DROPS Baby / 33 / 14

Pink Petals Hat by DROPS Design

Strikket kyse til baby med bladmønster og riller i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mnd.

  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og riller i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mnd.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og riller i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mnd.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og riller i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mnd.
  • Pink Petals Hat / DROPS Baby 33-14 - Strikket kyse til baby med bladmønster og riller i DROPS BabyMerino. Størrelse 0-24 mnd.
DROPS Design: Modell bm-110-by
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------

STØRRELSE:
0/3 - 6/12 -18/24 mnd
Størrelsen tilsvarer ca barnets høyde i cm:
48/56 – 62/80 – 86/92
Passer hodemål: Ca 40/44 – 44/46 – 46/50 cm

MATERIALER:
DROPS BABY MERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50-50-50 g farge 26, lys gammelrosa

STRIKKEFASTHET:
26 masker i bredden og 42 pinner i høyden med bladmønster, og 26 masker i bredden og 51 pinner i høyden med rillestrikk = 10 x 10 cm.

PINNER:
DROPS SETTPINNER NR 2,5.
DROPS RUNDPINNER NR 2,5: Lengde på 40 cm eller 60 cm.

Pinne nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere pinner. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere pinner.

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Ull
fra 39.00 kr /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 39.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 39kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------
RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = Strikk 2 pinner rett.

MØNSTER:
Se diagram A.1. Diagrammet viser alle pinnene i mønsteret sett fra retten.
-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

KYSE – KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet strikkes frem og tilbake på rundpinne eller settpinner fra midt bak.

Legg opp 7-8-9 masker på rundpinne 2,5 med Baby Merino. Start fra vrangen og strikk A.1 frem og tilbake (= 7-8-9 rapporter med A.1). Når A.1 er strikket ferdig, er det 77-88-99 masker på pinnen. Sett 1 merke i arbeidet – HERFRA MÅLES ARBEIDET VIDERE!
Strikk RILLER frem og tilbake – se forklaring over. Når arbeidet måler 9-10-11 cm fra merket, felles det av med picotkant som forklart under.

AVFELLINGSKANT MED PICOT:
Fell av fra retten slik: Strikk 1 rett, (* stikk høyre pinne inn mellom de 2 første maskene på venstre pinne, dvs mellom maskene på pinnen, ikke gjennom maskene, lag 1 kast om høyre pinne, trekk kastet frem mellom maskene og sett kastet på venstre pinne *, strikk fra *-* 2 ganger til, slik at det blir 3 nye masker på venstre pinne. ** Strikk første maske på venstre pinne rett, løft første maske på høyre pinne over siste maske som ble strikket **), strikk fra **-** totalt 5 ganger. Gjenta fra (-) langs hele kanten til det gjenstår 1 maske på venstre pinne. Klipp tråden og trekk den gjennom siste maske.

MONTERING:
Sy kysen sammen midt bak langs A.1 – sy i ytterste ledd av ytterste maske slik at sømmen blir flat, og fortsett sømmen ca 2 cm langs rillene. Klipp og fest tråden.

KNYTEBÅND:
Det strikkes frem og tilbake med 2 stk settpinner nr 2,5. Strikk opp 4 masker i den ene siden av avfellingskanten.
Strikk 4 masker rett, * ikke snu arbeidet, men skyv maskene over til den andre siden av pinnen, før tråden bak de 4 maskene, stram tråden og strikk de 4 maskene rett fra retten igjen *, strikk fra *-* til båndet måler ca 22-24-26 cm, fell av og fest tråden. Strikk det andre båndet på samme måte i den andre siden av avfellingskanten.

Diagram

symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
symbols = mellom 2 masker lages det 1 kast om pinnen, på neste pinne (vrangen) strikkes kastet rett eller vrang slik diagrammet viser, slik at det blir hull
symbols = mellom 2 masker lages det 1 kast om pinnen, på neste pinne (vrangen) strikkes kastet vridd rett eller vrang slik diagrammet viser, slik at det ikke blir hull
symbols = strikk 2 masker rett sammen
symbols = ta 1 maske løs av pinnen, strikk 1 maske rett, løft den løse masken over masken som ble strikket
symbols = ta 1 maske løs av pinnen, strikk 2 masker rett sammen, løft den løse masken over maskene som ble strikket sammen
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (25)

country flag DeeDee 16.04.2021 - 00:05:

Strikker mindste størrelse Slår 7 m op og strikker dem vr 2. Række En ret omslag, en ret omslag osv til sidste maske - Ret og her forstår jeg så ikke hvordan jeg skal lave omslag og derefter strikke det vrang på pind 3

user icon DROPS Design 28.04.2021 kl. 15:10:

Hej, 2.pind (fra retsiden) starter med; 1 omslag, 1 ret, så du på 3.pind har 14 masker. 3. pind strikker du ret fra vrangen. God fornøjelse!

country flag Mirjam Hakvoort 10.03.2021 - 09:19:

Ik kom telkens 1 steek te kort bij het breien van het mutsje. als ik 7 steken opgezet heb en er zoals ik het lees tussen 2 steken 1 bij maak kom ik uit op 6 keer meerderen in plaats van 7. hoe kan ik dit verhelpen zonder te smokkelen? mvrgr Mirjam

user icon DROPS Design 18.03.2021 kl. 11:01:

Dag Mirjam,

Als je in de tweede naald meerdert, moet je direct voor de eerste steek een meerdering maken en vervolgens voor iedere steek. Als het goed is heb je dan 14 steken op de naald. In de vierde naald maak je dan tussen de eeste twee steken een meerdering, tussen de volgende twee steken een meerdering enz, dus 1 recht, 1omslag, *2 recht, 1 omslag* herhaal *-* tot er 1 steek over is, 1 recht.

country flag Maria 01.12.2020 - 22:34:

Kupilam przepiekne wloczki dla niemowlat. Przepiekne kolory o wspaniale sie ja przerabia. Dziekuje. Pozdrawiam. Maria

country flag Susanna Christensen 20.11.2020 - 16:45:

Hej hjæææælp 😣 jeg forstår det ikke.... Jeg strikker str 0-3 og har fået mønsteret til at gå fint op frem til mønsterpind 14, jeg har 77 m. P pinden og skal til at strikke mønsterpind 14, når jeg strikker pinden får jeg 5 masker i overskud hvad gør jeg forkert? Hilsen susanna den frustrerede....

user icon DROPS Design 24.11.2020 kl. 15:16:

Hej Susanne, hvis du sætter et mærke imellem hver rapport/diagram, så har du 7 x 11 masker = 77m. Da vil det være lettere for dig at holde styr på de 2 omslag midt i hver diagram. God fornøjelse!

country flag Begoña 13.11.2020 - 12:53:

¿Cómo adaptar este modelo a dos agujas empezando de abajo a arriba?

user icon DROPS Design 19.11.2020 kl. 11:11:

Hola Begonia! Esto puede ser dificil. Mira nuestros videos o contacta con la tienda. Buen trabajo!

country flag Joanne Harvey 17.09.2020 - 15:53:

Im confused about part A2 OF sweater. that 6th stitch at band is it at the end of every row or just that one row

user icon DROPS Design 17.09.2020 kl. 16:31:

Dear Mrs Harvey, in the jacket pattern, you work: 5 front band sts in garter stitch, then repeat A.2 (= 6 sts) then work 1 stitch in garter stitch and finish with the 6 front band sts in garter stitch, from WS work: 5 front band sts in garter st, 1 st in garter st, repeat A.2 (= read now diagram from the left towards the right), and finish with 5 sts in garter st. Happy knitting!

country flag Silvana 26.08.2020 - 04:58:

Hello. I’m confused with the pattern. If I cast on 7 stitches for the smallest size why is the pattern starting with 11 stitches? I love the pattern and am hoping to start. Thanks for your help.

user icon DROPS Design 26.08.2020 kl. 08:32:

Dear Silvana, read diagram from bottom up (read more about diagrams here), ie A.1 starts with 1 stitch on first row and you repeat 7 times the diagram in width. Happy knitting!

country flag Gaufroid 29.07.2020 - 17:31:

Bonjour je suis en train de faire le modèle drops Baby 3314 mais je ne comprends pas je dois monter 7 mailles il me retrouver à 77 mailles comment je dois faire merci

user icon DROPS Design 30.07.2020 kl. 08:42:

Bonjour Mme Gaufroid, vous montez effectivement 7 mailles et tricotes 7 fois le diagramme A.1 (= 1 m au 1er rang). En suivant les diagrammes vous allez augmenter (puis diminuer un peu) et il y aura 11 m dans chaque A.1 quand les diagrammes seront terminés en hauteur, soit 7 fois 11 m= 77 m. Bon tricot!

country flag Rita 28.07.2020 - 00:12:

Danke für die schönen Anleitungen. Ich habe jedoch einen Verbesserungsvorschlag, damit die Anleitung verständlicher wird. Ich habe mehrere Versuche mit Stricknadeln gestartet. Hat nicht geklappt, bis mir die Idee kam, mit Nadelspiel zu stricken. Diagramm verständlicher. Die Naht fällt auch weg. LG

country flag Cristina 20.06.2020 - 16:22:

Buongiorno, chiedendo se il Mod sopra posso eseguirlo all'uncinetto. Grazie

user icon DROPS Design 21.06.2020 kl. 07:50:

Buongiorno Cristina. Il modello è lavorato ai ferri e purtroppo non è convertibile in un modello all'uncinetto. Provi a controllare se tra i modelli all'uncinetto disponibili sul nostro sito ne trova di suo gradimento. Buon lavoro!

Kommentér oppskrift DROPS Baby 33-14

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.