DROPS / 186 / 3

Hush Hush by DROPS Design

Taske med mønster og kvaste, hæklet rundt fra midten af bunden og op. Arbejdet er hæklet i DROPS Paris.

DROPS Design: Model w-717
Garngruppe C eller A + A
-----------------------------------------------------------
Mål: Omkreds: 48 cm. Højde: 28 cm.
Materialer:
DROPS PARIS fra Garnstudio (tilhører garngruppe C)
100 g farve 17, naturhvid
100 g farve 38, koral
50 g farve 37, rustrød

Arbejdet kan også hækles med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe C)" – se link under.

DROPS HÆKLENÅL nr 3 – eller den nål du skal bruge for at få 20 stangmasker og 11 rækker på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

100% Bomuld
fra 8.95 kr /50g
DROPS Paris uni colour DROPS Paris uni colour 9.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Paris recycled denim DROPS Paris recycled denim 8.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 44.75kr. Læs mere.

Instruktioner

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

HÆKLEINFORMATION:
På begyndelsen af hver omgang med stangmasker, erstattes første stangmaske med 3 luftmasker. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i 3.luftmaske i begyndelsen af omgangen.

FARVEMØNSTER:
Når der skiftes farve i starten af en omgang hækles kædemasken i slutningen af forrige omgang med den nye farve.
Når der hækles med flere farver på en omgang med stangmasker hækles der således: Hækl sidste stangmaske med første farve, men vent med sidste gennemtræk, skift til næste farve og hækl sidste gennemtræk med den nye farve, derefter hækles næste stangmaske.
Når der hækles med to farver lægges tråden på den farve der ikke hækles med over maskerne fra forrige omgang og der hækles rundt om tråden så den bliver skjult inden i maskerne, tråden bliver på denne måde taget med rundt.

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3. 1 rude = 1 stangmaske.
----------------------------------------------------------

TASKE:
Arbejdet hækles rundt fra midten af bunden og op.

Hækl 5 luftmasker med nål 3 og koral og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske som blev hæklet. Videre hækles der stangmasker og der hækles mønster rundt således: * A.1, A.2 *, hækl fra *-* 6 gange på omgangen - læs FARVEMØNSTER og HÆKLEINFORMATION:
1.OMGANG: Hækl 12 stangmasker om ringen.
2.OMGANG: Hækl 2 stangmasker i hver stangmaske = 24 stangmasker.
3.OMGANG: Hækl * 1 stangmaske i første stangmaske, 2 stangmasker i næste stangmaske *, hækl fra *-* omg rundt = 36 stangmasker.
4.OMGANG: Hækl * 1 stangmaske i hver af de 2 første stangmasker, 2 stangmasker i næste stangmaske *, hækl fra *-* omg rundt = 48 stangmasker. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
5.-8.OMGANG: Fortsæt med udtagninger og mønster som før, dvs for hver omgang hækles der 1 stangmaske mere mellem udtagningerne = 96 stangmasker.
9.OMGANG: Fortsæt at hækle rundt, men uden udtagninger, og der hækles efter A.3 (= 6 rapporter rundt på omgangen). På omgangen med stjerne hækles der hulrække således: * 1 stangmaske i hver af de 3 første/næste stangmasker, 1 luftmaske, spring over 1 stangmaske *, hækl fra *-* omg rundt. Fortsæt til A.3 er hæklet færdig. Klip og hæft tråden.

SNOET SNOR OG KVASTE:
1 snoet snor = klip 6 tråde naturhvid à ca 280 cm.
Sno dem sammen til de gør modstand, læg snoren dobbelt og lad den tvinde sig sammen. Bind en knude i hver ende. Træk snoren ind og ud i hulrækken på tasken og bind til sidst de 2 ender sammen i en stor knude.

Lav 2 store kvaste til pynt med naturhvid således:
1 kvast = klip 50 tråde naturhvid à 14 cm. Klip en tråd til á 20 cm, bind en knude rundt om midten af de 50 tråde. Buk trådene ved knuden, sno en tråd ca 1,5 cm under bukkekanten 4 gange rundt og bind en knude. Klip trådene så kvasten bliver jævn nederst. Lav en kvast til på samme måde.

Nu hækles kvastene sammen med 2 tråde naturhvid således: Sæt tråden fast med en kædemaske om tråden øverst på en af kvastene, hækl 24 luftmasker, hækl 1 kædemaske om tråden øverst på den anden kvast. Sæt trådene i hver af kvastene. Del den snoede snor i 2 så den ene kvast kan trækkes igennem. Kvasten bliver nu holdt på plads ved at luftmaskerne mellem kvastene ligger i klemme gennem den snoede snor.

Diagram

= rustrød
= koral
= naturhvid
= på denne omgangen hækles der en hulrække til at trække snoren gennem - se forklaring i opskriften

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 186-3) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (18)

رحاب 08.12.2019 - 10:33:

اهلا عاوزة اتعلم

DROPS Design 09.12.2019 kl. 09:12:

Hi, if you need some help, scroll down to the bottom of the page (after diagram to the bag), you will find some relevant videos to that pattern as well as some links that could be helpful. Please contact your yarn Store for any further individual assistance. Happy crocheting!

Maria 17.05.2019 - 16:57:

No comprendo cómo colocar el cordón retorcido y como colocar la cadeneta con las borlas en el bolso. Agradecería que pudieran explicármelo. Muchas gracias.

Sadiah 04.10.2018 - 02:05:

Hi genau, das was ich gesucht habe von der grösse her. Hättest du auch dieselbe Anleitung ohne Muster? also unifarben? die musteranleitung verwirrt mich ein bisschen:) danke für die rückmeldung.

DROPS Design 04.10.2018 kl. 10:21:

Liebe Sadiah, für eine unifarbige Tasche häkeln Sie von dem Boden einfach wie in der schriflichen Anleitung (also mit der Zunahmen bis es 96 Stb gibt), dann ab 9 Runde weiter ohne Zunahmen häkeln: die 23 Reihen in A.3 (die Reihe mit den Löchern aber nicht vergessen). Viel Spaß beim häkeln!

Karen 22.09.2018 - 19:48:

Hi I love the item but I do not at all under stand how to read the a1 and a2 I would love to make the Norwegian mittens also but I have no idea how to read that pattern style , can some one direct me to a site with instructions. . Tyia

DROPS Design 24.09.2018 kl. 11:02:

Dear Karen, 1 square in diagram = 1 stitch x 1 row. Start reading the diagram starting on the bottom corner on the right side towards the left on every row (when working in the round). Remember to read the pattern at the same time (eg here you will work A.1 following the increases at explained in the written pattern). You'll find with each pattern a list of videos to help you. Happy crocheting!

EMILY 08.08.2018 - 14:51:

YOU MEAN WE ASSAMBLE THE TASSELS IN THE MIDDLE OF TWISTED STRING....

DROPS Design 08.08.2018 kl. 15:48:

Dear Emily, that's it! :)

EMILY 08.08.2018 - 11:34:

DEAR PATY, i'D LIKE TO SAY HOW MUCH I INJOY YOUR YOU PATTERNS TOO. I'VE FINISHED MANY OF THEM AND THEY LOOK BEAUTIFUL. I JUST FISNISHED THE HUSH HUSH BAG AND CANNOT UNDERSTAND HOW THE TWISTED CORD AND TASSELS ARE ASSEMBLED TOGETHER. YOU MEAN THAT THE EDGES OF TWISTED CORD ARE AT THE OTHER SIDE OF TASSELS?. IF THERE IS NOTDIFFICULT COUD YOU PLEASE MAKE E RELATIVE VIDEO??? THANKS FOR YOUR HELP.

DROPS Design 08.08.2018 kl. 13:16:

Dear Emily, make first the twisted string. Then make 2 tassels. Crochet now both tassels together: start with 1 sl st at the top of one of the tassels (insert the hook around the thread that keep the threads together at the top), then crochet 24 chains, and join with 1 sl st at the top of 2nd tassel (as for 1st tassel). Insert one of the tassel through the threads of the twisted string so that the twisted string will keep the chain in place. Happy finishing!

Lena 30.07.2018 - 16:55:

Hej! 100gr färg korall räckte inte för mig ☹️ Har 12 maskor på näst sista varvet och sista varvet kvar och färgen är slut. Trist att det var beräknat så tajt!

Anne B 28.06.2018 - 17:44:

I diagramforklaringen på norsk står det korall på to av fargene. Går ut fra at den ene av disse skal være naturhvit?

DROPS Design 02.07.2018 kl. 15:19:

Hej Anne, det stemmer og det er nu rettet. Tak for info :)

Ak 23.06.2018 - 17:49:

Jag kan tyvärr inte se mönsterdiagrammen A1 till A3 på denna mönstersidaplus symbolerna för de olika färgerna har det fallit bort?

DROPS Design 25.06.2018 kl. 14:15:

Hei Ak. Vi har nå sjekket dette, på både PC og mobil, og det er ikke noe feil eller mangler med hvrken symbolene eller diagrammene fra vår side. Gjelder dette uansett hvaslags enhet du bruker? ser du dem om du bytter språk (til feks norsk)? mvh DROPS Team

Longuet 30.04.2018 - 09:18:

Super modèle, mais il faut prévoir 150 g de coloris framboise.

Kommentere opskrift DROPS 186-3

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Hush Hush Bag

Stephanie, Germany