DROPS Baby / 33 / 1

Sleepyhead by DROPS Design

Heklet teppe til baby i DROPS Safran eller DROPS BabyMerino. Arbeidet er heklet med hullmønster.

  • Sleepyhead / DROPS Baby 33-1 - Heklet teppe til baby i DROPS Safran eller DROPS BabyMerino. Arbeidet er heklet med hullmønster.
  • Sleepyhead / DROPS Baby 33-1 - Heklet teppe til baby i DROPS Safran eller DROPS BabyMerino. Arbeidet er heklet med hullmønster.
  • Sleepyhead / DROPS Baby 33-1 - Heklet teppe til baby i DROPS Safran eller DROPS BabyMerino. Arbeidet er heklet med hullmønster.
DROPS Design: Modell bm-112-by
Garngruppe A
-------------------------------------------------------

Mål: Bredde: ca 40-66 cm. Lengde: ca 50-80 cm.
Materialer:
DROPS SAFRAN fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
200-300 g farge 05, lys blålilla
Eller bruk:
DROPS BABYMERINO fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
150-250 g farge 25, lavendel

-------------------------------------------------------
TILBEHØR TIL ARBEIDET:

HEKLEFASTHET:
22 staver i bredden og 12 rader i høyden = 10 x 10 cm.

HEKLENÅL:
DROPS HEKLENÅL NR 3,5.
Nål nr er kun veiledende. Får du for mange masker på 10 cm, bytt til tykkere heklenål. Får du for få masker på 10 cm, bytt til tynnere heklenål.

-------------------------------------------------------
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Bomull
fra 14.00 kr /50g
DROPS Safran uni colour DROPS Safran uni colour 14.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 56kr. Les mer.

Instruksjoner

-------------------------------------------------------

FORKLARING TIL OPPSKRIFTEN:

-------------------------------------------------------

MØNSTER:
Se diagram A.1.

HEKLEINFO:
Hver rad starter med 3 luftmasker (tilsvarer 1 stav).

-------------------------------------------------------

START ARBEIDET HER:

-------------------------------------------------------

TEPPE - KORT OVERSIKT OVER ARBEIDET:
Arbeidet hekles frem og tilbake, nedenfra og opp.

TEPPE:
Hekle 105-172 luftmasker (inkludert 3 luftmasker til å snu med) på nål 3,5 med Safran eller BabyMerino. Første rad hekles slik: Hekle 1 stav i 4.luftmaske fra nålen, hekle 1 stav i hver av de 3-0 neste luftmaskene, * hopp over 1 luftmaske, hekle 1 stav i hver av de 6 neste luftmaskene *, hekle fra *-* raden ut = 89-146 staver på raden. Snu arbeidet.
Videre hekles det slik – les HEKLEINFO: 3 luftmasker (tilsvarer 1 stav), hekle A.1 til det gjenstår 1 stav på raden (= 29-48 rapporter à 3 masker), avslutt med 1 stav i siste stav. Fortsett mønsteret slik til teppet måler ca 50-80 cm, eller til ønsket lengde. HUSK PÅ HEKLEFASTHETEN! Avslutt etter 1 rad med staver. Klipp og fest trådene.

Diagram

symbols = luftmaske
symbols = stav i maske
symbols = stav om luftmasken
symbols = hekle 4 staver sammen slik: Hekle 3 staver om samme luftmaske, men vent med siste kast og gjennomtrekk på hver av disse 3 stavene, hekle 1 stav til om samme luftmaske og trekk siste kast gjennom alle 5 løkkene på nålen
symbols = raden er allerede heklet, start på neste rad
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (43)

country flag Pirjo 11.09.2021 - 16:43:

Bonjour, Je voudrais réaliser ce modèle avec 2 fils. Et dans ce cas j'aimerais savoir les dimensions de l'ouvrage approximativement. Faudra-t-il s'attendre à un ouvrage deux fois plus grand que le modèle...? Merci à l'avance pour votre réponse

user icon DROPS Design 13.09.2021 kl. 08:32:

Bonjour Mme Pirjo, nous ne sommes malheureusement pas en mesure de pouvoir adapter chacun de nos modèles à chaque demande; l'idéal serait de réaliser un échantillon avec la/les laines choisies et de recalculer ainsi la taille finale/voulue. Votre magasin saura vous aider si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

country flag Erica 13.07.2021 - 22:54:

Goedendag A) Waarvoor dienen de “losse” steken, na elke 6 stokjes in de eerste toer? B) bestaat het patroon uit 3 steken? C) Om zelf te verbreden, met welke factor van hoeveelheid steken moet ik dit doen? Mvg bvd

user icon DROPS Design 20.07.2021 kl. 17:35:

Dag Erica,

Antwoord A: dit is om te voorkomen dat de ketting van lossen voor het opzetten te strak wordt. B. Het patroon bestaat uit een meervoud van 3 stokjes + 2. Omdat je na het maken van de lossenlus steeds 6 stokjes haakt en 1 steek overslaat, zou je een meervoud van 7 lossen erbij kunnen haken.

country flag Caroline 06.05.2021 - 23:40:

Hallo Ik wil heel graag de deken breder maak, met hoeveel moet ik meerderen dan? met 3? eerste keer een deken haken

country flag Eike Hjorth Hansen 06.04.2021 - 19:29:

Hej! Er diagram A1 det eneste diagram? Når jeg ser på opskriften er ser det ud som om at billedfilerne til resten af mønsteret er i stykker. Har både prøvet på ipad, iphone og pc.

user icon DROPS Design 07.04.2021 kl. 10:05:

Hej Eike, ja der er kun ét diagram og du finder en video nederst i opskriften. Vi skal få fjernet de 2 symboler som snyder dig :)

country flag Sadjia Bouya 12.03.2021 - 22:47:

Merci pour tous les modèles sur drops, très bien expliqué qui rend le travail facile...

country flag Elisabeth Hiltl 18.02.2021 - 16:03:

Leider versteh ich es immer noch nicht. Ich hab schon mal eine Decke von euch gehäkelt, da war alles gut. Es geht eigentlich nur um die erste Reihe. Wieviel Stäbchen sind das ingsamt? 146 oder? Wann muss ich eine Luftmaschen auslassen? das ich die 146 habe. Ich will die größere machen Vielleicht muss ich ein anderes Muster aussuchen aber das gefällt mir sehr gut für meine Enkelin MfG

user icon DROPS Design 18.02.2021 kl. 16:17:

Liebe Frau Hiltl, für die grössere Decke häkeln Sie 172 Lm, dann: 1 Stb in die 4. Lm ab der Nadel, *1 Lm überspringen, je 1 Stb in die 6 nächsten Lm*, von *bis* 24 Mal insgesamt wiederholen = 146 Stb sind es am Ende dieser Reihe. Veilleicht kann das Ihnen helfen zu verstehen, warum es hier mehr Luftmaschen als Stäbchen gehäkelt werden. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Elisabeth Hiltl 18.02.2021 - 10:04:

Hallo Wie man hakelt das weiß ich ja, aber ich verstehe die Aussage nicht: Ein Stäbchen in die vierte Luftmache ab der Nadeln (das versteh ich) aber dann: Je 1 Stäbchen in die 3-0 nächsten Luftmaschen. Was heisst das 3-0? MfG Elisabeth Hiltl

user icon DROPS Design 18.02.2021 kl. 10:10:

Liebe Frau Hiltl, die Decke kommt in 2 Größen/Maßen, für die kleinere häkeln Sie je 1 Stäbchen in die 3 nächsten Luftmaschen, aber für die grössere häkeln Sie jetzt nur von *bis* = dann haben Sie 89 oder 146 Stäbchen am Ende der 1. Reihe. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Elisabeth Hiltl 17.02.2021 - 17:20:

Hallo, gibt es die häkelanleitung nicht in einer gezeichneten Anleitung? Da würde ich sie besser verstehen. MfG

user icon DROPS Design 18.02.2021 kl. 08:53:

Liebe Frau Hiltl, die Anleitung ist schriftlich aber gleichzeitig soll man wie im Diagram A.1 häkeln - hier lesen Sie mehr über Diagramme. Viel Spaß beim häkeln!

country flag Alicia 30.09.2020 - 19:02:

Por qué dice al principio montar 105-172 puntos de cadeneta? Cuántas cadenetas hay que montar para una manta de bebé?

user icon DROPS Design 30.09.2020 kl. 20:56:

Hola Alicia. Esta modelo se puede hacer en dos tamaños. Para el tamaño pequeño hay que montar 105 puntos de cadeneta, para el tamaño grande son 172 puntos de cadeneta.

country flag Ida Ivarsson 10.07.2020 - 10:47:

Jag tänkte göra den stora filten. (Då förstår jag de som att jag ska göra 6 stolpar hoppa över en LM sen göra 6 stolpar igen.) Ska jag göra en LM mellan varje 6 stolpar? För att få den rak.

user icon DROPS Design 13.07.2020 kl. 09:33:

Hei Ida. Nei, du hopper bare over luftmasken. Dette gjøres på 1. rad slik at ikke kanten skal stramme. Så på 1. rad vil maskenatallet minke. God Fornøyelse!

Kommentér oppskrift DROPS Baby 33-1

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.