DROPS Extra / 0-1404

Christmas Magic Hands by DROPS Design

Strikkede vanter med flerfarvet norsk mønster til jul. Arbejdet er strikket i DROPS Karisma

DROPS Design: Model u-850
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: One size
Materialer:
DROPS Karisma fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
100 g farve 18, rød
50 g farve 01, naturhvid

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe B)" – se link under.

DROPS STRØMPEPINDE nr 3,5 – eller de pinde du skal bruge for at få 22 masker og 30 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

DROPS STRØMPEPINDE nr 3 til rib - eller de pinde du skal bruge for at få 23 masker og 32 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Vi har hundredevis af gratis juleopskrifter. Se dem her!
Garntype
Deals fra
22.00 DKK
16.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1 til A.3. Hele mønsteret strikkes i glatstrik.
----------------------------------------------------------

VENSTRE VANTE:
Arbejdet strikkes rundt på strømpepinde.
Slå 48 masker op på strømpepinde 3 med rød. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 6 cm. Skift til strømpepinde 3,5 og strik 1 omgang ret hvor der tages 4 masker ud jævnt fordelt (tag 1 maske ud efter hver 12.maske ved at slå om, på næste omgang strikkes omslagen drejet ret så der ikke bliver hul) = 52 masker. Fortsæt med mønster efter diagram A.1 (= 52 masker). HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Når der er strikket op til de 3 sorte ruder i diagrammet strikkes A.2 (= tommelfinger) videre over disse 3 masker, de resterende masker fortsætter efter A.1. Når A.2 er strikket til og med 13.omgang (se pil i diagrammet) og der er taget ud 5 gange, sættes de 13 tommelfinger masker på 1 tråd. Slå 3 nye masker op bag maskerne på tråden = 52 masker. Strik videre efter A.1. Efter alle indtagninger er der 12 masker tilbage på pindene. Klip trådene, træk dem gennem de resterende masker, træk sammen og hæft godt. Vanten måler ca 27 cm.

TOMMELFINGER:
Sæt de 13 tommelfinger masker tilbage på strømpepinde 3,5. Strik 9 masker op bag tommelfingeren = 22 masker. Fortsæt rundt efter A.2. Tag ind med natur på hver side af 2 masker rød. Efter alle indtagninger er der 8 masker tilbage på pindene. Klip trådene, træk dem gennem de resterende masker, træk sammen og hæft godt.

HØJRE VANTE:
Slå op og strik som venstre vante men modsat. Dvs, de første 23 masker i A.1 strikkes som vist i A.3 så tommelfingeren kommer på modsat side.

Diagram

= rød
= naturhvid
= tag 1 maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 1 ret med naturhvid, løft den løse maske over masken som blev strikket
= 2 masker ret sammen med naturhvid
= tag 1 maske løs af pinden som om den skulle strikkes ret, strik 2 ret sammen med naturhvid, løft den løse maske over maskerne som blev strikket sammen
= lav et omslag mellem 2 masker, på næste omgang strikkes omslaget drejet ret for at undgå hul
= maske til tommelfingerkile
= viser når maskerne til tommelfinger sættes på en tråd - se forklaring i opskriftBehöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1404.