DROPS / 124 / 1

Bohemian Oasis by DROPS Design

Hæklet DROPS tæppe i ”Delight” og ”Fabel”.

  • Bohemian Oasis / DROPS 124-1 - Hæklet DROPS tæppe i ”Delight” og ”Fabel”.
  • Bohemian Oasis / DROPS 124-1 - Hæklet DROPS tæppe i ”Delight” og ”Fabel”.
DROPS design: Model nr DE-028
--------------------------------------------------------
Mål: ca 95 x 145 cm
Materialer: DROPS DELIGHT fra Garnstudio
250 gr f.nr 10, oliven/rust/blomme mix
50 gr f.nr 08, grøn/beige mix
50 gr f.nr 09, turkis/lilla mix
50 gr f.nr 11, syren/grøn mix
Og brug: DROPS FABEL fra Garnstudio
200 gr f.nr 400, sort

DROPS HÆKLENÅL nr 5 – eller den nål du skal bruge for at 1 rude skal måle 12 x 12 cm.
--------------------------------------------------------
HÆKLEINFO:
Pga meleringerne i garnet vil ruderne ikke blive helt ens, dette giver variation i tæppet.

-------------------------------------------------------
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her
-------------------------------------------------------


75% Uld, 25% Polyamid
fra 21.95 kr /50g
DROPS Delight print DROPS Delight print 21.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil

75% Uld, 25% Polyamid
fra 16.95 kr /50g
DROPS Fabel uni colour DROPS Fabel uni colour 16.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel print DROPS Fabel print 17.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Fabel long print DROPS Fabel long print 19.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 243.4kr. Læs mere.

Instruktioner

TÆPPE:
1 nøgle Delight giver 10 hæklede ruder.
Hækl i alt 77 ruder i Delight.
Tæppet på billedet er hæklet med 10 ruder i hver af farverne 08, 09 og 11 samt 47 ruder i farve 10.

HÆKLET RUDE:
Hækl 6 lm på nål 5 med Delight og sæt dem til en ring med 1 km i første lm.
1.OMG: 3 lm (= 1 st), hækl 15 st om ringen og slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg = 16 st.
2.OMG: 5 lm (= 1 st + 2 lm), * 1 st i næste st, 2 lm *, gentag fra *-* omg rundt og slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg = 16 st med 2 lm mellem hver.
3.OMG: 1 km om første lm-bue, 3 lm (= 1 st), 2 st om samme lm-bue, * 1 lm, 3 st om næste lm-bue *, gentag fra *-* omg rundt og slut af med 1 lm og 1 km i 3.lm i beg af omg.
4.OMG: 1 km i hver af de 2 første st, 1 lm, 1 fm om første lm (fra forrige omg), * 3 lm, 1 fm om næste lm, 6 lm, 1 fm om næste lm, 3 lm, 1 fm om næste lm, 3 lm, 1 fm om næste lm *, gentag fra *-* totalt 4 gange, men slut af med 1 km i fm i beg af omg (i stedet for om næste lm).
5.OMG: 1 km om første 3-lm-bue, 3 lm (= 1 st), 2 st om samme lm-bue, videre hækles der 5 st + 2 lm + 5 st om hver 6-lm-bue (= hjørne), og 3 st om hver 3-lm-bue omg rundt, slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg. Klip og sy tråden.

MONTERING:
LÆS HÆKLEINFO! Placere ruderne med 7 ruder i bredden og 11 rækker i højden. Hækl ruderne sammen med Fabel - ruderne hækles først sammen på langs og derefter på tværs således:
Læg 2 ruder sammen vrang mod vrang og hækl sammen fra retsiden således:
1 fm om hjørnet på første rude, 1 lm, 1 fm om hjørnet på næste rude, 1 lm, 1 fm i næste m på første rude, 1 lm, 1 fm i næste m på anden rude, 1 lm, 1 fm i næste m på første rude, 1 lm, 1 fm i næste m på anden rude osv, slut af når der er hæklet 1 fm i sidste hjørne på begge ruder, klip og sy tråden. OBS: Sørg for at det bliver pæne overgange mellem hver rude når de hækles sammen på langs.

HÆKLET KANT:
Hækl til sidst en kant rundt om hele tæppet på nål 5 med Fabel således – start i et hjørne og hækl fra retsiden:
1.OMG: 1 lm, videre hækles der 1 fm i hver m omg rundt (dvs 1 fm i hver st, 1 fm i hver hjørne på selve ruderne, 2 fm i hver overgang mellem hver rude og 2 fm i hver hjørne på selve tæppet), slut af med 1 km i første lm i beg af omg.
2.OMG: 3 lm, (= 1 st), videre hækles der 1 st i hver fm omg rundt men hækl 2 st i hver af de 2 fm i hver hjørne på tæppet = 4 st i hjørnerne, slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg.
3.OMG: 3 lm (= 1 st), videre hækles der 1 st i hver st men hækl 2 st i hver af de 4 st i hver hjørne på tæppet = 8 st i hver hjørne, slut af med 1 km i 3.lm i beg af omg.
4.OMG: 3 lm, * spring over 3 st, 1 fm i næste st, spring over 3 st, 10 st i næste st *, gentag fra *-* omg rundt og afslut med 1 km i 3.lm fra starten af omgangen – tilpas så der kommer en bue i hver hjørne.
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 124-1) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (202)

country flag Sandra Schniederjann 17.05.2021 - 10:00:

Vielen dank, daß hilft mir auf jeden Fall weiter.

country flag Sandra Schniederjann 12.05.2021 - 16:18:

Hallo, ich bin ehrlich gesagt mit der Häkelkante nicht ganz im reinen. Könnte mir das jemand erklären?

user icon DROPS Design 17.05.2021 kl. 07:42:

Liebe Frau Schniederjann, bei der Häkelkante häkeln Sie zuerst 1 Runde mit fM (und Zunahmmen in jeder Ecke), dann 2 Runde mit Stäbchen (und Zunahmen in jeder Ecke) dann Fächer (3 Stb überspringen, 1 fM in das nächste Stb, 3 Stb überspringen, 10 Stb in das nächste Stb). Kann das Ihnen weiterhelfen? Viel Spaß beim häkeln!

country flag Lene 16.04.2021 - 07:49:

1 stk drops delight holder ikke til 10 ruter. Jeg får 7. bruker riktig nål og rutene er rett størrelse

country flag Katja Eriksson 18.03.2021 - 08:16:

Finns det mönster på trekantig ruta? Rutorna i Bohemian oasis är så vackra. Jag vill virka en sjal i just det mönstret men saknar trekantiga rutor. Tack på förhand!

user icon DROPS Design 18.03.2021 kl. 10:22:

Hej Katja, når vi hækler sjaler med ruder, så gør vi det også med hele ruder. Her ser du hvordan vi gør: sjalar - dam - virkat - ruta

country flag Birgitta Houltz 24.10.2020 - 03:25:

Hej! I beskrivningen av rad 4 i kanten runt filten ser jag ingen skillnad mellan ursprunglig beskrivning och uppdateringen av rad 4? Vidare, att virka ihop rutorna med avigsidan mot varandra ger en tjockare och upphöjd kant istället om man virkar ihop rutorna liggandes med rätsidan mot varandra. På er bild ser det ut som om den svarta kanten ser ut som den gör på min filt med rutorna hopvirkade med rätsidan mot varandra?

user icon DROPS Design 26.10.2020 kl. 13:21:

Hei Birgitta. I rettelsen fra 20/3/2017 manglet det en avslutning og da ble det lagt til denne linjen: "....och avsluta med 1 sm i 3:e lm från början av v...." Teppet er dampet, slik at det ikke er tykt, men om du ønsker å hekle ruten sammen med rutene rett mot rett, kan du fint gjøre det. mvh DROPS design

country flag Lise-Lotte 18.08.2020 - 10:39:

Hej, jeg er nået til den sidste omgang af den hæklede kant, men jeg kan simpelthen ikke forstå hvad opskriften mener med denne omgang. Håber i kan hjælpe med at forklare det :)

country flag Heidi 04.08.2020 - 12:57:

Kommer det diagram til dette teppe?❤️

user icon DROPS Design 04.08.2020 kl. 13:57:

Hej Heidi :) Har du set videoen: DROPS 124-1

country flag Barbara Patterson 17.05.2020 - 13:31:

I would like to make the version of this with the cream colored border rather than black. Do you have a list of the colors that you used in that blanket?

user icon DROPS Design 17.05.2020 kl. 17:13:

Dear Barbara, you can choose your favourite colour from all uni colours in DROPS Fabel :-) Happy knitting!

country flag Claudia 17.05.2020 - 09:26:

Eine tolle Decke mit super Anleitung. Leider sind die Farben des bestellten Garns viel dunkler und bei weitem nicht so schön bunt wie auf dem Bild der Anleitung abgebildet. Auch fehlt am Ende des letzten Quadrates immer ein Stückchen Faden, um es zu Ende häkeln zu können. Schade. Und das Vernähen der ganzen Fäden wird müßig.

country flag Nicole 16.01.2020 - 08:48:

Hallo, ich habe ein Frage zum zusammenhäkeln: ich häkel erst 7 Quadrate an den Längskanten zusammen uns habe dann 11 Streifen die dann in der Querrichtung zusammen gehäkelt werden? Ich versuche mich um ersten mal daran :o) Vielen Dank LG Nicole

user icon DROPS Design 16.01.2020 kl. 10:11:

Liebe Nicole, wenn Sie 7 Quadrate in der Breite (waagerecht) hinlegen und 11 in der Länge (senkrecht), häkeln Sie die Quadrate wie folgt zusammen (ohne Unterbrechung): Das 1. und das 2. Quadrat der 1. waagerechten Reihe, dann das 1. und 2. Quadrat der 2. waagerechten Reihe, das 1. und 2. Quadrat der 3. Reihe usw. bis zum 1. und 2. Quadrat der 11. Reihe. Danach dann das 2. und 3. Quadrat der 1. Reihe, das 2. und 3. Quadrat der 2. Reihe usw. bis zum 6. und 7. Quadrat aller Reihen. Dann sind alle Quadrate längs miteinander verbunden und dann häkeln Sie die Quadrate in waagerechter Richtung zusammen. Gutes Gelingen!

Kommentere opskrift DROPS 124-1

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.

#dropsfan gallery

124-1 Bohemian Oasis

Ina, Netherlands

Seuchendecke

Domic, Germany

Bohemian Oasis

Olajda, Norway