DROPS / 179 / 20

Vintage Chic by DROPS Design

Hæklet sjal med vifter. Arbejdet er hæklet i DROPS Delight

DROPS Design: Model de-173
Garngruppe A
-----------------------------------------------------------
Mål: Bredde: ca 152 cm. Højde midt på: ca 75 cm.
Materialer:
DROPS DELIGHT fra Garnstudio (tilhører garngruppe A)
200 g farve 02, blomme/beige/lyng

Arbejdet kan også hækles med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe A)" – se link under.

DROPS HÆKLENÅL nr 4,5 – eller den nål du skal bruge for at få 20 stangmasker på 10 cm i bredden. 4 dobbeltstangmaske-grupper måler ca 10 cm i bredden.
----------------------------------------------------------

Er du usikker på hvilken størrelse du skal vælge? Da kan det hjælpe dig at vide, at modellen på billedet er ca 170 cm høj og bruger størrelse S eller M. Hvis du laver en trøje, bluse, kjole eller lignende, finder du tøjets mål i måleskitsen nederst i opskriften.

(Gå videre til opskrift...)

Garntype
Deals fra
28.00 DKK
20.95 DKK
fra 12.00 DKK

Tips & Hjælp

Tak for at du vælger DROPS Design!

Vi gør alt hvad vi kan, for at det skal være let at følge vores opskrifter.

Af den grund har alle modeller specifikke instruktions-videoer som hjælp. Du finder dem under hver opskrift nederst på siden.

Vi har også maske-for-maske instruktioner, som kan hjælpe dig at forstå nogle af de teknikker, vi bruger i vores opskrifter. Dem finder du her!

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

MØNSTER:
Se diagram A.1 og A.2.
----------------------------------------------------------

SJAL:
Sjalet hækles frem og tilbage fra midten af kanten øverst på sjalet og ned mod spidsen.
Hækl 5 luftmasker på nål 4,5 med Delight og sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske. Fortsæt frem og tilbage efter diagram A.1. Når A.1 er færdig hækles der således: Hækl A.2a og A.2b over første luftmaskebue, gentag A.2b over de næste 3 luftmaskebuer, hækl A.2c over næste luftmaskebue (= midterste bue), gentag A.2d over de næste 3 luftmaskebuer, hækl A.2d og A.2e over sidste luftmaskebue. HUSK PÅ HÆKLEFASTHEDEN!
Når A.2 er hæklet færdig i højden gentages A.2 i højden med udtagninger, dvs der hækles således: A.2a og A.2b over første luftmaskebue, gentag A.2b frem til midterste bue, hækl A.2c over midterste bue, gentag A.2d til der er 1 luftmaskebue tilbage, hækl A.2d og A.2e over sidste luftmaskebue. Gentag A.2 i højden med udtagninger til arbejdet måler ca 75 cm målt langs midterste bue. Afslut efter en række med dobbeltstangmasker, klip og hæft tråden.

Diagram

= luftmaske
= fastmaske om luftmaskebuen
= 8 luftmasker
= stangmasker om luftmaskebuen/luftmaskeringen
= dobbeltstangmaske om luftmasken/luftmaskebuen
= om luftmaskebuen hækles der 2 stangmasker, 2 luftmasker og 2 stangmasker
= om luftmaskebuen hækles der 2 dobbeltstangmasker, 2 luftmasker og 2 dobbeltstangmasker
= 5 luftmasker, sæt dem sammen til en ring med 1 kædemaske i første luftmaske - se punkt på cirkel, første række starter her
= rækken er allerede hæklet - start på næste række!


Behöver du hjälp? Her har du instruktionsvideoer som kan hjælpe dig!

For hjælp med en opskrift vil vi bede dig om at tage kontakt med butikken hvor du har købt dit garn. Har du købt DROPS garn er du garanteret kvalificeret hjælp fra vore dygtige DROPS forhandlere, som er specialiserede på DROPS opskrifter.

Alle vore opskrifter er nøje gennemgået og korrekturlæst, men vi er nødt til at tage forbehold for eventuelle fejl. Alle opskrifter er oversat fra de Norske opskrifter og du kan altid tjekke originalopskriften for mål og udregninger.

Hvis du mener at du har fundet en fejl i opskriften, så skal du skrive din kommentar eller dit spørgsmål ind under Kommentarfeltet øverst i opskriften. Gå til originalopskriften for model DROPS 179-20.