DROPS / 171 / 43

Autumn Harvest by DROPS Design

Hæklet DROPS sjal i ”Delight” med bedstemor-ruder og stangm.

DROPS Design: Model nr de-163
Garngruppe A
----------------------------------------------------------
Mål: ca 68 cm midt bagpå og ca 145 cm målt langs kanten øverst.
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio
250 g f.nr 10, oliven/rust/blomme

DROPS HÆKLENÅL nr 3,5 – eller det p.nr du skal bruge for at få 22 st og 12 rækker på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

MØNSTER:
Se diag A.1 og A.2.

FARVESKIFT RUDER:
Ruderne hækles med forskellige farver på hver omg, del derfor 1 af nøglerne op i mindre nøgler med de forskellige farver.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Arb hækles ovenfra og ned. LÆS FARVESKIFTE RUDER. Brug hæklenål 3,5 og hækl efter diagram A.1. OBS! Skift farve for hver omg i A.1. Når A.1 er hæklet færdig, skiftes til et helt nyt nøgle og der hækles videre efter diagram A.2 (skift ikke farve for hver række i A.2). Hækl efter A.2 til der er hæklet totalt 29 rækker efter diagram A.2 - HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Klip og hæft tråden.
Hækl 27 nye ruder efter A.1 - HUSK FARVESKIFT. Når ruderne er hæklede placeres de i en fin rækkefølge langs med den sidste række som blev hæklet efter A.2. Sy ruderne sammen og derefter til kanten. OBS! Der skal syes en rude i spidsen af sjalet og de 2 yderste ruder ved langsiden skal sidde en halv rude udenfor kanten.
Hækl videre efter A.2 i undersiden af ruderne som før (dvs der hækles 3 st om hver lm langs med siden/om hver hjørne-bue, og 1 lm over hver st-gruppe, men om spidsen hækles der 4 st, 3 lm og 4 st). Hækl totalt 11 rækker efter diagram A.2. Klip og hæft tråden.

Diagram

= 3 lm i starten af omg, afslut omg med 1 km i den 3.lm
= st om lm/lm-bue
= 6 lm sat sammen til en ring med 1 km
= lm
= 5 lm i starten af en række

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 171-43.