Rainbow Racers by DROPS Design

Heklede sokker i 2 tråder DROPS Delight. Arbeidet hekles ovenfra og ned. Størrelse 35-43.

Søkeord: sokker
DROPS 214-58
DROPS Design: Modell de-217
Garngruppe A + A eller C
-------------------------------------------------------

STØRRELSE: 35/37 – 38/40 – 41/43
Skaftets høyde: ca 21 - 22 - 23 cm
Fotens lengde: ca 23 - 24 - 27 cm

MATERIALER:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
100-100-100 g farge 08, grønn/beige
100-100-100 g farge 05, beige/grå/rosa

HEKLEFASTHET:
14 staver i bredden og 8,5 rader i høyden med 2 tråder = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

-------------------------------------------------------

Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her

-------------------------------------------------------

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

LUFTMASKETIPS:
Dersom du hekler ytterst på heklenålen vil luftmasken ofte bli for stram.
1 luftmaske skal være like lang som 1 fastmaske/stav/dobbelstav er bred.

FELLETIPS:
Det felles 1 stav/fastmaske slik:
Hekle 1 stav/fastmaske, men vent med siste gjennom-trekning (= 2 løkker på nålen), hekle deretter neste stav/fastmaske, men når siste gjennom-trekning gjøres trekkes tråden gjennom alle løkkene på nålen - det er nå felt 1 stav/fastmaske.

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

SOKKER - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles ovenfra og ned.

SOKK:
Les LUFTMASKETIPS i forklaringen over!
Hekle 42-44-47 luftmasker på nål 5 med 1 tråd av hver farge av Delight (= 2 tråder) og sett dem til 1 ring ved å hekle 1 kjedemaske i første luftmaske.
Videre hekles det rundt slik:
1.OMGANG: Hekle 3 luftmasker (= 1 stav), 1 stav i hver av de 1-3-1 første luftmaskene, * hopp over 1 luftmaske, 1 stav i hver av de neste 4 luftmaskene *, hekle fra *-* og avslutt 1 kjedemaske i den 3.luftmasken på begynnelsen av omgangen = 34-36-38 staver.
2.OMGANG: 3 luftmasker (= 1 stav), 1 stav i hver stav omgangen rundt, avslutt med 1 kjedemaske i den 3.luftmasken på begynnelsen av omgangen = 34-36-38 staver.
Hekle som 2.OMGANG videre, men når det er heklet totalt 8 omganger fra starten av arbeidet felles 1 stav på hver side av de første 3 luftmaskene midt bak - Les FELLETIPS! = 32-34-36 staver.
HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN!
Fortsett å hekle staver, og gjenta fellingen igjen på den 18.omgangen = 30-32-34 staver.
Hekle videre med staver til det er heklet totalt 19-20-21 omganger, og arbeidet måler ca 21-22-23 cm. Klipp trådene og trekk de gjennom den siste maske på nålen. Nå skal det hekles videre over de 16 stavene midt bak (= 8 staver på slutten av omgangen + 8 staver på starten av omgangen).

HÆL:
Start fra vrangen med å feste tråden med 1 kjedemaske i den 8.masken fra starten av omgangen, hekle 1 fastmaske i samme maske og hekle deretter 1 fastmaske i hver de de neste 15 stavene = 16 hæl-masker.
Snu arbeidet til rettsiden. Nå hekles det videre med fastmasker frem og tilbake over hæl-maskene, SAMTIDIG felles det 1 fastmaske - Les FELLETIPS - i hver side på hver rad til det gjenstår 8 fastmasker.
Snu arbeidet (neste rad skal hekles fra retten). Sett 1 merketråd som skal brukes til å måle lengden på foten fra senere.
Hekle 1 fastmaske i hver fastmaske, i tillegg hekles det 2 nye fastmasker langs siden på hælen på slutten av raden (= 10 fastmasker).
Videre hekles det slik: Fell 1 fastmaske på begynnelsen av hver rad, og hekle 2 nye fastmasker langs siden på hælen på slutten av hver rad.
Fortsett slik til det er 16 fastmasker på raden igjen. Det er nå heklet i alle radene langs kanten på hælen. Klipp trådene og trekk de gjennom den siste masken på nålen.

FOT:
Snu arbeidet (neste rad skal hekles fra retten). Starten på omgangen skal være midt under foten, start med å feste tråden med 1 kjedemaske midt i de 16 fastmaskene fra hælen. Videre hekles det 1 stav i hver hæl-maskene, hekle 4 staver i overgangen mellom hæl-maskene og maskene fra skaftet, hekle staver over de 14-1618 stavene fra skaftet. Hekle 4 staver mellom maskene fra skaftet og hæl-maskene i den andre siden, og hekle staver over de resterende hæl-maskene. = 38-40-42 staver. Sett en merketråd på hver side av de 14-16-18 maskene midt oppe på foten.
Videre hekles det slik:
1.OMG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-1 stav før første merketråd og fell 1-1-1 stav etter andre merketråd = 36-38-40 staver.
2.OMG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-1 stav før første merketråd og fell 1-1-1 stav etter andre merketråd = 34-36-38 staver.
3.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-1 stav før første merketråd og fell 1-1-1 stav etter andre merketråd = 32-34-36 staver.
4.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-1 stav før første merketråd og fell 1-1-1 stav etter andre merketråd = 30-32-34 staver.
5.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-1 stav før første merketråd og fell 1-1-1 stav etter andre merketråd = 28-30-32 staver.
6.OMGANG: Hekle 1 stav i hver stav og fell 1-1-2 staver før første merketråd og fell 1-1-2 staver etter andre merketråd = 26-28-28 staver.

Hekle videre med 1 stav i hver stav til arbeidet måler ca 19-19-22 cm fra merketråden på hælen.

TÅ:
Hekle 1 omgang med 1 fastmaske i hver stav omgangen rundt = 26-28-28 fastmasker.
Sett 1 merketråd i en fastmaske i hver side slik at det blir 12-13-13 fastmasker oppå foten og 12-13-13 fastmasker under foten.
Videre hekles det rundt med fastmasker SAMTIDIG som det felles 2 fastmasker i hver side på hver 2.omgang slik: Hekle frem til det gjenstår 1 fastmaske før fastmasken med merketråden, hekle 1 fastmaske, men vent med siste gjennom-trekning (= 2 løkker på nålen), hekle deretter fastmaske med merketråden, men vent med siste gjennom-trekning (= 3 løkker på nålen), hekle 1 fastmaske i neste fastmaske, men når siste gjennom-trekning gjøres trekkes tråden gjennom alle løkkene på nålen - det er nå felt 2 fastmasker.
Fortsett slik til det er felt 3-4-4 ganger i hver side = 14-12-12 fastmasker på omgangen. Hekle 1 omgang med 1 fastmaske i hver fastmaske.
Klipp tråden. Legg sokken flat med merketrådene i sidene, og sy sammen maske mot maske. Fest trådene.

Hekle 1 sokk til på samme måte.

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

signature-image signature

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

Vi har også steg-for-steg instruksjoner for ulike teknikker som du finner her.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

5) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

6) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatt er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

7) Hvilken størrelse skal jeg velge?

Hvis du synes det er vanskelg å velge hvilken størrelse du skal lage, kan det være en god ide å måle et plagg du har og liker størrelsen på. Sammenlign målene med målskissen og velg den størrelsen som passer deg best.

Du finner målskissen nederst i oppskriften.

See DROPS lesson: Hvordan man leser en målskisse

til toppen

8) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

9) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

10) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

11) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

12) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

13) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

14) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

15) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

16) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

17) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

18) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

19) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

20) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

21) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

Foretrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen til slutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

22) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

23) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

24) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

25) Hvorfor nupper plagget mitt?

Nupper er en naturlig prosess som skjer til og med på de mest fine og ekslusive fibre. Det er et naturlig tegn på bruk og slitasjone og er vanskelig å unngå. Det blir mest tydelig der hvor det er mest friksjon på plagget, som under armene og på håndleddene.

Du kan få ditt plagg til å se ut som nytt igjen ved å fjerne nuppene med en nuppefjerner.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (5)

country flag Melanie wrote:

Bonjour, comme vous arrêtez ce fil, il est maintenant mpossible de trouver certaines couleurs (comme n 8 ou 19) et pour les autres couleurs, elles ne sont jamais toutes disponibles auprès du même vendeurs (il faut faire plusieurs commandes auprès de différents vendeurs). Par quel fils et couleurs associatives peut on remplacer ?

21.06.2023 - 21:00

DROPS Design answered:

Bonjour Melanie, tout dépend des couleurs que vous souhaitez, pour le même type de laine, vous pouvez utiliser DROPS Fabel, utilisez le convertisseur pour voir les autres alternatives et toutes les quantités correspondantes; votre magasin saura vous conseiller les couleurs adaptées à vos goûts, même par mail ou téléphone. Bon crochet!

22.06.2023 - 09:53

country flag Lilliana Katz wrote:

To the garnstudio.com administrator, Thanks for the well-structured and well-presented post!

08.02.2023 - 19:02

country flag Aroa wrote:

Hola, que proyecto tan bonito! Cuanto hilo necesito para hacerlo? (Qué peso?) Es que no entiendo eso de

26.10.2022 - 22:16

DROPS Design answered:

Hola Aroa, para realizar estos calcetines necesitas 100gr de DROPS Delight de cada uno de los dos colores. Es decir, necesitas 2 ovillos de DROPS Delight de cada color. Puedes ver las características de DROPS Delight aquí: https://www.garnstudio.com/yarn.php?show=drops-delight&cid=23

30.10.2022 - 17:55

country flag LE RUDULIER wrote:

Je voudrai commander cette laine svp DROPS DELIGHT de Garnstudio (appartient au groupe de fils A) 100-100-100 g coloris n° 08, vert/beige 100-100-100 g coloris n° 05, beige/gris/rose

19.03.2021 - 18:03

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Le Rudulier, vous pouvez cliquer sur la petite icône verte avec le caddy sur la ligne DROPS Delight, ou bien choisir votre magasin dans le nuancier; retrouvez la liste de tous les magasins DROPS en France ici. Bon tricot!

22.03.2021 - 07:18

country flag Olesya Vagner wrote:

TOE: Work 1 round with 1 single crochet in every double crochet the entire round= 26-28-28 single crochets. Insert 1 marker thread in a single crochet in each side so that there are 12-13-13 single crochets on top of foot and 12-13-13 single crochets under foot. Question - Maybe it should be 13-14-14 single crochet? Thank you very much

14.03.2021 - 21:41

DROPS Design answered:

Hi Olesya, If you minus the single crochets the markers are inserted in, then there are 24-26-26 single crochets left on the round and there will be 12-13-13 single crochets between each marker-stitch. Happy crocheting!

15.03.2021 - 07:52

Kommentér oppskrift DROPS 214-58

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.