DROPS Baby / 33 / 4

Good Night by DROPS Design

Strikket tæppe til baby i DROPS BabyMerino. Arbejdet er strikket med bølgemønster.

DROPS Design: Model bm-090-by
Garngruppe A
-------------------------------------------------------

Mål: Bredde: ca 45-73 cm. Længde: ca 52-80 cm.
Materialer:
DROPS BABYMERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
150-250 g farve 05, lys rosa

-------------------------------------------------------
TILBEHØR TIL ARBEJDET:

STRIKKEFASTHED:
24 masker i bredden og 40 pinde i højden med A.2 = 10 x 10 cm.
1 rapport A.2 måler ca 7 cm i bredden.

PINDE:
DROPS RUNDPIND NR 4: Længde på 60 eller 80 cm til tæppet.
Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 23.95 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 71.85kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver pind.

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2. Diagrammerne viser alle pinde i mønsteret set fra retsiden.

INDTAGNINGSTIPS (jævnt fordelt):
For at beregne hvordan der skal tages ind jævnt fordelt regner man det totale maskeantal på pinden (f.eks 108 masker), minus kantmaskerne (f.eks 6 masker) og deler de resterende masker med antal indtagninger som skal gøres (f.eks 12) = 8,5.
I dette eksempel tages der ind ved at strikke skiftevis hver 7. og 8.maske og hver 8. og 9.maske ret sammen. Der tages ikke ind over kantmaskerne.

AFLUKNINGSTIPS:
For at undgå at aflukningskanten strammer kan der lukkes af med en tykkere pind.

-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

TÆPPE - KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Tæppet strikkes frem og tilbage på rundpind, nedenfra og op.

TÆPPE:
Slå 132-216 masker op på rundpind 4 med BabyMerino. Første pind strikkes således fra retsiden: 3 kantmasker RETSTRIK – læs forklaring over, strik A.1 til der er 3 masker tilbage på pinden (= 6-10 rapporter à 21 masker) og afslut med 3 kantmasker retstrik. Når A.1 er strikket færdig er der 108-176 masker på pinden. Næste pind strikkes således fra retsiden: 3 kantmasker retstrik, strik A.2 til der er 3 masker tilbage på pinden (= 6-10 rapporter à 17 masker) og afslut med 3 kantmasker retstrik. Fortsæt mønsteret således. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arbejdet måler ca 51-78 cm (afslut efter en hel rapport i højden), strikkes der 2 p retstrik frem og tilbage over alle masker. SAMTIDIG på første pind tages der 12-22 masker ind jævnt fordelt – læs INDTAGNINGSTIPS = 96-154 masker. Luk af med ret fra retsiden – læs AFLUKNINGSTIPS!

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 23.01.2019
Rettelse: SAMTIDG på første pind tages der 12-22 masker ind jævnt fordelt ...

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= ret fra vrangen
= 2 ret sammen
= lav 1 omslag mellem 2 masker

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 33-4) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (47)

Aurélie 12.11.2020 - 18:40:

Bonjour, Lorsqu'il est indiqué "1 maille endroit sur l'endroit, envers sur l'envers", il s'agit d'un point mousse ordinaire ? Et "1 maille endroit sur envers" cela signifie qu'il faut tricoter une maille à l'envers ? Merci d'avance.

DROPS Design 13.11.2020 kl. 08:14:

Bonjour Aurélie, quand on doit tricoter "1 maille endroit sur l'endroit, envers sur l'envers", il s'agit ici de tricoter les mailles en jersey (= rangs 1 de A.1 et rangs 1 à 4 de A.2) - la maille endroit sur l'envers (= 2ème symbole) va former une côte mousse = vous tricotez ce rang en mailles endroit sur l'envers de l'ouvrage. La vidéo ci-dessous montre comment tricoter A.1 et A.2. Bon tricot!

Sabri 06.11.2020 - 14:54:

Sto per chiudere il lavoro, devo fare solo la lavorazione a costa e le diminuzioni. Comincio a diminuire subito sul diritto del lavoro 1 solo ferro e sul rovescio lavoro normalmente? Dato che bisogna chiudere a diritto sul diritto? Grazie.

DROPS Design 07.11.2020 kl. 20:26:

Buongiorno Sabri, diminuisce sul primo ferro della costa, lavora in 2° ferro a rovescio e poi intreccia a diritto sul diritto del lavoro. Buon lavoro!

Aurélie 19.10.2020 - 23:54:

Merci pour votre réponse, c'est déjà plus clair pour moi ! =) Une dernière question concernant les diminutions. Vous dîtes qu'il faut d'abord tricoter le diagramme A1 x 6, puis diminuer au 1er rang de A.1 4 m dans chaque diagramme (= 6 x 4 m = 24m diminuées au total) = il reste 17 m dans chaque A.1. Ne doit-on pas diminuer au fur et à mesure du tricot des diagrammes A1 (comme dans la vidéo) ? Je ne comprends pas comment revenir sur l'ouvrage en aval pour les diminutions.

DROPS Design 20.10.2020 kl. 10:40:

Bonjour Aurélie, vous diminuez dans A.1 comme le montre le diagramme, autrement dit, au 1er rang de A.1, tricotez: (2 m ens à l'end x 2, 13m end, 2 m ens à l'end x 2) et répétez de (à) 6 fois au total = vous diminuez 4 m dans chaque A.1 soit 24 m au total = il vous reste 108 m sur l'aiguille. Tricotez le rang suivant à l'endroit sur l'envers puis tricotez A.2 (= à partir du 1er rang = 4 rangs jersey, 1 rang ajouré (diminutions + jetés sur l'endroit) + 1 rang endroit sur l'envers); le nombre de mailles sera maintenant toujours de 17 m pour chaque A.2. Répétez ces 6 rangs. Bon tricot!

Aurélie 18.10.2020 - 21:25:

Bonjour, Je débute seulement le tricot et je pense m'être trompé plusieurs fois... Je ne comprends pas la transition entre les diagrammes A1 et A2 (l'écrit ne correspond pas à la vidéo). Doit-on tricoter A1 + 4 x 17 mailles au point mousse, puis les mailles ensemble et les jetés ? Puis reprendre 4 x 17 et les mailles ensemble et les jetés jusqu'à atteindre 51 cm de hauteur environ ? J'espère avoir été claire. Merci d'avance pour votre réponse !

DROPS Design 19.10.2020 kl. 09:51:

Bonjour Aurélie, je ne suis pas bien sûre de comprendre, vous tricotez d'abord le diagramme A.1 (= 21 m) 6 à 10 fois en largeur (cf taille), vous allez diminuer au 1er rang de A.1 4 m dans chaque diagramme (= 6 ou 10 x 4 m = 24-40 m diminuées au total) = il reste 17 m dans chaque A.1. Vous tricotez ensuite A.2 (= 17 m) au-dessus de chaque A.1. Mettez bien marqueur pour délimiter chacun des diagrammes que vous tricotez en largeur pour bien vous repérer et bien revérifier votre nombre de mailles à chaque rang. Bon tricot!

Anki 14.10.2020 - 21:45:

Får inte ihop måtten en rapport a2 ca 7cm, 10 rapporter blir då 70 cm enl mönster skall det vara 65 cm

DROPS Design 15.10.2020 kl. 10:18:

Hej Anki. Det ser ut som det måttet blivit lite fel där, det är nu rättat till 73 cm i den stora storleken. Tack för info! Mvh DROPS Design

Lena L 02.09.2020 - 17:09:

Hey, ich bin gerade dabei die Maschenprobe zu machen und ich verstehe nicht ganz, wie ich nach jedem Rapport bei der gleichen Anzahl von Maschen bleibe. Denn ich soll laut A2, 6 mal 2 Maschen zusammenstricken und aber nur insgesamt 6 Maschen In Form eines Umschlags wieder aufnehmen. Wenn ich das aber so mache, fehlen mir aber jedes Mal danach Maschen und meine Decke wird Stück für Stück kleiner. Wie löse ich das Problem?? LG

DROPS Design 03.09.2020 kl. 09:38:

Liebe Lena L, in jedem A.2 werden 6 Maschen abgnommen und 6 Maschen zugenommen = die Maschenanzahl bleibt bei 17 bei jedem Rapport - bei der 5. Reihe stricken Sie: 2 M re zs x 3, (1 Umschlag, 1 M re) x 5, 1 Umschlag, 2 M re zs x 3. Siehe auch Video unten. Viel Spaß beim stricken!

Ade Õige 23.07.2020 - 17:31:

Miks peab tõõ lõpus silmuseid kahandama?

DROPS Design 06.08.2020 kl. 22:51:

Tere Ade Õige! Arvatavasti, et äär liialt lainetama ei jääks. Head kudumist!

Karen Juhl Nielsen 30.06.2020 - 17:35:

Jeg synes ikke maskerne stemmer, når man skal ta henholdsvis 12-22 m ind i borten i starten af arbejdet. Jeg undrer mig derfor over, rettelsen pr 23/1/2019? Er I sikre på det er en korrekt rettelse? Vh Karen.

DROPS Design 02.07.2020 kl. 11:34:

Hej Karen, det er ikke før de sidste pinde i retstrik du skal tage masker ind jævnt fordelt, bølgemønsteret vil ellers gerne udvide sig øverst hvis du ikke gør det. Rettelsen er skrevet ind i selve opskriften. God fornøjelse!

Elizabeth Pierce 09.05.2020 - 16:27:

In reading the pattern I don’t understand why the end would not be increase so as to end with the same number of stitches that one starts with. Please help!

DROPS Design 11.05.2020 kl. 13:47:

Dear Mrs Pierce, if you don't decreases, the waves can become quite weird, with the decreases they should look fine. But if you think it's fine with the "wide" waves, you can skip the decreases. Happy knitting!

Natalia 30.04.2020 - 00:41:

Właśnie zabieram się za zrobienie tego kocyka ale zastanawiam mnie ten rozmiar drutów. Czy to napewno powinny być druty 4 mm do tak cienkiej wliczki? Czy może umknęła mi informacja, że jest robiony z dwóch nitek jednocześnie?

DROPS Design 30.04.2020 kl. 09:19:

Witaj Natalio! Kocyk jest wykonywany 1 nitką na drutach nr 4. Pamiętaj, że podany rozmiar drutów jest orientacyjny! Koniecznie na początku wykonaj próbkę. Jeśli będzie zgodna przerabiaj na drutach nr 4, ale jeśli nie użyj większych lub mniejszych drutów. Powodzenia!

Kommentere opskrift DROPS Baby 33-4

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.