DROPS Lin
DROPS Lin
100% Hør
Udgået
find alternativ
DROPS Super Sale
DROPS 127-47
DROPS design: Model nr LN-021
--------------------------------------------------------
Størrelse: one-size
Materialer: DROPS LIN fra Garnstudio
100 gr f.nr 102, offwhite

DROPS HÆKLENÅL nr 3 - eller den nål du skal bruge for at få 22 fm på 10 cm i bredden.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------

DROPS Lin
DROPS Lin
100% Hør
Udgået
find alternativ

Instruktioner

HÆKLETIPS:
På beg af hver omg med fm erstattes første fm med 1 lm og omg afsluttes med 1 km i lm i beg af omg.
INDTAGNING AF FM:
Der tages 1 fm ind ved at hækle 2 fm sammen således: Hækl 1 fm, men vent med sidste gennemtræk (= 2 m på nålen), hækl derefter næste fm, men sidste omslag trækkes nu gennem alle 3 m på nålen = 1 fm taget ind.
--------------------------------------------------------

HAT:
Hækl 7 lm på nål 3 og sæt dem til en ring med 1 km i første lm.
1.OMG: 4 lm (= 1 st + 1 lm), * 1 st om ringen, 1 lm *, gentag fra *-* totalt 7 gange, slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg (= 8 st med 1 lm mellem hver).
2.OMG: 3 lm (= 1 st), 1 st om lm-buen, * 2 lm, 2 st om næste lm-bue *, gentag fra *-*, slut af med 2 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 8 st-grupper med 2 lm mellem hver).
3.OMG: 6 lm (= 1 st + 3 lm), * 2 st om næste lm-bue, 3 lm *, gentag fra *-* totalt 7 gange, slut af med 1 st om sidste lm-bue og 1 km i 3.lm i beg af omg.
4.OMG: 3 lm (= 1 st), 1 st om lm-buen, 1 lm, 2 st om samme lm-bue, * 1 lm, om næste lm-bue hækles der: 2 st, 1 lm og 2 st *, gentag fra *-* totalt 7 gange, slut af med 1 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 16 st-grupper med 1 lm mellem hver).
5.OMG: 5 lm (= 1 st + 2 lm), * 2 st om næste lm-bue, 2 lm *, gentag fra *-* totalt 15 gange, slut af med 1 st om sidste lm-bue og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 16 st-grupper med 2 lm mellem hver).
6.OMG: 3 lm (= 1 st), 1 st om lm-buen, * 3 lm, 2 st om næste lm-bue *, gentag fra *-* totalt 15 gange, slut af med 3 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 16 st-grupper med 3 lm mellem hver).
7.OMG: 4 lm (= 1 st + 1 lm), * om næste lm-bue hækles der: 2 st, 1 lm, 2 st og 1 lm *, gentag fra *-* totalt 15 gange, slut af om sidste lm-bue med: 2 st, 1 lm, 1 st og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 32 st-grupper med 1 lm mellem hver).
8.OMG: 3 lm (= 1 st), 1 st om lm-buen, * 2 lm, 2 st om næste lm-bue *, gentag fra *-* totalt 32 gange, slut af med 2 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 32 st-grupper med 2 lm mellem hver).
9.OMG: 5 lm (= 1 st + 2 lm), * 2 st om næste lm-bue, 2 lm *, gentag fra *-*, slut af med 1 st om sidste lm-bue og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 32 st-grupper med 2 lm mellem hver).
10.OMG: 3 lm (= 1 st), 1 st om lm-buen, * 2 lm, 2 st om næste lm-bue *, gentag fra *-*, slut af med 2 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg (= 32 st-grupper med 2 lm mellem hver).
Fortsæt at hækle 9. og 10. omg skiftevis til arb måler ca 16-17 cm fra midten og ned.
Næste omg hækles således: 1 fm i hver st og 1 fm om hver lm-bue fra forrige omg Samtidig med at der om hver 4.lm-bue hækles 2 fm (i stedet for 1 fm) = 104 fm.
Videre hækles der skygge således - HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN OG LÆS HÆKLETIPS:
1.OMG: Hækl 1 fm i hver fm samtidig med at der tages 8 fm ud jævnt fordelt, dvs hækl 2 fm i hver 13.fm = 112 fm.
2.OMG: Hækl 1 fm i hver fm samtidig med at der tages 4 fm ud jævnt fordelt, dvs hækl 2 fm i hver 28.fm = 116 fm.
3.-5.OMG: Hækl 1 fm i hver fm samtidig med at der tages 4 fm ud jævnt fordelt på hver omg = 128 fm. OBS! Udtagningerne kommer over hinanden på hver omg, dvs at for hver omg hækles der 1 fm mere før der tages 1 fm ud.
6.-13.OMG: Hækl 1 fm i hver fm = 128 fm.
14.OMG: Hækl 1 fm i hver fm samtidig med at der tages 16 fm ud jævnt fordelt, dvs hækl 2 fm i hver 8.fm = 144 fm.
15. og 16.OMG: Hækl 1 fm i hver fm = 144 fm.
17.OMG: Hækl 1 fm i hver fm samtidig med at der tages 4 fm ind jævnt fordelt, dvs hækl hver 35. og 36.fm sammen - se indtagning af fm! = 140 fm.
18.-22.omg: Hækl 1 fm i hver fm = 140 fm.
Klip og hæft tråden.
Har du et spørgsmål? Se listen over ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

Synes du det er svært at vælge hvilken størrelse du skal lave, så kan det være en god ide at måle et stykke tøj hvor du synes om størrelsen og synes om at have på. Sammenlign målene med målene i måleskitsen og vælg den størrelse som passer dig bedst.

Du finder måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektionen: Hvordan man læser en måleskitse

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

Når du strikker/hækler et arbejde oppefra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

Pilling eller fnuller eller nopper er en naturlig proces som sker, på til og med de mest fine og eksklusive fibre. Det sker helt enkelt ved almindelig brug og slidtage og er svært at undgå. Det bliver mest tydeligt, der hvor der er mest friction på tøjet, som under armene og på manchetterne.

Du kan få dit tøj til at se ud som nyt igen, ved at fjerne fnulleret/fnuggene/nopperne med en elektrisk fnugfjerner / lint remover.

Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage.
Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Du synes måske også om...

Kommentere opskrift DROPS 127-47

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

Kommentarer / Spørgsmål (32)

country flag Lynette skrev:

Hello, is the Drops crochet needle size 3mm/c the same size as Susan Bates crochet needle or would that be a different size? What weight is the Drop Lin?

11.04.2023 - 10:56

DROPS Design svarede:

Dear Lynette, the crochet hook is the size 3 mm metric system or C US system - read more about DROPS Lin in the discontinued yarn list here - use our yarn converter to see alternatives. Feel free to ask your DROPS store for US here. Happy crocheting!

11.04.2023 - 14:22

country flag Kika skrev:

Hola, puedo hacer este sobrero con Bomull Lin? al ser hilos de diferentes grupos no veo como puedo adaptar el patrón. y qué tamaño de aguja sería? Gracias!

10.04.2022 - 13:01

DROPS Design svarede:

Hola Kika, tienes que decidir el tamaño de aguja haciendo una muestra con Bomull-Lin y comprobando que la tensión del tejido sea igual que la establecida en la labor. De todas formas, podrías trabajar menos aumentos en el patrón de calados para adaptarte a un hilo más grueso. Nosotros no hacemos patrones personalizados, por lo que tendrías que hacer los cálculos necesarios de la cantidad de puntos y los gramos a partir de la tensión del tejido obtenida.

10.04.2022 - 19:36

country flag Cornelia skrev:

Wie fest soll die Mütze zu Beginn der Krempe am Kopf sitzen? Ich habe einen Kopfumfang von 60 cm, habe auch schon ein paar mehr Maschen in Runde 9 hinzugefügt und denke, ich sollte die Anzahl der festen Maschen beim Übergang zur Krempe stark erhöhen.

13.08.2018 - 23:51

DROPS Design svarede:

Liebe Cornelia, damit die Mütze richtig am Kopf setzt, können Sie sie ca 5 cm weniger als Kopfumfang häkeln. Probieren Sie mal die Mütze an, und wenn nötig anpassen. Viel Spaß beim häkeln!

14.08.2018 - 07:52

country flag Tanja Böttcher skrev:

Hallo... es ist eine tolle Anleitung. Habe nur mal eine Frage. Wie ist das gemeint mit 16 bis 17 cm ? Ist das quasi aus der Mitte gemessen ?

01.08.2018 - 06:24

DROPS Design svarede:

Liebe Frau Böttcher, Arbeit messen Sie von der 1. Runde bis letzte Runden, dh nicht quer sondern in der Höhe. Viel Spaß beim häkeln!

01.08.2018 - 09:05

Becca skrev:

Just like to highlight I Noticed an error in the round following round 10: "work next round as follows: 1sc in every dc and 1 sc in every chain space from previous round WHILE AT SAME TIME working 2 sc (instead of 1) in every 4th ch space = 104 sc" if you sc in every 4th chain it means you end up with too many sc at the end as myself and other people have found!! It is every 8th chain a total of 4 times which brings you to the correct 104 sc the rest is correct for that row I've found!

28.08.2017 - 12:44

DROPS Design svarede:

Dear Becca, you are increasing in every 4th ch-space as follows: [*1 sc in next 2 dc, 1 sc around next ch-space* repeat from *-* a total of 3 times, then work 1 sc in next 2 dc, 2 sc around next ch-space], repeat from [to] = 104 sc. Happy crocheting!

29.08.2017 - 11:56

country flag Darina skrev:

For the brim, is it done in circles (is there a slip stiches at the end of each round)? Or is it done back and forward without connecting the end to the beginning? Thanks

05.06.2017 - 06:48

DROPS Design svarede:

Dear Darina,for the brim there is not a slip stiches at the end of each round. It is done in the round. Happy crocheting!

05.06.2017 - 10:48

country flag DANA skrev:

Bonjour, Je serais tentée de crocheter ce modèle de chapeau pour l'été ; j'aimerais juste savoir si on doit amidonner les modèles? Merci d'avance et bonne journée.

25.04.2017 - 11:15

DROPS Design svarede:

Bonjour Dana, les modèles présentés ne le sont pas, mais vous pouvez le faire si vous le souhaitez. Bon crochet!

25.04.2017 - 11:48

country flag Sestra skrev:

I was so excited to see this new batch of lovely Drops patterns for summer hats, only to have my parade well and truly rained off when I discovered they were all crochet patterns...which I am unable to do :-( I have looked through all of your hat patterns for knitted alternatives, but no luck. Is there any chance you could perhaps develop some knitted versions of these great hats?

25.04.2017 - 10:39

DROPS Design svarede:

Dear Sestra, thanks for your feedback. Remember you can learn crochet with the help of our lessons and video tutorials.

25.04.2017 - 11:46

country flag Dottie Downham skrev:

Please explain starting part of round 4. Do you mean 2 DC in SAME rather than next stitch?

22.04.2017 - 20:48

DROPS Design svarede:

Dear Mrs Downham, There were 8 ch-space on round 3. On round 4 you will crochet in each ch-space 2 dc,1 ch, 2 dc. So that you will have a total of 16 dc-groups at the end of round 4. On round 5 and 6, you will crochet in each ch-space (2 dc, 2 ch), so that you will now keep the 16 dc-groups around. On round 7, you will inc again, working 2 dc-groups in each ch-space = 32 dc-groups. Then repeat the round 9 and 10 with 32 dc-groups on each round. Happy crocheting!

24.04.2017 - 09:23

country flag Bella Rizzo skrev:

At the end of row 5 I get 17 groups not 16 as stated in pattern, do I skip the first chain space of previous row? thanks.

15.05.2016 - 05:05

DROPS Design svarede:

Dear Mrs Rizzo, at the end of round 5 you should have 16 groups (= 1 group in each ch-space from previous round) + the ch5 from beg of round. Happy crocheting!

17.05.2016 - 10:01