DROPS / 171 / 12

Loren by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”Delight” med lm-buer og vifter, hæklet ovenfra og ned.

DROPS Design: Model nr de-162
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål (før formning): Længde midt på: 72 cm. Vidde øverst: 154 cm.
Mål (efter formning): Længde midt på: 80 cm. Vidde øverst: 172 cm.
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
250 g f.nr 18, efterårsskov

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller den nål du skal bruge for at få 22 st x 12 rækker på 10 x 10 cm. A.1 måler ca 6 cm langs udtagningen midt på.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!


HÆKLEINFO:
På beg af rækken med st erstattes første st med 3 lm.
På beg af hver række med tredbl-st erstattes første tredbl-st med 5 lm.

MØNSTER:
Se diag A.1-A.5.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet hækles frem og tilbage ovenfra og ned.
Start med Delight på nål 3,5 og hækl mønster efter diag A.1 - læs HÆKLEINFO! Når hele A.1 er hæklet færdig måler arb ca 6 cm langs udtagningen midt på sjalet. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
Nu hækles der mønster fra 2.række (= række med pil i diag) således: A.2, A.3, A.4 (= udtagningen midt på sjalet), A.3, og afslut med A.5. Når hele A.2-A.5 er hæklet færdig 1 gang i højden fortsættes der med A.2a over A.2, A.3a over A.3, A.4a over A.4 og A.5a over A.5. Gentag A.2a-A.5a i højden (udtagningen i hver side og midt på sjalet fortsætter som før) til der er totalt 11,5 ruder langs med udtagningen midt på sjalet – dvs, afslut efter 1 hel rapport A.2a-A.5a. Arb måler ca 72 cm. Klip og hæft trådene.

FORMNING:
Læg sjalet i lunkent vand til det er gennemvådt. Pres forsigtig vandet ud fra sjalet – det må ikke vrides, derefter rulles sjalet i et håndklæde og klemmes for at fjerne mere vand - sjalet vil nu bare være lidt fugtig. Læg sjalet på et gulvtæppe eller madras – træk det forsigtigt ud i mål – se mål øverst i opskriften! Lad det tørre. Gentag processen hver gang sjalet vaskes.

Diagram

= hækl 6 lm og sæt dem sammen til en ring med 1 km.
= 1 lm
= 1 st om lm-bue/lm-ring
= 1 st i m
= 1 dbl-st i m
= 1 tredbl-st i m
= 1 fm i m
= 1 fm om lm-buen
= 6 lm
= start på denne række
Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 171-12.