DROPS / 163 / 18

Dreams of Snow by DROPS Design

Settet består av: Rillestrikket DROPS teppe og pute i 1 tråd Cloud eller 2 tråder Air med dominoruter.

Stikkord: domino, pledd, puter, rute,
  • Dreams of Snow / DROPS 163-18 - Settet består av: Rillestrikket DROPS teppe og pute i 1 tråd Cloud eller 2 tråder Air med dominoruter.
  • Dreams of Snow / DROPS 163-18 - Settet består av: Rillestrikket DROPS teppe og pute i 1 tråd Cloud eller 2 tråder Air med dominoruter.
  • Dreams of Snow / DROPS 163-18 - Settet består av: Rillestrikket DROPS teppe og pute i 1 tråd Cloud eller 2 tråder Air med dominoruter.
DROPS Design: Modell nr co-011
Garngruppe E eller C + C
----------------------------------------------------------
TEPPE:
Mål: ca 100 x 150 cm
Materialer:
DROPS CLOUD fra Garnstudio
450 g f.nr 01, natur
450 g f.nr 03, perlegrå

Eller bruk: DROPS AIR fra Garnstudio
500 g f.nr 01, natur
500 g f.nr 03, perlegrå

DROPS PINNE NR 8 – eller det p.nr du må bruke for å få 11 m x 22 p rillestrikk på 10 x 10 cm.

PUTE:
Mål: ca 45 x 45 cm – trekket passer til en innleggspute på 50 x 50 cm da det skal strekkes litt for å sitte pent på.
Materialer:
DROPS CLOUD fra Garnstudio
150 g f.nr 01, natur
150 g f.nr 03, perlegrå

Eller bruk: DROPS AIR fra Garnstudio
200 g f.nr 01, natur
200 g f.nr 03, perlegrå

DROPS RUNDP (60 eller 80 cm) NR 8 – eller det p.nr du må bruke for å få 11 m x 22 p rillestrikk på 10 x 10 cm.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthet – Se hvordan og hvorfor du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du kan bytte garn her
Garngruppe A til F – Bruk samme oppskrift og bytt garn her
Garnforbruk ved alternativt garn – Bruk vår garnkalkulator her
-------------------------------------------------------

DROPS Cloud DROPS Cloud
72% Alpakka, 21% Polyamid, 7% Ull
Utgått
finn alternativer
needles Pinner & Heklenåler Bestill

Instruksjoner

RILLE (strikkes frem og tilbake):
1 rille = 2 p rett.

STRIPER:
* 1 RILLE – se forkl over (= 2 p) natur, 1 rille (= 2 p) perlegrå *, gjenta fra *-*.

DOMINORUTE:
Sett 1 merke i den midterste m på p.
1.P (= vrangen): Strikk rett.
2.P (= retten): Strikk rett til det gjenstår 1 m før merket, ta 2 m løs av p som om de skulle strikkes rett sammen, 1 rett, løft de 2 løse m over, strikk rett ut p.
Gjenta 1. og 2.p - det felles da 2 m midt på ruten på hver 2.p (dvs på hver p fra retten) til det er 1 m tilbake på p, klipp tråden og trekk den gjennom m.
----------------------------------------------------------

TEPPE:
Teppet består av 24 dominoruter. 1 dominorute måler ca 25 x 25 cm.
Legg opp 55 m på p 8 med natur. Strikk DOMINORUTE – se forkl over, i STRIPER – se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Strikk totalt 24 dominoruter.

MONTERING:
Plassèr 4 ruter i bredden og 6 ruter i høyden – alle rutene skal ligge samme vei. Sy rutene sammen kant i kant i ytterste rille/maske med natur. Sy først alle på langs og deretter på tvers. Klipp og fest trådene.
----------------------------------------------------------

PUTE:
Et putetrekk består av 2 dominoruter som syes sammen. 1 dominorute måler ca 45 x 45 cm.
Pga m-antallet strikkes arb frem og tilbake på rundp.
Legg opp 99 m på rundp 8 med natur. Strikk DOMINORUTE –
se forkl over, i STRIPER – se forkl over. HUSK PÅ STRIKKEFASTHETEN! Strikk 1 dominorute til.

MONTERING:
Legg de 2 dominorutene oppå hverandre, sy sammen kant i kant langs tre av sidene med natur. Fyll puten med en innleggspute og sy deretter sammen langs den siste siden.
signature

Har du problemer med å forstå oppskriften?

Takk for at du velger en oppskrift fra DROPS Design. Vi jobber hardt for å gi ut oppskrifter som er korrekte og enkle å forstå.

Trenger du hjelp med denne oppskriften? Se listen av alternativer nedenfor som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt - eller hvorfor ikke lære deg noe nytt.

1) Hvorfor er strikkefasthet/heklefasthet viktig?

Strikkefasthet er det som avgjør de endelige målene på arbeidet ditt, og er ofte målt per 10 x 10 cm. Det er angitt slik: antall masker i bredden x antall rader i høyden - for eksempel: 19 masker x 26 rader med glattstrikk = 10 x 10 cm.

Strikkefasthet er veldig individuelt; noen strikker løst og andre strikker stramt. Du justerer strikkefastheten din med pinnestørrelsen, det er derfor den oppgitte pinnestørrelsen kun er veiledende! Du må selv justere dette opp eller ned slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med strikkefastheten i oppskriften. Om du strikker med en annen strikkefasthet en angitt vil du få et annet garnforbruk, og andre mål på arbeidet ditt enn det som står i oppskriften..

Strikkefasthet er også det som avgjør hvilke garn som kan byttes med hverandre: så lenge du oppnår den samme strikkefastheten kan du helt fint bytte garn.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

2) Hva er garngrupper?

Alle våre garn er sortert i garngrupper fra A-F etter tykkelse og strikke/heklefasthet – A er de tynneste garnene, og F er de tykkeste. På den måten er det lettere for deg å finne garnalternativer til hver oppskrift, skulle du ønske det. Alle garn i samme garngruppe har samme strikkefasthet og kan med letthet byttes med hverandre. Når det er sagt er det lurt å bemerke at forskjellige garn har ulike egenskaper og tekstur som kan gi det ferdige arbeidet et unikt utseende.

Trykk her for en oversikt over våre garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruke et annet garn enn det som står i oppskriften?

Det som er viktig når man bytter til et andet garn er at strikkefastheten blir overholdt. Så lenge du oppnår den samme strikkefastheten, får du samme mål som står i målskissen. Det er lettere å oppnå den samme strikkefastheten med garn fra samme garngruppe. Du kan også bruke flere tråder av et tynnere garn, for å oppnå samme strikkefasthet som med et tykkere garn. Her kan du prøve vår garnkalkulator. Vi anbefaler at du alltid strikker en prøvelapp.

Vær OBS på: at ved bytte av garn kan plagget få et annet utseende enn på bildet da ulike garn ofte har forskjellige strukturer og egenskaper.

Se DROPS leksjon: Kan jeg bruke et annet garn enn hva som er angitt i oppskriften?

til toppen

4) Hvordan bruker jeg garnkalkulatoren?

Øverst på hver oppskrift ligger en link til garnkalkulatoren vår, denne kan hjelpe deg om du ønsker å bytte garn. Ved å fylle inn det garnet du ønsker å bytte bort, i tillegg til garnmengden i din størrelse og antall tråder det strikkes med vil garnkalkulatoren finne gode alternativer, med samme strikkefasthet. Det vil i tillegg opplyses om hvor mange gram du trenger i den nye kvaliteten, og eventuelt om du må strikke med flere tråder. De fleste nøster kommer i 50g (enkelte kommer i 25g eller 100g).

Om du har et plagg som strikkes med ulike farger må hver farge konverteres for seg. Om det strikkes med flere tråder av ulike garn, for eksempel 1 tråd Kid Silk og 1 tråd Alpaca, må du fylle dem inn hver for seg slik at du får opp alternativer for hver av dem.

Trykk her for å se garnkalkulatoren

til toppen

5) Hvorfor får jeg feil strikkefasthet med anbefalt pinnestørrelse?

Pinnestørrrelsen som står oppgitt i oppskriften er kun veiledende, det som er viktig er at den angitte strikkefastheten blir overholdt. Siden strikkefasthet er veldig individuelt, må du selv justere pinnestørrelsen slik at DIN strikkefasthet stemmer overens med det som står i oppskriften – kanskje må du avvike 1 eller 2 størrelser fra det som står i oppskriften, og det er helt greit. . Vi anbefaler at du strikker prøvelapper.

Om du har feil strikkefasthet risikerer du at målene på plagget ikke stemmer overens med målene på målskissen.

Se DROPS leksjon: Slik måler du strikkefastheten

Se DROPS video: Hvordan sjekke strikkefasthet / lage prøvelapp

til toppen

6) Hvorfor er oppskriften skrevet ovenfra og ned?

Å strikke ovenfra og ned gir strikkeren mer fleksibilitet til å tilpasse underveis. Det er for eksempel enklere å prøve plagget på underveis, samt å tilpasse lengden etter ønskede mål.

Oppskriften er nøye forklart i den rekkefølge det strikkes/hekles i. Inneholder oppskriften diagrammer er disse i strikkeretningen og leses på vanlig måte.

til toppen

7) Hvorfor er ermene kortere i større størrelser?

I de større størrelsene vil den totale overvidden fra ermtipp til ermtipp fortsatt være større enn i de mindre størrelsene, selvom selve ermet er litt kortere. De større størrelsene har høyere ermkuppel og i tillegg har de en bredere skuldervidde. På denne måten blir det god passform i alle størrelser.

til toppen

8) Hva er 1 rapport?

Diagrammer gjentas ofte enten i høyden eller på omgangen (i bredden). 1 rapport er diagrammet akkurat slik det vises i oppskriften, flere rapporter av et diagram sikter til hvor mange ganger diagrammet skal gjentas. Hvis det for eksempel står at det skal strikkes 5 rapporter av A.1 på omgangen skal diagram A.1 gjentas 5 ganger etter hverandre bortover. Hvis det står at det skal strikkes 2 rapporter av A.1 i høyden, skal du strikke hele diagram A.1 ferdig og så begynne på nytt og strikke hele diagrammet en gang til. .

til toppen

9) Hvordan strikker man etter diagram?

Et strikkediagram viser hver pinne og hver maske sett fra rettsiden - altså slik arbeidet ser ut fra retten. 1 rute = 1 maske. Diagrammet leses fra høyre mot venstre, nedenfra og opp.

Når det strikkes frem og tilbake på pinnen, strikkes annenhver pinne i diagrammet fra rettsiden, og annenhver pinne i diagrammet strikkes fra vrangen. Når det strikkes fra vrangen må diagrammet strikkes motsatt: altså fra venstre mot høyre, rettmasker strikkes vrang, vrangmasker strikkes rett osv

Når det strikkes rundt på rundpinne/strømpepinne strikkes hver pinne i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre).

Se DROPS leksjon: How to read knitting diagrams

til toppen

10) Hvordan hekler man etter et heklediagram?

Det er enkelt å hekle etter diagram, hvert symbol hekles i den rekkefølgen det vises i diagrammet. Det hekles fra ventsre mot høyre, nedenfra og opp eller i sirkel fra midten og ut.

Når man hekler frem og tilbake hekles annenhver rad i diagrammet fra rettsiden (fra høyre mot venstre), og annenhver rad hekles fra vrangsiden (fra venstre mot høyre).

Når man hekler rundt, hekles hver rad i diagrammet fra rettsiden - altså fra høyre mot venstre.

Når man hekler etter et sirkeldiagram begynner man i midten av sirkelen og jobber seg fra høyre mot venstre, rad for rad utover

Radene begynner gjerne med x-antall luftmasker (som tilsvarer høyden på neste maske), dette er enten tegnet inn i diagrammet, eller så står det forklart i oppskriften.

Se DROPS leksjon: How to read crochet diagrams

til toppen

11) Hvordan strikkes flere diagrammer etter hverandre på omgangen?

Dersom en oppskrift har flere diagrammer som strikkes etter hverandre i bredden, kan det ofte være skrevet slik: " Strikk A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 ganger". Dette betyr at A.1 og A.2 strikkes 1 gang i alle størrelser og A.3 strikkes det antall ganger som står i hver størrelse (S=0, M=0, L=2, XL=3, XXL=4 ganger).

Diagrammene leses som vanlig: start med første rad i A.1, så første rad i A.2, første rad i A.3 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan leser man strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan leser man heklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor startes det med flere luftmasker enn det skal hekles med?

Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang.

til toppen

13) Hvorfor økes det masker før vrangborden når plagget strikkes ovenfra og ned?

Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen. Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen.

til toppen

14) Hvorfor økes det i avfellingskanten?

Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

Se DROPS video: Hvordan felle av med kast

til toppen

15) Hvordan øker man på vekselsvis hver 3 og 4 pinne?

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. og 4. pinne slik: Strikk 2 pinner og øk på den 3.pinnen, strikk 3 pinner og øk på den 4.pinnen. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Se DROPS leksjon: Øke/Felle vekselvis på hver 3. og 4.pinne

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret litt forskjellig fra det man ser på bildet?

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Om du ikke lager samme størrelse som på bildet, vil det kanskje avvike noe - dette er nøye vurdert og gradert slik at det totale inntrykket skal bli det samme i alle størrelser.

Følg oppskrift og diagram for din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan jeg strikke en jakke rundt i stedet for frem og tilbake?

Hvis du foretrekker å strikke rundt istedenfor å strikke frem og tilbake, kan du selvfølgelig gjøre det. Da må du selv legge inn oppklippsmasker (ofte 5 masker) midt foran, ellers følges oppskriften som vanlig. Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt.

Se DROPS video: Hvordan klippe opp for armhull

til toppen

18) Kan man strikke genseren frem og tilbake i stedet for å strikke rundt?

SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Se DROPS leksjon: Kan jeg tilpasse en oppskrift for rundpinne slik at jeg kan strikke den frem og tilbake?

til toppen

19) Hvorfor viser dere utgåtte garnkvaliteter i oppskriftene deres?

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator

Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

til toppen

20) Hvordan gjør man en damestørrelse om til herrestørrelse?

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden. Den ekstra lengden strikkes/hekles rett før man feller til ermkuppel/ermåpning. Dersom arbeidet er strikket/heklet ovenfra og ned så strikkes/hekles ermet litt lengere før første felling under ermet (øverst på ermet).

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite.

til toppen

21) Hvordan unngår jeg at hårete garn røyter?

Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet (altså hårete garn). Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

Garn kan også røyte om det bæres under eller over et annet plagg som drar i fibrene, det er derfor ikke mulig å garantere at et plagg blir helt røytefritt.

Her er et par tips om hvordan du lettest får et godt resultat ved bruk av garn med litt mer løse fibre:

1. Før du tar i bruk det ferdige plagget så rist det godt. NB- IKKE bruk klesrulle eller andre metoder som trekker garnhårene ut.

2. Dersom det fortsatt er flere løse fibre etter at plagget er ristet, så legg det i en plastpose og putt det i fryseren et par timer - ved å utsette plagget for frost vil ikke lengre fibrene lime seg så godt sammen, og løse fibre vil lettere slippe taket. Rist deretter igjen.

3. Husk å alltid vaske plagget etter vaskeanvisning. Plagg i hårete garn trenger gjerne å ristes igjen når det er tørt, slik at hårene reiser seg og evt løse fibre faller av.

til toppen

22) Hvor på plagget måles lengden?

Hele plaggets lengde, som er oppgitt på målskissen, måles fra innerst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederkanten på plagget. Altså det måles IKKE fra ytterst på skulderen.

På en jakke måles lengden aldri langs stolpen, hvis ikke dette er tydelig forklart. Mål alltid lengden på innsiden av stolpemaskene.

Se DROPS leksjon: Hvordan lese en målskisse

til toppen

23) Hvordan vet jeg hvor mange nøster jeg trenger?

Garnmengde blir alltid oppgitt i antall gram, for eksempel 450 g. For å regne ut hvor mange nøster du trenger må du først vite hvor mange gram som er i 1 nøste (25g, 50g eller 100g). Du finner informasjon om nøstenes vekt om du trykker deg inn på hvert enkelt garn. Så kan du dele antall gram du trenger på antall gram i hvert nøste. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøster (dette er det vanligste) tar du 450 / 50 = 9 nøster.

til toppen

Har du kjøpt DROPS garn for å lage denne oppskriften? Da kan du få hjelp fra butikken du kjøpte garnet hos. Se listen over DROPS forhandlere her!
Finner du fortsatt ikke svaret du leter etter? Scroll ned og legg igjen spørsmålet ditt, så vil en av våre eksperter prøve å hjelpe deg Du får vanligvis svar innen 5-10 arbeidsdager. I mellomtiden kan du lese tidligere spørsmål og svar som andre har lagt igjen på denne oppskriften eller bli med i DROPS Workshop på Facebook for å få hjelp av andre strikkere/heklere!

Kommentarer / Spørsmål (22)

country flag Ann Comérus Ehlin 01.04.2020 - 21:24:

Vill gärna sticka dreams of snow (163-18) och undrar om det verkligen är så att man ska ha två trådar, alltså två nystan vid upplägget om man väljer garnet drops air, jag menar motsvarar det verkligen 1 tråd av drops cloud (som ju utgått). Det är ju trots allt bara 50 gr mer av drops air.

user icon DROPS Design 03.04.2020 kl. 13:35:

Hej Ja 2 trådar DROPS Air motsvarar 1 tråd DROPS Cloud, så du ska lägga upp med dubbel tråd Air. Cloud är bara 80 m per 50 g och Air är ca 150 m per 50 g så det är riktigt. Mvh DROPS Design

country flag Lynn Katz 06.02.2020 - 20:22:

I would like to make blanket #163-18, Dreams of Snow. However, it must be machine washable since I will give it to a college student. Can you suggest a suitable yarn and tell me how much I need for the blanket only, please?

user icon DROPS Design 07.02.2020 kl. 07:51:

Dear Mrs Katz, you will find here our superwash yarn and here more informations about the alternatives including how to calculate new amount of yarn. Remember your DROPS store will provide you any further assistance helping you to choose the right yarn. Happy knitting!

country flag Jost 18.09.2019 - 19:22:

Danke. die Farbe sieht auf dem Bild leider eher hellgrün aus und nicht mittelgrau.

user icon DROPS Design 19.09.2019 kl. 09:30:

Liebe Frau Jost, zuerst sehen Sie die Farbe 3145, dann hinten von rechts nach links: 7120, 4300, dann hinten von rechts nach links 8112, 8465 und ganz hinten 0619. Für weitere Hilfe um die gewünschten Farben zu wählen, wenden Sie sich direkt an Ihrem DROPS Laden an, so kann man Ihnen am besten weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

country flag Jost 18.09.2019 - 10:36:

Guten Tag. Möchte das Modell gerne mit Drops Anders stricken. Möchte gerne wissen um welchen Farbton es sich bei dem Knäuel rechts hinter dem rosa Knäuel handelt ( Bid rosa im Vordergrund, es sind 6 Knäuel auf dem Bild) hellgrau-grün oder meeregrün-mix? Danke Danke

user icon DROPS Design 18.09.2019 kl. 15:43:

Liebe Frau Jost, hinten dem rosa Knâuel (= Farbe 4300) ist die Farbe 8465 in diesem Foto. Viel Spaß beim stricken!

country flag Evelyne Drops163-18 12.02.2019 - 16:27:

Une fois cousu je me retrouve avec 2 cotés avec bordure naturel et 2 cotés gris perle rayé on a l 'impression qu'il manque une finition coté rayé merci

user icon DROPS Design 13.02.2019 kl. 08:55:

Bonjour Evelyne, effectivement le haut de la couverture (2ème photo) aura les rayures du domino (un des côtés) et le bas (l''autre longueur) termine par une bordure naturel (= rang de montage). Vous pouvez ajouter une bordure en naturel le long de ce côté si vous le souhaitez, par ex une côte mousse en naturel sur toute cette longueur. Bon tricot!

country flag Evelyne Drops163-18 12.02.2019 - 16:26:

Une fois cousu je me retrouve avec 2 cotés avec bordure naturel et 2 cotés gris perle rayé on a l 'impression qu'il manque une finition coté rayé merci

country flag Sofia Johansson 15.01.2019 - 19:02:

Jag ber om ursäkt, jag tar tillbaka min förra fråga! Läste mönstret noggrannare en gång till.

country flag Sofia Johansson 15.01.2019 - 19:01:

Som flera nämnt verkar måtten på filten konstiga. Under filt står det att en dominoruta mäter 25x25 och under kudde 45x45. Tittar man på bilderna är det lika stora rutor både på filten och kudden och de ser definitivt ut som 45x45! Så kan det trots allt vara så att det står fel någonstans? Med vänlig hälsning, Sofia

user icon DROPS Design 23.01.2019 kl. 14:21:

Hei Sofia. Hele forsiden av puten er 1 dominorute, denne er ganske mye større enn 1 dominorute på teppet. Dette kan du særlig se på bildet der teppet henger over en benk: teppet er brettet slik at 1 hel og 1/3 dominorute vises. Du legger opp 55 masker per rute til teppet, og 99 masker per rute til puten, altså nesten dobbelt så mange masker. God fornøyelse

country flag Bente Madsen 29.10.2018 - 08:39:

Kan jeg få svar på mit spørgsmål fra den 24. Oktober

user icon DROPS Design 29.10.2018 kl. 08:45:

Hu kan sy sammen fra rettsiden, med en usynlig søm. Her er en video som viser hvordan dette gjøres. God fornøyelse.

country flag Bente Madsen 24.10.2018 - 14:20:

Er det syet sammen fra ret eller vrang siden kan man evt. Hækle det sammen og med hvilke masker?

user icon DROPS Design 30.10.2018 kl. 10:10:

Hej Bente, Ja og vi har flere videoer som forslag til hvordan du kan gøre. Gå ind på Instruktionsvideoer - Montering - Hækle sammen (om det er det du vil) God fornøjelse!

Kommentér oppskrift DROPS 163-18

Vi vil gjerne høre din mening om denne modellen!

Hvis du ønsker å stille et spørsmål, husk å velge riktig kategori i menyen under - det vil sørge for at du får svar raskere. Obligatoriske felt er markert med *.