Dancing Wind by DROPS Design

Strikket DROPS sjal i ”Delight” og ”BabyAlpaca Silk” med dominoruder og forkortede pinde.

  • Dancing Wind / DROPS 155-5 - Strikket DROPS sjal i ”Delight” og ”BabyAlpaca Silk” med dominoruder og forkortede pinde.
DROPS Design: Model nr de-114
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Mål:
Stort sjal (sjal på billedet): Bredde øverst: ca 164 cm. Længde midt på: ca 73 cm.
Lille sjal: Bredde øverst: ca 142 cm. Længde midt på: 68 cm.
Materialer:
DROPS Delight fra Garnstudio
200-250 g f.nr 06, rosa/lilla
og brug:
DROPS BabyAlpaca Silk fra Garnstudio
250-300 g f.nr 1760, lys grålilla

DROPS RUNDP (60 eller 80 cm) nr 4 – eller det p.nr du skal bruge for at få 21 m x 40 p retstrik på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


75% Uld, 25% Polyamid
fra 21.95 kr /50g
DROPS Delight print DROPS Delight print 21.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil

70% Alpaca, 30% Silke
fra 33.95 kr /50g
DROPS BabyAlpaca Silk uni colour DROPS BabyAlpaca Silk uni colour 33.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 257.55kr. Læs mere.

Instruktioner

RETSTRIK (frem og tilbage på rundp):
Strik ret på hver p

DOMINORUDE:
Sæt 1 mærke i den midterste m.
1.p (= vrangen): Strik ret.
2.p (= retsiden): Strik ret til der er 1 m tilbage før m med mærketråd, tag 1 m løs af p, 2 m ret sammen, løft den løse m over, strik ret ud p.
Gentag 1. og 2.p, dvs at der tages 2 m ind på midten af ruden på hver 2.p til der er 1 m tilbage på p, klip tråden og træk den gennem m.

FORKORTEDE PINDE:
Over de sidste 84-108 m (set fra vrangen) skal der strikkes forkortede p således:
1.p = fra vrangen: Strik 6-4 m ret, vend.
2.p = fra retsiden: Strik ret tilbage.
3.p = fra vrangen: Strik 12 m ret, vend.
4.p = fra retsiden: Strik ret tilbage.
Fortsæt på samme måde med at tage strikke 6-8 m mere for hver gang der strikkes fra vrangen. På den 27.p strikkes der over alle m på p, og nu mindskes der 6-8 m for hver gang der strikkes således:
27.p = fra vrangen: Strik ret over alle de 84-108 m, vend.
28.p = fra retsiden: Strik ret tilbage
29.p = fra vrangen: Strik ret til der er 6-8 m tilbage, vend.
30.p = fra retsiden: Strik ret tilbage.
31.p = fra vrangen: Strik ret til der er 12-16 m tilbage, vend.
32.p = fra retsiden: Strik ret tilbage.
Fortsæt på samme måde med at strikke 6-8 m mindre for hver gang der strikkes fra vrangen. Til der er 4 m tilbage og dominoruden er strikket færdig.

STRIKKETIPS:
På hver dominorude strikkes første og sidste retpind (dvs den p der samles 55 m op og slåes 54 nye m op på) med BabyAlpaca Silk, så det bliver et mønster i de forkortede p i BabyAlpaca Silk.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet strikkes frem og tilbage på rundp for at få plads til alle m. Der strikkes skiftevis 2 p i Delight og BabyAlpaca Silk – læs STRIKKETIPS!
Slå 193-217 m LØST op på rundp 4 med BabyAlpaca Silk. Alle m strikkes i RETSTRIK – se forkl over.
Strik 1 p ret fra retsiden over alle m. * Fortsæt således med Delight (1.p = vrangen): Strik DOMINORUDE – se forkl over – over de første 109-109 m, SAMTIDIG strikkes der FORKORTEDE P – se forkl over - over de næste 84-108 m. Fortsæt således med skiftevis 2 p retstrik i Delight og BabyAlpaca Strik til dominoruden er strikket færdig. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når dominoruden er strikket færdig strikkes der 1 p ret med BabyAlpaca Silk fra vrangen over alle m. Næste p strikkes således fra retsiden (OBS! Husk STRIKKETIPS): Strik ret over de første 84-108 m, strik 55 m op langs siden på dominoruden, slå 54 nye m op på p = 193-217 m *. Gentag fra *-* til der er strikket totalt 9 dominoruder. Når den sidste dominorude er strikket færdig, strikkes der ca 280-330 m op (inkl m på p) med Delight over kanten øverst på sjalet (dvs langs siden på den sidste dominorude som blev strikket og over opslåningskanten på den første dominorude). Strik retstrik med skiftevis 2 p retstrik i Delight og BabyAlpaca Silk frem og tilbage til kanten måler ca 2 cm. Luk løst af.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 18.08.2015
Slå 193-217 m LØST op på rundp 4 med BabyAlpaca Silk. Alle m strikkes i RETSTRIK – se forkl over.
Strik 1 p ret fra retsiden over alle m. * Fortsæt således med Delight ....
signature-image signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 155-5) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (50)

country flag Julia wrote:

Sorry, ich bin am verzweifel mit den verkürzten R. Ich versuch mich klarer auszudrücken, denn ich bin noch garnicht an der stelle wo man M anschlägt und auffasst. ich habe jetzt 54R gestrickt.( Auf der nadel sind die verkürzten R. Mit Baby Alpaka Silk ) ich weiß dass nun wieder mit R1 weitergestrickt werden soll. Ich weiß aber nicht ob ich erst über alle M stricken soll damit in den verkürzten R keine Löcher enstehen. Wenn ja, mit Delight oder mit Baby Alpaka Silk?

29.12.2015 - 19:19

DROPS Design answered:

Liebe Julia, Sie stricken über alle Maschen bevor das nächste Dominodreick gestrickt wird: "Nachdem das Dominoeck fertig ist, eine Rück-R re mit BabyAlpaca Silk über alle M str."

08.03.2016 kl. 14:09

country flag Julia Fladischer wrote:

Hallo, ich habe den Rapport nun ein mal gestrickt, 4 M in Delight von den verkürzten R sind auf der Nadel. Meine Frage, wie beginne ich den 2. Rapport? Wenn ich jetzt verkürzte R str dann enstehen mir Löcher da ich ja noch nicht einmal über alle M gestrickt habe um die verkürzten R des 1. Rapports zu schließen. Stricke ich jetzt mit Delight über die ersten 12M (4+8M) und dann weiter ? Ich verstes nicht. BITTE HILFE Was genau muss ich tun? Und mit welcher wolle?

25.12.2015 - 09:33

DROPS Design answered:

DAs Dominorechteck und der Verkürzte-Reihen-Rapport sind gleichzeitig fertig, dann stricken Sie 1 Rück-R über alle M, bevor Sie mit einem neuen Rapport beginnen (bei dem Sie zunächste M auffassen und neue M anschlagen).

29.12.2015 kl. 18:06

Maria wrote:

This is solution to my question: to obtain the same numbers of rows in each section (which is finishing domino squer and short rows at the same time) you have to make one row back and forth through all the stitches in between each short rows. This is not indicated in the pattern. This means you have 108 rows (54 ridges) for the domino and 54 short rows and 54 rows on all the stitches.

20.09.2015 - 16:52

Maria wrote:

I have problem with finshing domino part and the short rows part at the same time. I have done all of the short rows and still have many stithes on needle from the domino part. What do I do wrong?

17.09.2015 - 23:10

DROPS Design answered:

Jest dokładnie tak jak pisze Pani w ostatnim poście. Przyjrzymy się wzorowi jeszcze raz i jeśli zajdzie potrzeba wprowadzona zostanie korekta. POWODZENIA!

20.09.2015 kl. 18:53

country flag DROPS Design wrote:

Kaere alle. Der er lavet en lille rettelse til dette sjal, man skal begynde med at strikke vendingerne med Delight og ikke BabyAlpaca Silk. Se ogsaa under RETTELSER.

18.08.2015 - 12:08

country flag Chatarina wrote:

Hej! Är verkligen detta mönstret rätt? Jag får iallafall inte det till att stämma. Snälla, ni kan väl göra rättelser om det är något fel. Tack på förhand.

21.06.2015 - 15:22

country flag Anne-Marie Brosbøl wrote:

Kan det passe at man skal skifte garntype i de forkortede pinde, jeg kan ikke få det til at passe! Og hvis jeg skifter garn i domino-starten, bliver ret til vrang??? Venlig hilsen Anne-Marie

09.05.2015 - 11:13

DROPS Design answered:

Hej Anne-Marie, du kan godt skifte garn i de forkortede pinde, dog ikke i den side hvor du vender midt i arbejdet. God fornøjelse!

22.05.2015 kl. 15:31

country flag Ingrid wrote:

Het lijkt mij heerlijk zo'n lange kerstvakantie te hebben. Natuurlijk ben ik met mijn vragen naar de verkoopster gegaan, maar wist de antwoorden niet en verwees mij naar U. Vaak opnieuw begonnen en niet helemaal gelukt,maar het werkstuk is inmiddels gereed. Blijft voor mij overeind dat er een fout in het patroon zit en ik geen antwoord op mijn vragen kreeg. Met vriendelijke groet, Ingrid.

04.02.2015 - 16:46

DROPS Design answered:

Hoi Ingrid. De vraag over het probleem in dit patroon ligt nog bij onze Designafdeling, omdat zij de laatste tijd heel druk zijn geweest met het afmaken van de nieuwe zomercollectie. Ik hoop natuurlijk dat er binnenkort een reactie zal komen! En een persoonlijke noot: ik begrijp uw frustratie, maar aan de andere kant van het internet zitten ook hardwerkende mensen die hun best doen om u en andere gratis ondersteuning te bieden op onze gratis patronen. Fijne dag verder! Mvg. Tine

05.02.2015 kl. 11:35

country flag Linda Rasmussen wrote:

Nu har jeg strikket de forkortede pinde første gang således, at der er 4 masker tilbage + maskerne fra dominoruden. Skal der strikkes 1 pind ret over alle masker, inden man strikker de forkortede pinde 2. gang? Eller skal jeg starte med at strikke 12 (4+8) masker på første pind. Jeg synes ligesom Diana og Maja, at det ikke kommer til at passe, så jeg kan få den lyse kant i nakken. I har tidligere lovet en rettelse til opskriften, men den er ikke kommet endnu.

01.02.2015 - 17:16

DROPS Design answered:

Hej Linda, Ja så strikker du en pind over alle m inden du starter forfra. God fornøjelse!

27.05.2015 kl. 15:17

country flag Linda Rasmussen wrote:

Vedr. Model nr. de-114 - Dancing Wind (sjal) På billedet af sjalet er der et meget flot mønster, men den mønstereffekt får jeg slet ikke. Jeg kan ikke helt forstå, hvordan det skal fremkomme, når man skal strikke skiftevis 2 p i hver garntype, det giver hos mig kun et stribet mønster.

27.01.2015 - 12:11

DROPS Design answered:

Hej Linda. Du skal ogsaa strikke de forkortede pinde og dominoruder som staar beskrevet i mönstret

27.01.2015 kl. 15:55

Kommentere opskrift DROPS 155-5

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.