DROPS Extra / 0-1412

Strålande Jul by DROPS Design

Hæklet cirkel til jul. Arbejdet er hæklet i DROPS Fabel

DROPS Design: Model fa-395
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Cirklen vejer ca 10 g.
-----------------------------------------------------------
Mål: ca 15 cm i diameter
Materialer:
DROPS FABEL fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
50 g farve 100, natur

Arbejdet kan også hækles med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS HÆKLENÅL nr 2,5 – eller den nål du skal bruge for at få 28 stangmasker på 10 cm i bredden. Efter 4.omgang måler cirklen ca 9 cm i diameter.
----------------------------------------------------------

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
24.00 DKK
17.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1.
----------------------------------------------------------

CIRKEL:
Cirklen starter med en luftmaskering i midten og hækles rundt udad. Stroppen hækles i starten af sidste omgang.
Hækl 7 luftmasker på nål 2,5 med Fabel og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske. Derefter hækles der mønster rundt efter diagram A.1a (første symbol i starten af hver omgang viser hvordan omgangene starter og slutter), og A.1b hækles totalt 8 gange på omgangen. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN! Når hele diagram A.1a og A.1b er hæklet færdig i højden klippes og hæftes tråden.
For at cirklen skal hænge pænt og blive lidt stiv – kan den dyppes i sukkervand eller farveløs sodavand og lægges fladt til tørre.

Diagram

= 1 luftmaske
= 4 luftmasker
= 4 luftmasker
= 7 luftmasker
= fastmaske om luftmaskebuen
= fastmaske i masken
= halvstangmaske om luftmaskebuen
= dobbeltstangmaske om luftmaskebuen/luftmaskeringen
= omgangen begynder med 1 luftmaske og afsluttes med 1 kædemaske i første luftmaske i begyndelsen af omgangen
= omgangen begynder med 1 luftmaske og afsluttes med 1 kædemaske i første luftmaske i begyndelsen af omgangen, derefter hækles der 7 luftmasker og 1 kædemaske om buen midt mellem 2 dobbeltstangmasker
= omgangen begynder med 2 luftmasker og afsluttes med 1 kædemaske i 2.luftmaske i begyndelsen af omgangen, derefter hækles der kædemasker frem til midten af første luftmaskebue
= omgangen begynder med 4 luftmasker og afsluttes med 1 kædemaske i 4.luftmaske i begyndelsen af omgangen, derefter hækles der kædemasker frem til 2.luftmaske i første luftmaskebue
= i slutningen af omgangen (dvs sidste repetition af A.1b) erstattes denne luftmaskebue med 20 luftmasker (= strop)
= 7 luftmasker, sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske – se punkt på cirkel, omgangen starter og slutter her

Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS Extra 0-1412.