DROPS / 124 / 3

Warm Hug by DROPS Design

Strikket DROPS tæppe med ruder i forskellige strukturer i ”Nepal”.

DROPS design: Model nr NE-001
Garngruppe C
---------------------------------------------------------
Mål:
Bredde: ca 96 cm.
Længde: ca 126 cm.
Materialer: DROPS NEPAL fra Garnstudio
1100 gr f.nr 0100, natur

DROPS PINDE nr 5 -
eller det p.nr du skal bruge for at få 17 m x 22 p glatstrik på 10 x 10 cm.

Har du lavet denne eller nogle af vore andre modeller? Del dine billeder i sociale medier og mærk dem med #dropsdesign, så vi kan se dem!

Vil du bruge et andet garn? Prøv vores omregner!

65% Uld, 35% Alpaca
fra 16.95 kr /50g
DROPS Nepal uni colour DROPS Nepal uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Nepal mix DROPS Nepal mix 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 372.9kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER: Se diag M.1 til M.4.
Diag viser mønsteret set fra retsiden.
RETSTRIK (frem og tilbage på p):
Strik ret på hver p.
--------------------------------------------------------

TÆPPE:
Hver rude strikkes frem og tilbage på p.
Der strikkes 5 stk af hver type rude = totalt 20 ruder.

RUDE 1:
Slå 38 m op på p 5 med Nepal. Strik 1 p ret fra retsiden og 1 p ret fra vrangen.
Fortsæt med 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 12 m ud jævnt fordelt (tag ikke ud over 2 m i hver side) = 50 m. Strik 1 p vrang fra vrangen. Videre strikkes M.1. Når M.1 er strikket færdig i højden strikkes der 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 12 m ind jævnt fordelt (tag ikke ind over 2 m i hver side) = 38 m. Strik 1 p ret fra vrangen og 1 p ret fra retsiden. Derefter lukkes der af fra vrangen med ret over alle m.

RUDE 2:
Slå 38 m op på p 5 med Nepal. Strik 1 p ret fra retsiden og 1 p ret fra vrangen.
Fortsæt med 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 7 m ud jævnt fordelt (tag ikke ud over 2 m i hver side) = 45 m. Strik 1 p vrang fra vrangen. Derefter strikkes M.2. Fortsæt således til ruden måler ca 1 cm mindre end 1.rude. Nu strikkes der 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 7 m ind jævnt fordelt (tag ikke ind over 2 m i hver side) = 38 m. Strik 1 p ret fra vrangen og 1 p ret fra retsiden. Derefter lukkes der af fra vrangen med ret over alle m.

3.RUDE:
Slå 38 m op på p 5 med Nepal. Strik 1 p ret fra retsiden og 1 p ret fra vrangen.
Fortsæt med 1 p ret fra retsiden og 1 p vrang fra vrangen. Derefter strikkes M.3 med 1 m RETSTRIK - se forkl over - i hver side. Fortsæt således til ruden måler ca 1 cm mindre end 1.Rude (sørg for at der er strikket en hel eller en halv færdig i højden). Nu strikkes der 1 p ret fra retsiden, 1 p ret fra vrangen og 1 p ret fra retsiden. Derefter lukkes der af fra vrangen med ret over alle m.

4.RUDE:
Slå 38 m op på p 5 med Nepal. Strik 1 p ret fra retsiden og 1 p ret fra vrangen.
Fortsæt med 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 18 m ud jævnt fordelt (tag ikke ud over 2 m i hver side) = 56 m. Strik 1 p vrang fra vrangen. Videre strikkes M.4. Fortsæt således til ruden måler ca 1 cm mindre end 1.Rude (afpas så der er strikket 3 p efter sidste snoning). Nu strikkes der 1 p ret fra retsiden Samtidig med at der tages 18 m ind jævnt fordelt (tag ikke ind over 2 m i hver side) = 38 m. Strik 1 p ret fra vrangen og 1 p ret fra retsiden. Derefter lukkes der af fra vrangen med ret over alle m.

MONTERING:
Sy alle ruder sammen som vist på Fig.1. Nr viser hvilke type rude og pilen viser strikkeretning. Sy sammen i yderste led af yderste m så der ikke bliver tykke kanter.

KANT:
Alle kanter strikkes i Retstrik, dvs der strikkes ret på hver p.
Strik m op langs den ene kortside på p 5 med Nepal. Strik 1 m op i hver m (tilpas så der også strikkes m op i overgangene mellem hver rude). Strik frem og tilbage til kanten måler ca 4 cm. Luk af.
Strik på samme måde langs den anden kortside.

Strik m op på samme måde langs langsiden, strik også m op over kanten i kortsiden i hver side. Strik frem og tilbage til kanten måler ca 4 cm. Luk af.
Strik på samme måde langs med den anden langside.

Pude, se opskrift under model 124-2

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 26.01.2017
Mindre rettelse i M.1
Opdateret online: 04.07.2018
Kanten er 4 cm på alle sider. (ikke 8 cm)

Diagram

= ret fra retsiden, vrang fra vrangen
= vrang fra retsiden, ret fra vrangen
= sæt 3 m på hj.p bag arb, strik 3 ret, strik 3 ret fra hj.p
= sæt 1 m på hj.p bag arb, strik 3 ret, 1 vrang fra hj.p
= 3 m på hj.p foran arb, strik 1 vrang, 3 ret fra hj.p


Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 124-3) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (206)

Linda Bertolino 25.02.2021 - 13:35:

Can I get this in English?

DROPS Design 25.02.2021 kl. 16:32:

Dear Mrs Bertolino, sure, click on the scroll down menu below the photo to change language. Happy knitting!

Martina 24.02.2021 - 07:14:

Haben sie einen Tip was für eine Stricknadel für die Kanten zum benützen da es doch ziemlich lang ist.

DROPS Design 24.02.2021 kl. 08:01:

Liebe Martina, Sie können die Maschen über 2 Rundnadel verteilen, das kann Ihnen vielleicht helfen. Viel Spaß beim stricken!

Danielle Poitras 27.01.2021 - 16:08:

Bonjour Dans ce modèle, (Warm Hur) les 4 carrés ont ils le même nombre de rang . A partir du carré 1 = 3 rang début avec l'augmentation + 56 rang modèle + 3 rang + 1 rang pour rabattre. donc 63 rang ou je dois mesurer le 1 cm de moins que le carré 1 sans me préoccuper des rangs. Merci

DROPS Design 28.01.2021 kl. 09:03:

Bonjour Mme Poitras, il doit vous rester 3 rangs à faire: 1 rang de diminutions + 1 rang sur l'envers + 1 rang sur l'endroit. Prenez en repère ces 3 mêmes rangs que vous avez tricoté à la fin du carré-1. Bon tricot!

Vasiliki Michalopoulou 16.01.2021 - 18:02:

Good evening! I would like you to guide me on how to increase the dimensions of the blanket.thankyou),

DROPS Design 18.01.2021 kl. 08:45:

Dear Mrs Michalopoulou, we are unfortunately not able to adjust every pattern to every single request, please contact your DROPS store for any individual assistance. Thanks for your comprehension. Happy knitting!

Nathalie Lagrange 12.01.2021 - 17:09:

Bonsoir ! Un grand merci pour la réponse à la question que je vous ai posée hier à propos des modifications ! Rapidité efficacité merci encore Bien à vous Nathalie Lagrange

Nathalie Lagrange 11.01.2021 - 11:13:

Bonjour Je suis un peu ennuyée car il est signalé une modification sur ce modèle et en cliquant sur le lien je ne vois aucune explication de changement Pouvez vous me Renseigner svp? D’avance merci c’est un si joli modèle que j’ai hâte de le commencer Cordialement Bonne journée Nathalie

DROPS Design 11.01.2021 kl. 14:17:

Bonjour Mme Lagrange, si vous avez imprimé les explications après la date des deux corrections, le modèle est à jour; si vous l'aviez imprimé auparavant, il peut être sage de les imprimer à nouveau pour avoir la totalité des explications et des diagrammes corrects. Bon tricot!

Elisabeth Bürger 13.12.2020 - 20:40:

Hallo,die 20 Rechtecke sind fertig. Nun habe ich grosse Schwierigkeiten, die unterschiedlichen Ränder (Knötchenrand, Abkettrand und Anschlagrand) zusammenzunähen.

DROPS Design 14.12.2020 kl. 09:27:

Liebe Frau Bürger, wenn Sie die Randmaschen krausrechts zusammennähen, dann folgen Sie dieses Video - wenn Sie das Abkettrand/Anschlagsrand auf der Seite wie beim diesen Video und Anschlagsrand mit Abkettrand wie beim diesen Video. Viel Spaß beim stricken!

Odette De Wit 22.11.2020 - 18:33:

M1 begint toch met naald aan de goede kant? Mijn vierkant ziet er anders uit dan op het plaatje, de kabel is zichtbaar op de verkeerde kant, en is dan in ribbelsteek met daaromheen tricotsteek. Ziet er totaal anders uit dan plaatje. Wat doe ik fout?

DROPS Design 24.11.2020 kl. 13:44:

Dag Odette,

Ja, M.1 begint inderdaad op de goede kant. Alle telpatronen beginnen altijd op de goede kant, tenzij anders aangegeven. Je breit van onder naar boven en je leest van rechts naar links op de goede kant (en van links naar rechts als je de op de verkeerde kant aan het breien bent.) Alle naalden zijn aangegeven in het telpatroon, dus ook de naalden aan de verkeerde kant.

MARTINE FRAMMERY 17.11.2020 - 15:18:

Ai fait ce modèle. Résultat parfait et je l'utilise comme plaid en hiver. Bien chaud! Je pense refaire ce modèle avec d'autre dimensions comme couverture d'appoint. Merci pour tous ces modèles.

Marianne 08.10.2020 - 15:32:

Ik wil graag bovenstaande plaid gaan breien, maar ik vin de Nepal wol niet zacht genoeg. Wat zou een goed alternatief kunnen zijn?

DROPS Design 10.10.2020 kl. 10:27:

Dag Marianne,

Afhankelijk van wat voor zachtheid je naar op zoek bent, is misschien DROSP Air wel iets. Dit is een heel licht warm en zacht 'blow' garen en valt ook in garencategorie C.

Kommentere opskrift DROPS 124-3

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

Warm Hug

Soňa, Slovakia