DROPS Extra / 0-1400

Home Is Where... by DROPS Design

Hæklet julehjerte. Arbejdet er hæklet i DROPS Safran

DROPS Design: Model e-267
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Hjertet vejer ca 20 g.
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: ca 17 cm. Højde: ca 15 cm.
Materialer:
DROPS SAFRAN fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farve 19, rød

Arbejdet kan også hækles med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS HÆKLENÅL nr 3 – eller den nål du skal bruge for at få 24 stangmasker på 10 cm i bredden. A.1 måler ca 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2.
----------------------------------------------------------

HJERTE:
Der hækles først en rude rundt, med start fra midten af ruden. Videre hækles der en halvcirkel frem og tilbage langs med den ene side af ruden. Derefter hækles der en halvcirkel frem og tilbage langs med den anden side af ruden, dvs ved siden af første halvcirkel.

Hækl 4 luftmasker på nål 3 med Safran og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske (= midten af ruden). Fortsæt rundt efter diagram A.1 - HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når A.1 er færdig (klip ikke tråden) hækles der en halvcirkel frem og tilbage efter diagram A.2 langs med første side af A.1. Når A.2 er færdig klippes og hæftes tråden.
Derefter hækles der en halvcirkel efter diagram A.2 på samme måde langs med næste side af A.1 - se stjerne i diagrammet (start fra retsiden). Når A.2 er hæklet færdig er der afsluttet midt mellem 2 halvcirkler – klip ikke tråden!
Videre hækles der en kant rundt om hele hjertet således:
Hækl 1 fastmaske om første luftmaske, * 2 luftmasker, 1 fastmaske om næste luftmaske *, hækl fra *-* langs med hele halvcirklen, derefter hækles der langs med siden på ruden således: 1 fastmaske om hjørnebuen, 2 luftmasker, * 1 fastmaske om næste luftmaskebue, 2 luftmasker, 1 fastmaske om samme luftmaskebue, 2 luftmasker *, hækl fra *-* langs med begge sider på ruden, derefter hækles der langs med sidste halvcirkel således: 1 fastmaske om første luftmaske, * 2 luftmasker, 1 fastmaske om næste luftmaske *, gentag fra *-* langs hele halvcirklen, afslut med 30 luftmasker (= strop) og hæft med 1 kædemaske i første fastmaske i begyndelsen af omgangen. Klip og hæft tråden.

For at hjertet skal hænge pænt og være lidt stiv – kan det dyppes i sukkervand eller farveløs sodavand og lægges fladt til tørre.

Diagram

= luftmaske
= 3 luftmasker
= 4 luftmasker
= 5 luftmasker
= 6 luftmasker
= fastmaske om luftmasken/luftmaskebuen
= stangmasker om luftmasken/luftmaskebuen/luftmaskeringen
= stangmasker i masken
= 4 DOBBELTSTANGMASKER HÆKLET SAMMEN: Hækl 4 dobbeltstangmasker om næste luftmaske, men vent med sidste omslag og gennemtræk på hver af disse dobbeltstangmasker, slå om og træk omslaget gennem alle 5 løkker på nålen
= Omgangen begynder med 3 luftmasker og afsluttes med 1 kædemaske i 3.luftmaske i begyndelsen af omgangen
= Omgangen begynder med at der hækles kædemasker frem til midten af første luftmaskebue, derefter hækles 1 luftmaske. Omgangen afsluttes med 1 kædemaske i første luftmaske i begyndelsen af omgangen
= herfra hækles der frem og tilbage
= kædemaske om luftmaskebuen/i stangmasken
= 4 luftmasker, sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske – se punkt på cirkel, omgangen starter og slutter her
= her starter sidste halvcirkel - se forklaring i opskriften

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1400.