DROPS / 190 / 22

Sailor Jane by DROPS Design

Settet består av: Heklet hatt med heklebånd og armbånd. Arbeidet er heklet i DROPS Paris

DROPS Design: Modell w-682
Garngruppe C
-----------------------------------------------------------
HATT:
Størrelse: one-size
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
150 g farge 48, petrol
50 g farge 06, sterk rosa
50 g farge 17, naturhvit

DROPS HEKLENÅL NR 4 – eller den nålen du må bruke for å få 17 staver og 10 rader på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.

ARMBÅND:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører Garngruppe C)
50 g farge 06, sterk rosa
50 g farge 07, lyng

DROPS HEKLENÅL NR 4 – eller den nålen du må bruke for å få 17 staver og 10 rader på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.

Treperler til pynt – med ½ cm hull (i diameter) i midten slik at det ikke blir for trangt å tre trådene gjennom:
Til armbånd: 1 perle til hvert armbånd.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Bomull
fra 16.00 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 18.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 16.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 112kr. Les mer.

Instruksjoner

INFORMASJON TIL OPPSKRIFT:

HEKLEINFO:
Første dobbeltstav på omgangen erstattes av 4 luftmasker, avslutt omgangen med 1 kjedemaske i 4.luftmaske. Første fastmaske på omgangen erstattes av 1 luftmaske, avslutt omgangen med 1 kjedemaske i første luftmaske.

MØNSTER:
Se diagram A.1 (armbånd).
----------------------------------------------------------

HATT:
Hatten hekles rundt fra toppen og nedover.

Hekle 7 luftmasker på nål 4 med petrol, og sett de sammen til en ring med en kjedemaske i første luftmaske.

1. OMGANG: Hekle 13 fastmasker om ringen – les HEKLETIPS!
2. OMGANG: Hekle 2 dobbeltstaver i hver fastmaske = 26 dobbeltstaver.
3. OMGANG: * Hekle 1 fastmaske i neste dobbeltstav, 2 fastmasker i neste dobbeltstav *, gjenta fra *-* omgangen rundt = 39 fastmasker.
4. OMGANG: * Hekle 1 dobbeltstav i hver av de 2 neste fastmaskene, 2 dobbelstaver i neste fastmaske *, gjenta fra *-* omgangen rundt = 52 dobbeltstaver.
5. OMGANG: * Hekle 1 fastmaske i hver av de 3 neste dobbeltstavene , 2 fastmasker i neste dobbeltstav *, gjenta fra *-* omgangen rundt = 65 fastmasker.
6. OMGANG: * Hekle 1 dobbeltstav i hver av de 4 neste fastmaskene, 2 dobbelstaver i neste fastmaske *, gjenta fra *-* omgangen rundt = 78 dobbeltstaver.

Hekle * 1 omgang med 1 fastmaske i hver dobbelstav, 1 omgang med 1 dobbeltstav i hver fastmaske *, hekle fra *-* til arbeidet måler 18 cm, avslutt med en omgang med fastmasker.

BREM:
1. OMGANG: * Hekle 1 dobbeltstav i neste fastmaske, 2 dobbeltstaver i neste fastmaske *, gjenta fra *-* omgangen ut = 117 dobbeltstaver.
2. OMGANG: * Hekle 1 fastmaske i hver av de 2 neste dobbeltstaver, 2 fastmasker i neste dobbeltstav *, gjenta fra *-* omgangen ut = 156 fastmasker.
3. OMGANG: Hekle 1 dobbeltstav i hver fastmaske
4. OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver dobbeltstav.
5. OMGANG: Hekle 1 dobbeltstav i hver fastmaske
5. OMGANG: Hekle 1 fastmaske i hver dobbeltstav. Klipp og fest tråden.

HEKLEBÅND:
Hekle på nål 4, start med naturhvit. Hekle 5 luftmasker med naturhvit og sett dem sammen til en ring med 1 kjedemaske i første luftmaske som ble heklet. Videre hekles det etter diagram A.2, slik at annenhver rad (markert med stjerne) hekles med naturhvit / sterk rosa. Fortsett til båndet måler ca 90 cm, knyt en knute i hver ende. Knyt båndet rundt hatten.

----------------------------------------------------------
ARMBÅND:
Hekle med nål 4 og sterk rosa. Hekle 5 luftmasker og sett dem til en ring med 1 kjedemaske i første luftmaske som ble heklet. Videre hekles det etter diagram A.1. Når arbeidet måler ca 19 cm fra luftmaskeringen trekk i løkken på nålen til den måler ca 12 cm, knyt den lange løkken (= 2 tråder) sammen med den andre tråden (= 1 tråd). Tre en perle på de 3 trådene og fest godt ved å lage en dobbel knute ytterst. Klipp til de 3 trådene slik at enden blir ca 1 cm. Hekle et armbånd til i lyng.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 12.05.2020
HEKLEBÅND:
... Videre hekles det etter diagram A.2,

Diagram

= hekle 5 luftmasker og sett dem til en ring med 1 kjedemaske i første luftmaske som ble heklet. Sort prikk er starten på omgangen
= start her!
= 1 luftmaske
= 1 fastmaske om luftmaskeringen, vend arbeidet en gang mot venstre slik at baksiden av arbeidet vender mot deg
= stikk nålen ovenfra og ned i den ytterste løkken som ligger over kanten mot venstre side av arbeidet (= det ene maskeleddet fra kjedemasken som ble heklet for å holde luftmasken sammen til en ring på starten av arbeidet), 1 kast, trekk tråden gjennom den første løkken på nålen, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkkene på nålen, vend arbeidet en gang mot venstre
= stikk nålen ovenfra og ned i de 2 løkkene som ligger sammen over kanten mot venstre side av arbeidet, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkkene, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkken på nålen, vend arbeidet 1 gang mot venstre
= repeter denne raden til arbeidet måler ca 19 cm fra luftmaskeringen som ble heklet på starten av arbeidet
= med naturhvit: stikk nålen ovenfra og ned i de 2 løkkene som ligger sammen over kanten mot venstre side av arbeidet, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkkene, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkken på nålen, vend arbeidet 1 gang mot venstre, la den naturhvite tråden henge
= med sterk rosa: stikk nålen ovenfra og ned i de 2 løkkene som ligger sammen over kanten mot venstre side av arbeidet, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkkene, 1 kast, trekk tråden gjennom de 2 løkken på nålen, vend arbeidet 1 gang mot venstre, la den sterk rosa tråden henge
= repeter disse 2 radene oppover, det hekles annenhver gang med den naturhvite og den sterk rosa tråden

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (9)

Martine 12.05.2020 - 00:15:

Bonsoir, j'ai fini le chapeau et depuis des jours j'essaye de faire le ruban mais je ne comprends rien car dans le diagramme A1 il n'y a pas les 2 couleurs et le diagramme A2 ne figure pas dans les explications. Pouvez-vous m'indiquer comment trouver un tuto ou une vidéo pour le faire car je trouve qu'il donne un charme supplémentaire à ce chapeau. Merci Cordialement

DROPS Design 12.05.2020 kl. 09:31:

Bonjour Martine, il semble effectivement qu'il y ait une erreur, nos stylistes vont vérifier ceci, vous devriez crocheter le diagramme A.2 = autrement dit, de la même façon que A.1 mais en suivant les rayures indiquées par A.2. Cette vidéo vous montre comment réaliser A.1, changez simplement de couleur comme le diagramme l'indique. Bon crochet!

Martine 27.04.2020 - 01:50:

Bonsoir, J'ai commencé le crochet depuis peu de temps. Je suis après le 6ème rang: " Crocheter ensuite ...... jusqu'à ce que l'ouvrage mesure 18 cm, terminer par un tour de mailles serrées." Je ne comprends pas 18cm de quoi ?, rayon à partir du centre du chapeau ou de hauteur ? Merci pour votre réponse

DROPS Design 27.04.2020 kl. 09:35:

Bonjour Martine, mesurez ces 18 cm en hauteur, à partir du milieu du chapeau (début du chapeau). Bon crochet!

Nataliya 07.04.2020 - 15:37:

Hi, the brim description doesn't match the photo. I think there sc and hdc . And there are not 6 rounds..

DROPS Design 09.04.2020 kl. 15:51:

Dear Nataliya, make sure you are following the English pattern in the appropriate English since UK and US have different terms - eg a US sc = UK dc etc.. Happy crocheting!

Mireille 25.01.2020 - 11:05:

Bonjour, Pour le bracelet 2 couleurs (rose vif et naturel) : comment fixer le naturel pour que cela tienne ? Désolée, la vidéo du bracelet rose vif est très bien mais il n’y a pas d’explication pour les deux couleurs. Merci d’avance pour votre aide, Cordialement, Mireille

DROPS Design 27.01.2020 kl. 08:23:

Bonjour Mireille, procédez comme pour le bracelet uni et nouez les 2 fils des 2 couleurs ensemble. Bon crochet!

BAM 21.06.2019 - 20:10:

Bonjour, J’ai fait ce chapeau qui est magnifique ; par contre j’ai dû modifier les doubles-brides en brides pour les bords car ça ne tenait pas. Il n’y a pourtant pas de fil métallique. Je n’arrive pas à faire le cordon, c’est trop compliqué. Pouvez-vous m’aider? Cordialement,

DROPS Design 24.06.2019 kl. 07:04:

Bonjour Bam, aviez-vous bien le bon échantillon? vous devez bien avoir 17 brides x 10 rangs = 10 x 10 cm, avec cette tension, vous devriez avoir le bon résultat. Vous pouvez amidonner légèrement la bordure si besoin. Une vidéo pour montrer comment réaliser le cordon devrait bientôt être publiée. Bon crochet!

Maria 16.06.2019 - 20:41:

Ich verstehe leider überhaupt nicht, wie das Häkelband gehäkelt wird. Gibt es vielleicht ein Video hierzu?

DROPS Design 24.09.2019 kl. 14:26:

Liebe Maria, hier finden Sie in Video, wo wir zeigen, wir das Ärmelband gehäkelt wird. Viel Spaß beim häkeln!

Rhian 28.07.2018 - 13:07:

How do you get the brim to stay up as shown in the picture?

DROPS Design 31.07.2018 kl. 08:58:

Dear Rhian, make sure you have the correct tension both in height and width. You can use some starch to make the brim stronger if required. Happy crocheting!

Morel 23.07.2018 - 12:13:

Comment peut on avoir des patrons gratuitement. je suis debutante .

DROPS Design 23.07.2018 kl. 12:47:

Bonjour Mme Morel, toutes les explications de nos modèles sont gratuites, vous pouvez les imprimer en cliquant sur le bouton avec l'icône. Bon crochet!

Ilona Boethling 20.07.2018 - 18:56:

Hallo drops Team. ..ich habe einen online-shop und möchte ihre Bilder einstellen um für Kunden Kleidung von ihren Garnen zu stricken . Darf ich die Bilder einstellen? \r\nViele grüße i.boethling

DROPS Design 23.07.2018 kl. 09:02:

Liebe Frau Boethling, alle Informations über dem Copyright können Sie ganz am Ende der Anleitungseite lesen. Sollten Sie weitere Auskfünfte brauchen, nehmen Sie bitte Kontakt mit Ihrem DROPS Laden auf.

Kommentér oppskrift DROPS 190-22

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.