DROPS Baby / 31 / 25

Mini Snow Boots by DROPS Design

Strikkede sokker med flette og vrangbord til baby. Størrelse 1 mnd – 4 år. Arbeidet er strikket i DROPS Puna

Stikkord: flette, sokker,
  • Mini Snow Boots / DROPS Baby 31-25 - Strikkede sokker med flette og vrangbord til baby. Størrelse 1 mnd – 4 år. Arbeidet er strikket i DROPS Puna
DROPS Design: Modell pu-002-by
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: 1/3 - 6/9 - 12/18 mnd (2- 3/4) år
Passer fotlengde: 10-11-12 (14-16) cm
Materialer:
DROPS PUNA fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
50-50-50 (50-50) g farge 02, beige

Arbeidet kan også strikkes med garn fra:
"Alternative garn (Garngruppe B)" – se linken under.

DROPS SETTPINNER NR 2,5 – eller de pinnene du må bruke for å få 24 masker og 34 pinner glattstrikk på 10 cm i bredden og 10 cm i høyden.

DROPS FLETTEPINNE – til flettene.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------


100% Alpakka
fra 41.00 kr /50g
DROPS Puna natural DROPS Puna natural 41.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Puna natural mix DROPS Puna natural mix 41.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
DROPS Puna uni colour DROPS Puna uni colour 41.00 kr /50g
Strikkenett.no
Bestill
needles Pinner & Heklenåler Bestill
Garnet for å lage denne oppskriften koster fra 41kr. Les mer.

Instruksjoner

INFORMASJON TIL OPPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3.
Diagrammet viser alle pinnene i mønsteret sett fra retten.
----------------------------------------------------------

SOKK:
Arbeidet strikkes rundt på settpinner.
Legg opp 48-52-52 (56-56) masker på settpinner 2,5 med Puna. Strikk A.1 (= 2 masker) over de første 18-20-20 (22-22) maskene, A.2a (= 13 masker) og avslutt med A.3 (= 2 masker) over de resterende 17-19-19 (21-21) maskene. Når A.2a er strikket 1 gang i høyden strikkes A.2b over A.2a. Fortsett mønsteret slik. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN!
Når arbeidet måler 5-6-6 (6-7) cm strikkes det som før til det gjenstår 1 maske på omgangen, strikk den siste masken og de 2 første maskene 3 rett sammen (= 2 masker felt), strikk 4 omganger, deretter strikkes 3 masker (= 1 vrang, 1 vridd rett, 1 vrang) vrang sammen midt bak (= 2 masker felt) = 44-48-48 (52-52) masker.
Når arbeidet måler ca 8-9-10 (11-12) cm, avpass slik at neste omgang i A.2b er 1. eller 3.omgang, strikk over de første 16-18-18 (20-20) maskene, sett de deretter på 1 tråd, strikk over de neste 13 maskene og behold disse på pinnen (A.2b = overstykke) og strikk over de resterende 15-17-17 (19-19) maskene og sett de deretter på 1 tråd. Klipp tråden og fortsett frem og tilbake med A.2b over de 13 maskene på pinnen.
Når overstykket måler 3½-4-5 (6½-7½) cm strikkes det opp 10-12-14 (20-22) masker på hver side av overstykket og maskene fra trådene settes tilbake på pinnen = 64-72-76 (92-96) masker. Strikk vrangbord (= 1 vrang, 1 vridd rett) rundt, over alle maskene i 1½-2-2½ (3-3½) cm, deretter felles de første 26-30-32 (40-42) maskene av, strikk vrangbord som før over de neste 13 maskene og fell av de siste 25-29-31 (39-41) maskene.
Strikk vrangbord frem og tilbake i 9-10-11 (13-15) cm over de gjenstående 13 maskene til såle. Masken som strikkes vridd rett fra retten, strikkes vrang fra vrangen.
Fell av og sy sålen til sokken – sy kant i kant slik at det ikke blir en tykk søm.
Strikk 1 sokk til på samme måte.

Diagram

symbols = vridd rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = vrang fra retten, rett fra vrangen
symbols = rett fra retten, vrang fra vrangen
symbols = sett 3 masker på flettepinne bak arbeidet, strikk 1 rett, strikk 3 rett fra flettepinnen
symbols = sett 1 maske på flettepinne foran arbeidet, strikk 3 masker rett, strikk 1 maske rett fra flettepinnen
diagram
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (35)

country flag Corinna 23.06.2021 - 18:14:

Hallo, vielen lieben Dank. Aber leider hilft die Antwort gar nicht weiter und stellt auch keine Lösung dar, meine gestellten Fragen zu beantworten, denn das Zopfmuster ist nicht zu erkennen. Es ist auch nicht klar, ob sich A.2 auch noch mal in drei Reihen über A.2b gestrickt wird um dann im nächsten "Rep" für das eindeutige Zopfmuster zu sorgen, denn so kommt kein Zopfmuster zur Geltung weder eine Art Zopfstruktur. Wo liegt der Fehler? LG Corinna

user icon DROPS Design 24.06.2021 kl. 08:42:

Liebe Corinna, es tut mir leid, daß ich Ihnen nicht richtig helfen könnte, darf ich noch mal versuchen? A.2 a = 4 Reihen = Bündchen und wird nur einmal in der Höhe gestrickt, nach diesen 4 Reihen stricken Sie A.2b über A.2a (= 4 Reihen), A.2b wiederholen Sie dann in der Höhe (= 1 Zopf bei jeder 4. Reihe/Runde). Vielleicht kann Ihnen Ihr DROPS Laden besser auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen? Viel Spaß beim stricken!

country flag Corinna 23.06.2021 - 04:32:

Hi, ich habe Probleme mit dem "Zopfmuster" in der Runde und ihrem Diagramm, jenes ich auf 52 Maschen angeschlagen habe. Es werden 4 Reihen von rechts nach links gestrickt und dann? Oder eine Runde von rechts nach links & dann eine Reihe von links nach rechts? Die Beschreibung und das Strickbild machen keinen Sinn in den 4 Reihen. Wechselt etwa das Diagramm nach 4 Runden von links nach Rechts? Gruß Corinna

user icon DROPS Design 23.06.2021 kl. 08:14:

Liebe Corinna, A.2a ist über 4 Reihen gestrickt, dh die ersten 4 Reihen sind Bündchen 1 Masche rechts verschränkt/1 Masche links (A.1 (= 20 M), A.2 (=13 M), A.3 (= 2 m)) dann stricken Sie A.2b über die 13 M von A.2a: Zöpfe entstehen bei der 1. Reihe und dann bei jeder 4. Reihe. Wenn Sie in der Runde stricken, lesen Sie immer rechts nach links, wenn Sie später in Hin- und Rückreihen stricken lesen Sie die Rückreihen links nach rechts. Hier lesen Sie mehr. Viel Spaß beim stricken!

country flag Linn 22.02.2021 - 13:02:

Når det står « Legg opp 48-52-52 (56-56) masker på settpinner» hvor mange masker skal jeg ha på hver pinne? Nybegynner her, så er det str? Mulig å få en forklaring her?

country flag CHIARA 12.02.2021 - 08:41:

Buongiorno, vorrei chiedervi se possibile una gentilezza. E' possibile caricare dei video dove si può seguire passo passo l'esecuzione dei lavori. Mi piace moltissimo lavorare a maglia. Mi piacerebbe realizzare qualcosa che avete voi nel sito. Purtroppo non riesco a seguire le istruzioni. Magari seguendo qualche video riesco a fare qualche vostro progetto. Sono interessata a scarpette, calzini e vestitini per neonato. Grazie

user icon DROPS Design 12.02.2021 kl. 23:04:

Buonasera Chiara, ci sono tantissimi video sul nostro sito per imparare le tecniche di base e in ogni modello c'è l'elenco dei video correlati, a volte seguono anche l'esecuzione. Buon lavoro!

country flag Simona 27.01.2021 - 22:40:

Che lunghezza devono avere i ferri a doppia punta ?

user icon DROPS Design 28.01.2021 kl. 22:52:

Buonasera Simona, la lunghezza dei ferri a doppia punta è soggettiva, deve valutare se lavora meglio con quelli lunghi o corti. Buon lavoro!

country flag Marie 26.10.2020 - 21:26:

Jeg er i gang med sokker str 6/9, har samlet masker op og er i gang med at strikke rib rundt på foden, men det ser ikke ud til at passe med mønsteret. På billedet fortsætter den midterste maske fra mønsterrækken med at være ret mens min bliver vrang. Mit maskeantal stemmer og kan ellers ikke se hvad jeg har gjort anderledes. Hvad gør jeg galt?

user icon DROPS Design 04.11.2020 kl. 12:28:

Hej Marie, det vil være forskelligt i de forskellige størrelser, du kan justere de selv med flere/færre masker om du vil have forreste maske ret. God fornøjelse!

country flag Ale 21.10.2020 - 12:22:

Buongiorno, la spiegazione riporta "i diagrammi mostrano tutti i ferri del motivo visti sul dritto del lavoro". Essendo una lavorazione in tondo non capisco se devo lavorare i primi 3 giri come i diagrammi o se alternare lavorando un giro come i diagrammi e un giro come si presentano le maglie. Grazie!

user icon DROPS Design 21.10.2020 kl. 13:23:

Buongiorno Ale. Deve lavorare come indicato nel diagramma. Quindi i primi 3 giri sono: 1 maglia rovescio, 1 maglia diritto ritorto, in modo da ottenere le coste. Buon lavoro!

country flag DANIELLE GLOAGUEN 29.09.2020 - 00:00:

Bonjour il doit y avoir une erreur sur le diagramme pour A2b : il faut glisser 2 mailles sur l aiguille puis tricoter 2mailles endroit et reprendre les 2 mailles en attente et non "glisser 3 mailles sur l aiguille puis tricoter 1 et reprendre les 3 mailles en attente": comme sur les explications des autres snow boots adultes .La maille entre les torsades a également une erreur : c est 1 maille envers sur l endroit ,endroit sur l envers( comme sur le diagramme des autres snow boot)

user icon DROPS Design 29.09.2020 kl. 08:14:

Bonjour Mme Gloaguen, les stylistes ont fait un choix différent ici, les torsades sont correctes, et au milieu, on a bien 1 maille endroit, vous pouvez toutefois tout à fait adapter les torsades à votre goût. Bon tricot!

country flag Ute Trapp 02.09.2020 - 13:20:

Hallo liebes Drops-Team, ich habe diese hübschen Snowboots angefangen und komme leider mit der Anleitung nicht zurecht. Ich arbeite mit Nadelspiel. Es werden aber im Diagramm die Maschen in Hin- und Rückreihen beschrieben. Arbeite ich nicht in der Runde? Vielen Dank für die Hilfe.

user icon DROPS Design 02.09.2020 kl. 13:27:

Liebe Frau Trapp, Diagramme werden zuerst in Runden gestrickt (lesen Sie jede Reihe rechts nach links) aber dann werden Sie das Diagram in Reihen gestrickt (Fußrücken), hier wird das Diagram links nach rechts bei den Rückreihen gestrickt. Viel Spaß beim stricken!

country flag Leah Tjemsland 18.08.2020 - 12:44:

I’ve knit these and another pair of Drops baby socks, and both have a loose sole that needs to be stitched to the upper. Both patterns say to “sew edge to edge” in order to avoid a bulky seam. Do you have a recommended technique for this, so that it looks nice and tidy? I’m assuming the kitchener would add too much bulk.

user icon DROPS Design 18.08.2020 kl. 13:15:

Dear Mrs Tjemsland, in this pattern you will have to sew the outermost stitch of the sole (the 13 sts worked over 9 to 15 cm depending on the size) with the stitches of the foot, you can use this video as a guide to sew the stitches cast off on each side of these 13 sts. Happy assembly!

Kommentér oppskrift DROPS Baby 31-25

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.

Fra #dropsfan galleriet

Mini Snow Boots

Monika, Poland

Mini Snow Boots

Isidor Knits, Germany

B31-25 Mini Snow Boots

Emmanuelle, France

Se mer