DROPS / 151 / 43

Cupcake by DROPS Design

Strikket DROPS hue og hals i en tråd ”Polaris” eller 2 tråde "Andes" med spiralmønster.

DROPS Design: Model nr po-066
Garngruppe F
-----------------------------------------------------------
HUE:
Størrelse: S/M – L/XL
Passer hovedmål: 54/56 cm - 56/58 cm
Materialer:
DROPS POLARIS fra Garnstudio
300-300 g f.nr 06, lys beige

Eller brug:
DROPS ANDES fra Garnstudio
300-300 g f.nr 0619, lys beige

HALS:
Størrelse: S/M – L/XL
Omkreds: ca 54-60 cm
Højde: ca 18-22 cm
Materialer:
DROPS POLARIS fra Garnstudio
200-300 g f.nr 06, lys beige

Eller brug:
DROPS ANDES fra Garnstudio
200-300 g f.nr 0619, lys beige

DROPS STRØMPEP OG RUNDP (60 cm) nr 8 – eller det p.nr du skal bruge for at få 10 m x 13,5 p med 1 tråd Polaris eller 2 tråde Andes i mønster på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!
Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

100% Uld
fra 34.95 kr /100g
DROPS Polaris uni colour DROPS Polaris uni colour 34.95 kr /100g
YarnLiving
Bestil
DROPS Polaris mix DROPS Polaris mix 36.95 kr /100g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 174.75kr. Læs mere.

Instruktioner

TIPS TRÅDSKIFT:
Når der skiftes nøgle med Polaris deles de sidste 15 cm i to dele– klip den ene del af, det samme gøres på den nye tråd. Læg de første og de sidste 15 cm sammen så der bliver almindelig tykkelse på garnet og strik videre – på den måde bliver der ingen synlige overgange i garnet.

SPIRALMØNSTER:
Strik * 4 ret, 2 vrang *, gentag fra *-* rundt. Mønsteret går over 6 m og maskeantallet på arb er delbart med 6 + 1. Når der strikkes rundt vil mønsteret automatisk forskyde sig 1 maske mod højre på hver omg og danne et spiralmønster.
----------------------------------------------------------

HUE:
Slå 49-55 m op på strømpep 8 med 1 tråd Polaris eller 2 tråde Andes og strik rundt. Strik 1 omg ret over alle m. Videre strikkes SPIRAL-MØNSTER – se forkl over, til arb måler ca 17-18 cm – læs TIPS TRÅDSKIFT! Strik 1 omg ret, sæt 6 mærketråde i arb. Der er 8-9 m før hver af de 5 første mærketråde og 9-10m før sidste mærketråd. Fortsæt med glatstrik SAMTIDIG som der på næste omg tages 1 m ind på højre side af hver mærketråd ved at strikke 2 m ret sammen, gentag på hver 2.omg 4-5 gange til (i alt 5-6 gange) = 17-17 m. På næste omg strikkes m ret sammen 2 og 2 = 9-9 m. Klip tråden, træk den gennem de sidste masker og hæft godt.

POMPON:
Lav en stor lidt løs pompon på cm 15 cm i diameter og sy fast i toppen af huen.
----------------------------------------------------------

HALS:
Slå 55-61 m op med 1 tråd Polaris eller 2 tråde Andes på rundp 8 og strik rundt. Strik 1 omg ret over alle m. Videre strikkes SPIRAL-MØNSTER – se forkl over til arb måler ca 17-21 cm – læs TIPS TRÅDSKIFT! Strik 1 omg ret og luk af. Arb måler ca 18-22 cm.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 12.08.2013
DROPS POLARIS fra Garnstudio
300-300 g f.nr 06, lys beige

SPIRALMØNSTER:
Strik * 4 ret, 2 vrang *, genta fra *-* rundt. Mønsteret går over 6 m og maskeantallet på arb er delbart med 6 + 1...

HUE:
Slå 49-55 m op på strømpep 8 med Polaris...
Der er 8-9 m før hver af de 5 første mærketråde og 9-10 m før sidste mærketråd. Fortsæt med glatstrik SAMTIDIG som der på næste omg tages 1 m ud på højre side af hver mærketråd ved at strikke 2 m ret sammen, gentag på hver 2.omg 4-5 gange til (= totalt 5-6 gange) = 19-19 m. På næste omg strikkes m ret sammen 2 og 2 = 10-10 m...

HALS:
Slå 55-61 m op med ...

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 151-43) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (111)

Elke K 10.12.2020 - 17:21:

Frage zum Pompom, der Durchmesser soll 15 cm sein, welchen Durchmesser hat der innere Kreis von der Schablone? Was bedeutet lockerer Pompom? Vielen Dank für Ihre Antwort

DROPS Design 11.12.2020 kl. 13:04:

Liebe Elke, dieses Video zeigt, wie man ein Pompon macht - der innere Kreis kan ca 1/3 kleiner, dh hier 3 cm - aber am besten versuchen Sie, wie Sie es am besten möchten. Viel Spaß beim stricken!

Nina Writz 03.09.2020 - 21:33:

Cupcake spiral hat pattern 151 - 43 The Spiral pattern SPIRAL PATTERN: Work * K 4, P 2*, repeat *-* around. The pattern repeat goes over 6 sts and the stitch number can be divided by 6 + 1. When working in the round the pattern will automatically shift 1 st to the right for each round and creates a spiral pattern. I do know understand how it can spiral and not be a rib stitch. I must be misunderstanding the pattern. Thank you for your time. Nina

DROPS Design 04.09.2020 kl. 08:02:

Dear Mrs Writz, the pattern is worked in the round, without changing the way to work the stitches at the end/beg of the round, this means you will work (K4, P2) all the way, since the pattern is worked over 6 sts and since the number of sts is divisible by 6+1, the (K4, P2) will automaitcally be shifted. See also the video below. Happy knitting!

Kathie Liess 11.01.2020 - 01:59:

Is there a video tutorial for the knitted spiral cupcake hat ?

DROPS Design 13.01.2020 kl. 08:27:

Dear Mrs Liess, sure, here we are, happy knitting!

Gourmelen 21.11.2019 - 13:42:

Bonjour 1 aiguille circulaire n°8 on travaille alors que sur2 aiguilles ou 4 aiguilles doubles pointes pour le tour de cou merci

DROPS Design 21.11.2019 kl. 14:07:

Bonjour Mme Gourmelen, le tour de cou se tricote en rond sur l'aiguille circulaire de 60 cm (ou bien des aiguilles doubles pointes, au choix, ce sera le même résultat). Pour le bonnet, il faut une aiguille circulaire de 60 cm + des aiguilles doubles pointes car l'aiguille sera trop longue pour le nombre de mailles en haut du bonnet, quand on diminue. Bon tricot!

SBL10 07.10.2019 - 17:41:

I’m a little confused about this section.. I decreased on the right side of markers for first round but then what? I knitted the next round then dec the next but it was very long and pointy lol.. Continue in stockinette st AT THE SAME TIME on first round dec 1 st on right side of every marker by K 2 tog, repeat every other round 4-5 more times (= a total of 5-6 times) = 19-19 sts.

DROPS Design 08.10.2019 kl. 09:42:

Dear SBL10, you now decrease 1 st before each marker (on the right side of each marker) a total of 5-6 times every other round (= work 1 round decreasing 6 sts, 1 round without dec). You will decrease a total of 30-36 sts over the next 10-12 rounds. Happy knitting!

LILO 04.02.2019 - 11:06:

POLARIS verdreht sich beim Stricken zu einer Kordel. Ich lasse dann sie Arbeit unten am Faden sich wieder zurückdrehen. Gibt es eine andere Methode ??

LILO 04.02.2019 - 11:03:

Die Angaben zu den benötigten Maschen auf der Arbeitsanleitung mit POLARIS stimmen absolut nicht. Ausserdem kommt das Spiralmuster mit diesem Garn nicht gut zur Geltung. POLARIS werde ich nicht mehr verarbeiten.

DROPS Design 04.02.2019 kl. 14:28:

Liebe Lilo, die Angaben stimmen in beiden Anleitungen - beachten Sie nur, daß Sie immer das gleiche Muster in der Runde stricken - siehe Video. Viel Spaß beim stricken!

Cinzia 23.01.2019 - 09:37:

Buongiorno, ho due domande per il girocollo. Nelle istruzioni c\'è scritto, testualmente, che occorrono \"FERRI A DOPPIA PUNTA e FERRI CIRCOLARI (60 cm) N° 8\". Quello che non capisco è a che cosa servano i ferri a doppia punta da usare assieme ai ferri circolari: non bastano i ferri circolari? Dove utilizzare i ferri a doppia punta. \r\nGrazie. \r\nCinzia

DROPS Design 23.01.2019 kl. 10:21:

Buongiorno Cinzia. I ferri a doppia punta vengono indicati perchè usati per il berretto. Per lo scaldacollo, lavora solo con i ferri circolari. Buon lavoro!

Carleen C 20.10.2018 - 18:46:

Hi when i tried this pattern my hat was really loose so i tried to use less sts but i couldnt figure out how many to use, i dont understand how to do multiples of 6+1, does that just mean multiples of 7? So i would go from 49 to 42sts?

DROPS Design 22.10.2018 kl. 08:05:

Hi Carleen, Multiples og 6 + 1 are all multiples of 6 (so 42, 48, 54 etc) + 1, which will be 43, 49, 55 etc. I hoe this helps and happy knitting!

Cinzia 16.10.2018 - 18:52:

Buongiorno, volevo dire che grazie alle vostre indicazioni ho praticamente terminato il cappello utilizzando i ferri normali, non circolari, ed è venuto benissimo. Volevo solo sapere, che altezza totale deve avere il cappello per una misura di taglia media? Cioè, oltre i 17-18 cm di punto spirale, quanto è consigliabile proseguire? Solo fino a quando si sono terminati giri con le diminuzione indicate? Grazie ancora. Cinzia

DROPS Design 16.10.2018 kl. 20:53:

Buonasera Cinzia. Sì esatto, prosegue con le diminuzioni, così come indicato nelle spiegazioni. Buon lavoro!

Kommentere opskrift DROPS 151-43

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

151-43 Cupcake

Yevgenia, United States

Cupcake

Elisabeth, France