DROPS Baby / 33 / 14

Pink Petals Hat by DROPS Design

Strikket kyse til baby med bladmønster og retstrik i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mdr.

  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og retstrik i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mdr.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og retstrik i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mdr.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og retstrik i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mdr.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og retstrik i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mdr.
DROPS Design: Model bm-110-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
0/3 - 6/12 -18/24 mdr
Størrelsen modsvarer ca barnets højde i cm:
48/56 – 62/80 – 86/92
Passer hovedmål: Ca 40/44 – 44/46 – 46/50 cm

MATERIALER:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50-50-50 g farve 26, lys gammelrosa

STRIKKEFASTHED:
26 masker i bredden og 42 pinde i højden med bladmønster, og 26 masker i bredden og 51 pinde i højden med retstrik = 10 x 10 cm.

PINDE:
DROPS STRØMPEPINDE NR 2,5.
DROPS RUNDPIND NR 2,5: Længde på 40 cm eller 60 cm.

Pinde nr er kun vejledende. Får du for mange masker på 10 cm, skift til tykkere pinde. Får du for få masker på 10 cm, skift til tyndere pinde.

-------------------------------------------------------
Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her
-------------------------------------------------------


100% Uld
fra 23.95 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 23.95kr. Læs mere.

Instruktioner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------
RETSTRIK (strikkes frem og tilbage):
Strik ret på hver pind.

MØNSTER:
Se diagram A.1. Diagrammet viser alle pinde i mønsteret set fra retsiden.
-------------------------------------------------------

START ARBEJDET HER:

-------------------------------------------------------

KYSE – KORT OVERSIGT OVER ARBEJDET:
Arbejdet strikkes frem og tilbage på rundpind eller strømpepinde fra midt bagpå.

Slå 7-8-9 masker op på rundpind 2,5 med Baby Merino. Start fra vrangen og strik A.1 frem og tilbage (= 7-8-9 rapporter med A.1). Når A.1 er strikket færdig, er der 77-88-99 masker på pinden. Sæt 1 mærke i arbejdet – HERFRA MÅLES ARBEJDET VIDERE!
Strik RETSTRIK frem og tilbage – se forklaring over. Når arbejdet måler 9-10-11 cm fra mærket, lukkes der af med picotkant som forklaret under.

AFLUKNINGSKANT MED PICOT:
Luk af fra retsiden således: Strik 1 ret, (* stik højre pind ind mellem de 2 første masker på venstre pind, dvs mellem maskerne på pinden, ikke gennem maskerne, slå om højre pind, træk omslaget frem mellem maskerne og sæt omslaget på venstre pind *, strik fra *-* 2 gange til, så der bliver 3 nye masker på venstre pind. ** Strik første maske på venstre pind ret, løft første maske på højre pind over sidste maske som blev strikket **), strik fra **-** totalt 5 gange. Gentag fra (-) langs med hele kanten til der er 1 maske tilbage på venstre pind. Klip tråden og træk den gennem sidste maske.

MONTERING:
Sy kysen sammen midt bagpå langs med A.1 – sy i yderste led af yderste maske så sømmen bliver flad, og fortsæt sømmen ca 2 cm langs det retstrikkede. Klip og hæft tråden.

BINDEBÅND:
Der strikkes frem og tilbage med 2 stk strømpepinde nr 2,5. Strik 4 masker op i den ene side af aflukningskanten.
Strik 4 masker ret, * vend ikke arbejdet, men skub maskerne over til den anden side af pinden, før tråden bag de 4 masker, stram tråden og strik de 4 masker ret fra retsiden igen *, strik fra *-* til båndet måler ca 22-24-26 cm, luk af og hæft tråden. Strik det andet bånd på samme måde i den anden side af aflukningskanten.

Diagram

symbols = ret fra retsiden, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retsiden, ret fra vrangen
symbols = lav 1 omslag mellem 2 masker, på næste pind (vrangen) strikkes omslaget ret eller vrang ifølge diagrammet, så der bliver hul
symbols = lav 1 omslag mellem 2 masker, på næste pind (vrangen) strikkes omslaget drejet ret eller vrang ifølge diagrammet, så der ikke bliver hul
symbols = strik 2 masker ret sammen
symbols = tag 1 maske løs af pinden, strik 1 maske ret, løft den løse maske over masken som blev strikket
symbols = tag 1 maske løs af pinden, strik 2 masker ret sammen, løft den løse maske over maskerne som blev strikket sammen
diagram
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS Baby 33-14) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (25)

country flag DeeDee 16.04.2021 - 00:05:

Strikker mindste størrelse Slår 7 m op og strikker dem vr 2. Række En ret omslag, en ret omslag osv til sidste maske - Ret og her forstår jeg så ikke hvordan jeg skal lave omslag og derefter strikke det vrang på pind 3

user icon DROPS Design 28.04.2021 kl. 15:10:

Hej, 2.pind (fra retsiden) starter med; 1 omslag, 1 ret, så du på 3.pind har 14 masker. 3. pind strikker du ret fra vrangen. God fornøjelse!

country flag Mirjam Hakvoort 10.03.2021 - 09:19:

Ik kom telkens 1 steek te kort bij het breien van het mutsje. als ik 7 steken opgezet heb en er zoals ik het lees tussen 2 steken 1 bij maak kom ik uit op 6 keer meerderen in plaats van 7. hoe kan ik dit verhelpen zonder te smokkelen? mvrgr Mirjam

user icon DROPS Design 18.03.2021 kl. 11:01:

Dag Mirjam,

Als je in de tweede naald meerdert, moet je direct voor de eerste steek een meerdering maken en vervolgens voor iedere steek. Als het goed is heb je dan 14 steken op de naald. In de vierde naald maak je dan tussen de eeste twee steken een meerdering, tussen de volgende twee steken een meerdering enz, dus 1 recht, 1omslag, *2 recht, 1 omslag* herhaal *-* tot er 1 steek over is, 1 recht.

country flag Maria 01.12.2020 - 22:34:

Kupilam przepiekne wloczki dla niemowlat. Przepiekne kolory o wspaniale sie ja przerabia. Dziekuje. Pozdrawiam. Maria

country flag Susanna Christensen 20.11.2020 - 16:45:

Hej hjæææælp 😣 jeg forstår det ikke.... Jeg strikker str 0-3 og har fået mønsteret til at gå fint op frem til mønsterpind 14, jeg har 77 m. P pinden og skal til at strikke mønsterpind 14, når jeg strikker pinden får jeg 5 masker i overskud hvad gør jeg forkert? Hilsen susanna den frustrerede....

user icon DROPS Design 24.11.2020 kl. 15:16:

Hej Susanne, hvis du sætter et mærke imellem hver rapport/diagram, så har du 7 x 11 masker = 77m. Da vil det være lettere for dig at holde styr på de 2 omslag midt i hver diagram. God fornøjelse!

country flag Begoña 13.11.2020 - 12:53:

¿Cómo adaptar este modelo a dos agujas empezando de abajo a arriba?

user icon DROPS Design 19.11.2020 kl. 11:11:

Hola Begonia! Esto puede ser dificil. Mira nuestros videos o contacta con la tienda. Buen trabajo!

country flag Joanne Harvey 17.09.2020 - 15:53:

Im confused about part A2 OF sweater. that 6th stitch at band is it at the end of every row or just that one row

user icon DROPS Design 17.09.2020 kl. 16:31:

Dear Mrs Harvey, in the jacket pattern, you work: 5 front band sts in garter stitch, then repeat A.2 (= 6 sts) then work 1 stitch in garter stitch and finish with the 6 front band sts in garter stitch, from WS work: 5 front band sts in garter st, 1 st in garter st, repeat A.2 (= read now diagram from the left towards the right), and finish with 5 sts in garter st. Happy knitting!

country flag Silvana 26.08.2020 - 04:58:

Hello. I’m confused with the pattern. If I cast on 7 stitches for the smallest size why is the pattern starting with 11 stitches? I love the pattern and am hoping to start. Thanks for your help.

user icon DROPS Design 26.08.2020 kl. 08:32:

Dear Silvana, read diagram from bottom up (read more about diagrams here), ie A.1 starts with 1 stitch on first row and you repeat 7 times the diagram in width. Happy knitting!

country flag Gaufroid 29.07.2020 - 17:31:

Bonjour je suis en train de faire le modèle drops Baby 3314 mais je ne comprends pas je dois monter 7 mailles il me retrouver à 77 mailles comment je dois faire merci

user icon DROPS Design 30.07.2020 kl. 08:42:

Bonjour Mme Gaufroid, vous montez effectivement 7 mailles et tricotes 7 fois le diagramme A.1 (= 1 m au 1er rang). En suivant les diagrammes vous allez augmenter (puis diminuer un peu) et il y aura 11 m dans chaque A.1 quand les diagrammes seront terminés en hauteur, soit 7 fois 11 m= 77 m. Bon tricot!

country flag Rita 28.07.2020 - 00:12:

Danke für die schönen Anleitungen. Ich habe jedoch einen Verbesserungsvorschlag, damit die Anleitung verständlicher wird. Ich habe mehrere Versuche mit Stricknadeln gestartet. Hat nicht geklappt, bis mir die Idee kam, mit Nadelspiel zu stricken. Diagramm verständlicher. Die Naht fällt auch weg. LG

country flag Cristina 20.06.2020 - 16:22:

Buongiorno, chiedendo se il Mod sopra posso eseguirlo all'uncinetto. Grazie

user icon DROPS Design 21.06.2020 kl. 07:50:

Buongiorno Cristina. Il modello è lavorato ai ferri e purtroppo non è convertibile in un modello all'uncinetto. Provi a controllare se tra i modelli all'uncinetto disponibili sul nostro sito ne trova di suo gradimento. Buon lavoro!

Kommentere opskrift DROPS Baby 33-14

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.