DROPS / 172 / 7

In Treble by DROPS Design

Settet består av: Heklet DROPS lue og hals i ”Big Delight” med st-grupper.

DROPS Design: Modell nr db-069
Garngruppe C eller A + A
----------------------------------------------------------
LUE:
Størrelse: S/M – M/L.
Passer hodemål: 54/56 – 56/58 cm.
Materialer:
DROPS BIG DELIGHT fra Garnstudio
100 g i begge str i f.nr 11, skogsbær muffin

HALS:
Str: S/M – M/L
Mål: Omkrets: 60-63 cm. Høyde: 34-36 cm.
Materialer:
DROPS BIG DELIGHT fra Garnstudio
200 g i begge str i f.nr 11, skogsbær muffin

DROPS HEKLENÅL NR 7 – eller den nålen du må bruke for å få 11 st og 6 rader på 10 x 10 cm, og 1 st-gruppe + 1 lm på 3,5 cm i bredden og 6 omg i høyden på 10 cm..
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Da hjelper det kanskje å vite at modellen på bildet er ca 170 cm høy og bruker størrelse S eller M. Om du lager en genser, jakke, kjole eller lignende, kan du finne en målskisse av det ferdige plagget (i cm) nederst i oppskriften.

100% Ull
fra 68.00 kr /100g
DROPS Big Delight print DROPS Big Delight print 68.00 kr /100g
Strikkenett.no
Bestill
Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 204kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLEINFO:
Hver omg med fm beg med 1 lm, og avsluttes med 1 kjm i første lm på starten av omg.
Hver omg med st beg med 3 lm og avsluttes med 1 kjm i tredje lm på starten av omg.

MØNSTER:
Se diag A.1 og A.2.

FELLETIPS-1:
Fell 1 fm slik: Hekle 1 fm, men vent med siste gjennomtrekning (= 2 m på nålen), hekle deretter neste fm, men når siste gjennomtrekning gjøres trekkes tråden gjennom alle m på nålen - det er nå felt 1 fm.

FELLETIPS-2 (jevnt fordelt):
For å beregne hvor ofte det skal felles på omg, regner man det totale m-antallet på omg (= 81 fm) og deler disse m med antall fellinger som skal gjøres (f.eks 27 fm) = 3. Dvs i dette eksempelet hekles hver 2. og 3.fm sammen.

FARGETIPS (gjelder lue):
For å fa et mer varierende fargespill med Big Delight, kan det hekles annenhver omg med tråden innenfra og utenfra nøstet.
----------------------------------------------------------

LUE:
Luen hekles rundt ovenfra og ned.
Start med Big Delight på nål 7 og hekle mønster etter diag A.1a, deretter hekles A.1b 4 ganger på omg, avslutt med A.1c. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Når hele diag er heklet ferdig i høyden måler arb ca 13 cm fra toppen og ned.
Fortsett videre med å repetere de 2 siste omg i diag til arb måler 20 cm – avpass at det avsluttes etter siste omg i diag.
Videre hekles det en kant i fm slik – LES HEKLEINFO OG FARGETIPS: Hekle 1 fm i hver st og 1 fm om hver lm = 81 m (inkl 1 lm på starten av omg). På neste omg felles det 27-25 m jevnt fordelt – LES FELLETIPS-1 og FELLETIPS-2 = 54-56 fm. Fortsett videre rundt med 1 fm i hver fm til arb måler totalt 24-25 cm. Klipp og fest tråden.

HALS:
Halsen hekles rundt, nedenfra og opp.
Hekle 85-90 lm på nål 7 med Big Delight og sett de til en ring med 1 kjm i første lm.
1.OMG: Hekle 3 lm – LES HEKLEINFO, Hekle 1 st i hver av de neste 2 lm, * hekle 1 lm, hopp over 2 lm, hekle 1 st i hver av de neste 3 lm *, gjenta fra *-* rundt omg til det gjenstår 2 lm, hekle 1 lm og avslutt med 1 kjm i 3.lm på starten av omg = 68-72 m.
Nå hekles det mønster med start fra omg med pil i diag slik: hekle A.2a, A.2b 16-17 ganger på omg, A.2c. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
Gjenta 2.og 3.omg i diag A.2a til A.2c til arb måler 34-36 cm – Avpass at det avsluttes etter en omg som er som 3.omg i diag.
Nå hekles det en kant slik:
Hekle 5 lm, 1 fm om neste lm, * 3 lm, 1 fm om neste lm *, gjenta fra *-* rundt omg og avslutt med 1 kjm i 1 lm på starten av omg. Klipp og fest tråden.
Hekle 1 kant langs lm-raden som ble heklet på starten av arb slik: Hekle 1 fm om en lm-bue med 2 lm, 4 lm * hekle 1 fm om neste lm-bue, 4 lm *, gjenta fra *-* rundt omg og avslutt med 1 kjm i første fm på omg. Klipp og fest tråden.

Diagram

= hekle 5 lm og sett de til en ring med 1 kjm. Sort prikk er starten på omg.
= 1 st om lm/ lm-ring
= 1 st i lm
= 3 lm på starten av omg. Omg avsluttes med 1 kjm i 3.lm på starten av omg.
= 1 lm
= start her


Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (8)

Kiara 28.01.2019 - 17:15:

Anch'io ho problemi nel leggere i diagrammi, ritengo che un video sarebbe molto utile per imparare ad orientarsi. Ho letto la risposta per Mary, ma vorrei sapere: quando non è indicato nulla, negli spazi bianchi, si salta direttamente avanti? Le tre catenelle indicate quasi all'inizio del lavoro in A.1 b e A.1 c, quando si lavorano? Appartengono a un giro? Grazie, attendo risposta prima di effettuare l'acquisto della lana.

DROPS Design 28.01.2019 kl. 20:45:

Buongiorno Kiara. Se capiamo correttamente la domanda, lo spazio bianco in realtà coincide con una catenella (il trattino orizzontale che trova sopra lo spazio bianco). Intorno a quella catenella lavora le maglie alte al giro successivo e si forma il buco che vede in fotografia. Le 3 cat di A1b e A1c si lavorano al primo giro dei diagrammi. Buon lavoro!

Mary 21.10.2017 - 16:38:

Buonasera,putroppo non riesco a leggere il diagramma per il berretto!Non riesco proprio ad iniziare il lavoro,potrei avere delle delucidazioni in merito?Anche un video esplicativo su come lavorare i diagrammi A1a,b,c sarebbe utile!Grazie

DROPS Design 22.10.2017 kl. 09:34:

Buongiorno Mary. Deve avviare 5 cat e chiuderle in cerchio. Poi lavora 3 cat, 2 maglie alte, (diagramma A.1a) poi ripete per 4 volte il diag A1b: 3 cat, 3 m.a; poi lavora il diag A1c: 3 cat e chiude il giro con 1 m.bss nella terza cat dall'inizio del giro.Prosegue iniziando i giri con 3 cat e lavorando 1 m.a quando trova il segno con il pallino nero e 1 cat quando trova il trattino orizzontale. Buon lavoro!

MARIA AMODEO FERNANDEZ 10.01.2017 - 14:42:

Hola, me encanta este conjunto,de momento querÍa hacer el cuello pero no entiendo el diagrama y he buscado en ayuda y no lo he encontrado, no se si está publicado o no. Por favor me podríais explicar cómo se hace lo del diagrama?, no comprendo lo de A.2a, A.2b y A2c, lo he leído varias veces pero no logro entender el patrón. Gracias por su contestación. Un saludo, MARIA.

DROPS Design 14.01.2017 kl. 12:24:

Hola Maria. Los diagramas A.2a, A.2b y A2c se trabajan como sigue: 3 p.de cad., 2 p.a. (= A.2a), 1 p.de cad, 3 p.a., 1 p.de cad., 3 p.a. (= dos repeticiones de A.2b que tienes que trabajar hasta el final de la vuelta = un total 16-17 repeticiones (depende de la talla)) y 1 p.de cad. (= A.2c). No te olvides de finalizar la vta según la INFORMACIÓN PARA REALIZAR EL TRABAJO.

Anpatito 22.12.2016 - 11:07:

Merci beaucoup pour votre réponse C'est ce que j'ai fait

Anpatito 20.12.2016 - 19:52:

Bonjour Je n'ai pas de problème avec les points mais j'ai recommencé le bonnet plusieurs fois et je ne suis toujours pas satisfaite Il est toujours trop grand même après les 27 diminutions Je ne crochète ni trop serré ni trop lâche, ce n'est donc pas une question grosseur de crochet C'est dommage car l'ensemble me plaît beaucoup Comment dois-je procéder? Merci ^pour votre réponse

DROPS Design 21.12.2016 kl. 09:28:

Bonjour Mme Anpatito, si votre échantillon et votre tension sont justes (= 11 B = 10 cm de large), et que la bordure en ms est trop large, ajoutez des diminutions supplémentaires pour ajuster à votre taille. (la bordure doit être plus serrée que le tour de tête pour que le bonnet tienne bien en place). Bon crochet!

Maria Bækkelund 21.09.2016 - 17:38:

Jeg kan ikke printe diagrammerne ud.Der er blank på siderne.Hilsen Maria Bækkelund

Ursula 15.06.2016 - 12:00:

Was für wunderschöne Farben !!!!! Bitte unbedingt veröffentlichen.

Lauren McRoberts 12.06.2016 - 01:23:

I love this set! It will be beautiful in any of the colors from this yarn. Please include!

Kommentér oppskrift DROPS 172-7

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.