅLES VIDERE HERFRA!
Neste rad hekles som vist i A.2. Når raden A.2 er heklet ferdig er det 30 staver på raden med 3 luftmasker mellom hver stav. Videre hekles A.3 frem og tilbake. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
NB: Legg merke til at når A.3 hekles vil arbeidet trekke seg litt sammen i hver side fordi siste stav på raden hekles i første luftmaske på begynnelsen av forrige rad.
Når arbeidet måler ca 70 cm fra merket (målt midt på arbeidet der det ikke har trukket seg sammen), hekles A.4 slik at arbeidet slutter på samme måte som det startet. Etter A.4 klippes og festes tråden.

HANK:
Hekle en hank i den ene siden av arbeidet slik: Start fra retten langs den ene siden av arbeidet som trakk seg sammen når nettet ble heklet, hekle 1 fastmaske i hver av de 3 fastmaskeradene langs fastmaskekanten, hekle 2 fastmasker om hver stav langs kanten og hekle tilslutt 1 fastmaske i hver av de 3 fastmaskeradene langs fastmaskekanten = ca 76 fastmasker på raden. Ikke klipp tråden, men hekle en luftmaskerad på ca 50 cm til hank og fest luftmaskeraden med 1 kjedemaske i den første fastmasken som ble heklet på denne omgangen. Dersom det ønskes en kortere eller lengre hank tilpasses det etter ønske, men vær oppmerksom på at hanken strekker seg i bruk.
Hekle 3 omganger til med fastmasker rundt kanten og hanken, dvs på første omgang hekles det 1 fastmaske i hver maske, men langs hanken hekles det 1 fastmaske i hver luftmaske. NB: Hver omgang starter med 1 luftmaske (tilsvarer 1 fastmaske) og hver omgang avsluttes med 1 kjedemaske i luftmasken på begynnelsen av omgangen. Klipp og fest tråden. Hekle kant og hank på samme måte i den andre siden av arbeidet.

Diagram

symbols = 1 luftmaske
symbols = 1 fastmaske i maske
symbols = 3 luftmasker på starten av raden (tilsvarer 1 stav)
symbols = 1 stav i maske
symbols = 1 stav i den første av de 3 luftmaskene som ble heklet på starten av forrige rad
symbols = 3 luftmasker
symbols = denne raden er allerede heklet og viser kun hvor maskene i A.1 skal hekles
diagram

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (13)

country flag Kerry wrote:

Hi there in the video how to crochet the bag why does she stich a1 from bottom left to right? I am new to diagrams but I thought they should go bottom right to left? Also, the diagram seems to fit the video as she only has 10 stitches however the real pattern has 29 stitches so why would I add a chain in the middle of the row...I'm baffled. I can't get started without your help 🙏 thanks!

13.02.2022 - 20:18

DROPS Design answered:

Dear Kerry, the first row in A.1 is read from the left towards the right (see on the left side the 1 chain to start the row with) - work the bag just as explained in the written pattern, in the video the bag worked is smaller it's just to show you it works. Happy crocheting!

14.02.2022 kl. 10:34

country flag Maria wrote:

Hola! Con 30 puntos al principio de la labor la bolsa me queda bastante más pequeña que la de la foto. Puede ser que sean más? Muchas gracias. Me encantan vuestros diseños!

28.07.2021 - 14:02

DROPS Design answered:

Hola María, lo primero tienes que comprobar que tu tensión coincida con la del patrón, indicada en la parte superior. La cadeneta tienes que trabajarla floja; si resulta difícil con el número de ganchillo que estás usando, se recomienda trabajar (solo la cadeneta de inicio) con un ganchillo de un número más grande.

31.07.2021 kl. 17:50

country flag Claudia Müller wrote:

Hallo, Ich habe das Netz mit der drops Muskat und Häkelnadel 4,00 nachgearbeitet da ich eher fest häkele. Ich hatte einen Verbrauch von gerade mal ca. 125 gr. Bitte angegebene Wollmenge überprüfen. Ansonsten eine sehr gute Anleitung 👌 LG Claudia

16.01.2021 - 11:25

DROPS Design answered:

Liebe Frau Müller, hatten Sie die richtige Maschenprobe? dh 20 Stäbchen x 10 Reihen = 10 x 10 cm? HierLesen Sie mehr über die Maschenprobe. Viel Spaß beim häkeln!

18.01.2021 kl. 08:20

country flag Lasportes Veronique wrote:

Bonjour, comment avec 30 brides espacées de 3 m en l4air arrivez vous a avoir 74cm e large pour ce sac ne manque t il pas 1 diagramme d'augmentation? ou alors , votre échantillon est faux? d'avance, merci pour votre réponse

23.06.2020 - 17:37

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Lasportes, vos mailles en l'air doivent être crochetées de sorte qu'elles soient aussi larges qu'une bride, ainsi vous aurez 30 brides espacées de 3 ml chacune = 30 x 4 mailles = 120 mailles = 60 cm de large. Le sac mesure 64 cm avec les bordures, à ce niveau là, on n'a pas encore les bordures de faites. Vous pouvez visualiser un mini version du sac dans cette vidéo. Bon crochet!

24.06.2020 kl. 07:16

country flag De Vilmorin wrote:

Bonjour, avez-vous un modèle de filet pour cheveux comme dans les années 40. J'en ai trouvé un mais en anglais :)

17.02.2020 - 16:04

DROPS Design answered:

Bonjour Mme De Vilmorin, nous n'avons pas ce type de modèles, mais notre lexique pourra peut-être vous aider. Bon crochet!

17.02.2020 kl. 16:06

country flag Isabel wrote:

Bonjour Je voudrai me lancer et commander les pelotes drops muskat pour faire ce sac filet mais combien de pelotes faut il pour réaliser ce modèle ?

29.10.2019 - 07:53

DROPS Design answered:

Bonjour Isabel! Il faut acheter 5 pelotes de DROPS Muskat. Bon travail!

29.10.2019 kl. 08:04

country flag Michelle wrote:

Bonjour, si je comprend bien , en A2 le rang se montre plus large qu'en A1 visuellement et en A il se rétrécit ? Merci Michelle

15.10.2019 - 07:27

DROPS Design answered:

Bonjour Michelle, tout à fait, A.1 se crochète en ms, mais A.2 /A.3 se crochètent en brides avec des arceaux, l'ouvrage sera donc plus large. Quand on va crocheter A.4, l'ouvrage deviendra de nouveau plus serré, comme au début quand on a fait A.1. Bon crochet!

15.10.2019 kl. 10:19

country flag Dijana wrote:

I Need an offer for mesh bag jar in rosa Color, thank you

02.10.2019 - 10:56

DROPS Design answered:

Dear Diajana, you will find all our free patterns for knitted or crocheted bags here; for any assistance choosing the colour, please contact your DROPS store. Happy knitting!

02.10.2019 kl. 13:31

country flag Gisele wrote:

Is there a written pattern for crocheters who cannot work with diagrams? Pretty patterns ....

19.06.2019 - 23:49

DROPS Design answered:

Dear Gisele, you will find how to read diagrams here and this video shows how to crochet the bag (with less stitches). Happy crocheting!

20.06.2019 kl. 08:32

country flag Michèle Stubbé wrote:

Bonjour, Je voudrais commander sans me référer à un de vos modèles. Comment choisir la (les) couleur(s) que je veux ?

01.06.2019 - 15:02

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Stubbé, vous pouvez vous référer au nuancier de DROPS Muskat pour ce sac par exemple. Pour toute assistance au choix d'une couleur, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, même par mail ou téléphone. Bon crochet!

03.06.2019 kl. 09:08

Kommentér oppskrift DROPS 202-40

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.