DROPS Baby / 25 / 24

Heartthrob Pants by DROPS Design

Heklet bukse med snor i livet til baby i DROPS Alpaca. Str 0 – 4 år

Stikkord: bukser, striper,
  • Heartthrob Pants / DROPS Baby 25-24 - Heklet bukse med snor i livet til baby i DROPS Alpaca. Str 0 – 4 år
DROPS Design: Modell nr z-092-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 1/3 - 6/9 - 12/18 mnd (2 - 3/4) år
Str i cm: 56/62 - 68/74 - 80/86 (92 - 98/104)
Materialer:
DROPS ALPACA fra Garnstudio
100-100-100 (100-150) g f.nr 8105, isblå
100 g i alle str f.nr 100, natur

DROPS HEKLENÅL NR 3 – eller den nålen du må bruke for å få 26 fm i bredden og 28 rader med fm i høyden på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du strikket/heklet denne oppskriften, eller noen av våre andre design? Del bilder i sosiale medier og bruk taggen #dropsdesign slik at vi kan se dem!

Vil du bruke et alternativt garn? Prøv vår garnkalkulator!

100% Alpakka
fra 32.00 kr /50g
DROPS Alpaca uni colour DROPS Alpaca uni colour 32.00 kr /50g
Rito
Bestill
DROPS Alpaca mix DROPS Alpaca mix 34.00 kr /50g
Rito
Bestill
needles Pinner & Heklenåler
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 128kr. Les mer.

Instruksjoner

HEKLETIPS:
Hver omg med fm starter med 1 lm, omg avsluttes med 1 kjm i lm på beg av omg.
Hver omg med st starter med 3 lm, omg avsluttes med 1 kjm i 3.lm på beg av omg.
NB: Disse lm erstatter IKKE første fm/st på omg.

STRIPEMØNSTER:
1.OMG (= fra vrangen med natur): Hekle 1 st i hver fm.
2.OMG (= fra retten med natur): Hekle 1 fm i hver st.
3.OMG (= fra vrangen med natur): Hekle 1 st i hver fm.
4.OMG (= fra retten med natur): Hekle 1 fm i hver st.
5.OMG (= fra vrangen med isblå) Hekle 1 st i hver fm.
6.OMG (= fra retten med isblå): Hekle 1 fm i hver st.
7.OMG (= fra vrangen med isblå): Hekle 1 st i hver fm.
8.OMG (= fra retten med isblå): Hekle 1 fm i hver st.
Gjenta 1.-8.omg.

FELLETIPS:
Det felles 1 fm ved å hekle 2 m sammen.
Dette gjøres slik: Stikk nålen ned i første m, hent tråden, stikk nålen ned i neste m, hent tråden, lag 1 kast og trekk tråden gjennom alle 3 m på nålen.
Det felles 1 st ved å hekle 2 st sammen slik: Hekle 1 st men vent med siste kast og gjennomtrekking, hekle neste st, men nå trekkes siste kast gjennom alle 3 m på nålen.
----------------------------------------------------------

BUKSE:
Arb hekles rundt ovenfra og ned, men etter hver omg snus arb slik at det vekselvis hekles fra retten og fra vrangen.
Hekle 140-147-154 (161-168) lm på nål 3 med isblå og sett dem i en ring med 1 kjm i første lm. Sett 1 merke på beg av omg = midt bak.
Første omg hekles slik: 1 lm, deretter * 1 fm i hver av de 6 første lm, hopp over 1 lm *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt med 1 kjm i første fm på beg av omg = 120-126-132 (138-144) fm. Fortsett med 1 fm i hver fm i 2 omg til. Videre hekles det 1 omg med hull til snoren slik: 4 lm (erstatter 1 st + 1 lm), * hopp over 1 fm, 1 st i neste fm, 1 lm *, gjenta fra *-* omg rundt, avslutt med 1 kjm i 3.lm på beg av omg. På neste omg hekles det 1 fm i hver lm og i hver st. Hekle 1 omg til med 1 fm i hver fm. Nå hekles det forhøyning bak slik: Hekle 10 fm forbi merket midt bak, snu og hekle 1 fm i hver av de 20 første fm, snu, hekle 1 fm i hver av de 30 første fm, fortsett slik med å hekle over 10 fm mer for hver gang det snus til det er heklet over totalt 80-80-100 (100-120) fm. Snu og hekle tilbake til midt bak i igjen.

Forsett rundt over alle m med STRIPEMØNSTER – se forkl over! HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Når arb måler 15-17-18 (19-20) cm midt foran, settes det 1 merke midt foran også, det skal være 60-63-66 (69-72) m mellom merkene midt foran og midt bak. På neste omg økes det 1 m på hver side av merket foran og bak ved å hekle 2 fm/st i samme m. Gjenta økningen på hver omg 3-3-4 (4-4) ganger til (= totalt 4-4-5 (5-5) økninger) = 136-142-152 (158-164) m totalt på omg. Videre hekles bena ferdig hver for seg.

BEN:
Hekle kjm over de første 5 fm på omg, videre hekles det fm over de neste 58-61-66 (69-72) m og avslutt med 5 kj-m over de siste 5 fm på omg. Fortsett med stripemønsteret rundt og rundt over disse m. Sett 1 merke på beg av omg = på innsiden av benet. Når benet måler 2-2-2 (3-3) cm, felles det 1 fm på hver side av merket – LES FELLETIPS! Gjenta fellingen på hver 2.-2½.-3. (3½.-4½.) cm, 6-6-6 (5-5) ganger til (= totalt 7-7-7 (6-6) fellinger) = 44-47-52 (57-60) fm. Hekle videre til benet måler 16-20-22 (27-32) cm (avslutt etter en stripe med natur). Videre hekles det 8 omg fm med isblå. Klipp og fest tråden.
Hekle det andre benet på samme måte, 10 m midt foran og midt bak = kile.

MONTERING:
Sy sammen åpningen mellom bena kant i kant slik at det ikke blir en tykk søm.

SNOR:
Hekle med natur på nål 3 slik: * 2 lm, 1 fm i den første lm *, gjenta fra *-* til snoren måler ca 80-85-90 (95-100) cm, klipp og fest tråden. Tre snoren inn i hullraden øverst på buksa – start og slutt midt foran.

Denne oppskriften har blitt rettet. .

Oppdatert online: 11.01.2017
BEN: Hekle kjm over de første 5 fm på omg, videre hekles det fm over de neste 58-61-66 (69-72) m og avslutt med 5 kj-m over de siste 5 fm på omg. Fortsett med...

Diagram

diagram measurements
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (36)

country flag Keriman Koçer 11.04.2021 - 15:27:

Hi, I couldn't figure out how to make each leg. Should I make the last 5 slip stitches, then make the first round of leg? Thanks a lot.

user icon DROPS Design 11.04.2021 kl. 19:03:

Dear Keriman Koçer, for the legs the first and last 5 stitches on the round for the legs (round starts at the inner mid-line of the legs) should be done with sl stitches, So start the round at the middle of the inner side of the leg, 5 slip stitch, do the rest of the leg until the last 5 stitch, and 5 slip stitch again. Happy Crafting!

country flag Karin 22.05.2020 - 09:08:

Om benen: jag ska sätta en markör på ”insidan av benet” och minska 1 fm på varje sida av markören - men varje sida av det virkade blir ju till insida på benet? Så ska minskningarna göras på en (1) sida av benet eller på båda? Om de ska göras på endast en sida, ska det då minskas på benets sida bak eller fram?

user icon DROPS Design 29.05.2020 kl. 10:06:

Hej Karin, du minskar bara på insidan av benet, på varje sida av markören (= 2 minskningar på ett varv). Lycka till

country flag Eli 07.05.2020 - 09:31:

Hola! Cuando ponéis en la parte del hilo que se necesita en este caso para el azul : 100-100-100(100-150)g a que os referís? Muchas gracias

user icon DROPS Design 15.05.2020 kl. 11:55:

Hola Eli. Los patrones de DROPS están preparados para varias tallas. Cuando hay solo un número es igual para todas las tallas. Cuando hay varios números significa: (en tu caso): 100 g para la talla 1/3 meses, 100 g - 6/9 meses... etc

country flag Ania 26.02.2020 - 20:00:

Dzień dobry, Mam pytanie do nogawek: czy przy pierwszym okrążeniu powinnam zamknąć okrążenie oczkiem zamykającym?

user icon DROPS Design 27.02.2020 kl. 07:08:

Witaj Aniu, tak zamknij okrążenie przerabiając 1 oczko zamykające. Pozdrawiamy!

country flag Kim Lürsen 25.03.2019 - 08:40:

Moet ik voordat ik een pijp begin de draad na de 5 hv afhechten? En dan de vaste na de eerste 5 hv samen hechten met de vaste voor de laatste 5 hv? Mvg kim

country flag Kim Lürsen 24.03.2019 - 23:24:

Ik moet nu de pijp beginnen en heb de toer met 5 hv gestart en 5 hv geëindigd. Hecht ik de draad afhechten en begin ik de pijp op de vaste steken tussen de 10 hv? En naai ik op het eind tussen de 2 pijpenstelen 20 hv aan elkaar? Liefs, kim

country flag Katarina Rohdin 07.03.2019 - 13:26:

Hej! Jag har en fråga angående förhöjningen bak. Virkas hela förhöjningen med samma färg? Alltså, blir randen väldigt mycket bredare bak just här?

user icon DROPS Design 07.03.2019 kl. 18:00:

Hej, hela förhöjningen virkas med isblå.

country flag Mia 17.01.2019 - 10:26:

Super

Katharina 26.09.2018 - 11:36:

Endlich fertig! Meine bislang schwerste Arbeit-definitiv nichts für Anfänger. Die Maschenprobe hat hinten und vorne nicht gepasst, in allen möglichen Nadelstärken, und widerspricht auch der Angabe auf der Wollbanderole. Ich musste also ständig anpassen. Insgesamt eine unvollständig erklärte Anleitung mit vielen Stolpersteinen. Schöne Hose, Anleitung leider nicht empfehlenswert.

user icon DROPS Design 26.09.2018 kl. 14:47:

Liebe Katharina, es tut uns leid, daß Sie soviele Schwierigkeiten hatten, die Maschenprobe auf der Banderole ist gestrickt und nicht gehäkelt. Jede Häkelerin hat Ihre eigene Art zu häkeln, und man muß manchmal mit einer kleineren oder einer größeren Häkelnadel je nachdem häkeln, um die richtige Maschenprobe zu bekommen. Wenn Sie Frage über ein Modell haben, dürfen Sie sie hier gerne stellen, für persönnliche Hilfe nehmen Sie bitte Kontakt mit Ihrem DROPS Laden auf. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Lea 15.07.2018 - 04:39:

Jeg skal til at hækle benet, men forstår ikke helt opskriften. Jeg hækler 5 kædemasker så x fastmasker og derefter 5 kædemasker igen før jeg samler benet og det bliver en omgang? Hvad gør kædemaskerne godt for? Jeg er i tvivl om hvor/hvornår jeg skal samle benet.

user icon DROPS Design 19.07.2018 kl. 09:03:

Hei Lea. De 5 kjedemaskene i hver ende av omgangen er kilen på benet, og det skal ikke hekles videre over disse - de sys sammen under monteringen. Når du har heklet ut omgangen kan du klippe tråden og begynne ny omgang med striper over de 58-61-66 (69-72) fm på benet – disse hekles nå rundt på samme måte som resten av buksen. Altså, du samler benet på slutten av denne omgangen. God fornøyelse.

Kommentér oppskrift DROPS Baby 25-24

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.