DROPS / 174 / 23

Silverwood by DROPS Design

Strikket bluse til herre i DROPS Eskimo med strukturmønster og hals i rib. Str S - XXL

DROPS Design: Model nr ee-575
Garngruppe E eller C + C
----------------------------------------------------------
Størrelse: S/M - L - XL - XXL
Materialer:
DROPS ESKIMO fra Garnstudio
950-1050-1100-1250 g f.nr 23, muldvarp

DROPS RUNDP (40 og 80 cm) nr 8 – eller det p.nr du skal bruge for at få 11 m x 15 p glatstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

100% Uld
fra 14.95 kr /50g
DROPS Eskimo uni colour DROPS Eskimo uni colour 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Eskimo mix DROPS Eskimo mix 14.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Eskimo print DROPS Eskimo print 15.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle
Garnet til denne opskrift koster fra 284.05kr. Læs mere.

Instruktioner

RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver p.

MØNSTER:
Se diag A.1. Diag viser alle p i mønsteret set fra retsiden. 1.p i diag = retsiden.

UDTAGNINGSTIPS:
Alle udtagninger sker fra retsiden!
Der tages 1 m ud ved at slå om p. På næste p strikkes omslaget drejet så der ikke bliver hul.

INDTAGNINGSTIPS (gælder hals og ærmegab):
Der tages ind indenfor 1 kantm retstrik. Alle indtagninger sker fra retsiden!
Tag ind således før 1 kantm: 2 ret sammen.
Tag ind således efter 1 kantm: Tag 1 m løs af p som om den skulle strikkes ret, 1 ret, løft den løse m over.
OBS: På næste p (= fra vrangen) strikkes m indenfor kantm altid vrang (så der bliver 1 ret indenfor kantm ved montering).
----------------------------------------------------------

RYGSTK:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp for at få plads til alle m.
Slå 56-59-65-71 m op (inkl 1 kantm i hver side) på rundp 8 med Eskimo. Strik rib således: 1 kantm RETSTRIK- se forkl over, 0-3-3-3 vrang, * 3 ret, 3 vrang *, gentag fra *-* til der er 1 m tilbage, afslut med 1 kantm retstrik. Fortsæt ribben således til arb måler 7 cm. Strik 2 p retstrik Samtidig med at m-antallet justeres til 55-59-65-69 m på første p. Videre strikkes A.1, slut med 1.m i A.1 og 1 kantm retstrik i hver side. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når arb måler 12 cm tages der 1 m ud indenfor 1 kantm i hver side - læs UDTAGNINGSTIPS. Tag ud således på hver 11. cm totalt 3 gange – de nye m strikkes løbende ind i mønster = 61-65-71-75 m. Når arb måler 41-42-43-44 cm lukkes der 3 m af i hver side til ærmegab. Tag derefter ind til ærmegab således - læs INDTAGNINGSTIPS: Tag 1 m ind på hver 2.p totalt 2-3-5-6 gange = 51-53-55-57 m. Når arb måler 62-64-66-68 cm lukkes de midterste 15-17-15-17 m af til hals og hver skulder strikkes færdig for sig. Videre tages der 1 m ind på næste p fra halsen = 17-17-19-19 m tilbage på skulderen. Luk af når arb måler 64-66-68-70 cm. Strik den anden skulder.

FORSTK:
Slå op som på rygstk, og strik rib således: 1 kantm retstrik, * 3 ret, 3 vrang *, gentag fra *-* til der er 1-4-4-4 m tilbage, strik 0-3-3-3 m ret og afslut med 1 kantm retstrik. Videre justeres m-ant som på rygstk før der fortsættes med A.1, og udtagninger i hver side. Luk af og tag ind til ærmegab som på rygstk og strik videre til arb måler 57-59-60-62 cm. Nu sættes de midterste 9-11-9-11 m på en tråd til hals, og hver skulder strikkes færdig for sig. Videre tages der ind til hals i beg af hver p fra halsen således: Tag 2 m ind 1 gang og 1 m 2 gange = 17-17-19-19 m tilbage på skulderen. Luk af når arb måler 64-66-68-70 cm. Strik den anden skulder.

ÆRME:
Arb strikkes frem og tilbage på rundp.
Slå 26-26-32-32 m op (inkl 1 kantm i hver side) på rundp 8 med Eskimo. Strik rib (= 3 ret / 3 vrang) med 1 kantm retstrik i 7 cm. Strik 2 p retstrik Samtidig med at m-antallet justeres til 28-28-30-30 m på første p. Fortsæt med A.1 og 1 kantm retstrik i hver side. Når arb måler 12-14-14-13 cm tages der 1 m ud indenfor 1 kantm i hver side på hver 3½.-3.-3.-3. cm totalt 11-12-12-13 gange - de nye m strikkes løbende ind i mønster = 50-52-54-56 m Når ærmet måler 50-50-50-51 cm lukkes der 3 m af til ærmekuppel i beg af p i hver side, videre lukkes der 2 m af i beg af p i hver side til arb måler 56-57-59-60 cm, derefter lukkes der af 3 m af i beg af de 2 næste p før alle m lukkes af, arb måler ca 57-58-60-61 cm.

MONTERING:
Sy skuldersømmene.

HALS:
Arb strikkes rundt på rundp.
Strik ca 60 til 72 m op fra retsiden rundt i halsen (inkl m på tråden foran) på lille rundp 8. Strik 1 omg vrang hvor m-ant justeres til 60-66-66-72 m. Strik 1 omg ret. Derefter strikkes der rib (= 3 ret / 3 vrang). Når halsen måler 7 cm tages alle 3 vrang ud til 4 vrang = 70-77-77-84 m. Når halsen måler 14 cm tages alle 4 vrang ind til 3 vrang = 60-66-66-72 m. Fortsæt med rib til halsen måler 21 cm. Luk LØST af med ret over ret og vrang over vrang – OBS: For at undgå at aflukningskanten strammer laves der omslag efter hver 6.m Samtidig med at der lukkes af (omslagen lukkes af som almindelige m).

MONTERING:
Sy ærmerne i indenfor 1 kantm. Sy ærme- og sidesøm i et indenfor 1 kantm retstrik.

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 174-23) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (15)

Catalina 27.06.2020 - 21:26:

Hola! Para la espalda en la talla L, debo montar 59 puntos, los que incluyen los puntos de borde o 61 puntos? Cómo se realiza un pliegue? Gracias! Catalina

DROPS Design 29.06.2020 kl. 21:04:

Hola Catalina. Los puntos de orillo están incluidos en el total de puntos para montar. Cuando trabajamos en punto musgo, dos filas forman un pliegue, como pone en las explicaciones encima del patrón.

Hanne Salomonsen 26.01.2020 - 12:08:

Vil gerne strikke denne sweater i dobbelt garn i Drops Karisma str. XL hvor meget garn skal jeg bruge. Mvh. Hanne Salomonsen

DROPS Design 31.01.2020 kl. 08:18:

Hej Hanne, Hvis du klikker på vores omregner så får du alternativer op med dobbelt garn fra garngruppe C (Karisma bliver ikke tyk nok til strikkefastheden) Hvis du alligevel vil bruge Karisma så bliver den løsere, så skal du bruge ca 1200 gr. God fornøjelse!

Valentina 20.12.2018 - 02:13:

Buonasera. Ho provato a riprodurre il modello seguendo il diagramma A.1 come da istruzioni, ma il risultato è diverso dalla foto. Come mai? Per ottenere lo stesso maglione della foto, devo usare il punto costa 1/1 oppure la costa inglese? Grazie!

DROPS Design 20.12.2018 kl. 08:24:

Buongiorno Valentina. Il diagramma è corretto e si lavora in questo modo: Ferro 1 (sul diritto del lavoro): tutte le maglie a diritto. Ferro 2 (sul rovescio del lavoro, leggendo da sinistra verso destra): 1 maglia diritto, 1 maglia rovescio. Buon lavoro!

Petra 30.11.2018 - 12:57:

Zum Halsausschnitt vorne: Was passiert mit den stillgelegten Maschen, die in der Mitte stillgelegt werden, nachdem ich die Abnahme Halsauschnitt gestrickt habe? Zuerst lege ich ja die besagten M mittig still und stricke am Halsrand die Abnahmen. Aber wann nehme ich die stillgelegten M wieder auf? Das steht in der Anleitung leider nicht. Danke im Voraus!:-)

DROPS Design 30.11.2018 kl. 13:42:

Liebe Petra, die stillgelegten Maschen für den Hals am Vorderteil werden beim Kragen aufgefassen - siehe KRAGEN. Viel Spaß beim stricken!

Miriam Aguilar 29.11.2018 - 16:43:

Hola buenos días perdón la pregunta pero al final en las mangas cuantos puntos deben de quedar ya que estoy confundida si tengo 56 puntos y voy cerrando cuantos quedarían al final antes de rematar. Mil Gracias Saludos

DROPS Design 01.12.2018 kl. 17:11:

Hola Miriam. El número de puntos para rematar la manga no es determinado, depende de la tensíon de cada uno. Lo importante es seguir correctamente las medidas de la manga en cm según el patrón o la medida deseada según la persona.

Petra 22.11.2018 - 09:31:

Ich habe eine Frage zu dem Muster: Nach der Anl. A1 sind die ersten M im Muster 2x re zu sehen, aber bedeutet das, dass man dann die ganze R re durchstrickt, Rück R links und dann erst mit dem Muster beginnt? Dann sieht man in der 3 R aber wieder 2M re. Wenn man dann aber wieder durchgehend re stricken würde, passt das Muster ja nicht mehr. Könnten Sie das Muster noch einmal kurz erklären? Vielen Dank!:-)

DROPS Design 22.11.2018 kl. 11:03:

Liebe Petra, bei der 1. Reihe in A.1 werden alle Maschen rechts gestrickt (= Hinreihe). Bei der 2. Reihe (= Rückreihe, jetzt wird das Diagram links nach rechts gelesen) in A.1 stricken Sie (1 M li, 1 M re). Wenn Sie mit der 1. M in A.1 enden, stricken Sie von der Rückseite: 1 M lli (= 1. M in A.1), dann (1 M li, 1 M re). Viel Spaß beim stricken!

Miriam Aguilar 05.10.2018 - 02:36:

Hola me encanta este patrón y voy a empezar con a trabajarlo pero la verdad tengo dudas con el diagrama A.1 no lo entiendo del todo me lo pueden explicar plissss. Mil Gracias y muchas felicidades me encanta todooooo

DROPS Design 12.10.2018 kl. 14:23:

Hola Miriam. El diagrama A.1 se trabaja como sigue: fila 1: todos los puntos de derecho; fila 2 : 1 punto de revés, 1 punto de derecho. Repetir estas dos filas.

Gilberto 11.07.2018 - 18:55:

Os modelos são lindos. Como faço para comprar um dos modelos?

DROPS Design 12.07.2018 kl. 09:11:

Bom dia, Os modelos são gratuitos. Basta imprimir as explicações.

ANNICK Abdelli 03.03.2018 - 18:07:

Bonjour, je ne comprends pas l'explication qu indiqué pour le dos, "Tricoter ensuite 1 côte mousse, EN MÊME TEMPS, ajuster le nombre de mailles à 55-59-65-69 au 1er rang. ". est-ce UN côté ou UNE côte ? Je ne vois pas ce qu'il faut faire. Faut-il faire des diminutions de 2mailles à cette étape ? Merci de votre aide. Cordialement Annick

DROPS Design 05.03.2018 kl. 08:35:

Voir réponse ci-dessous :)

ANNICK Abdelli 03.03.2018 - 17:54:

Bonjour, je ne comprends pas l'explication qu indiqué pour le dos, "Tricoter ensuite 1 côte mousse, EN MÊME TEMPS, ajuster le nombre de mailles à 55-59-65-69 au 1er rang. ". est-ce UN côté ou UNE côte ? Je ne vois pas ce qu'il faut faire. Merci de votre aide. Cordialement Annick

DROPS Design 05.03.2018 kl. 08:35:

Bonjour Annick, vous tricotez 1 côte mousse (= 2 rangs endroit) en ajustant le nombre de mailles (augmentez/diminuez en fonction de la taille) au 1er de ces 2 rangs. Bon tricot!

Kommentere opskrift DROPS 174-23

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.