DROPS Nepal
DROPS Nepal
65% Ull, 35% Alpakka
fra 30.95 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 681.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

DROPS SS24
DROPS 124-3
DROPS design: Modell nr NE-001
Garngruppe C
---------------------------------------------------------
Mål:
Bredde: ca 96 cm.
Lengde: ca 126 cm.
Materialer: DROPS NEPAL fra Garnstudio
1100 gr f.nr 0100, natur

DROPS PINNE NR 5 -
eller det p.nr du må bruke for å få 17 m x 22 p glstrikk på 10 x 10 cm.

DROPS RUNDP (60 cm eller 80 cm) NR 5 – til kant.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------

DROPS Nepal
DROPS Nepal
65% Ull, 35% Alpakka
fra 30.95 kr /50g
Garnet til denne oppskriften koster fra 681.00kr.

Garnprisen er kalkulert fra oppskriftens minste størrelse og garnets billigste produkttype. Ser du etter en enda bedre pris? Du finner det kanskje i DROPS Deals!

Instruksjoner

MØNSTER:
Se diag M.1 til M.4. Diag viser mønsteret sett fra retten.
RILLE (frem og tilbake på p):
1 rille = 2 p rett.
--------------------------------------------------------

TEPPE:
Hver rute strikkes frem og tilbake på p.
Det strikkes 5 stk av hver type rute = totalt 20 ruter.

RUTE 1:
Legg opp 38 m på p 5 med Nepal. Strikk 1 p rett fra retten og 1 p rett fra vrangen.
Videre strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det økes 12 m jevnt fordelt (ikke øk over 2 m i hver side) = 50 m. Strikk 1 p vrang fra vrangen. Videre strikkes M.1. Når M.1 er strikket ferdig i høyden strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det felles 12 m jevnt fordelt (ikke fell over 2 m i hver side) = 38 m. Strikk 1 p rett fra vrangen og 1 p rett fra retten. Deretter felles det av fra vrangen med rett over alle m.

RUTE 2:
Legg opp 38 m på p 5 med Nepal. Strikk 1 p rett fra retten og 1 p rett fra vrangen.
Videre strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det økes 7 m jevnt fordelt (ikke øk over 2 m i hver side) = 45 m. Strikk 1 p vrang fra vrangen. Deretter strikkes M.2. Fortsett slik til ruten måler ca 1 cm mindre enn ferdig 1.rute. Nå strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det felles 7 m jevnt fordelt (ikke fell over 2 m i hver side) = 38 m. Strikk 1 p rett fra vrangen og 1 p rett fra retten. Deretter felles det av fra vrangen med rett over alle m.

3.RUTE:
Legg opp 38 m på p 5 med Nepal. Strikk 1 p rett fra retten og 1 p rett fra vrangen.
Videre strikkes det 1 p rett fra retten og 1 p vrang fra vrangen. Deretter strikkes M.3 med 1 m RILLE - se forkl over - i hver side. Fortsett slik til ruten måler ca 1 cm mindre enn ferdig 1.Rute (avpass slik at det er strikket ferdig halv eller hel rapp i høyden). Nå strikkes det 1 p rett fra retten, 1 p rett fra vrangen og 1 p rett fra retten. Deretter felles det av fra vrangen med rett over alle m.

4.RUTE:
Legg opp 38 m på p 5 med Nepal. Strikk 1 p rett fra retten og 1 p rett fra vrangen.
Videre strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det økes 18 m jevnt fordelt (ikke øk over 2 m i hver side) = 56 m. Strikk 1 p vrang fra vrangen. Videre strikkes M.4. Fortsett slik til ruten måler ca 1 cm mindre enn ferdig 1.Rute (avpass slik at det er strikket 3 p etter siste fletting). Nå strikkes det 1 p rett fra retten SAMTIDIG som det felles 18 m jevnt fordelt (ikke fell over 2 m i hver side) = 38 m. Strikk 1 p rett fra vrangen og 1 p rett fra retten. Deretter felles det av fra vrangen med rett over alle m.

MONTERING:
Sy sammen alle rutene som vist på Fig.1. Nr viser hvilke type rute og pilen viser strikkeretning. Sy sammen kant i kant i ytterste ledd av ytterste m slik at det ikke blir tykke kanter.

KANT:
Alle kantene strikkes i Riller, dvs det strikkes rett på hver p.
Strikk opp m langs den ene kortsiden på RUNDP 5 med Nepal. Strikk opp 1 m i hver m (tilpass slik at det også strikkes opp m i overgangene mellom hver rute). Strikk frem og tilbake til kanten måler ca 4 cm. Fell av.

Strikk på samme måte langs den andre kortsiden.

Strikk opp m på samme måte langs langsiden, strikk også opp m over kanten i kortsiden i hver side. Strikk frem og tilbake til kanten måler ca 4 cm. Fell av.
Strikk på samme måte langs den andre langsiden.

Pute, se oppskrift under modell 124-2

Denne oppskriften har blitt rettet.

Oppdatert online: 02.01.2014
under Materialer:
DROPS RUNDP (60 cm eller 80 cm) NR 5 – til kant.
under Kant:
Alle kantene strikkes i Riller, dvs det strikkes rett på hver p.
Strikk opp m langs den ene kortsiden på RUNDP 5 med Nepal. Strikk opp..
Oppdatert online: 26.01.2017
Rettelse i M.1 (det manglet en sort prikk i rad 48, rute nr 17).
Oppdatert online: 04.07.2018
Kanten er 4 cm på alle sider (tidligere 8 cm på kortsiden)

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
symbols = sett 3 m på hj.p bak arb, strikk 3 rett, strikk 3 rett fra hj.p
symbols = sett 1 m på hj.p bak arb, strikk 3 rett, 1 vrang fra hj.p
symbols = 3 m på hj.p foran arb, strikk 1 vrang, 3 rett fra hj.p
diagram
diagram
Har du et spørsmål? Se listen over ofte stilte spørsmål (FAQ)

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg. Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager.
I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Du vil kanskje også like...

Kommenter oppskrift DROPS 124-3

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Kommentarer / Spørsmål (231)

country flag Brigitte Allard wrote:

Hello, pour ce plaid les dimensions ne sont pas présentes dans l'explication du modèle. Je pensais que les pièces devaient être carrées, mais le numéro M1 est rectangulaire. Pouvez vous m'éclairer sur les dimensions a donner à toutes ces pièces. Merci d'avance

21.04.2024 - 16:03

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Allard, pour cette couverture, nous avons seulement les dimensions finales indiquées en haut de page, soit environ 96 cm de large x 126 cm de long. Chaque carré doit mesurer environ 22 x 22 cm. Bon tricot!

22.04.2024 - 08:52

country flag May wrote:

In square 1, the M1 does not show the rows of increase and decrease stitches. Where can I find the details of square 1 instructions?

11.04.2024 - 06:34

DROPS Design answered:

Hi May, The increases are worked before starting M.1. These 12 increases are worked by making 12 yarn overs, evenly spaced along the row (but not over the edge stitches on each side). You then purl back from the wrong side, purling the yarn overs twisted (through the back loop) to avoid holes. Then begin M.1. Happy knitting!

11.04.2024 - 06:39

country flag Shelagh Weedon wrote:

Thanks so very much for your prompt and clear response to my question! I think I lost the forest for the trees on this one. I appreciate your clarification .

21.03.2024 - 16:54

country flag Shelagh Weedon wrote:

I am stuck on the M3 pattern; pattern says to cast on 38 sts and to work a garter st on each side of the diagram. There are only 8 sts across in the diagram so adding 1 garter st to each side = 10 sts so a row doesn't fit into 38 sts. Please let me know what I'm doing wrong , many thanks!

21.03.2024 - 13:30

DROPS Design answered:

Dear Mrs Weedon, work the 38 sts as follows: 1 st in garter stitch, repeat a total of 4 times in total the 8 sts in M.3 (32 sts in total), work the first 4 sts in M.3 and finish with 1 edge stitch in garter stitch= 1+32+4+1=38. Happy knitting!

21.03.2024 - 15:58

country flag Giny De Jong wrote:

Klopt het wel dat het 3e vierkant maar 38 steken bevat en er niet gemeerderd wordt? Dan wordt het vierkant toch veel kleiner dan de rest?

06.12.2023 - 17:06

DROPS Design answered:

Dag Giny,

Het meerderen wordt met name gedaan bij de vierkanten waar kabels gemaakt worden. De kabels trekken het werk namelijk samen. Aan het eind wordt er dan weer geminderd naar 38 steken.

06.12.2023 - 19:50

country flag Alice wrote:

Do you have advice for blocking each square prior to sewing together?

24.11.2023 - 19:10

DROPS Design answered:

Dear Alice, you could block them with pins on a yoga mat, for example, wet them and let them dry until the acquire the required shape. You can also block them with the steam from the iron, but more carefully and without making direct contact (with a towel or cloth in between the piece and the iron). Happy knitting!

26.11.2023 - 19:06

country flag DELEMARRE wrote:

Bonjour je tricote la couverture 124-3. Pouvez vous m'indiquer sur quelle ligne se trouve la correction du diagramme M1. Cette correction a été diffusée le 26/01/2017. Merci pour votre réponse. Cordialement Martine Delemarre

23.11.2023 - 08:26

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Delemarre, cette correction ne s'applique que si vous aviez imprimé les explications avant cette date, et dans ce cas, il est recommandé d'imprimer les explications à nouveau, sinon, le diagramme est juste tel quel. Bon tricot!

23.11.2023 - 08:43

country flag Stallmann, Ursula wrote:

Ich würde gerne diese Decke stricken, 20 Quadrate im Zopfmuster u.a. Aber gerne Wolle die nicht filzt. Können Sie mir da was anbieten?

16.11.2023 - 13:52

DROPS Design answered:

Liebe Frau Stallmann, wenn Sie die Pflegehinweise richtig folgen, dann sollte die Wolle nicht filzen; aber gerne können Sie auch eine Superwash Wolle stricken, wie z.B. Big Merino von der Garngruppe C wie Nepal, oder 2 Fäden der Garngruppe A, z.B. 2 Fäden Baby Merino oder Fabel, benutzen Sie den Garnumrechner um die Alternative zu sehen sowie die neue Garnmenge kalkulieren zu lassen. Viel Spaß beim stricken!

17.11.2023 - 08:08

country flag Vilma Becerra wrote:

DROPS. 124-3 Aplicación 1 Al realizar el diagrama el tejido me sale larguísimo , son 54 vueltas por el lado derecho y sus respectivas vueltas por el lado revés . Como va a encajar con el Aplicación 3 si esta solo tiene 38 puntos de ancho y va vertical y la Aplicación 1 va horizontal , espero su explicación , de repente estoy haciendo mal , gracias

19.08.2023 - 02:26

DROPS Design answered:

Hola Vilma, M.1 muestra todas las filas VISTAS por el lado derecho. Eso incluye las filas de revés. Por lo tanto, las vueltas impar de A.1 son las filas por el lado derecho y las filas par de A.1 son las filas por el lado revés; es decir, por el lado revés también se trabaja A.1. Por lo tanto, deberías tener 56 filas en total y no 108.

20.08.2023 - 17:48

country flag Nicole Dupuis wrote:

Est ce que les rangs a l,envers sont a l.envers ou selon la mailles qui se presente

29.01.2023 - 06:40

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Dupuis, sur l'envers, lisez les diagrammes de gauche à droite en suivant bien les indications de la légende (= une case blanche se tricote à l'envers sur l'envers, un point noir se tricote à l'endroit sur l'envers). Bon tricot!

30.01.2023 - 09:17