DROPS / 180 / 29

Autumn Butterfly by DROPS Design

Strikket sjal med bølgemønster. Arbejdet er strikket i DROPS Delight og DROPS Kid-Silk.

DROPS Design: Model de-176
Garngruppe A + A eller C
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde øverst: ca 183 cm. Længde midt på: ca 79 cm
Materialer:
DROPS Delight fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
350 g farve 05, beige/grå/rosa
Og brug:
DROPS Kid-Silk fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
150 g farve 19, mørk grøn

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS RUNDPIND (80 cm) nr 5,5 – eller den pind du skal bruge for at få 16 masker og 20 pinde glatstrik med 1 tråd af hver kvalitet på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

75% Uld, 25% Polyamid
fra 18.95 kr /50g
DROPS Delight print DROPS Delight print 18.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil

75% Mohair, 25% Silke
fra 32.95 kr /25g
DROPS Kid-Silk uni colour DROPS Kid-Silk uni colour 32.95 kr /25g
YarnLiving
Bestil
DROPS Kid-Silk long print DROPS Kid-Silk long print 32.95 kr /25g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 330.35kr. Læs mere.

Instruktioner

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver pind.

UDTAGNINGSTIPS:
Der tages 1 maske ud ved at slå om. På næste pind strikkes omslaget drejet ret, så der ikke bliver hul.

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3. Diagrammerne viser alle pindene i mønsteret set fra retsiden.

FORKORTEDE PINDE:
Der strikkes forkortede pinde over den yderste rapport + de 2 kantmasker i retstrik i hver side af sjalet. Strik fra retsiden således:
Strik 2 kantmasker retstrik, strik glatstrik over alle masker i 1.rapport A.1 (= 3 masker på 1.pind i diagrammet), vend, stram tråden så der ikke bliver hul, og strik glatstrik tilbage over maskerne i A.1, 2 kantmasker retstrik. Vend og strik mønster over alle masker på pinden, vend, strik 2 masker retstrik, glatstrik over alle masker i den 1.rapport A.1, vend, stram tråden, og strik tilbage. Gentag de forkortede pinde som vist i diagrammerne (dvs på hver 12.pind).
OBS: Pga udtagningen i mønsteret strikkes der over flere og flere masker når der strikkes forkortede pinde. Når diagram A.3a og A.3b strikkes, strikkes der forkortede pinde over begge diagrammer + de 2 kantmasker i hver side af arbejdet.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet strikkes frem og tilbage på rundpind. Der strikkes først retstrik til der er taget nok masker ud til at strikke mønster.

Slå 7 masker op med 1 tråd Delight + 1 tråd Kid-Silk (= 2 tråde) på rundpind 5,5. Strik 1 pind ret.
Nu strikkes der således:
1.PIND: Strik 2 masker ret, slå om, 1 ret, slå om, 1 ret, slå om, 1 ret, slå om, 2 masker ret = 11 masker.
2.PIND: Strik ret tilbage. OBS: Strik omslagen drejet ret, så der ikke bliver hul.
3.PIND: Strik 2 masker ret, sæt 1.mærke, slå om, 2 masker ret, sæt 2.mærke, slå om, 3 masker ret, slå om, sæt 3.mærke, 2 masker ret, slå om, sæt 4.mærke, 2 masker ret = 15 masker.
4.PIND: Strik ret tilbage.
Nu fortsættes der med RETSTRIK - se forklaring over, og der tages ud efter 1.og 2.mærke, og før 3. og 4.mærke – læs UDTAGNINGSTIPS! Tag ud således på hver pind fra retsiden (dvs hver 2.pind) totalt 3 gange = 27 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! På næste pind fra retsiden tages der 1 maske ud = 28 masker. Strik 1 pinde tilbage.
Strik MØNSTER – se forklaring over, således: Strik 2 kantmasker retstrik, A.1 (= 8 rapporter á 3 masker på 1.pind), 2 kantmasker retstrik. På hver 12.pind strikkes der FORKORTEDE PINDE – se forklaring over, i hver side. Når A.1 er strikket færdig i højden er der 236 masker på pinden.
Fortsæt med A.2 over hver rapport med A.1. Når A.2 er strikket færdig i højden er der 428 masker på pinden.
Nu strikkes der således: 2 kantm retstrik, * A.3a (= 26 masker), A.3b (= 27 masker) *, gentag fra *-* til der er 2 masker tilbage (= 8 gange), 2 kantmasker retstrik. Når A.3a og A.3b er strikket færdig i højden er der 668 masker på pinden. Strik 2 p retstrik og luk af. For at undgå en stram aflukningskant brug evt en større pind eller lav et omslag som lukkes af efter ca hver 4.maske. Klip og hæft tråden. Arbejdet måler ca 79 cm midt på sjalet.

FORMNING:
Læg arbejdet i lunkent vand til det er gennemvådt. Pres forsigtig vandet ud – det må ikke vrides. Derefter rulles arbejdet forsigtig i et håndklæde og klemmes for at fjerne endnu mere vand - arbejdet vil nu bare være lidt fugtig. Læg arbejdet på et gulvtæppe eller madras – træk det forsigtig ud i de mål som står øverst i opskriften. Lad det tørre. Gentag processen hvis tøjet skal vaskes fremover.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 01.09.2017
Rettelse på farvenummer i Delight. Skal være farve 05.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= 2 masker ret sammen
= lav et omslag mellem 2 masker. På næste pind strikkes omslaget vrang så der bliver hul
= på denne pind strikkes der FORKORTEDE PINDE - se forklaring i opskriften!
Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 180-29) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (13)

Andrea Kulas 13.02.2018 - 15:29:

Ich wollte mal Nachfragen ob die verkürzten Reihen nur über den 1. Rapport jeder 12. Reihe oder über jeden Rapport gestrickt werden.

DROPS Design 13.02.2018 kl. 16:58:

Liebe Frau Kulas, die verkürzten Reihen werden über in jeder 12. Reihe gestrickt: über den 1. A.2 (+ 2 M kraus rechts) auf beiden Seiten (= 1. bei der Hinreihe und 1. bei der Rückreihe). Viel Spaß beim stricken!

Maja Kristensen 03.01.2018 - 18:40:

Skal jeg kun strikke forkortede pinde i yderste venstre rapport + yderste højre rapport? Skal jeg ikke strikke forkortede pinde i alle rapporter på hver 12. Pind? På forhånd tak. Maja

DROPS Design 22.01.2018 kl. 16:23:

Hej Maja, du strikker kun forkortede pinde i de yderste rapporter. God fornøjelse!

Joan 13.11.2017 - 01:28:

Suggest adding stitch markers between sections. Also a statement of approximately how many yards would be needed for this project would be helpful.Love, Love this pattern!!

DROPS Design 13.11.2017 kl. 11:20:

Dear Joan, you can calculate amount of yarn required from material required and yardage for each ball - see under tab "Materials" and shadecard to yarn used in this pattern. Happy knitting!

Susanne Damgaard 24.09.2017 - 19:02:

Hej! Tak for tidligere svar. Jeg har nu printet opskriften ud, men der mangler et diagram i det printede. Det drejer sig om diagrammet med 41 masker øverst. Med venlig hilsen Susanne.

DROPS Design 27.09.2017 kl. 08:34:

Hei Susanne. Vi kan ikke se at det er noe feil med utskriften. Den siste siden vi printer er ang. Merino Mania. Har du klikket på ditt printer ikon eller "Skriv ud: Opskriften" til høyre/under bildet? Du må bruke "Skriv ud: Opskriften" på siden. Evnt. må du sjekke dine innstillinger. God Fornøyelse!

Susanne Damgaard 09.09.2017 - 21:18:

Hej! Sjalet både lyder og ser bredt ud. I opskriften står der "bredde øverst: 183 cm". Er det ikke muligt, at nøjes med at strikke indtil man synes sjalet har en passende bredde? Men det vil i så fald, vel også påvirke længden på sjalet? Mvh Susanne Damgaard

DROPS Design 13.09.2017 kl. 14:01:

Hej Susanne, Ja men selvfølgelig kan du det :) Det er jo udtagningerne i diagrammet som gør bredden og her kan du jo vælge at hoppe over nogle af dem. Vi kan dog ikke hjælpe dig med at beregne hvilke, men det giver sig helt sikkert når du sidder med dit strikketøj. Du kan markere alle overgange imellem diagrammerne, så bliver det lettere at holde styr på. God fornøjelse!

Sabrina 30.08.2017 - 17:13:

Hallo, auf dem Bild hat das Tuch Anteile von einem Roséwein und/oder einem Pinkton. Die empfohlene Farbnummern Drops delight 08 hat aber laut Farbkarte keinen solchen. Das Dunkelgrün auch nicht Das scheint nicht die richtige Wolle oder Farbnummer zu sein. Also welche ist die wirklich richtige oder sind es vielleicht zwei verschiedene Drops delight Farbtöne? Danke vorab..

DROPS Design 01.09.2017 kl. 15:10:

Liebe Sabrina, die richtige Farbe Delight ist Farbe Nr 05 - Anleitung wird gleich korrigiert. Danke für den Hinweis. Viel Spaß beim stricken!

Anna Step 26.08.2017 - 19:54:

Dear Drops team! Thank y ou for a pretty shawl pattern! I`m just wondering about the colours sequence... Perhaps you could some info into the pattern. Cheers!

DROPS Design 27.08.2017 kl. 08:35:

Hello Anna. The shawl is worked in kid silk and delight. Delight is a self striping type of yarn: colour changes within each skein. It looks as if you were using different colours, but it's the skein itself that changes colour. Here you can find the colour shade card for drops delight. Happy knitting!

Pauliina Lilja 28.07.2017 - 11:19:

Ohjeessa on käytetty sävyä 05. EI sävyä 08. Best regards Drops Retailer

Carmen 03.07.2017 - 18:40:

Schön harmonisch. Werde ich nacharbeiten. Es erinnert mich an einen Nachtfalter

Carmen 03.07.2017 - 18:38:

Schön harmonisch. Werde ich nacharbeiten

Kommentere opskrift DROPS 180-29

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.